-
Καλησπερα,εχω περασει προσφτα aftermarket ηχεια στο αυτοκινητο,το ενα ηχειο βρισκει απο πισω του το μοτερ του παραθυρου και του δημιουργει παρεμβολες.Πως μπορω να θωρακισω το μοτερ η ακομα και το ηχειο?
-
Καλησπερα,εχω περασει προσφτα aftermarket ηχεια στο αυτοκινητο,το ενα ηχειο βρισκει απο πισω του το μοτερ του παραθυρου και του δημιουργει παρεμβολες.Πως μπορω να θωρακισω το μοτερ η ακομα και το ηχειο?
-
-
Τι εννοείς με το «βρίσκει»;Ακουμπάει;
Και το παράσιτο ακούγεται μόνο από αυτό το μεγάφωνο; -
to ηχειο δεν ακουμπαει,εχει ενα δαχτυλο αερα απο το μοτερ,και δεν κανει παρασιτο στο ηχειο ,απλα επιρεαζει το μοτερ του παραθυρου,το κανει να μην δουλευει σωστα.Για παραδειγμα τωρα το εχω βγαλει τελειως το ηχειο,το παραθυρο δουλευει μια χαρα.οταν το βαζω το ηχειο,το παραθυρο κανει οτι νανε,κατεβαινει λιγο μετα ξαναανεβαινει και τετοια.
-
Το μεγάφωνο κάνει παρεμβολές στο παράθυρο;
Βιδώνει πάνω στην πόρτα ή στη λαμαρίνα;Μήπως κάποια βίδα έχει τρυπήσει τα καλώδια του παραθύρου;
Το «πλην» του μεγαφώνου, από που έρχεται; -
O μαγνητης του ηχειου κανει παρεμβολη στο μοτερ..............
-
Ναι, αυτό εννοούσα λέγοντας «παράθυρο».
Πραγματικά ενδιαφέρουσα και συνάμα, περίεργη περίπτωση.
To πως θα φτιάξεις θωράκιση δεν το ξέρω... -
Δοκίμασε ασημί μονωτική ταινία
free photo hosting
κάπως έτσι δηλαδή
gif uploader
-
Δεν κανει τιποτα η ταινια
-
δοκιμασε με καποιο τροπο να γειωσεις τον μαγνητη και το σασι του ηχειου.
-
Το πρόβλημα εμφανίζεται είτε παίζει το ηχείο είτε όχι, άσχετα με την τοποθέτησή του στην πόρτα;
Τα περισσότερα επώνυμα ηχεία έχουν μαγνητική θωράκιση. Τι μάρκα είναι; -
ακομα και να μην συνδεσω το ηχειο,εαν το βαλω απλα στη θεση του το κανει και παλι,το ηχειο βιδωνει σεπολυαστερικη κατασκευη και δεν ακουμπαει πουθενα στο σασι.To ηχειο ειναι sica 8' dual cone
-
Το ηχείο δείχνει καλή κατασκευή. Σου είναι εύκολο να το σταθεροποιήσεις πρόχειρα στην πόρτα χωρίς την βάση για δοκιμή; Δοκίμασε επίσης να τα αλλάξεις θέση για την κουφή περίπτωση να είναι ελαττωματικό το ηχείο!
-
το ηχειο το εχω σταθεροποιησει με τα χερια χωρις βιδες και παλι γινεται το ιδιο.χωρις βαση δεν μπορω να το βαλω επειδη ειναι κατασκεβη πανω στο πανελ της πορτας.εχω δοκιμασει και το δεξι ηχειο και παλι το ιδιο.με καποιον τροπο πρεπει να μονωθει ο μαγνητης του,η το μοτερ που ειναι και μικροτερο.
-
Παρε ενα κομματι μεταλλο(φυλλο εννοω) και βαλτο απλα αναμεσα τους και τσεκαρε αν υπαρχει διαφορα...
-
Το καλύτερο υλικό για την θωράκιση είναι το mumetal, το θέμα είναι σε τιμή το βρίσκεις όμως.
Δοκίμασε χοντρό αλουμινόχαρτο ή επίσης αν έχεις περισσευούμενο από παλαιότερη αγορά σακουλάκι μνήμης Ram για Η/Υ. -
τι ενοεις με το ( σακουλάκι μνήμης Ram) ,το μικρο πλαστικο κουτακι που ερχοντε οι μνημες ram τωρα?
-
Ο χρήστης tsav100 έγραψε:
τι ενοεις με το ( σακουλάκι μνήμης Ram) ,το μικρο πλαστικο κουτακι που ερχοντε οι μνημες ram τωρα?Mumetall το καλύτερο άλλα πανάκριβο:http://www.ebay.com/itm/YSHIELD-Mumetall-shielding-film-MCF5-MF-Width-5-cm-1-meter-Electrosm-/172148759088?hash=item2814dd9a30:g:9jsAAOSw1DtXHnhz
Σακουλάκια υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη αλλά δεν γνωρίζω αν θα 'δουλέψουν' στα σίγουρα. Δύσκολη περίπτωση...
http://www.ebay.com/itm/ESD-Anti-Static-Shielding-Bags-Open-Top-Static-free-Anti-ESD-Antistatic-Bag-/321904744771?var=&hash=item4af3049943mc2MlCxC6Zt6sZsijfBeqXQ
ΥΓ. Στην δεξιά πόρτα δεν έχει γίνει η ίδια διαδικασία εγκατάστασης;
Μιλάμε για 8 ιντσών ηχείο με διάμετρο 210mm και βάρος 3kg; -
τι ενοεις με το (σακουλάκι μνήμης Ram)
Μαγνιτικη Θωρακιση Ηχειων