-
-
-
-
Να δω ένα τέτοιο φορτωμένο με ελιές, ξύλα,λιπάσματα κλπ κλπ και μετά θα έχω κλείισει σαν άντρας...
-
Από 35.000€!
Αρχικά η X-Class θα διατίθεται με κινητήρα τουρμποντίζελ 2,3 lt σε εκδόσεις 163 PS με 41,1 kgm (X 220 d) και 190 PS με 45,9 kgm (X 250 d). Η ισχυρή έκδοση θα μπορεί να συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων, το οποίο σημαίνει απαραίτητα και τετρακίνηση.
-
Σε κακή εποχή για τους αγρότες το βγάλαν.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σε κακή εποχή για τους αγρότες το βγάλαν.Δεν νομίζω ότι στόχευε τους αγρότες της Ελλάδας...
-
Βασικά δεν νομίζω ότι στοχεύουν κανέναν αγρότη γενικότερα. Το συγκεκριμένο απευθύνεται σε lifestyle τύπους που θέλουν να φορτώνουν ποδήλατα κλπ στην καρότσα και να την κάνουν για ΣΚ.
-
Σαφώς, αλλά σκεφτείτε τον Έλληνα αγρότη να έχει διαθέσιμα 35 και 40000€ για αυτοκίνητο...
-
Σε ποια πλατφόρμα βασίζεται είπαμε..;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Από τις καινούργιες. Που δεν σπάνε.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Από τις καινούργιες. Που δεν σπάνε.Οι οποίες πλατφόρμες που σπάνε είναι οι...... ??
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Να δω ένα τέτοιο φορτωμένο με ελιές, ξύλα,λιπάσματα κλπ κλπ και μετά θα έχω κλείισει σαν άντρας...Πιο πιθανό να μεταφέρει μαύρο και καλάσνικοφ...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Να δω ένα τέτοιο φορτωμένο με ελιές, ξύλα,λιπάσματα κλπ κλπ και μετά θα έχω κλείισει σαν άντρας...
Πιο πιθανό να μεταφέρει μαύρο και καλάσνικοφ...
Είσαι πολύ κακός εσύ!!!
-
Κρίμα που δεν πρόλαβε τις εποχές των ανεξέλεγκτων αγροτικών επιδοτήσεων, θα έκανε πάταγο. Τώρα οι 'αγρότες' πρέπει να αρκεστούν σε ταπεινά δυομισάρια Ναβάρα δεκαετίας.
Mercedes X Class concept