-
@katafractos17 said in Lynk & Co:
Ναι, εννοούμε όταν κόστιζε 50Κ και όχι 35.
Αν πράγματι υπάρχουν κάποιοι που το πήραν με 50Κ, τότε στη θέση τους εγώ θα ψαχνόμουν αν θα μπορούσα να κινηθώ νομικά.Μας τα 24 ειναι όλο το 2024 και μέχρι Οκτώβριο. Οπότε όλα ειναι με τα 50Κ. Στοιχεια Νοεμβρίου δεν έχουν βγει ακόμα.
Νομικά δεν υπάρχει πάτημα για να κινηθεί κάποιος, η τιμή των καταλωτικών αγαθών (με ελάχιστες εξαιρέσεις) ειναι ελεύθερη. Αλλίμονο κάθε φορά που μειωνόταν η τιμή σε κάποιο αγαθό να κινόντουσαν νομικά όσοι το αγόρασαν πιο ακριβά!
-
@katafractos17 said in Lynk & Co:
Ναι, εννοούμε όταν κόστιζε 50Κ και όχι 35.
Αν πράγματι υπάρχουν κάποιοι που το πήραν με 50Κ, τότε στη θέση τους εγώ θα ψαχνόμουν αν θα μπορούσα να κινηθώ νομικά.Μας τα 24 ειναι όλο το 2024 και μέχρι Οκτώβριο. Οπότε όλα ειναι με τα 50Κ. Στοιχεια Νοεμβρίου δεν έχουν βγει ακόμα.
Νομικά δεν υπάρχει πάτημα για να κινηθεί κάποιος, η τιμή των καταλωτικών αγαθών (με ελάχιστες εξαιρέσεις) ειναι ελεύθερη. Αλλίμονο κάθε φορά που μειωνόταν η τιμή σε κάποιο αγαθό να κινόντουσαν νομικά όσοι το αγόρασαν πιο ακριβά!
Ε μα είπα ότι θα ψαχνόμουν αν γινόταν να το κάνω.
Είναι όμως τεράστια η διαφορά τιμής. Δεν είναι ότι έπεσε η τιμή του σε κάποια λογικά πλαίσια. Εδώ μιλάμε για 30% κάτω μέσα σε λίγους μήνες από τότε που η εταιρεία ήρθε στην Ελλάδα. Όχι ξέρω γω μετά από δύο χρόνια. Μέσα σε λίγους μήνες.
Θα ρωτούσα το δικηγόρο μου αν θα υπήρχε περίπτωση να μπορέσουμε να κινηθούμε για εξαπάτηση καταναλωτή ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων.
Μιλάμε για εγκεφαλικό αυτοί οι άνθρωποι που το πλήρωσαν 50Κ. -
-
Προφανώς δεν μπορεί να ζητήσει κάτι ο αγοραστής επειδή έγινε μείωση της τιμής.
Απλά αν έχει φτηνό δικηγόρο και του τύχει κάποια στραβή στο αμάξι και του το παίζει δύσκολη η εταιρεία θα είναι επιβαρυντικό για αυτήν σε κάποια δίκη...
Ψύλλοι στ΄ άχυρα βέβαια....
-
Άμα δώσεις 50k για Λύνκο. Που κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρχει σε λίγο καιρό. Ή πως θα διαμορφωθεί η αξία του στην αγορά. Παίρνεις ρίσκο. Αν δεν ήξερες ας ρώταγες, πως τα δίνεις έτσι τόσα λεφτά?
Μετά περιμένεις να σε σώσει ο δικηγόρος? Δηλαδή αν αυξανόταν η τιμή θα σου έκανε αγωγή μετά η εταιρεία ότι το πήρες φτηνά?
Και τα 35k πολλά είναι κατά τη γνώμη μου για άγνωστο αυτοκίνητο. Ακόμα κι αν σκοπεύεις να το κρατήσεις πολλά χρόνια και δε σε νοιάζει η μεταπώληση, υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες. Υποστήριξη, ανταλλακτικά κι ας βάζει πλάτη η Volvo.
Εδώ πολλές φορές δε βγάζεις άκρη με τις αντιπροσωπείες των Ευρωπαϊκών, θα βγάλεις με τους Κινέζους? Στη χώρα της αρπαχτής ζούμε, θέλει πολύ προσοχή που δίνεις τέτοια ποσά.
Lynk & Co