-
Πήραμε ήδη ένα μετάλιο. Λέτε να πάρουμε κι άλλα?
Αυτό το κωλόπαιδό ο Φέλπς είναι δυνατόννα μην είναι ντοπέ? Τόσα χρόνια, τόσα μετάλια? Μακάρι να τα παίρνει με την αξία του το παλικάρι, δε λέω. Αλλά τί στο κούρεμα, υπεράνθρωπος είναι?
Σε πιο 'χαλαρό' ύφος, θέλω να πω ότι η κολύμβηση γυναικών, με τα μαγιό που φοράνε, έχει καταντήσει πολύ βαρετή... -
Αυτό το κωλόπαιδό ο Φέλπς είναι δυνατόννα μην είναι ντοπέ? Τόσα χρόνια, τόσα μετάλια? Μακάρι να τα παίρνει με την αξία του το παλικάρι, δε λέω. Αλλά τί στο κούρεμα, υπεράνθρωπος είναι?
Σε πιο 'χαλαρό' ύφος, θέλω να πω ότι η κολύμβηση γυναικών, με τα μαγιό που φοράνε, έχει καταντήσει πολύ βαρετή... -
Και ποιός θα τον νεβάλλει ενα κατουρήσει μια ολιά σύντεκνε;
-
Η ντόπα και το στοίχημα είναι δυστυχώς μεγάλες κατάρες για τον αθλητισμό..
Δεν έχω δει σχεδόν τίποτα από αγωνίσματα διότι είμαι στο χωριό και εδώ χάνουμε επαφή με διαδίκτυο, τηλεόραση κτλ αλλά ακούω/διαβάζω για τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών.
Πρόλαβα μόνο λίγο την εθνική ομάδα πόλο η οποία είναι πολύ ισχυρή .
Και όπως σε κάθε λαμπερή διοργάνωση, λίγα μέτρα πιο κάτω απ'όλη αυτή τη 'λάμψη',χιλιάδες άνθρωποι βιώνουν καθημερινά το δικό τους δράμα.. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σε πιο 'χαλαρό' ύφος, θέλω να πω ότι η κολύμβηση γυναικών, με τα μαγιό που φοράνε, έχει καταντήσει πολύ βαρετή...Αν δεν βαλουν και τωρα brazilian,ποτε θα βαλουν;;;;;
Εχω την εντυπωση οτι οι usa αθλητες δεν υποβαλλονται σε ελεγχο ντοπιγκ σε ΟΑ!!!!!!για ψαξτε το........ -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σε πιο 'χαλαρό' ύφος, θέλω να πω ότι η κολύμβηση γυναικών, με τα μαγιό που φοράνε, έχει καταντήσει πολύ βαρετή...Αν δεν βαλουν και τωρα brazilian,ποτε θα βαλουν;;;;;
Εχω την εντυπωση οτι οι usa αθλητες δεν υποβαλλονται σε ελεγχο ντοπιγκ σε ΟΑ!!!!!!για ψαξτε το........Τέτοια BRAZILIAN που ξεκινάνε από οτ λαιμό και καταλήγοιυν στο γόνατο, να μας λείπουν.
Αχ που είναι τα παλιά χρόνια? Γιατί να μην χρησιμοποιούν τα μπικίνι που χρησιμοποιούν στο beach volley? -
-
ελληνας και αυτος .
μια φορα πηγε χωρις ντοπα και εχασε σε 10 δευτερολεπτα
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
ελληνας και αυτος .μια φορα πηγε χωρις ντοπα και εχασε σε 10 δευτερολεπτα
Πως είσαι τόσο σίγουρος φίλε μου? Έτσι πετάς λάσπη?
-
http://www.protagon.gr/epikairotita/spo ... 7277000000
οσο για την ντοπα , εδω ντοπαρονται στο τοπικο πρωταθλημα της ανω κωλοπετινιτσας .
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
http://www.protagon.gr/epikairotita/sport/einai-ellinas-o-iliadis-17277000000οσο για την ντοπα , εδω ντοπαρονται στο τοπικο πρωταθλημα της ανω κωλοπετινιτσας .
Η γενικευση σου ειναι αδικη και γιατι να παρει ντοπα ενας αθλητης που το μονο που χρειαζεται ειναι καλη τεχνικη και τυχη για 3' οπου πραγματικα ειναι σε σωματικη επαφη τα 2' ;;;;;;
-
στην σκοποβολη και την τοξοβολια γιατι παιρνουν;
και αν αισθανεστε εθνικα υπερηφανοι για τον ολυμπιονικη Τζαρτζίλ Ζβιανταουρί , που σε 2 ολυμπιαδες εχασε απ τον πρωτο αγωνα στο πρωτο δευτερολεπτο και δεν το βρισκετε υποπτο τι να πω , σιγουρα θα πιστευατε οτι ο κεντερης και η θανου επεσαν με μηχανη .
αληθεια το πλοιο αιολος κεντερης υπαρχει ακομα;
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
στην σκοποβολη και την τοξοβολια γιατι παιρνουν;και αν αισθανεστε εθνικα υπερηφανοι για τον ολυμπιονικη Τζαρτζίλ Ζβιανταουρί , που σε 2 ολυμπιαδες εχασε απ τον πρωτο αγωνα στο πρωτο δευτερολεπτο και δεν το βρισκετε υποπτο τι να πω , σιγουρα θα πιστευατε οτι ο κεντερης και η θανου επεσαν με μηχανη .
αληθεια το πλοιο αιολος κεντερης υπαρχει ακομα;
Εν μερη εχεις δικιο....,...
Ευτυχως το πλοιο υπαρχει........δεν ξερω ομως αν υπαρχει ως Κεντερης!!! -
Τι ρεκορ εκανε ο ανθρωπος!!!!!
http://www.sport-fm.gr/article/ti-ekane ... os/3192708Χαλαλι ο καφες που ηπια νυχτιατικα!!!!
-
Πωπω τι τους έκανε ο Λευτέρης!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Απίστευτος ο Πετρούνιας!!
-
Γεια σου ρε μαγκα!!!! Ακουστηκε ο Εθνικος μας υμνος δευτερη φορα στη Βραζιλια. Μπραβο !!!
-
Μπραβο του, αξιος.
-
Τι να πει κανεις γι αυτο το παλικαρι τον Γιαννιωτη που πηρε Αργυρο μεταλιο στον ελευθερο μαραθωνιο κολυμβησης ......χρυσο επρεπε οπως εγω ειδα τον τερματισμο......τεσπα.....Αξιος και μπραβο του!!!!!!!
36 ετων και κολυμπουσε σαν εφηβος!!!!!Κατατεθηκε ενσταση απο τον προπονητη του !!!!
RIO 2016!!!