-
γεια σας συγχωρεστε με αν το γραφω λαθος αλλα χαθηκα ειμαι καινουργιος.
εχω ενα μερσεντες βιτο το χειμωνα μου χαν πει για φλατζα κεφαλης η καπακιου το αλλαζα νερα γιατι εβλεπα λαδια μεσα και συμπληρωνα τη βδομαδα κανα λιτρο νερο. πριν μια βδομαδα τρακαρα και με κολλησαν το ψυγειο σημερα ξαφνικα βλεπω ποταμι τα νερα κατω το διαστολης αδειο εβγαλα τη μασκα να δω ετρεχε καπου στο πλαστικο και στο ψυγειο αναμεσα δεν καταλαβα ακριβως. τι λετε να ειναι απο τη φλατζα αλλα και σβησμενο αδειαζει το νερο η κατι αλλο.. ευχαριστω εκ των προτερων -
εχω ενα μερσεντες βιτο το χειμωνα μου χαν πει για φλατζα κεφαλης η καπακιου το αλλαζα νερα γιατι εβλεπα λαδια μεσα και συμπληρωνα τη βδομαδα κανα λιτρο νερο. πριν μια βδομαδα τρακαρα και με κολλησαν το ψυγειο σημερα ξαφνικα βλεπω ποταμι τα νερα κατω το διαστολης αδειο εβγαλα τη μασκα να δω ετρεχε καπου στο πλαστικο και στο ψυγειο αναμεσα δεν καταλαβα ακριβως. τι λετε να ειναι απο τη φλατζα αλλα και σβησμενο αδειαζει το νερο η κατι αλλο.. ευχαριστω εκ των προτερων -
Εχει σπασει το ψυγείο ή εχει φυγει/τρυπήσει κάποιο κολαρο φιλε μου,απλό είναι.Απο την φλάτζα τρέχει μέσα στην μηχανή.
-
Αλλο το ενα θεμα αλλο το αλλο. Και φτιαξε τη φλατζα αμα περνανε μεσα γιατι θα δεις κατι ωραια νεροφαγωματα ακομα και στη πανω μερια των πιστονιων ετσι οπως πας εσυ..! Μη κανει και καμια υδραυλικη αμα 'κατουραει' πια μεσα και τα παρεις ολα στη μασχαλη να ουμε.
-
Αυτό με τα κολλαρα ειδα τα δύο φιλε αυτό του καλοριφέρ και το άλλο από το ψυγείο θα δω αύριο απο τν μέσα μερια μήπως .. Τη Φλατζα θα την έκανα τώρα το καλοκαίρι αλλα λόγω τρακαρισματος με αγριογουρουνο ενα 1000με φυγε την ατυχία μου μεσα και χθες καταργήθηκε το ιμομπιλαιζερ γιατί συνέχεια κολλούσε οπότε είμαι δυσκολα. Ότι μπορώ μόνος κανω.. Στο γυρισμο απο το χωράφι παντως ως το σπίτι αδειασε κανα χιλιόμετρο
-
Ποσα χιλιομετρα εχει το εργαλειο και σε ταλαιπωρει ετσι? Αξιοπιστα τα εχω πολυ στο μυαλο μου τα vita απ οσα εχω ακουσει εντωμεταξυ.
Καλα ξεμπερδεματα. -
Ακριβώς όπως το πες με έχει σκάσει! 476χιλιαδες περιπου.. Ο προηγούμενος μάλλον μακακας ήταν γιατί μέχρι και τ φίλτρο αερα μουχλα είχε τεσπα εγω το χω 3 χρόνια βολικό και για δρόμο σαν αμαξι αλλα και για χωράφι αλλα από το χειμώνα ολο κάτι βγάζει-γίνεται. Θενκς νονο!
-
Νταξ ρε παιδι μου δε το λες και αστρωτο...
-
Οχ
-
Έλυσα τελικά ολο το ψυγείο να δω τι έφταιγε ούτε αντλια ούτε τίποτα στο πλαστικό παγούρι κατω κατω στο ενωμα με το ψυγειο ειχε ρωγμη και δε κολλάει οπότε δε συμφέρει να παρω τώρα καινούργιο ψυγείο εβαλα πιπέρι κάποιος με είπε και σταμάτησε προσωρινά
-
Α να σας ρωτήσω έχει βάλει κανένας καποια ειδική σκονη δε ξέρω, που σταματα τη διαρροή? ?
-
Ο χρήστης kostasaksvito έγραψε:
Έλυσα τελικά ολο το ψυγείο να δω τι έφταιγε ούτε αντλια ούτε τίποτα στο πλαστικό παγούρι κατω κατω στο ενωμα με το ψυγειο ειχε ρωγμη και δε κολλάει οπότε δε συμφέρει να παρω τώρα καινούργιο ψυγείο εβαλα πιπέρι κάποιος με είπε και σταμάτησε προσωρινάΠιπέρι τι;Μαυρο ή κόκκινο;
Φώκια το λένε στην πιάτσα ή στεγανοποιητικό διαρροών ψυγείου http://www.skroutz.gr/c/1243/car_cleani ... E%BF%CF%85
-
Ρε και καφε κανεις δουλεια, χωρις πλακα! Τωρα νες-ελληνικο θα σε γελασω, αλλα ισχυει
-
γεια σας παιδια! φιλε ADENSA κοκκινο μου ειπαν και εβαλα. αυτο για την φωκια μου ειπε αυτος απο τα ανταλλακτικα αυτοκινητων οτι μετα μπορει να κολλησει παντου αυτο το υγρο στο θερμοστατη κτλ... και ετσι μου δωσε ενα αλλο. τωρα πηγα σημερα 20χιλιομετρα με το πιπερι μεσα και μολις σταματησα στο μαγαζι εσβησα κ αρχισε να τρεχει παλι το νερο και οπως ηταν με το πιπερι εβαλα αυτο το υγρο και σταματησε σε λιγα λεπτα. τωρα το θεμα ειναι επειδη το γεμισα μαλακιες θελω να το αδειασω το ψυγειο και να βαλω μονο το υγρο που με δωσε. ετσι ε σωστα δε σκεφτομαι?!
-
να αυτο με δωσε
σπασμενο ψυγειο??