-
Καλησπέρα στην παρέα.
Είμαι καινούργιο μέλος και ελπίζω το θεμα να το ανάρτησα στο σωστό σημείο διαφορετικά ζητάω συγνώμη και ενας διαχειριστής ας το μεταφέρει στη σωστή ενότητα.
Στο ψαχνό τώρα.....
Έχω χρόνια τώρα μια επιχείρηση και έχω ενα Nissan Sigle cab turbo 2500 του 2002 μοντέλο αν θυμάμαι καλά και είναι η ώρα της αλλαγής.
Θέλω να μου πείτε εσείς οι ψαγμένοι τι αξίζει απο Pick up να πάρω τώρα. Θέλω στα 2500cc με sigle cab για να έχω μακρυά καρότσα και να σηκώνει βάρος.
Κοίταξα τα:
Nissan Navara αλλά δεν είδα το καινούργιο μοντέλο να εχει single cab
Isuzu
Toyota
Μπορείτε να μου πείτε σε θέμα αντοχής ποιότητας και τιμής ποιο αξίζει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γιώργος.
-
Καλησπέρα στην παρέα.
Είμαι καινούργιο μέλος και ελπίζω το θεμα να το ανάρτησα στο σωστό σημείο διαφορετικά ζητάω συγνώμη και ενας διαχειριστής ας το μεταφέρει στη σωστή ενότητα.
Στο ψαχνό τώρα.....
Έχω χρόνια τώρα μια επιχείρηση και έχω ενα Nissan Sigle cab turbo 2500 του 2002 μοντέλο αν θυμάμαι καλά και είναι η ώρα της αλλαγής.
Θέλω να μου πείτε εσείς οι ψαγμένοι τι αξίζει απο Pick up να πάρω τώρα. Θέλω στα 2500cc με sigle cab για να έχω μακρυά καρότσα και να σηκώνει βάρος.
Κοίταξα τα:
Isuzu
Toyota
Γιώργος.
-
Καλησπέρα στην παρέα.
Στο ψαχνό τώρα.....
Κοίταξα τα:
Isuzu
Toyota
Γιώργος.
-
Νομίζω Toyota και Isuzu είναι πολύ αξιόπιστες και δοκιμασμένες επιλογές. Έχε υπόψη σου ότι βγαίνει καινούριο μοντέλο Toyota Hilux όπου να'ναι (νομίζω έχει βγει και το περιμένουμε Ελλάδα - κάτι τέτοιο). Λογικά θα βγαίνει και σε μονοκάμπινη έκδοση, κρίνοντας απ' τα τωρινά μοντέλα. Από την άλλη ίσως πετύχεις καλύτερη τιμή αν πάρεις το μοντέλο που κυκλοφορεί τώρα, εν όψει της κυκλοφορίας του καινούριου.
-
Το Navara προς το παρών μόνο σε king cab και double cab.
Το νέο Isuzu μπήκα και μου άρεσε πολύ!!
Και το Toyota είναι σταθερή αξία και απροβλημάτιστο.Δες και το L200, έχει κάνει συγγενής μου αγρότης 350.000χλμ., με πολύ εκτός δρόμου, χωρίς το παραμικρό θέμα.
-
Νομίζω ότι όλα είναι καλά.
Ο πατέρας μου έχει το mazda 11 χρόνια και φίλος μου το L200 6 χρόνια. Και τα 2 είναι άψογα και δεν έχουν ζητήσει τίποτα παρά τη σχετική καταπόνησή τους. Το mazda είναι λίγο πιο κουραστικό στην άσφαλτο διότι είναι πιο 'φορτηγό' από το L200. Και εκεί νομίζω εδράζονται οι όποιες διαφορές της κατηγορίας.
Παλιά που είχα πολλούς φίλους επαγγελματίες οδηγούς και αγρότες, μου έλεγαν ότι αν θέλεις να οδηγείς σε καλούς δρόμους άνετα και ευχάριστα παίρνεις Nissan ενώ αν θέλεις εργαλείο για τη δουλειά σου τότε μονόδρομος είναι τα Toyota. Επίσης, όλα τα εργοστάσια παραγωγής λαδιού εδώ στην Κρήτη που πραγματικά έσκιζαν τα αμάξια τους, πάντα επέλεγαν Toyota.
Εγώ θα σου έλεγα οδήγησέ τα και ανάλογα με τις απαιτήσεις σου (πόσο ανοιχτό δρόμο, πόσο δύσβατο κτλ.) αποφασίζεις. -
Αυτό είναι το νέο HILLUX 2400 cc 150 HP.Το θέμα ειναι να σου αρέσει κιόλας. -
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Κοιταξα και ειδα οτι το Toyota σηκωνει 200 κιλα λιγοτερο απο οτι το Isuzu. Ισχυει αυτο ? Αν ισχυει ειναι συμαντικο πολυ.
-
Ο χρήστης GrG_K έγραψε:
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Κοιταξα και ειδα οτι το Toyota σηκωνει 200 κιλα λιγοτερο απο οτι το Isuzu. Ισχυει αυτο ? Αν ισχυει ειναι συμαντικο πολυ.Μοναδικο μειονεκτημα του Isuzu ,η μεγαλυτερη καταναλωση ..........
Αγορα καινουργιου Pick Up