-
Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη έκθεση του Παρισιού,διεξάγεται και φέτος το φθινόπωρο η Αυτοκίνηση στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας(πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο).
Περισσότερα εδώ -
Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη έκθεση του Παρισιού,διεξάγεται και φέτος το φθινόπωρο η Αυτοκίνηση στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας(πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο).
Περισσότερα εδώ -
Περισσότερα εδώ -
Καλό μήνα
Σημερινό δημοσίευμα πράγμα που σημαίνει ότι λογικά θα γίνει και φέτος αλλά με απουσίες και πάλι καθώς θα συμμετέχουν οι Alfa Romeo, Audi, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Honda, Jeep, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru,Suzuki, VW και Volvo. -
Περισσοτεροι θα λειπουν παρα θα ειναι φετος
-
BMW, Toyota και Hyundai /Kia θα λείπουν.
Και η Mazda που ήταν αναμενόμενο. Μου διαφεύγει κάποια?? -
Lancia, Ford, Ssangyong, Lexus, Opel, Mini ,Land Rover ,Porsche κ.α.
-
Ωχ ναι!!
Ειδικά Ford και Opel που είναι 'ευρείας' παραγωγής πως μου ξέφυγαν?? -
Οταν βλεπεις οτι ειναι 19 παρων 12 απων π.χ. το σκεφτεσαι μεχρι και να πας. Πολυ καλη ευκαιρια ομως για οποιον θελει να παρει καινουργιο και θα δει 3-4 ανταγωνιστικα που τον ενδιαφερουν μαζι.
-
Εταιρίες που στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως η Hyundai, το καταλαβαίνω να μην συμμετέχουν.
Γιατί όμως η Toyota, Ford, Opel, BMW απαξιώνουν την έκθεση??Πραγματικά σε κάνουν να σκεφτεσαι αν αξίζει τον κόπο να πας
-
Να αφήσουμε ένα παράθυρο μήπως τελικά μπουν και άλλες εταιρείες,έχω την αίσθηση πως και πέρυσι το ίδιο είχε γίνει.Η απορία μου είναι πώς συμμετέχουν Jeep/Alfa Romeo/Fiat ενώ δε συμμετέχει η Lancia.
Ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε και πιθανές πρώτες παρουσίες όπως πχ το Ateca. -
Δε φερνουν τιποτα κλασικα αυτοκινητα και αντικες απο τον πυργο εκει στην 3ης Σεπτεμβριου που εχει θρυλους αυτοκινητα να δει ο κοσμος που δεν μπορει να αγορασει ουτε παπακι!!
-
Ολο τα ιδια και τα ιδια,απλα πας,για να πεις οτι πηγες.
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Ολο τα ιδια και τα ιδια,απλα πας,για να πεις οτι πηγες.Πας να δεις τα καινούργια μοντέλα.
Έκθεση αυτοκινήτου είναι τι διαφορετικό να δεις?? -
Ειναι άλλη μια απόδειξη οτι τα margins των εταιριών πλέον στην ελλαδα έχουν πέσει πολύ.....με το 60% εταιρίες πωλησεις που ως γνωστόν ειναι πώληση σχεδόν με χασούρα οι εταιρίες φαίνεται οτι δεν βγαίνουν....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Σημερινό δημοσίευμα για την Αυτοκίνηση...φαίνεται να επιβεβαιώνεται ότι θα είναι ηχηρές οι απουσίες.
*Λίγες εβδομάδες μετά τη γεμάτη παγκόσμιες και ευρωπαϊκές πρεμιέρες έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, έρχεται το εγχώριο αντίστοιχο ραντεβού, η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016», που θα διεξαχθεί στις 22-30 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο).
Ήδη, η πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων φέρεται να αγκάλιασε την φετινή διοργάνωση ενώ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή και άλλων εταιρειών. Ειδικότερα, στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016» συμμετέχουν οι Alfa Romeo, Audi, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Honda, Jeep, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.*
-
Λείπουν αρκετοί, αλλά λέω να περάσω μια βόλτα...να θυμηθώ τις παλιές καλές εποχές!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Λείπουν αρκετοί, αλλά λέω να περάσω μια βόλτα...να θυμηθώ τις παλιές καλές εποχές!Και εγώ, ψήνεστε για ραντεβού καφέ κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Και εγώ, ψήνεστε για ραντεβού καφέ κλπ κλπ.Ψήνομαι!
Απλά, το λέω από τώρα, ότι δεν έχω πολύ ευέλικτο πρόγραμμα λόγω του μικρού και της δουλειάς της γυναίκας μου. Κατά 99% με βλέπω για ΣΚ (με τον πολύ τον κόσμο δυστυχώς).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Και εγώ, ψήνεστε για ραντεβού καφέ κλπ κλπ.
Ψήνομαι!
Απλά, το λέω από τώρα, ότι δεν έχω πολύ ευέλικτο πρόγραμμα λόγω του μικρού και της δουλειάς της γυναίκας μου. Κατά 99% με βλέπω για ΣΚ (με τον πολύ τον κόσμο δυστυχώς).
Καλά ναι, για ΣΚ πάει. Άντε να μαζευόμαστε.
''Αυτοκίνηση 2016'', 22-30 Οκτωβρίου, Ολ.Ακίνητο Ξιφασκίας