-
ποτέ είπαμε αναμένεται fl?
-
ποτέ είπαμε αναμένεται fl?
Ήταν για τον Ιούνιο νομίζω, και πάει για Σεπτέμβριο (αυτό σίγουρο) σύμφωνα με Γαλλλικές ανακοινώσεις.
Κάποιες φωτογραφίες/σχέδια δείχνουν μεγάλες αλλαγές στη μάσκα a la 2008, αλλά όχι πολλές αλλαγές μέσα.
-
Μαλιστα. Εντωμεταξυ βλεπω ο διαμορφωτης τους τα χει παιξει. Ηθελα να χαζεψω λιγο..
-
Τιμή που μου είπανε για Gt line manual , που ενδιαφέρομαι , 31500 , νομίζω ότι είχε κάπου στα 35000,
Διαθεσιμότητα σε αρκετά χρώματα.
Το θέμα είναι αν ισχύει κάτι που αναφέρθηκε στο θέμα του 2008 ,οι τιμές να παραμείνουν και για μη ετοιμοπαράδοτα , καθώς θα είναι λίγο περίεργο συγκεκριμένα για το 3008 , από τη στιγμή που αναμένεται ανανέωση , οι τιμές να πάρουν την ανιούσα για τόσο σύντομο διάστημα. Κάτι τέτοιο θα βόλευε για να δούμε που θα καταλήξει και το πολυαναμενόμενο νομοσχέδιο για τα κίνητρα στην αγορά αυτοκινήτου,αλλά ούτε η εταιρία είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα να σε περιμένει , ούτε ξέρεις αν θα ανακοινωθεί κάτι.
Τέλος επαναφέρω το ερώτημά μου, τα full led αναφέρεται ότι έχουν high beam assist, ο πωλητής δεν μου το ανέφερε και όσο και να ψιλο έψαξα στο youtube δεν βρήκα κάτι. Δε δουλεύει και ο διαμορφωτής τους τόσες μέρες.
-
Πεζώ και ΚIA που πρόσεξα λίγο τελευταίες μέρες οι κατάλογοι έχουν πάρει την ανιούσα. Αβερτα τα 500ρια και χιλιάρικο πάνω προ φόρων. Καλά, είναι και η εποχή που βάζουν τα μοντέλα του 2021.
-
Τιμή που μου είπανε για Gt line manual , που ενδιαφέρομαι , 31500 , νομίζω ότι είχε κάπου στα 35000,
Διαθεσιμότητα σε αρκετά χρώματα.
Το θέμα είναι αν ισχύει κάτι που αναφέρθηκε στο θέμα του 2008 ,οι τιμές να παραμείνουν και για μη ετοιμοπαράδοτα , καθώς θα είναι λίγο περίεργο συγκεκριμένα για το 3008 , από τη στιγμή που αναμένεται ανανέωση , οι τιμές να πάρουν την ανιούσα για τόσο σύντομο διάστημα. Κάτι τέτοιο θα βόλευε για να δούμε που θα καταλήξει και το πολυαναμενόμενο νομοσχέδιο για τα κίνητρα στην αγορά αυτοκινήτου,αλλά ούτε η εταιρία είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα να σε περιμένει , ούτε ξέρεις αν θα ανακοινωθεί κάτι.
Τέλος επαναφέρω το ερώτημά μου, τα full led αναφέρεται ότι έχουν high beam assist, ο πωλητής δεν μου το ανέφερε και όσο και να ψιλο έψαξα στο youtube δεν βρήκα κάτι. Δε δουλεύει και ο διαμορφωτής τους τόσες μέρες.
το έψαξα λίγο. μπες στο 5008 διαμορφωτή, ουσιαστικά τα ίδια με 3008 είναι. γράφει 'εμπρός προβολείς Peugot FULL LED'
μετά μπες στο 508 και δες.. 'Peugot FULL LED TECHNOLOGY'. εκεί λοιπόν έχει τα πάντα, ρύθμιση δέσμης, 3D adaptive πίσω λεντ φώτα και άλλα.
Οπότε, τα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ λεντ φώτα, όχι, δεν τα προσφέρουν στο 3008 ως standard τουλάχιστον. Ελπίζω να βοήθησα.
-
Οπότε, τα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ λεντ φώτα, όχι, δεν τα προσφέρουν στο 3008 ως standard τουλάχιστον. Ελπίζω να βοήθησα.
Εννοείται ότι βοήθησες και ευχαριστώ, γιατί ο διαμορφωτής του 5008 περιέργως, ναι δουλεύει.
Και η peugeot πήγε και το έκρυψε στα Συστήματα Υποστήριξης Οδηγού , και εκεί το αναφέρει ως Σύστημα Αυτόματης Εναλλαγής μεσαίας - μεγάλης σκάλας. Οπότε το έχει ...
Το δεύτερο σημαντικό μου ερώτημα είναι κατά πόσο 'επιβιώνει' σε αγροτικούς - δασικούς δρόμους ( έστω στεγνούς), κοινώς πόσο δουλεύει το grip , γιατί από την οδήγηση στην άσφαλτο , έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.
-
Παίδες βρήκα μια καλή περίπτωση σε allure ετοιμοπαραδοτο αλλά δεν έχει τα led φώτα μπροστά. Επειδή τα θεωρώ σημαντικά και για την εμφάνιση και για την οδήγηση αλλά δεν μπορώ και να αγνοήσω την προσφορα μόνο για αυτο, θέλω να ρωτήσω αν μπορούν να κουμπωσουν εύκολα μετά. Ξέρω ότι θέλει και άλλο προφυλακτηρα αλλά αυτό ας υποθέσουμε οτι δεν είναι προβλημα. Επισης εχω ήδη βρει κάποια aftermarket που κουμπωνουν απευθείας στον κανονικό προφυλακτήρα (έτσι λένε). Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο;
Και αυτά αλλα αλμυρουτσικα
-
Απο την στιγμη που εχει προτζεκτορα, και μετριος να ναι με μια καλη led λαμπα θα πλησιασσεις θεωρω τα αυθεντικα.
Η γνώμη μου πάρτο και τα βρίσκεις τα υπόλοιπα. Ούτως ή άλλως για περιφερειακά μιλάμε.
-
Σε περίπτωση εφαρμογής των νέων μέτρων που αφορά τα ηλεκτρικά κ το μπόνους που θα δοθεί ,τα plug in συμπεριλαμβανονται σε αυτό το μέτρο;
-
Σε περίπτωση εφαρμογής των νέων μέτρων που αφορά τα ηλεκτρικά κ το μπόνους που θα δοθεί ,τα plug in συμπεριλαμβανονται σε αυτό το μέτρο;
Αν είσαι ταξιτζής κάτι παίρνεις.
-
Γειά σε όλους. Θέλω να βάλω τα περιφερειακά χρώμια. Έχει κάποιος γνώση για το κόστος αλλά και τοποθέτηση;
-
Τα πήρα από Τουρκία πλαϊνά και μπούκες πίσω τα πέρασα όλα καλά 55ευρω με μεταφορικά είναι ατσάλι δεν είναι χρώμιο, τώρα πόσο θα κρατήσει το αυτοκόλλητο που έχουν ο καιρός θα δείξει .Αν ενδιαφέρεσαι για τα ορίτζιναλ είναι ακριβά και πάνε μαζί με το πλαστικό
-
Γειά σε όλους. Θέλω να βάλω τα περιφερειακά χρώμια. Έχει κάποιος γνώση για το κόστος αλλά και τοποθέτηση;
Ψάχνοντας για αξεσουάρ πεζό είχα πέσει εδώ
εξωφρενικές τιμές αλλά μιλάμε για γνήσια. Έχει και τα πλαϊνά και τα μπροστινά. Τα aftermarket ειδικά αν είναι πλαστικά θα ξεφτισουν με τον καιρό.
-
Είχα ρωτήσει στην αντιπροσωπεία όταν ήμουν έτοιμος να κλείσω το 3008 active και μου είπαν ότι στοιχίζουν περί τα 300 ευρώ οι πίσω μπούκες και ο μπροστά προφυλακτήρας (όπως στη gtline). Για τα πλαϊνά μου είχαν πει ότι δεν αλλάζουν γιατί πρέπει να αντικατασταθεί ολόκληρο το πλαστικό
-
Εμένα για τα πλαϊνά στην αντιπροσωπεία μου είπαν 150 ευρώ. Επίσης ποσο εύκολο και αν γίνεται ποιο το κόστος για εγκατάσταση navigation στην active έκδοση;
-
Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα και γω πριν 3 μέρες ένα άσπρο Peugeot 3008 Active grip control 1.2 βενζίνη με χειροκίνητο κιβώτιο. Θεωρώ καλή τιμή 25.440 ευρώ, όλα πληρωμένα με το κλειδί στο χέρι. Συναγερμός ΜΕΤΑ και πατάκια δώρο. Πολύ ωραίο αυτοκίνητο, ψηλό και επιβλητικό! Με τις πρώτες βόλτες οι εντυπώσεις πολύ καλές σε οδική συμπεριφορά, ποιότητα κύλισης κτλ, εκτός από έναν θόρυβο όταν ρολλάρει το αμάξι επιβραδύνοντας, σιγανό και ανεπαίσθητο σφύριγμα ή βουητό θα έλεγα σαν να προέρχεται από το διαφορικό(?) ή κιβώτιο ταχυτήτων(?). Αυξομειώνεται σε συχνότητα (όχι σε ένταση) ανάλογα με την ταχύτητα μέχρι να σταματήσω, άσχετα αν έχω μέσα ταχύτητα ή όχι. Όταν γκαζώνω επίσης υπάρχει αλλά δεν πολυακούγεται (λόγω θορύβου της μηχανής), για να επανέλθει στο ρολλάρισμα. Δεν είναι δυνατός θόρυβος, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να έχω ...δυνατά το ράδιο για να μην τον ακούω!! Μήπως έχω ευαίσθητο αυτί? Έχει κανείς αντιμετωπίσει αυτό το θέμα, ή είναι κάτι φυσιολογικό λόγω της κίνησης του αυτοκινήτου από το διαφορικό? Τουλάχιστον αυτό το τελευταίο μου είπαν στην αντιπροσωπία. Μήπως 'παίζει' ότι το αμάξι έχει μόνο 150 χιλιόμετρα και θέλει στρώσιμο? Πείτε καμιά γνώμη, όσοι το ξέρετε.
-
Kakos888,καλορίζικο!
Mια κι αναφέρεις ότι αυξομειώνεται με την ταχύτητα,μήπως είναι από τα ελαστικά που είναι Μ+S; (επειδή έχεις το grip control)
-
Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα και γω πριν 3 μέρες ένα άσπρο Peugeot 3008 Active grip control 1.2 βενζίνη με χειροκίνητο κιβώτιο. Θεωρώ καλή τιμή 25.440 ευρώ, όλα πληρωμένα με το κλειδί στο χέρι. Συναγερμός ΜΕΤΑ και πατάκια δώρο. Πολύ ωραίο αυτοκίνητο, ψηλό και επιβλητικό! Με τις πρώτες βόλτες οι εντυπώσεις πολύ καλές σε οδική συμπεριφορά, ποιότητα κύλισης κτλ, εκτός από έναν θόρυβο όταν ρολλάρει το αμάξι επιβραδύνοντας, σιγανό και ανεπαίσθητο σφύριγμα ή βουητό θα έλεγα σαν να προέρχεται από το διαφορικό(?) ή κιβώτιο ταχυτήτων(?). Αυξομειώνεται σε συχνότητα (όχι σε ένταση) ανάλογα με την ταχύτητα μέχρι να σταματήσω, άσχετα αν έχω μέσα ταχύτητα ή όχι. Όταν γκαζώνω επίσης υπάρχει αλλά δεν πολυακούγεται (λόγω θορύβου της μηχανής), για να επανέλθει στο ρολλάρισμα. Δεν είναι δυνατός θόρυβος, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να έχω ...δυνατά το ράδιο για να μην τον ακούω!! Μήπως έχω ευαίσθητο αυτί? Έχει κανείς αντιμετωπίσει αυτό το θέμα, ή είναι κάτι φυσιολογικό λόγω της κίνησης του αυτοκινήτου από το διαφορικό? Τουλάχιστον αυτό το τελευταίο μου είπαν στην αντιπροσωπία. Μήπως 'παίζει' ότι το αμάξι έχει μόνο 150 χιλιόμετρα και θέλει στρώσιμο? Πείτε καμιά γνώμη, όσοι το ξέρετε.
Καλοταξιδο! τον θόρυβο που λες τον είχα ακούσει και εγώ αλλά σε αυτοματο, μου φάνηκε θόρυβος από την μετάδοση. Όχι κάτι ιδιαίτερο βέβαια. Επίσης τσεκαρε με ανοικτό παράθυρο μήπως προέρχεται από καθρέπτες, από τα λαστιχα ή από την τουρμπινα
-
Καλησπέρα στην παρέα! Ομοιοπαθής κι εγώ, παρήγγειλα το 3008 με τον 1.2 puretech!
Μια γενική ιδέα για το πώς συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο με 4 άτομα φορτωμένο, θα ήταν εύκολο να μου δώσετε πριν το διαπιστώσω ο ίδιος; Ευχαριστώ!
Peugeot 3008 2016