-
Πολύ κρίμα ρε γαμώτο...τι να πώ...!
Διάβασε προσεκτικά τους όρους, γιατί τα 5 έτη είναι μηχανικα και μικρή σημασία έχει, αλλά η εγγύηση για χρώμα και σκουριά (που λογικά είναι περισσότερα χρόνια) ίσως σε δεσμεύουν να πάς σε εξουσιοδοτημένο φανοπειό.
-
Κρίμα, μην πτοείσαι όμως, αυτά είναι στη ζωή και οι λαμαρίνες είναι λαμαρίνες στην τελική, αρκεί που είστε όλοι καλά.
Σε τόσο καινούργιο αυτοκίνητο θα πήγαινα κατ' ευθείαν στην αντιπροσωπεία.
Με το καλό πάλι πίσω στους δρόμους να χαρείς την αμαξάρα σου!
-
Άσχημο και κυρίως όταν συμβαίνει σε ολόφρεσκο αυτοκίνητο.
Ψάξε το, κυρίως αν το αυτοκίνητο έχει εγγύηση στο χρωμα, τη σκουριά, κτλ, μη σου κάνουν μετά τους δύσκολους.
-
Αν αποζημιωθείς απ την ασφάλεια, θα πρέπει να πας στην αντιπροσωπεία.
-
Κρίμα, αλλά το σημαντικό είναι ότι είσαι καλά.
Σε τόσο καινούριο αμάξι, μάλλον αντιπροσωπεία γιατί ακόμη ισχύουν στο full οι εγγυήσεις χρώματος και αντισκωριακής.
-
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.
Ήθελα πολύ να ανεβάσω φωτογραφίες του αυτοκινήτου που μετά από 3 εβδομάδες βγήκε την πρώτη μεγάλη βόλτα του, αλλά δυστυχώς ένας τύπος παραβίασε STOP και με χτύπησε στο πίσω αριστερό φτερό και στην περιστροφή έπεσα με το μπροστινό και σε ένα σταθμευμένο όχημα. Αυτά στα 210 χλμ χρήσης
To ερώτημα που έχω είναι αν πρέπει -λόγω 5ετούς εγγύησης- να πάω στην αντιπροσωπεία για τις εργασίες φανοποιείας ή μπορώ να πάω σε εξωτερικό φανοποιείο που ξέρω ότι είναι πολύ καλύτερο. Έχω κάποια δέσμευση;
μονο αντιπροσωπεια, ουτε για αστειο αλλου.
για να σε παρηγορησω, μολις ειχα παραλαβει το ιμπιθα του γιου μου τετοιες μερες το 2017, ομορφο γυαλιστερο, με 20-25 χιλιομετρα το εβαλα στο υπογειο για εκπληξη πρωινη στο παιδι. την ωρα που το εβγαζα ετυχε το ενα στο μυριο και εσπασε το συρματοσχοινο της ηλεκτροπορτας οταν περναγε ακριβως απο κατω το αμαξι. οροφη κωλος. σγα, φτιαχτηκε, πλεον οι φαναρτζοδουλειες ειναι σε αλλο επιπεδο απο τις προχειροτητες του παρελθοντος, και μια χαρα το φχαριστηθηκε μεχρι που το κλεψανε βεβαια τον περασμενο νοεμβριο....
μη δινεις σημασια και γραψε οσα χιλιομετρα μπορεις και φχαριστιεσαι
-
Γατε ρωτησες πως κολλησαν την οροφη,
Διοτι το ibiza εχςι συγκολληση οροφης στα τοξα του πλαισιου με λεϊζερ.
Εχουν τετοιο μηχανημα εδω;
Ο λογος που εχει λεϊζερ ειναι για αυξημενη στρεπτικη ακαμψια της καροτσας,
Η οροφη παιζει πολυ σημαντικο ρολο σε αυτό,
-
Νέο RCC_firmware για έκδοση ΧΩΡΙΣ navigation (Bosch car multimedia). (Τώρα μου το έβγαλε η εφαρμογή MyPeugeot)
Η προηγούμενη που είχα ήταν:
063C - 3_063_18.1D032.6.1 - RCC_EU_W3_ECO
New:: 085C - 4_085_19.1E028.5 - RCC_EU_W3_ECO
@geobal Το εγκατέστησες τελικά; Ποιες διαφορές βλέπεις σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση;
Εγώ δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να συνδέσω το MyPeugeot με το αυτοκίνητο (κινητό android).
-
Εχει καποιος το grey amazonite χρωμα; ειναι ομορφο; να μην εχει ενα μπλε γαμω..
Έχω το 3008 Active Grip 1.5 Diesel σε Amanzonite Grey. Είναι πολύ όμορφο χρώμα. Έχω την αίσθηση ότι η απόχρωση αλλάζει ανάλογα με την γωνία που το κοιτάζεις και πως πέφτει το ηλιακό φως. Άλλες φορές μπορεί να φαίνεται πιο πράσινο (χακί) και άλλες να γκριζίζει περισσότερο.
Δες στα βίντεο:
Από τα διαθέσιμα χρώματα του 3008 αυτό και το λευκό μου αρέσουν περισσότερο.
-
Έχει καποιος εικόνα περί του ανανεωμένου 3008 ;Ήταν να βγει Ιούνιο αλλά λόγω του ιού πάει για Σεπτεμβρίο.
-
Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση. Τελικά θα το πάω στο συνεργείο της Peugeut για τις επισκευές και ελπίζω στο καλύτερο.
-
Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση. Τελικά θα το πάω στο συνεργείο της Peugeut για τις επισκευές και ελπίζω στο καλύτερο.
Φίλε σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Στις 13/7/2018 πέρασε ένας 80 χρονος από STOP με αποτέλεσμα να τον χτυπήσω με το εμπρός μέρος και να πάθω ζημιά περίπου 11.000€ (τιμή αντιπροσωπείας). Τότε είχα περίπου 60.000χλμ τώρα 96.000χλ. Ευτυχώς δεν άνοιξαν οι αερόσακοι και δεν πειράχτηκαν μηχανικά μέρη και μπροστινό σύστημα. Πρέπει να έπεσα επάνω του με 40χλμ.... Το αμάξι έμεινε μέσα περίπου 3 μήνες γιατί δεν υπήρχαν τα ανταλλακτικά στην Ελλάδα και επειδή η ζημιά ήταν μεγάλη υπήρχε γραφειοκρατία από τις ασφαλιστικές. Μεσολάβησε και ο Αύγουστος.....
-
-
Στο Volvo του φέρανε λίγο την πόρτα με σφυρί και ακόμα το πάει ο παππούς! (τα γνωστά αστεία 'δεν τα κάνουνε σήμερα όπως παλιά' και τα λοιπά).
Πήγε τόσο πολύ χωρίς καθόλου μηχανικά μέρη; νομίζεις φούσκωσε το συνεργείο ή φυσιολογική τιμή; από ότι βλέπω μόνο η μούρη έχει πάρει λίγο, πλαστικά και λίγο από λαμαρίνες.
-
Παιδια ,κριμα το αμαξι,το δεξι ραμφος οπως το βλεπω εχει μετατοπιστει προς τα μεσα.
Αμαξι που εχουν αρπαξει τα ραμφοι, write off.Κυνηγα το με ασφαλιστικες,μη δεχτεις με τιποτα να διορθωθουν ραμφοι, αν εχουν αρπαξει,διοτι απο τις φωτογραφιες δεν εισαι εισαι σιγουρος.
Χαλαστηκα λιγακι με τις φωτο.Κριμα καινουργιο αμαξι.
-
Πολύ κρίμα ρε παιδιά......με έπιασε η ψυχή μου....
-
Τσιμεντοκολωνες έχει το βολβό στα πλαϊνά; δεν έπαθε τίποτα σχεδόν...ήξερε ο παππούς τι έπαιρνε!
-
Εκείνα τα Volvo ήταν χτισμένα!
Με κάτι τέτοια πάντως η Volvo έχει ακόμη την φήμη.
Σοβαρά όμως, προτιμώ να είμαι σε καινούργιο αυτοκίνητο σε σοβαρό ατύχημα παρά σε οποιοδήποτε 20ετίας.
Σε μικρο-ατυχηματάκι, όπως το συγκεκριμένο, τα παλιά χτυπάς λίγο τη λαμαρίνα και συνεχίζεις.
-
Ο παππούς απ' ότι έμαθα από την ασφαλιστική του έπαθε 2.500€ ζημιά. Πάντως χωρίς να υπερβάλω στο ελάχιστο όταν έγινε η πρόσκρουση ΔΕΝ κατάλαβα απολύτως τίποτα. Ούτε τράνταγμα ούτε τίποτα. Αν δεν έβλεπα το καπό να τσαλακώνει δεν θα είχα καταλάβει ότι τράκαρα. Από το VOLVO βγήκαν σαν κοτόπουλα. Καμία απορρόφηση ενέργειας από την πρόσκρουση. Ναι μεν δεν τσαλάκωσε αλλά το σώματά τους τραντάχτηκαν σε αντίθεση με εμένα που πραγματικά δεν κατάλαβα τίποτα. Παθητική ασφάλεια 0 το VOLVO.
Τα ράμφη 'πήραν' γιατί όπως έπεσα επάνω του και ερχόταν από την κατηφόρα με έσυρε. Από την αντιπροσωπεία με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος ανησυχίας. Το κόστος έφτασε τόσο γιατί επειδή εμπλέκεται ασφάλεια χρέωναν κάτι τρελά νούμερα! 600€ αν θυμάμαι καλά το φανάρι πχ. Σκέψου να ήταν και LED. Αλλάχτηκε όλη η μούρη (φτερά, καπό, μάσκα, μπροστινή κάμερα, πλαστικά, προφυλακτήρας, αισθητήρες παρκαρίσματος κτλ), ψυγεία, το αλουμίνιο που φαίνεται μπροστά. Φανάρια και ψυγεία παρ' όλο που δεν είχαν σπάσει αλλάχτηκαν γιατί έσπασαν οι βάσεις τους που είναι πλαστικές.
Χωρίς να είμαι ειδικός το αυτοκίνητο στον δρόμο είναι μια χαρά. Δεν καταλαβαίνεις ότι έχει τρακάρει. Είναι να μην σου τύχει. Ευτυχώς δεν έπαθα εγώ κάτι και οι λαμαρίνες φτιάχνονται....
-
Είναι να μην σου τύχει. Ευτυχώς δεν έπαθα εγώ κάτι και οι λαμαρίνες φτιάχνονται....
Σε εμένα ότι με χτύπησαν στα 210 χλμ χρήσης μου έχει κάτσει πολύ στραβά. Από το Σάββατο που είχα το ατύχημα συνέχεια γυρίζει στο κεφάλι μου και ενώ μετά από λίγο λέω 'λαμαρίνες είναι' μετά μου επιστρέφει η πίκρα (και ενίοτε ο θυμός). Θα απαιτηθεί διάστημα για να το ξεχάσω.
Το καλό είναι ότι δεν πήρε τίποτα απολύτως δομικά οπότε φαίνεται ότι μετά την επισκευή θα είναι (σαν) καινούριο.
Peugeot 3008 2016