-
Καλή φάση το υβριδικό 3008, είσαι αυτός που έχει πάρει το πιο full extra Peugeot 3008 που κυκλοφορεί σωστά θυμάμαι;
Εκείνη την εποχή έτσι ήταν, χαίρομαι που βλέπω στο δρόμο και αρκετά δίλιτρα GT τα οποία λογικά θα είναι και αυτά φορτωμένα
-
Με το τελευταίο update της οθόνης, εκτός του ότι το αρχικό loading γίνεται πιο γρήγορα (δεν υπάρχει το 'module is loading'), υπάρχει επιτέλους ελληνικό πληκτρολόγιο στο navigation και κατά την έναρξη του navigation δεν εμφανίζεται το disclaimer
Ευχαριστώ! Φωνητικές εντολές στα ελληνικά δοκίμασες; Παίζουν;
-
gvard wrote:
Με το τελευταίο update της οθόνης, εκτός του ότι το αρχικό loading γίνεται πιο γρήγορα (δεν υπάρχει το 'module is loading'), υπάρχει επιτέλους ελληνικό πληκτρολόγιο στο navigation και κατά την έναρξη του navigation δεν εμφανίζεται το disclaimer
Ευχαριστώ! Φωνητικές εντολές στα ελληνικά δοκίμασες; Παίζουν;
Δυστυχώς όχι
-
Παιδιά καλησπέρα.
Sorry αν ρωτάω κάτι που έχει ειπωθεί ήδη.
Εχει κανεις εμπειρία με το ΕΑΤ8; Και συγκεκριμένα:Ειναι γρήγορο γενικά σαν το DSG;
Είναι γενικά αξιόπιστο; (όχι σαν το DSG δηλαδή)
Στο manual mode ανεβάζει μόνο του όταν πιάσει κόφτη;
-
Είναι εξαιρετικό κιβώτιο, πολύ πιο αξιόπιστο από το DSG, αρκετά πιο ομαλό και σχεδόν το ίδιο γρήγορο.
-
Είναι εξαιρετικό κιβώτιο, πολύ πιο αξιόπιστο από το DSG, αρκετά πιο ομαλό και σχεδόν το ίδιο γρήγορο.
Σε ευχαριστώ πολύ
-
Έχει τοποθετήσει κανείς το συναγερμό της Peugeot στο 3008?
Αξίζει ή όχι; Ξέρει κανείς τι προσφέρει κι αν το κάνει καλά; Εμπειρίες?
-
Ξερετε τι εκπτωση κανουν στο 3008 λογω black friday? Ή ειναι διαφημιστικο τρικ ;
-
Πήρα την προηγούμενη εβδομάδα τρελή προσφορά για 308 (το αγόρασα) αλλά τους πίεσα πολύ με τον τρόπο μου. Δεν ξέρω αν έχει και τι έχει για το 3008 συγκεκριμένα αλλά θα σου πρότεινα ναπας σίγουρα από δύο τουλάχιστον αντιπροσωπείες να τους ψαρέψεις και πριν πας να διαβάσεις το post μου στο νήμα για το 308...
-
Ξερετε τι εκπτωση κανουν στο 3008 λογω black friday? Ή ειναι διαφημιστικο τρικ ;
Δεν ξέρω για φέτος, αλλά πέρσι δεν ήταν τρικ. Κοιτούσα από τον Σεπτέμβριο τις τιμές και είχα φτάσει Οκτώβριο μέχρι να αποφασίσω οπότε περίμενα επίτηδες λίγο ακόμα να έρθει η BF.
Έπεσε σχεδόν 1500 η τελική τιμή στο μοντέλο που ήθελα, για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκίνητων σε συγκεκριμένες διαμορφώσεις.
-
Θενξ παιδια. Σαββα το εχω διαβασει ηδη κ ηταν πολυ ενδιαφερον. Απλα το κακο ειναι οτι πας μονο για ετοιμοπαραδοτο με οτι αυτο σημαινει.Οποτε μετα το blackfriday θα κανουν 500-1000 εκπτωση;
-
Θενξ παιδια. Σαββα το εχω διαβασει ηδη κ ηταν πολυ ενδιαφερον. Απλα το κακο ειναι οτι πας μονο για ετοιμοπαραδοτο με οτι αυτο σημαινει.Οποτε μετα το blackfriday θα κανουν 500-1000 εκπτωση;
Χρήστος, το 'Sabas' είναι παρατσούκλι
Τι σε χαλάει να πάρεις ετοιμοπαραδοτο αν σου κάνουν φοβερή προσφορά; Πάνε πάρε προσφορά και μην απορρίπτεις a priori. Μπορεί να σε περιμένει ευχάριστη έκπληξη! Να σε πληροφορίσω ότι το 308 πχ είχε και πολύ καλά εξοπλισμένη έκδοση tech edition, ασχέτως αν εγώ επέλεξα την σαφώς πιο απλή Active καθώς αφορούσε την σύζυγο το αμάξι. Μπορεί να σου κλειδώνει μόνο το χρώμα πχ. Άμα σου κόψει κάνα 2000€ δεν σε χαλάει νομίζω...
-
Και εμένα με είχαν πάρει για black friday για να πάρω ένα λευκό allure diesel eat8 .
Τους είπα ή grey amazonite (με τα ίδια όμως χαρακτηριστικά) ή τίποτα και ξαφνικά βρέθηκε στο χρώμα και σε black firday.
-
Πήγα χθες και έκανα service και ζήτησα να μου κανουν update .
Με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει αυτό με τα ελληνικά στο 3008.Επέμενα όμως και μου είπαν ότι θα κάνουν ότι update υπάρχει.
Μετά το service ακόμη δεν μπορώ να γράψω Ελληνικά στο πληκτρολόγιο.
Βέβαια δεν έχω το navi με τον Tom tom . Μήπως υπάρχει μόνο εκεί;
-
Καλησπέρα,
Έχω εγώ τον εργοστασιακό συναγερμό. Έχει το ατού πως έχει τα ραντάρ της μαμάς του μέσα χωρίς να χρειαστεί να ξηλώνεις κολώνες και να έχεις άγχος μην αρχίσουν τα τριξίματα. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τι διαφορετικό μπορούν να κάνουν οι συναγερμοί του εμπορίου, αλλά δε νομίζω να έχει κάτι άλλο ιδιαίτερο.
-
Με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει αυτό με τα ελληνικά στο 3008.Επέμενα όμως και μου είπαν ότι θα κάνουν ότι update υπάρχει.
gvard wrote:
Αν δεν έχεις το Navi με το TomTom τι να το κάνεις το Ελληνικό πληκτρολόγιο; Που ακριβώς θες να γράφεις; Επίσης ποιο συνεργείο σου είπε πως δεν εμφανίζεται το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά;
-
silversurferGR wrote:
gvard wrote:
Αν δεν έχεις το Navi με το TomTom τι να το κάνεις το Ελληνικό πληκτρολόγιο; Που ακριβώς θες να γράφεις; Επίσης ποιο συνεργείο σου είπε πως δεν εμφανίζεται το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά;
Τα ίδια και εγώ. Στην αντιπροσωπεία που την έχει φιλος μου είπε δεν υπάρχει επίσημη έκδοση firmware για το δικό μου 5008 και δεν μπορεί να κάνει update. Μου πέρασε μόνο τους χάρτες έκδοση 16. Έχοντας δει όμως το αρχείο του gvard τον έβαλα να ψάξει να το βρει και κατέβασε ακριβώς το ίδιο αρχείο αλλά μετά την εγκατάσταση στο φλασάκι και χρησιμοποιώντας ένα license του δικού μου 5008 όταν πήγε να κάνει την εγκατάσταση του έλεγε το ' 'hardware' δεν είναι συμβατό. Εσυ gvard από που το βρήκες το αρχείο του νέου firmaware και πως το εγκατέστησες;
-
Έχω navi . Δεν ξέρω αν είναι tom tom .Θυμάμαι ότι μοιάζει με το δικό σου αλλά δεν βγάζει ποτέ την κίνηση στους δρόμους.
Κατά τα άλλα ίδιο είναι στην εμφάνιση. Ίσως εσύ έχεις και την κλήση έκτακτης ανάγκης ή το wifi οπότε είναι ενσωματωμένο κάτι παραπάνω.
Εμένα δεν έπαιξε ούτε με tethering.
Αλλά σε καθοδηγεί εκεί που θέλεις να πας και πληκτρολογείς την διεύθυνση στα Αγγλικά και την βρίσκει (στα Ελληνικά).
Φυσικά έχω και από android auto εφαρμογή google drive (ή κάπως έτσι ) και waze αλλά περισσότερο μου αρέσει το ενσωματωμένο..
-
Έχω navi . Δεν ξέρω αν είναι tom tom .Θυμάμαι ότι μοιάζει με το δικό σου αλλά δεν βγάζει ποτέ την κίνηση στους δρόμους.
Κατά τα άλλα ίδιο είναι στην εμφάνιση. Ίσως εσύ έχεις και την κλήση έκτακτης ανάγκης ή το wifi οπότε είναι ενσωματωμένο κάτι παραπάνω.
Εμένα δεν έπαιξε ούτε με tethering.
Αλλά σε καθοδηγεί εκεί που θέλεις να πας και πληκτρολογείς την διεύθυνση στα Αγγλικά και την βρίσκει (στα Ελληνικά).
Φυσικά έχω και από android auto εφαρμογή google drive (ή κάπως έτσι ) και waze αλλά περισσότερο μου αρέσει το ενσωματωμένο..
οι αντιπροσωπείες ούτε που ασχολούνται. Αν θέλετε κατεβάστε την εφαρμογή mypeugeot, κάντε εγγραφή, δηλώστε το όχημα σας και τότε θα σας έρχονται με ειδοποίηση οι επίσημες αναβαθμίσεις firmware / maps με τα αντίστοιχα λινκς για τις κατεβάσετε και με οδηγίες εγκατάστασης.
υπάρχει και ένα σαιτ με πολύ πληροφορία για το navi και με λινκς για να κατεβάσετε τα αρχεία ανεξάρτητα. προσοχή όμως, αυτό ισχύει μόνο για τους χάρτες. Για το λογισμικό είναι απαραίτητο το αρχείο licence που είναι διαφορετικό για κάθε όχημα.
http://forum-auto.caradisiac.com/marques/Peugeot/sujet101825-5775.htm
το Tom tom είναι ξεχωριστή υπηρεσία για την κίνηση στους δρόμους και θέλει ενεργοποίηση. Για τα καινούργια οχήματα είναι πλέον δωρεάν τα 3 πρώτα χρόνια. (διαφορετικά είναι κάπου 60 ευρώ το χρόνο). Η υπηρεσία είναι η ίδια με το apple maps (που επίσης χρησιμοποιεί tom tom για την κίνηση).
Για να δουλέψει θέλει φυσικά tethering με το τηλέφωνο για να χρησιμοποιεί τα δεδομένα του κινητού σας, αλλά αυτό γίνεται ούτως ή άλλως αυτόματα κάθε φορά που μπαίνετε στο αυτοκίνητο (μετά την 1η ενεργοποίηση) και τα bytes που καταναλώνει είναι λίγα (κάποια MB το μήνα). Το μεγάλο αρνητικό του Τom Tom σε σχέση με τη google είναι η ταχύτητα on-line ενημέρωσης. (αλλά μιλάμε και για χάος στον αριθμό ενεργών χρηστών, google έχουν πλέον όλοι).
Για τις υπηρεσίες navi:
μπείτε στο σάιτ https://services-store.peugeot.fr/ , συνδεθείτε με τον mypeugeot λογαριασμό σας (ή φτιάξτε αν δεν έχετε), δηλώστε το όχημα σας και θα σας βγάλει ποιες υπηρεσίες είναι συμβατές, και πως τις ενεργοποιείτε ή τις αγοράζετε απ' ευθείας μέσω του σάιτ. (ανά περιόδους τρέχουν και εκπτώσεις)
-
geobal wrote:
Καλησπέρα,
Έχω εγώ τον εργοστασιακό συναγερμό. Έχει το ατού πως έχει τα ραντάρ της μαμάς του μέσα χωρίς να χρειαστεί να ξηλώνεις κολώνες και να έχεις άγχος μην αρχίσουν τα τριξίματα. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τι διαφορετικό μπορούν να κάνουν οι συναγερμοί του εμπορίου, αλλά δε νομίζω να έχει κάτι άλλο ιδιαίτερο.
Βρέθηκα σε αντιπροσωπεία που μόλις είχανε εγκαταστήσει εγκεκριμένο από τη Peugeot συναγερμό, αυτό που διαθέτουν επίσημα σαν αξεσουάρ..
Μου έκανε εντύπωση ο έλεγχος της καμπίνας. Χρησιμοποιούν 2 αισθητήρες στις πάνω γωνίες του παρμπρίζ και υποτίθεται ότι σαρώνουν χιαστί ογκομετρικά την καμπίνα. Στη δοκιμή είχαν αφήσει ανοικτά τα παράθυρα κι όταν βάζανε το χέρι μέσα (υποτίθεται ότι κάποιος θέλει να αρπάξει κάτι από το κάθισμα) χτυπούσε η σειρήνα. Μόνο που όταν κάνανε το ίδιο στα πίσω παράθυρα δεν έπιανε την κίνηση κανένας αισθητήρας παρά μόνο όταν το χέρι έφτανε στη μέση του πίσω καθίσματος!!!
Εγώ έμεινα έκπληκτος αλλά αυτοί λέγανε ότι έτσι λειτουργεί! Επίσης, δούλευε μόνο η σειρήνα, δεν είδα να αναβοσβήνουν το φώτα ή τα αλάρμ.
Έτσι δουλεύει και στο δικό σου; Το σκεφτόμουν για να βάλω αλλά τώρα με προβλημάτισε αρκετά και θα ήθελα πληροφορίες. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος εάν ήταν απειρία των μηχανικών της αντιπροσωπείας ή έτσι είναι ο συγκεκριμένος συναγερμός..
Peugeot 3008 2016