-
Ναι αλλά άμα το πάρεις και ξυπνήσεις ένα πρωί και σου έχουν αλλάξει το σηματάκι με αυτό της σέατ , ένα θεματάκι θα το πάθεις...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ναι αλλά άμα το πάρεις και ξυπνήσεις ένα πρωί και σου έχουν αλλάξει το σηματάκι με αυτό της σέατ , ένα θεματάκι θα το πάθεις...Πολύ απλά παίρνεις το Seat ή το Skoda, οπότε δεν έχεις θέμα αν σου αλλάξουν το σηματάκι...
-
Θα πω κατι που δεν ξερετε
Το 3008 κουκλι, αλλά στην Ελλαδα ειναι πανακριβο
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Θα πω κατι που δεν ξερετεΤο 3008 κουκλι, αλλά στην Ελλαδα ειναι πανακριβο
+1
-
Από αγγλικό τιμοκατάλογο. Είμαστε +2000 ευρώ
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με μπερδευει η Λιρα Αγγλιας
Σε σχεση με Γερμανια, Ιταλια, Ρουμανια νομιζω ειναι παραπανω απο 2,000€ η διαφορα -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Φίλε μου 34600 κασέρι το 1.5 allure auto μόνο καλή τιμή δεν το λες! Για την ακρίβεια σου έκοψε 200 ενώ εσύ θα σκάσεις ~35 στο χέρι...τραγική προσφορά...
Προηγούμενη βδομάδα μου έδωσαν προσφορά το ίδιο σε gt line απο 36100 εκτύπωση 1000 με διακανονισμό 84 !
Γενικά οι εκδόσεις του ακόμα και η gt line έχει σημαντικές ελλείψεις. Πχ στα 36Κ δεν έχει κουμπί αλλά κλειδί δεν έχει καμία κάμερα και νομίζω ούτε φουλ λεντ φώτα (για αυτό δεν είμαι 100% σίγουρος) και νομίζω και αισθητήρες παρκαρίσματος δεν είναι μέσα.
Δυστυχώς το 3008 πατάει στον πολύ καλό εξωτερικό σχεδιασμό του και στο λίγο φουτουριστικό εσωτερικό και βαρά την τιμή κατά κουτελα έχοντας εναν μέτριο κινητήρα από άποψη επιδόσεων και σημαντικές εκπτώσεις εξοπλισμού στις 3 βασικές εκδόσεις
Για το 3008 ισχύει ότι αυτό το αμάξι δεν το παίρνεις ούτε γιατί είναι το καλύτερο ούτε γιατί είναι το γρηγορότερο ούτε το ποιοτικότερο . Το παίρνεις γιατί το γουστάρεις. Κάτι ανάλογο ισχύει και με το Χ1 το άλλο αμάξι της κατηγορίας με πολύ ντόρο που μονοπωλεί τις πωλήσεις της bmw. Το παίρνεις όχι γιατί είναι το ποιοτικότερο ομορφότερο ή γρηγορότερο αλλά γιατί με 35-37 χιλιαδες έχεις bmw suv. Μπροστά σε αυτό ξεπερνας την ασθενική εμφάνιση το μετριο εσωτερικό και μέτριους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της κατηγορίας.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάποια στιγμή πρέπει να μας γράψεις όμως το τραύμα σου έχει δημιουργήσει η BMW και πάντα καταλήγεις να μιλάς απαξιωτικά [emoji41]
-
Κανένα τραύμα φίλε μου αλλιμονο. Απλά μπαίνοντας στο αμάξι αφού είχα ολοκλήρωσει το td του 3008 και βλέποντας το στατικά δίπλα του μου φάνηκε τελείως αδύναμο σχεδιαστικά έξω και χαμηλότερης ποιότητας εσωτερικά και με καμιά σχεδιαστική έμπνευση τόσο πολύ που ο μόνος λόγος που πουλάει συμπεραινω ότι είναι αυτός που έγραψα. Τώρα άμα το έκανα td και με κέρδιζε τόσο πολύ πίστεψε με θα έβγαινα να το έγραφα.
Εσένα δλδ σε κερδίζει ο σχεδιασμός του; Η ποιότητα του μέσα; Οι μικροί ντίζελ και βενζινας; Τώρα να μου πεις ότι σε κερδίζει η τιμή του για suv bmw εκεί να σε καταλάβω! Ένας που θέλει στάτους σουβ κάτω από 40 εννοείται θα πάρει αυτό και όχι πχ το 3008.
Γενικα δεν λιβανιζω καμια μαρκα. Μπες το scross να δεις τι κραξιμο εχω ρίξει στα δικα μου. Το 3008 μεχρι να οδηγησω τον 1.6 120 το αποθεωνα. Τωρα εχω μαγκωμα και εξεφρασα τον προβληματισμο μου 'πολλα λεφτα για αυτο που τελικα παιρνεις'. Τωρα για την Χ1 δεν καταλαβα γιατι δεν μπορω να εκραστω οπως νιωθω? μηπως επειδη πουλαει πολυ ? ή επειδη το πηρες εσυ και πρεπει να μην το κραζουμε για να κρατησει την τιμη του καλυτερα?!! μην ανυσηχεις. Οταν χρειαστει να το δωσεις θα βρεθουν αρκετοι να σκασουν τα 22-25 χιαλιαρικα για να αποκτησουν και αυτοι suv bmw!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμ βρε συ αν δεν εχεις οδηγήσει ένα αμάξι πως το κράζεις;
Σε διαβάζω που μονίμως γράφεις ασχημα και δεν καταλαβαίνω που μπορεί να σε προβληματίζει κάτι ειδικά και όταν δεν το εχεις οδηγήσει.
Προσωπικά δεν με τρελαίνει ούτε ομως μου δημιουργεί θέμα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά η Χ1. Εξωτερικά βέβαια τη θεωρώ όμορφο αμάξι (ίσως όχι όσο το QQ αλλά δεν θα αγόραζα ποτε αμάξι αν δεν μου αρέσει εξωτερικά)
Τουλάχιστον είναι και πιο ποιοτική και πιο προσεγμένη από τα φθηνότερα μοντέλα της κατηγορίας ενώ οκ πάντα σε τέτοιες μαρκες θα πληρώνεις και ένα premium για το όνομα ανεξάρτητα αν το επιδείκνυεις ή όχι.
Ξερεις κάποια στιγμή έχοντας δουλέψει κλπ σκέφτεσαι και λίγο σαν τον τύπο στη διαφήμιση της φορντ (do I deserve it?).
Μακαρι να ήταν και άλλη η οικονομική κατάσταση να μην μέναμε στα 1500 κυβικά και να παίζαμε σε διλιτρους που εκτοξεύουν το αμάξι αλλά δυστυχως δεν γίνεται.Παντως ειδικά η βενζίνη στα 1500 είναι μια χαρά για οικογενειακή χρήση και μπορεί και στις σπορ ρυθμίσεις να γίνει ακόμα πιο ευχάριστη και τσαχπίνα. Το δε μικρό πετρέλαιο ειναι αρκετά οικονομικό ενώ ολα αυτά υλοποιούνται σε ένα πολύ καλό σασί, με άριστο τιμόνι και ευχαριστο στήσιμο, που πραγματικα σε κάνουν να θες τα παραπάνω άλογα.
Για αυτό που το πήρα εγώ (ταξίδια με την οικογένεια) δεν έχω παράπονο. Προφανώς την ίδια δουλειά έκανα και με το QQ ή τo RAV πριν αλλά εδώ αυτό γίνεται σε ποιο λογικό φορολογικό φορματ, με καλύτερο στήσιμο και πολύ περισσότερη ποιότητα από το τρέχον best seller.Και αν θύμασαι από το QQ δεν έχω κόλλημα να κράζω και εγώ δικες μου επιλογές.
-
Δεν το έχω οδηγήσει όπως και το 3008 μέχρι πρότινος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκφράζουμε άποψη. Εσύ δλδ σχολιάζεις μόνο ότι οδηγάς; Και για τα υπόλοιπα που σχολιάζεις αρνητικά χωρίς να τα έχεις οδηγήσει έχεις ψυχικά τραύματα και τοποθέτησε αρνητικά;
Όσο για την οδήγηση δεν νομίζω ότι ξαφνικά τον ανευρο και πλαδαρό σχεδιασμό της χ1 θα τον βρω γοητευτικό επειδή θα το οδηγήσω, ούτε θα δω το φως το αληθινό από την ποιότητα του εσωτερικού του πηγαίνοντας το μια βόλτα!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι εγώ σχολιάζω μόνο ότι οδηγώ ή αν έχω μπει μόνο μέσα γραφω μόνο για μέσα.
Δεν με διαβάζεις μάλλον αλλά με σχολιάζεις παραταύτα.Εσυ συνεχίζεις να σχολιάζεις αρνητικά κάτι που δεν εχεις οδηγήσει αλλά κρίνεις οδηγική συμπεριφορά από το πως αντιλαμβάνεσαι το παρουσιαστικό του.
Τελωσπαντων κανε όπως σε φωτίσει ο Θεός άνθρωπε μου!
-
σχολιασα οδηγικη συμπεριφορα? μαλιστα οτι πεις...
εκτος αν θεωρεις σχολιο οδηγικης συμπεριφορας το 'μετριοι μικροι κινητηρες ντιζελ και βενζινης'! αυτο φίλε μου φαινεται απο τις επιδοσεις του... -
Το να κρίνουμε ένα αυτοκίνητο χωρίς να το οδηγήσουμε είναι σαν να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο!!! Τώρα τα της εμφάνισης είναι εντελώς υποκειμενικά, οπότε δεν υπάρχει καν λόγος συζήτησης.
-
τοτε οι διαχειριστες θα πρεπει να σβησουν τα 4/5 των σχολιων του φορουμ!!!
-
Μην τους δελεάζεις...
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
σχολιασα οδηγικη συμπεριφορα? μαλιστα οτι πεις...
εκτος αν θεωρεις σχολιο οδηγικης συμπεριφορας το 'μετριοι μικροι κινητηρες ντιζελ και βενζινης'! αυτο φίλε μου φαινεται απο τις επιδοσεις του...Μα το εχεις απορρίψει από την εμφάνιση ρε συ. Πες δεν μου αρέσει (γούστα είναι αυτά) αλλά μην κρίνεις τα υπόλοιπα που δεν εχεις καν δοκιμάσει.
-
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Πήγα και είδα και το karoq και το ateca.
Καμία σχέση με το 3008 .
Εκτός το ότι είναι σχεδιαστικά συντηρητικά, η ποιότητα έχει μεγάλη διαφορά.
Το ίδιο φυσικά και η τιμή.Στο karoq δεν πρόλαβα να πάρω τιμές αλλά στο ateca ή 1600 diesel με αυτόματο κιβώτιο , έβγαινε 28+ σε σχέση με τα 32 του 3008. Σε αυτά μπορείς να βάλεις πολλά extra, μέχρι και πανοραμική (όχι όμως ανοιγόμενη) ηλιοροφή.
Αλλά από την άλλη καταλαβαίνεις διαφορά , στα καθίσματα, στην τσόχα στον χώρο αποσκευών κ.λ.π.
Μου έκανε εντύπωση ότι την ίδια γνώμη είχε και ένας τύπος σε test drive στο youtube, που είδα αργότερα το βράδυ.
Το ateca έχει χρόνο παράδοσης 5-6 μήνες και αυτή την στιγμή δεν έχουν test drive
Γουρούνι στο σακί .
Στο φυλλάδιο που πήρα στην τελευταία σελίδα, έλεγε πόσο eco frinedly είναι , τονίζοντας ότι όλα τα εξωτερικά πλαστικά (ποδιές, προφυλακτήρες) έχουν γίνει με πιο λίγο πλαστικό . Δηλαδή με το πρώτο φιλάκι ίσως να το πάρεις στο χέρι.Όσο αφορά το karoq μου άφησε χειρότερη εντύπωση από το ateca.
Λίγο που έκλεισα το ντουλαπάκι του συνοδηγού, κουνήθηκε όλο το ταμπλό μαζί με το κουμπί.Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει ο εξοπλισμός παράλληλα με την τιμή ,τότε ateca ή karoq.
Αν σε ενδιαφέρει ποιότητα, design ..... 3008Πήγα και είδα και το karoq ξανά.
Τιμή γύρω στα 28 το ambition και 32 το style το tdi 115 dsg.το style αν το συγκρίνουμε με το active του 3008 έχει κάποια περισσότερα gadgets αλλά από την άλλη του λείπουν άλλα.
Π.χ έχει αναλογικά όργανα . Τα καθίσματα του λες και είχαν το κίτρινο αφρολέξ των στρωμάτων του στρατού.
Στην ουσία VFM αν τα μετράμε ποσοτικά και αξιακά, περισσότερο μου φαίνεται ότι είναι το ateca που με 33 έχεις βάλει μέχρι και ηλιοροφή.
Αλλά το 3008 το νιώθεις ότι δεν συγκρίνεται με αυτά. Αν λοιπόν σου λείπουν ή τα λυπάσαι τα 3,4,5 χιλιάρικα παίρνεις το ateca ή το karoq, αλλιώς to 3008. Εγώ λοιπόν μετράω τα κουκιά και αν μου βγουν πάω για 3008 allure στα 35.000.Όπως γράφει και το παρακάτω post το 3008 κανονικά πρέπει να συγκρίνεται με το q3 ή την Χ1.
https://www.autoblog.gr/2016/12/12/test ... 6-bluehdi/
' Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πω ότι ποιοτικά ξεφεύγει από τα όρια της κατηγορίας που θεωρητικά τοποθετείται (VW Tiguan, Ford Kuga, Nissan Qashqai, Seat Ateca, Kia Sportage, Hyundai Tucson, Renautl Kadjar) και μπαίνει στα μεγαλύτερα και ακριβότερα χωράφια (Audi Q3, BMW X1).'
-
Θα συμφωνήσω ότι ποιοτικά δεν βλέπω να υστερεί από τα premium γερμανικά. Ακόμα και σε σχέση με την 116 f20 που είχα ειλικρινά δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα ότι είναι χειρότερο σε αυτό τον τομέα. Αύριο θα κάνω test drive ένα αυτόματο diesel για να έχω άποψη για το πώς είναι στο δρόμο.
Τελικά η active δεν έχει navigation? Και αν όχι μπορεί να μπει εύκολα μετά την αγορά? Στο φυλλάδιο του αυτοκινήτου βλέπω ότι από allure και πάνω έχει navigation όμως έχω την εντύπωση ότι ο πωλητής μου είπε ότι έχει και η active απλά χωρίς την τρισδιάτατη απεικόνιση.
-
Εχω active με navigation, και wireless keys.
Σημερα δεν ξερω αν θα αγοραζα τιποτα απο ολα αυτα,περιττα ειναι.
Και το active ειναι ενα θεμα ποσο το αξιοποιεις και σε τι συνθηκες.
Ισως η βασικη εκδοση με ενα λιγο πιο offroad ελαστικο να αρκει. -
Άρα η έκδοση active έχει και navigation, επιβεβαιώνεις αυτά που έλεγε ο πωλητής. Βασικά πιο πολύ με ενδιαφέρει το mirror link, να μπορώ να συνδέσω το κινητό μου. Μετά οι δυνατότητες που υπάρχουν είναι πολλές.
Το 1.2 έχεις? Αν ναι από κατανάλωση πού βρίσκεσαι? Θα κάνω κυρίως μικρές αστικές διαδρομές.
Peugeot 3008 2016