-
Ριλι;Το ειχα παντα απορια γιατι δεν εβλεπα SUV taxi,αφου εχουν μεγαλους χωρους.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ριλι;Το ειχα παντα απορια γιατι δεν εβλεπα SUV taxi,αφου εχουν μεγαλους χωρους.Έχω δει μερικά QQ ταξί και ένα Kodiaq.
ΥΓ: Ωραίο γούστο έχει πάντως αυτός ο οδηγός ταξί...μπράβο του!! Τόσες ώρες περνάει στο τιμόνι. Θα ήθελα να πάρω ένα 3008 ταξί!!
-
Έκανα test drive χθες τον βενζινοκίνητο , καθώς ήταν ακόμα στην ΔΕΘ το diesel.
Από κράτημα , κουνούσε λίγο λιγότερο από το παλιό μοντέλο 3008 που έχει το οριζόντιο αμορτισέρ πίσω και επίσης το νέο απορροφούσε καλύτερα τις λακκούβες (λογικό γιατί το παλιότερο έχει και 150.000 χλμ).
To start stop είναι τέλειο. Άμεσο , γρήγορο δεν πίστεψα σε καμιά περίπτωση ότι κάπου θα αργούσα, π.χ σε μια διασταύρωση.Πολλές φορές επειδή ασυναίσθητα κουνούσα το τιμόνι , έπερνε μπρος.
Το sport κουμπί έκανε δουλειά , αν και με την πείρα μου με παλιότερο astra gtc όταν δεις κατανάλωση μόνιμα απενεργοποιημένο το έχεις.
Κακώς που στο πορτ μπαγκάζ όταν ανεβάζεις το επίπεδο για να έχεις 2ο χώρο από κάτω , στον κάτω χώρο δεν έχει διαχωριστικό από την ρεζέρβα. Αποτέλεσμα αν βάλω κάτι θα κοπανάει. Πράγμα που είχε το παλιότερο 3008 και βόλευε πολύ. -
Το ειχα παντα απορια γιατι δεν εβλεπα SUV taxi,αφου εχουν μεγαλους χωρους.
Γιατί απλούστατα καίνε παραπάνω, κρίσιμος παράγοντας στην επιλογή ταξιού.
-
Octavia με φυσικο αεριο. Το απολυτο ταξι κατ εμε. Απλα θελει πιο πολλα φουλαρισματα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Λες και τα Τζούλια του σήμερα έχουν κάποια σχέση με τους ανθρώπους ή τις συνθήκες που κάποτε έβγαλαν τα όποια 8C, 33 StradaleΈχουν άμεση σχέση με τους σεντάν προγόνους τους. Τα σπορ μοντέλα έρχονται οσονούπω.
Υπάρχει πρόβλημα και στο μπες-βγες στις μεγάλες ηλικίες. Πες στην γιαγιούλα που είναι 1,50 να σηκώσει το πόδι της 50 εκατοστά από το έδαφος και να σκαρφαλώσει στο κάθισμα...
-
Υπάρχει πρόβλημα και στο μπες-βγες στις μεγάλες ηλικίες. Πες στην γιαγιούλα που είναι 1,50 να σηκώσει το πόδι της 50 εκατοστά από το έδαφος και να σκαρφαλώσει στο κάθισμα...
Η μανα μου παντως προτιμα SUV για να μην σκυβει,να μην 'πεφτει' οταν παει να κατσει,συνηθως ειναι πιο ανετα για ηλικιωμενους τα SUV εκτος βεβαια αν ειναι κοντοι οπως λες
-
Δεν το σκέφτηκα μόνος μου, ταξιτζήδες μου το είπαν. Πιο εύκολα βουτάς, παρά σκαρφαλώνεις.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πόσο ψηλό μαρσπιέ πρέπει να έχει ένα SUV για να θέλει να σηκώσεις 50 εκατοστά το πόδι για να μπεις;
Ένα τυπικό SUV ζήτημα να έχει 20 εκατοστά απόσταση από το έδαφος, τα άλλα 30 εκατοστά είναι μαρσπιέ; -
Σωστό κι αυτό που λέει ο Δίας,αλλά στο βγάλσιμο από το αμάξι βολεύει να είσαι λίγο πιο ψηλά (όχι βέβαια 50 εκ.,δε νομίζω ότι κανένα από τα μικρά crossover και SUV έχει τέτοια απόσταση από το έδαφος).
Είναι όπως στο σπίτι,που όταν οι ηλικιωμένοι κάτσουν σε μια χαμηλή πολυθρόνα,μετά πρέπει να πιαστούν από κάπου ή να τους τραβήξεις για να σηκωθούν,σε αντίθεση με το να καθίσουν σε μια λίγο ψηλότερη καρέκλα. -
Άσχετα Post με το topic 2 σελίδων.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λες και τα Τζούλια του σήμερα έχουν κάποια σχέση με τους ανθρώπους ή τις συνθήκες που κάποτε έβγαλαν τα όποια 8C, 33 Stradale
Έχουν άμεση σχέση με τους σεντάν προγόνους τους. Τα σπορ μοντέλα έρχονται οσονούπω.
- το ότι ο όγκος του δεν βοηθάει και πολύ για μέσα στην πόλη.
-
Ζήτησα από αντιπροσωπεία Θεσσαλονίκης τεστ ντραιβ με το 1.5 μου είπαν δεν έχουν αν θέλω το 1.6. Δεν έχουν καθόλου 1.5 και ότι έρχεται φεύγει στις παραγγελίες
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
σε ποσα χλμ κανουμε το πρωτο σερβις? 1,2 auto
-
Ο χρήστης sotpit έγραψε:
σε ποσα χλμ κανουμε το πρωτο σερβις? 1,2 autoΣε όσα λέει το βιβλίο συντήρησης τους κατασκευαστή.
-
Ο χρήστης sotpit έγραψε:
σε ποσα χλμ κανουμε το πρωτο σερβις? 1,2 autoΜπες εδώ, κάνε μία εγγραφή, βάλε το vin και θα τα δεις όλα σχετικά με το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Λες και τα Τζούλια του σήμερα έχουν κάποια σχέση με τους ανθρώπους ή τις συνθήκες που κάποτε έβγαλαν τα όποια 8C, 33 Stradale
Έχουν άμεση σχέση με τους σεντάν προγόνους τους. Τα σπορ μοντέλα έρχονται οσονούπω.
- το ότι ο όγκος του δεν βοηθάει και πολύ για μέσα στην πόλη.
Ο όγκος είναι οφθαλμαπάτη λόγω ύψους. Οι Merc C&E Class που έχουν οι ταξιτζήδες είναι μακρύτερες και φαρδύτερες από ένα τυπικό μεσαίο SUV, όπως το 3008.
-
βλεπω κατι λαθος ή σταματησαν να φερνουν την εκδοση 1.6 (180 ιπποι) βενζινοκινητηρα;
-
Όχι υπάρχει κανονικά. Έχω προχθεσινό τιμοκατάλογο.
1.6 PureTech 180 S&S EAT8 ACTIVE GRIP €6.2 35900€
1.6 PureTech 180 S&S EAT8 ALLURE GRIP €6.2 36700€
1.6 PureTech 180 S&S EAT8 GT LINE GRIP €6.2 42900€Νομίζω το Allure είναι πολύ καλή περίπτωση με αυτό το μοτόρι. Στα ίδια χρήματα παίρνεις Χ1 auto με τα 140hp και ένα σκέτο πακέτο Advantage + μπρος πίσω αισθητήρες.
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
βλεπω κατι λαθος ή σταματησαν να φερνουν την εκδοση 1.6 (180 ιπποι) βενζινοκινητηρα;Πράγματι δεν τον έχει ο online τιμοκατάλογος.
Άρα ή σταμάτησαν, ή απλά δεν τον έχουν στον online τιμοκατάλογο ή ακόμα δεν έχει εναρμονιστεί με τα νέα πρότυπα ρύπων και θα τον προσθέσουν σε μερικούς μήνες.
Νομίζω το Allure είναι πολύ καλή περίπτωση με αυτό το μοτόρι. Στα ίδια χρήματα παίρνεις Χ1 auto με τα 140hp και ένα σκέτο πακέτο Advantage + μπρος πίσω αισθητήρες.
Η οποία όμως (δεν θα ασχοληθώ με το εάν είναι καλύτερη ή όχι, είναι καθαρά προσωπικό...εγώ μόνο και μόνο για το διπλοσύμπλεκτο ΔΕΝ θα αγόραζα την Χ1) είναι λίγο πιο φτηνή (κάνα 34αρι την παίρνεις) και έχει επιπλέον Full LED (πολύ βασικό για εμένα) και ηλεκτρικά ανοιγμένο χώρο αποσκευών (επίσης σημαντικό)....με αυτό τον εξοπλισμό δεν ξέρω πόσο πάει το 3008.
Peugeot 3008 2016