-
@georgemit said in Peugeot 3008 2016:
Αυτό το τελευταίο δε θα μου άρεσε αν ήμουν κάτοχος, θα μου έμοιαζε με προσπάθεια να γλυτώσουν τα έξοδα αντικατάστασης.
Ψιλομανταρα βασικά τα διάβασα κι εγώ στο γκρουπ, αλι σε αυτούς που έχουν 1,5 diesel. Σε καλύτερη μοίρα όσοι μπορούν να παρατήσουν το αμάξι στην αντιπροσωπεία για αλλαγή για καιρό, έχοντας δεύτερο αμάξι για να κινούνται.. πίκρα
-
Είπαμε θέλουν να μαζέψουν την χαλασμένη αξιοπιστία τους, είχαν και τα δικαστικά θέματα, οπότε θα τα φτιάξουν.
Εμείς έχουμε το σέρβις σε 2-3 μήνες, θα δούμε τι θα γίνει.
Ετσι και αλλιώς έχουμε ακόμα 2+ χρόνια εγγύηση.
Από ότι διαβάζουμε στο κλειστό φόρουμ, είναι αμάξια παλαιά, εκτός εγγύησης, όλα εισαγωγής ή από λήζινγκ για αυτό ψάχνουν τα τρία τελευταία σέρβις.
Αμα είσαι τζαμπατζής και παίρνεις ότι χρέπι σου φέρνουν οι έμποροι, καλά να πάθεις γιατί έτσι με την επιλογή σου αυτή, μειώνεται η μεταπωλητική αξία των ελληνικών που είναι ιδιώτες και συντηρούνται στην αντιπροσωπεία.
Σε όλο τον κόσμο αυτά τα αυτοκίνητα έχουν πιστοποίηση και πωλούνται σαν μτχ 10-20 % πιο ακριβά από τα χρέπια των λήζινγκ.
Εδώ έχουμε τα εμποράκια που πας το αμάξι σου κοιτάει πιο είναι το πιο φτηνό στο κάρ που είναι χρέπι εισαγωγής με 3πλά χλμ από ότι γράφει και θέλει να σου πάρει το δικό σου πιο χαμηλά.
Αυτοί λοιπόν που συντηρούν αυτήν την αγορά αγοράζοντας το φτηνό κρέας, είναι οι σκύλοι που το τρώνε.
Δεν έχουν την συμπάθεια μας, όπως κάθε εξυπνάκιας.
Αυτοί συντηρούν τα διάφορα λαμόγια της αγοράς.
Φίλος πήρε από γνωστό λαμόγιο, ένα αμάξι που είπε ότι είχε 3 χρόνια εγγύηση ακόμα.
Οταν το πήγε μετά την αγορά, γιατί πριν δεν του επιτρέπει να πάρει στοιχεία ο έμπορος, στην αντιπροσωπεία, του είπαν ότι είχε 2 χρόνια εγγύηση μόνο και ότι είναι εκτός εγγύησης.
Του το είπα ότι ήταν λαμόγιο, αλλά όπως συμβαίνει συνήθως πολλοί στραβώνονται.
-
αφου ειναι και αλλοι στην ομαδα θα επιβεβαιωσουν οτι λες μπουρδες μετοχε, ταλαιπωρημενοι ανθρωποι ειναι.
-
Μου είναι αδιάφορο τι λέγεται σε κλειστές ομάδες...
Κάποιοι με ψευδαίσθηση λόρδου και βαρΟνου είναι αντικείμενα ιατρικών ειδικοτήτων...
-
Απίστευτα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Να έχεις το αμάξι στο συνεργείο από τον Αύγουστο και να περιμένεις να έρθει καδένα.
Εν τω μεταξύ με ρώτησε μια φιλη και πρώην συνάδελφος που ψάχνει για μεταχειρισμένο αμάξι την γνώμη μου για c3 aircross και 2008, θελει b-suv και ήξερε ότι είχαμε leasing Πεζώ 208 και 2008 στην εταιρεία οι περισσότεροι από την avis. Mου λέει βλέπω πολλά στο car.gr, και να προτιμήσει βενζίνη ή diesel. Της είπα μακριά και της έστειλα τα λινκ απο καδενες, adblue, ιμαντε, κιβωτια, engine faults κλπ. Μόνο leasing και αυτό πάλι με οπωσδήποτε αυτοκίνητο εξυπηρέτησης άμεσα για να μην μένεις χωρίς όχημα.
Γλιτώσαμε έναν άνθρωπο από νεύρα, ταλαιπωρία και απογοήτευση και πεταμένα χρήματα.
Τραγωδία πάντως αυτά που διαβάζουμε πραγματικά. -
Διαβάζετε ψέμματα και ανοησίες.
Αυτοκίνητα με ψεύτικα χλμ και εισαγωγής, αφού το πρώτο ΚΤΕΟ είναι στα 4 χρόνια δηλαδή όταν τελειώνει το λήζινγκ και το μόνο κριτήριο είναι τα σέρβις ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.
Επίσης η εγγύηση των λήζινγκ και λοιπών χρεπιών είναι 2 χρόνια, οι χρήστες λήζινγκ τα σκίζουν αφού δεν είναι δικά τους και έπρεπε τα λήζινγκ και τα εισαγωγής να τα πουλάνε 30-40 % πιο κάτω από τα κανονικά των ιδιωτών, για να έχουν τα υποψήφια θύματα που θα τα αγοράσουν την αβάντα να κερδίσουν τα λεφτά για τις ζημιές.
Τα καινούργια αμάξια έχουν 5 χρόνια/100000 χλμ εγγύηση και έως τα 8 χρόνια 150000 χλμ εγγύηση για τα προβλήματα του ιμάντα και του αντ μπλού, που πλέον δεν υπάρχουν στα καινούργια γιατί έχουν αντί για ιμάντα καδένα και δεν έχουν ντίζελ για το αντ μπλού.
Οι αγοραστές βέβαια θέλουν τα 3 αιρκρος και τα 2008 γιατί είναι όμορφα αυτοκίνητα, ευρύχωρα, χωρίς την χάλια αισθητική ή τους αστείους χώρους των γιαπωνέζικων.
Οπότε την τραγωδία την έχετε στο γκαράζ σας, έστω και αν είναι πιο αξιόπιστη τραγωδία, παραμένει τραγωδία.
-
Αυτά που λέγαμε.
Η εταιρεία κοιτάει να λύσει τα θέματα της.
Εχουμε ανάκληση
Ο κινητήρας diesel 1.5 Blue HDi του αυτοκινήτου σας ενδέχεται να παρουσιάσει πρόωρη φθορά της καδένας του εκκεντροφόρου, με αποτέλεσμα την εμφάνιση μη φυσιολογικού θορύβου ή τη θραύση της καδένας του εκκεντροφόρου. Ο κατασκευαστής, group STELLANTIS, μας ζήτησε να επικαιροποιήσουμε το λογισμικό του κινητήρα για να διασφαλίσουμε την πίεση του λαδιού και να μειώσουμε τη φθορά. Επιπλέον, ο θόρυβος του κινητήρα σας θα ελεγχθεί με μια ειδική εφαρμογή. Εάν διαπιστώσουμε κάποιο πρόβλημα με την καδένα, θα την αντικαταστήσουμε. Εάν δεν διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα, θα αλλάξουμε το λάδι με ένα με υψηλότερου ιξώδους και θα χρησιμοποιήσουμε ειδικά πρόσθετα κατά της φθοράς, εάν δεν έχει ήδη γίνει
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
.
Οι αγοραστές βέβαια θέλουν τα 3 αιρκρος και τα 2008 γιατί είναι όμορφα αυτοκίνητα, ευρύχωρα, χωρίς την χάλια αισθητική ή τους αστείους χώρους των γιαπωνέζικων.
Συμφωνώ, αλλά θα προσθέσω και το ότι τα βρίσκουν μεταχειρισμένα σε τιμές που πωλούνται τα Toyota Aygo, ούτε καν γιαρι

.
Χθες, μου ζήτησε ένας φίλος να δω κάποια αυτοκίνητα που τον ενδιαφέρουν στο spotwheel μέχρι 10-12 χιλιάρικα και είχε πάρα πολλά c3 και c3 aircross (και άπειρα ford 1.0 ecoboost)
Ενώ από άλλες μάρκες έπαιρνες i10, i20 και Aygo
-
Πάντως στα αυτόματα ντίζελ αιρκρος που κοιτάω εγώ, ελάχιστα υπάρχουν και σε πολύ καλές τιμές.
Τώρα για τα βενζίνης, πέρσι πήρε γαμπρός φίλου, ένα καινούργιο στα 17000 με τον 110 βενζίνης.
Τα σε 3 είχαν ακόμα πιο χαμηλά.
Πόσο να του πουλάνε τα 4ετίας λήζινγκ ή εισαγωγής ?
Επίσης 18900 ξεκινάει το νέο αιρκρος ενώ με 19000 παίρνεις το νέο 3 στην μεσαία έκδοση.
Από τα χιουντάι τι να υπάρχει ? Μόνο ι 10 και ι 20 που πούλαγαν. Τα υπόλοιπα κια και χιουντάι, στόνικ, κόνα, ι 30 πούλαγαν ελάχιστα.
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Οπότε την τραγωδία την έχετε στο γκαράζ σας, έστω και αν είναι πιο αξιόπιστη τραγωδία, παραμένει τραγωδία.Ούτε κυβερνητικός εκπρόσωπος της Στέλλας να ήσουν, τέτοια δεν θα έλεγες.
-
Πολύ πιο ήπιος από τους χέητερς είμαι...

Peugeot 3008 2016