-
λες? Παντως το S8+ που έχεις το έχει η skoda επίσημα στα συμβατά τηλέφωνα, το S9+ όχι...
-
Πάρε μήλο να δουλέψεις ήρεμος
-
Μια χαρά θα δουλεύει το S9+. Άπλα δεν είναι updated η λίστα. Σιγά μην κάθονται να βγάζουν νέα λίστα κάθε φορά που βγαίνει νέο μοντέλο. Σε συγγενικό infotainment (Seat Leon FR) δουλεύουν μια χαρά και S8+ και S9+ και Huawei P20 Pro.
-
Πάρε μήλο να δουλέψεις ήρεμος
Και τα μήλα έχουν τα θέματά τους...τα τρώνε τα σκουλήκια!
Μια χαρά θα δουλεύει το S9+. Άπλα δεν είναι updated η λίστα. Σιγά μην κάθονται να βγάζουν νέα λίστα κάθε φορά που βγαίνει νέο μοντέλο. Σε συγγενικό infotainment (Seat Leon FR) δουλεύουν μια χαρά και S8+ και S9+ και Huawei P20 Pro.
Μακάρι. Γιατί αν χρειαστεί να περιμένω fw UPDATE από τη Skoda, θα μείνω χωρίς χάρτες μέσα στο καλοκαίρι! Αναφέρομαι στη λειτουργία του android auto και σύνδεσης με USB εννοείται. Το bluetooth πιστεύω κι εγώ δεν θα έχει θέμα.
Αν το πάρω τελικά θα ενημερώσω.
-
Κατά 99% δεν πρέπει να υπάρχει θέμα με το S9, αφού το S8 δουλεύει κανονικότατα σε όλα τα σύγχρονα MirrorLink και AndroidAuto συστήματα. Αν λοιπόν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με το AndroidAuto (που δουλεύουν μόνο τα Google Maps), μια άλλη επιλογή είναι να αγοραστεί το Sygic Car, το οποίο πλέον είναι συμβατό με το MirrorLink των τελευταίων Skoda, οπότε με ~35€ (τιμή του key στο eBay) έχετε δωρεάν για πάντα ενημερώσεις και το καλύτερο πρόγραμμα navi
-
Προς όποιον ενδιφέρεται: Το Samsung Galaxy S9+ συνεργάζεται άψογα με την αρκούδα.
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Υπάρχει τελικά σαν τιμή έναρξης τα 22 χιλιάρικα που έχουν ακόμη και σήμερα στο site?Δε νομίζω να πάρεις τέτοια προσφορά σήμερα σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία.
-
εβαλε κανεις δερματινο σαλόνι απο autostop conolly?
-
Εγώ φίλε μου...
Εξαιρετική δουλεια!!!!!!
-
Πωπω! Πανέμορφα είναι. Ταιριάζουν στον χαρακτήρα του αυτοκινήτου απόλυτα!
-
-
Και λίγα λέτε! Θα βγάλω κ άλλες φωτο να δείτε. Άψογα σε όλα τους λέμε!
-
Φανταστικό!!
Πόσο περίπου κοστίζει ένα τέτοιο και πόσες μέρες θέλουν το αυτοκίνητο; -
Όμορφααα
αλλά τώρα που έρχεται καλοκαίρι δε θα ανάψεις; -
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Όμορφααα
αλλά τώρα που έρχεται καλοκαίρι δε θα ανάψεις;Και τα φιμε γιατί τα βάλαμε;;;
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Φανταστικό!!
Πόσο περίπου κοστίζει ένα τέτοιο και πόσες μέρες θέλουν το αυτοκίνητο;Το κόστος δεν το ξέρω ακριβώς καθότι όπως έχω αναφέρει ξανά το αυτοκίνητο είναι εταιρικό μέσω leasing.
Περίπου σε μια βδομάδα ήταν έτοιμο.
Ειδού κ άλλες φωτο
-
Super !!
-
Εεε τώρα είναι οκ...
-
Τις φωτογραφίες δεν τις βλέπω, αλλά αναρωτιέμαι για το δερμάτινο σαλόνι.
Αυτό τώρα θεωρείται εργοστασιακό;
Η έκδοση δηλαδή είχε και 'δερμάτινο σαλόνι' στάνταρ εξοπλισμό; -
Αφού το λένε τα παιδιά...εκ των υστέρων τοποθέτηση.
Δεν είναι άσχημο αλλά ότι και να λέμε δε μπορεί σε καμία περίπτωση να φτάσει την εργοστασιακή τοποθέτηση. Τα πατρόν είναι ίδια φυσικά αλλά μόνο και μόνο η αλλαγή στο ύψος επειδή φοριούνται πάνω από τα υφασμάτινα, κάνει τη διαφορά. Ομοίως και τα σημεία ραφών. Ο περισσότερος κόσμος βέβαια δε θα καταλάβει ποτέ τη διαφορά.
Skoda Kodiaq