-
Τελικά σήμερα το κατάφερα.
Μπαίνεις στο αυτοκίνητο, βάζεις ζώνη, το ξεκινάς, βάζεις πρώτη και πατάς αρκετά το γκάζι και λύνεται μόνο του το χειρόφρενο. Θέλει προσοχή όμως γιατί δεν είναι ξεκάθαρο πότε αποσυμπλεκεται το χειρόφρενο. -
Μεχρι να αναφερεις στο πόστ σου τκ ηλεκτρονικό χειροφρενο, έχει πλάκα. Σε αυτοκινητηστικό φορουμ, καταφερε να ξεκινησει με συμπλεξη της 1ης σχεσης. Ζητωωωω
Χουμορ κανω, χουμορ, μη παρεξηγησεις
-
Καλησπερα παιδια!!! πλησιαζοντας τα χιλια χιλιομετρα σε λιγες μερες ερχεται στο μυαλο μου η πρωτη αλλαγη λαδιων. Καποιοι λενε οτι πρεπει να γινει η αλλαγη λαδιων και φιλτρου στα χιλια χιλιομετρα αλλοι λενε να κανουμε οτι αναφερει το βιβλιο του κατασκευαστη.. τι μου προτεινετε να κανω,να το παω σε ενα δικο μου να μου τα αλλαξει? τι τυπου λαδι παιρνει το αυτοκινητο? Στον 1.5 σενταν αναφερομαι!
-
Τώρα ανοίγεις μια κουβέντα τεράστια.
Π.χ. https://www.insomnia.gr/forums/topic/703930-πότε-να-αλλάξω-λαδια-σε-καινούριο-αυτοκίνητο/Πληροφοριακά, εγώ -που επίσης δεν ήξερα τι να κάνω - άλλαξα στην αντιπροσωπία στα 5.000 χλμ.
-
Αλήθεια όσο είσαι εντός εγγύησης είναι καλύτερα να πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία (για να μη χάσεις την εγγύηση) ή σε άλλα συνεργεία; Θέλω να πω την χάνεις την εγγύηση εάν πας αλλού; Σε εξειδικευμένα αλλά όχι εξουσιοδοτημένα; Επίσης ξέρετε κανέναν καλό γιατί θα χρειαστώ κι εγώ κάποια στιγμή.. Έστω και με προσωπικό μήνυμα εάν θέλει κάποιος να μου πει την εμπειρία του..ευπρόσδεκτη!
-
Ωραία!!!!, χθές μου άναψε και εμένα το TMPS. Σήμερα τσέκαρα τον αέρα των ελαστικών και ήταν όλα 32psi. Έπαιξα λίγο με τον αέρα (έβγαλα και ξαναέβαλα) και στο τέλος τα άφησα και τα 4 στα 32psi. Έκανα βαθμονόμηση TPMS, οδηγώντας καμια 20αρια χλμ (έσβησε προσωρινά η ένδειξη του TPMS) και μετα απο κανα 45λεπτο (λογικά όταν τελείωσε η βαθμονόμηση) ξανα άναψε η ένδειξη....Ωραία!!!!!!
-
Ο χρήστης s3raph έγραψε:
Ωραία!!!!, χθές μου άναψε και εμένα το TMPS. Σήμερα τσέκαρα τον αέρα των ελαστικών και ήταν όλα 32psi. Έπαιξα λίγο με τον αέρα (έβγαλα και ξαναέβαλα) και στο τέλος τα άφησα και τα 4 στα 32psi. Έκανα βαθμονόμηση TPMS, οδηγώντας καμια 20αρια χλμ (έσβησε προσωρινά η ένδειξη του TPMS) και μετα απο κανα 45λεπτο (λογικά όταν τελείωσε η βαθμονόμηση) ξανα άναψε η ένδειξη....Ωραία!!!!!!Θυμάμαι 36 μπρος-πίσω.
Θυμάμαι λάθος?
-
Γεια σας κι από μένα.. Νέο μέλος.. Είμαι σε αναμονή για το Honda civic 1.5 sport plus... Ψυχοφθορα η αναμονή! Υπάρχει κάποιος με sport plus? Για καθαριστικά εσωτερικά και εξωτερικά του αυτοκινήτου τι προτείνετε? Σε πανιά με νάνοινες και γενικά διαφορά καθαριστικά, αφρούς κ.α.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
-
Ο χρήστης sakb έγραψε:
Γεια σας κι από μένα.. Νέο μέλος.. Είμαι σε αναμονή για το Honda civic 1.5 sport plus... Ψυχοφθορα η αναμονή! Υπάρχει κάποιος με sport plus? Για καθαριστικά εσωτερικά και εξωτερικά του αυτοκινήτου τι προτείνετε? Σε πανιά με νάνοινες και γενικά διαφορά καθαριστικά, αφρούς κ.α.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..Και εγώ αναμένω sport plus από μέρα σε μέρα.
-
Ως αρρωστάκι με το DIY πλύσιμο, έχω καταλήξει ότι το Α και το Ω είναι οι πετσέτες. Λίγο πολύ τα περισσότερα επώνυμα προϊόντα είναι μια χαρά για σπιτική χρήση αλλά στις πετσέτες δε θέλει τσιγκουνιά.
Εγώ έχω πάρει τις παρακάτω και η κάθε μία έχει τη χρήση της. Επίσης πλένονται στο πλυντήριο μετά από κάθε πλύσιμο.
2x https://www.dazzle-car.gr/index.php?route=product/product&path=169&product_id=587
3x https://www.ebay.com/itm/800gsm-45cmx38cm-Microfiber-Super-Thick-Plush-Car-Cleaning-Cloths-Towel-Newest/202528081445?epid=520336439&hash=item2f279d4625:g:OfYAAOSwo6lWPblWΟι λευκές είναι για ευαίσθητες εξωτερικές επιφάνειες (τζάμια, πάνελς, πλαστικά) και οι άλλες είναι για ζάντες, μοτέρ και χαμηλά σημεία εσωτερικού ή πορτ μπαγκάζ.
Από κει και πέρα για άλλα προϊόντα θα πας ανάλογα με το τι θες να κάνεις. Θα περάσεις κάποια προστασία (κεριά, κεραμικό), θα το αφήσεις έτσι και απλά θα το πλένεις στο χέρι? Κάθε τι έχει τα προϊόντα του.
-
Ως αρρωστάκι με το DIY πλύσιμο, έχω καταλήξει ότι το Α και το Ω είναι οι πετσέτες. Λίγο πολύ τα περισσότερα επώνυμα προϊόντα είναι μια χαρά για σπιτική χρήση αλλά στις πετσέτες δε θέλει τσιγκουνιά.
Εγώ έχω πάρει τις παρακάτω και η κάθε μία έχει τη χρήση της. Επίσης πλένονται στο πλυντήριο μετά από κάθε πλύσιμο.
2x https://www.dazzle-car.gr/index.php?route=product/product&path=169&product_id=587
3x https://www.ebay.com/itm/800gsm-45cmx38cm-Microfiber-Super-Thick-Plush-Car-Cleaning-Cloths-Towel-Newest/202528081445?epid=520336439&hash=item2f279d4625:g:OfYAAOSwo6lWPblWΟι λευκές είναι για ευαίσθητες εξωτερικές επιφάνειες (τζάμια, πάνελς, πλαστικά) και οι άλλες είναι για ζάντες, μοτέρ και χαμηλά σημεία εσωτερικού ή πορτ μπαγκάζ.
Από κει και πέρα για άλλα προϊόντα θα πας ανάλογα με το τι θες να κάνεις. Θα περάσεις κάποια προστασία (κεριά, κεραμικό), θα το αφήσεις έτσι και απλά θα το πλένεις στο χέρι? Κάθε τι έχει τα προϊόντα του.
-
Σ ευχαριστώ φίλε.. Θέλω να γλιτώσω τις αράχνες.. Γιατί τα πλυντήρια δεν κάνουν δουλειά.. Το μοτέρ το πλένεις με νερό? Έχω ακούσει για έναν αφρό που ρίχνεις και τα καθαρίζει όλα απλά μετά το σκουπιζεις..
-
Εξαρτάται σε τι κατάσταση είναι το μοτέρ. Εγώ ρίχνω κανονικά με το πιεστικό από ικανή απόσταση έχοντας τυλίξει με καμιά ναϋλον σακούλα πιθανά ευαίσθητα ηλεκτρονικά (abs, maf, ασφαλειοθήκες κτλ).
Την καλύτερη δουλειά εκεί την κάνεις με ένα κλασικό καθαριστικό για όλες τις χρήσεις και βούρτσα/πινέλο και στέγνωμα με microfiber. Τσέκαρε σχετικά βιντεάκια από Chemical guys ή Ammo και θα καταλάβεις. Ίδια εργαλεία εν τω μεταξύ κάνουν και για ζάντες. Μετά από αυτά κάνεις και dress αν θες εξτρά γυαλάδες κτλ. Εμένα μου αρέσει ματ αποτέλεσμα, το φυσικό των πλαστικών δηλαδή.
-
Misa33 πόσο καιρό περίμενες? Χρώμα?
-
Ο χρήστης sakb έγραψε:
Misa33 πόσο καιρό περίμενες? Χρώμα?7 μήνες. Άσπρο.
-
Detailing cf στο YouTube δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει δεν θυμάμαι σε περιοχή της Ελλάδας είναι.. Έχω παρακολουθήσει κάνει πολύ καλή δουλειά...ριξε μια ματιά.. Έχει και καθαριστικά δικά του και πουλάει σε όποιον επιθυμεί..
-
Misa33 εμένα μου είπαν ταβάνι 6 μήνες.. Θα δείξει.. Καλοτάξιδο.. Να μας πεις και εντυπώσεις..
-
Με το καλό να παραλάβετε παίδες. thesniki στην πόρτα του οδηγού 32psi λέει (επίσης, τόσο είχαν μέσα by default).
By the way εγώ χρησιμοποιώ προιόντα Meguiars (τα πάντα όλα-απο σαμπουάν μέχρι και πετσέτες). Είμαι πολύ ευχαριστημένος. -
Εγώ δηλαδή που πήρα μια φορά πετσέτες με μικροίνες από το Βασιλόπουλο προσφορά 1+1 μάλλον δεν έκανα κάτι τόσο γ@μάτο όσο νόμιζα εκείνη τη στιγμή, ε;
(άσε που λυπάμαι να της χρησιμοποιήσω για το αμάξι και δεν τις έχω ανοίξει ακόμα ) -
Η χαρά της αράχνης είναι αυτές οι πετσετούλες, σε χρώμα Honda που είναι παραδοσιακά 'μαλακό'. Όταν, δε, βλέπω να μη βγάζουν καν την ετικέτα και να σκουπίζουν έτσι, μου γυρνάνε τα μυαλά. Για νεροχύτη όμως μια χαρά αγορά!
Νέο Honda Civic 2017