-
Εγω εβαλα innox εσωτερικα μαρσπιε στις πορτες μπρος πισω. Ταιριαζουν με τα πενταλ.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
Ωραίο και αυτό, όντως ταιριάζει. Μπαίνει με κόλλα ή βιδωτό; Και πόσο σου πήγε;
-
Παρέλαβε κάνεις που περίμενε τέλος Ιουνίου;
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Ωραίο και αυτό, όντως ταιριάζει. Μπαίνει με κόλλα ή βιδωτό; Και πόσο σου πήγε;Με κόλλα. Κανα 200ευρω δεν θυμαμαι ακριβως.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
Ωραίος!
Αν δε βαριέσαι, πόσταρε μας και καμιά φωτό! -
https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 174276.asp
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/TECH-Pws-leitoyrgei-o-1-5-VTEC-Turbo-kinhthras-ths-Honda_174276.aspΧαιρετίσματα και πες τους ότι γράφουν μπούρδες. VTEC δεν έχει ο 1,5T.
-
Ο χρήστης Super@T έγραψε:
Χαιρετίσματα και πες τους ότι γράφουν μπούρδες. VTEC δεν έχει ο 1,5T.
Είχα την εντύπωση πως έχει, αλλά δε θα μου κάνει εντύπωση να γραφουν πάλι φιφες στο auto-tsiknopempti
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Η Honda ονομάζει το μοντέλο '1.5 vtec turbo' και το ίδιο γράφει και ο κινητήρας πάνω. Απο κει και πέρα, τι να σου πω;
-
βι-τι-σι ουί
βι τεκ νο
https://www.civicx.com/threads/vtec-vs- ... enx.10202/ -
Μήπως γνωρίζει κανείς το ύψος του μπροστινού παρμπριζ του civic;
Ρώτησα για μεμβράνη σήμερα και η μπροστινή -αφού έμαθα από διπλανό νήμα ότι μπορεί να μπει - είναι 76cm σε ύψος και θέλω να δω αν φτάνει να το καλύψει. -
-
Καλησπέρα!
Πήγα στη Honda Σαρακάκης να δω το civic hatcback. Το αυτοκίνητο είναι άλλο πράγμα. Τι να λέμε...
Εκεί που κόλλησα ήταν στους πωλητές του καταστήματος.Περιεργαζόμουν το αυτοκίνητο για 10 περίπου λεπτά και κανείς από τους τρεις δεν ενδιαφέρθηκε για τον πελάτη. Σημείωση: Μέσα ήμουν μόνο εγώ.
Πήγα προς το μέρος τους και με δέχτηκε βαριεστημένα ένας από αυτούς. Στη ουσία εγώ πήγα σε αυτόν! Το στυλάκι ήταν, τόσο έχει, δεν έχουμε έντυπο, το ντήζελ κυκλοφορεί τώρα...ούτε προσφορά μου έκανε και έδειχνε με τη συμπεριφορά του ότι ήταν σαν δημόσιος υπάλληλος! Δεν ενδιαφερόταν! Δεν έψαξε να δει τι θέλω! Εγώ τα ρώταγα όλα. Και ήταν πωλητής! Κοίταγε τον υπολογιστή του όταν μου μίλαγε. Με είχε γραμμένο κανονικά!
Δε λειτουργεί κάποιος έτσι αν θέλει να πουλήσει!
Το χειρότερο ήταν ότι χτύπησε το τηλέφωνο και το σήκωσε αμέσως και μίλησε! Με έγραψε πάλι! Ο σωστός τρόπος είναι να το κλείνεις και να καλείς εσύ μετά ή να ζητάς συγνώμη από τον πελάτη που έχεις μπροστά σου και τότε και μόνο τότε να το σηκώνεις.
Μετά από αυτό έφυγα γιατί αισθάνθηκα προσβεβλημένος από τη συμπεριφορά αυτή. Και από άλλους φίλους που το συζητήσα είχαν παρόμοια συμπεριφορά από πωλητές του Σαρακάκη.Αγενείς, βαριεστημένοι, οκνοί, που αν τους είχα στην εταιρεία μου θα τους είχα δώσει τα παπούτσια στο χέρι χθες!
Τα λεφτά μου θα σου δώσω ρε καραμήτρο! Άντε πήγαινε στη Nissan ή στην Toyota να δεις συμπεριφορά προς τους πελάτες. Στη Nissan Κυριακούδης ο ίδιος ο ιδιοκτήτης επέμενε να πάμε μαζί για test drive!
Ντροπή σας κύριοι! Κάνετε κακό στην εταιρεία σας!
Μακριά γιατί μου φαίνεται ότι θα είναι έτσι και το after sale τους. -
Ξέρουν πως έχουν ένα καλό προϊόν και δεν πολύ προσπαθούν. Στην δική μου περίπτωση αυτός που μου παρουσίασε το αυτοκίνητο ήταν ένας απ τους μηχανικούς της αντιπροσωπείας!! Νόμιζα ότι ήταν μεμονωμένα φαινόμενο στην δική μου πόλη. Απ ότι φαίνεται έτσι είναι, σχεδόν, παντού. Κρίμα...
Πέρα απ την πολιτική του Σ, πήγα προ λίγων ημερών μια μεγάλη βόλτα με ένα 1,5άρι σε επαρχιακό δρόμο και εθνική και πραγματικά το αυτοκίνητο είναι ποίημα! Αν δεν πειράζει κάποιον η πολύμηνη αναμονή και τα σχεδόν 26Κ ακατέβατα το παίρνει με κλειστά μάτια. -
Προσωπικά προτιμώ να μιλήσω με ένα μηχανικό γνώστη του οχήματος που εξετάζω από ένα βαριεστημένο πωλητή και ενδεχομένως με ελλειπείς γνώσεις. Εδω δεν είναι λίγες οι φορές που διαβάζω από διάφορους που ζητούν να μάθουν μέσα από το forum πόσο καίει ή αν έχει ιμάντα χρονισμού, ημιάκαμπτο, μεταβλητό σύστημα αισθητήρα μάζας κοκ. το αυτοκίνητο που παρήγγειλαν(!) Με πολλούς τέτοιους πελάτες μη ψάχνετε για τους καλύτερους πωλητές... Ειδικά σε συγκεκριμένες μάρκες που κάποιοι δεν θα δίσταζαν να παραγγείλουν το όχημα τους μέσω αυτόματου πωλητή!
-
O Σ είναι παράδειγμα προς αποφυγή στην διαχείριση.
Όπως μέτρια διαχειρίζεται τον πελάτη-καταναλωτή το ίδιο άσχημα αντιμετωπίζει και τον εσωτερικό πελάτη (εργαζόμενο).
Μέσα στον Σ θα βρεις κόσμο να συννενοηθεις αλλα η γενικότερη εικόνα ειναι ασχήμη.
Επιτρέπεται εν ετει 2020 να μην σου παραλαμβάνει το αυτοκίνητο τεχνικός σύμβουλος, πλακά με κάνεις;
-
Δεν με απασχολεί τόσο το θέμα του πωλητή. Αυτό λέω μόνο. Αν υπάρχει σοβαρή στελέχωση στην υποστήριξη του αυτοκινήτου και ανταλλακτικά για εμένα είναι αρκετό ώστε να το πάρω. Αν κι εκεί όμως υπάρχει όμως θέμα... τότε δύσκολα θα το επέλεγα. Δεν αστειεύομαι!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Δεν με απασχολεί τόσο το θέμα του πωλητή. Αυτό λέω μόνο. Αν υπάρχει σοβαρή στελέχωση στην υποστήριξη του αυτοκινήτου και ανταλλακτικά για εμένα είναι αρκετό ώστε να το πάρω. Αν κι εκεί όμως υπάρχει όμως θέμα... τότε δύσκολα θα το επέλεγα. Δεν αστειεύομαι!Κάποτε στα service της|Toyota δεν με ένοιαζε ποιος θα δει το αυτοκίνητο . έβλεπες δομές, τυποποίηση, ήσουν σίγουρος για την ποιότητα της υπηρεσίας ανεξάρτητα από τον ποιος έκανε την δουλεία.
Στον Σ γυρίζεις χρόνια πίσω που αναγκαζόσουν να γνωρίζεις τους τεχνικούς ώστε να έχεις μια εικόνα για την δουλεία που γίνεται. Υπάρχει σοβαρός κόσμος ,όμως όταν έχεις ένα κατασκευαστή όπως η Ηοντα η όποια έχει άριστη τυποποίηση και εσύ είσαι πολλά χρόνια πίσω στην οργάνωση τότε έχεις θέμα.
-
Εγώ από τον πωλητή του Σ στα κεντρικά στη λεωφ. Αθηνών έμεινα ανέλπιστα ευχαριστημένος και πραγματικά αν κάποιος θέλει μπορω να του τον συστήσω μέσω ΠΜ. Ο άνθρωπος άντεξε όλες τις επίμονες ερωτήσεις μου αλλά και τις ιδιοτροπίες (έφερε το αμαξι για test drive μεσημεριάτικα και με περίμενε έξω από τη δουλειά μου στο Χαλανδρι, πήγαμε σπίτι να δοκιμάσω αν βρίσκει στη ράμπα του γκαράζ αλλά και αν χωράει να παρκαρει δίπλα από το άλλο μου αμαξι). Για εμένα ο συγκεκριμένος μαζί με τον πωλητή της Peugeot (κοιτούσα και το 3008) είναι οι καλύτεροι και πιο εξυπηρετικοί πωλητές που συνάντησα στους 4 μήνες που έψαχνα για αγορά αυτοκινήτου. Πραγματικά δεν το περίμενα καθώς έχω συναντήσει εντελώς ερασιτέχνες και αδιάφορους πωλητές. Και παρόλο που θα πάρεις το αμαξι και όχι τον πωλητή, ο επαγγελματισμός του 2ου θα σε φέρει πιο κοντά στην απόφαση για να πάρεις το 1ο.
-
Δεν βλέπω τον λόγο να διαφωνήσω σε αυτό που λεει ο Γιώργος και αν θέλει το δέχομαι και πάμε παρακάτω. Από εκεί και μετά με αυτά τα δεδομένα εις γνώσιν θα θεωρούσα ανεπίτρεπτο λάθος να προχωρήσω στην αγορά ενός χόντα στην Ελλάδα. Από την άλλη και ενώ είμαι έτοιμος να ποστάρω διαβάζω τον ελέφα και μπερδεύομαι. Για τον ίδιο πωλητή πάντως δεν μιλάτε.
Από εκεί και μετά είμαι της άποψης πως ίσως λόγω της αξιοπιστίας και άλλων + του ονόματος, χαμένος δύσκολα θα βγει κάποιος που πήρε κάτι που λέγεται civic, crv hrv κοκ.
Νέο Honda Civic 2017