-
2-3 σέρβις το χρόνο ούτε τα ταξί δε κάνουν
Ανάλογα την χρονιά, 5 ή 6. Όχι δεν είμαι ταρίφας.
Σιβικ πετρέλαιο έχω και αισίως είμαι στα 120k ( σε 26μηνες) και συνεχίζω ακάθεκτος.
Εντωμεταξυ για το android auto, με το προηγούμενο κινητό, είχα κατεβάσει το .apk, και είχα συνδεθεί κανονικά. Δεν με τρέλανε και δεν ξαναασχοληθηκα.
Από τότε που άλλαξα σε νέο κινητό με android 10 το οποίο έχει native την εφαρμογή βλέπω τα προβλήματα.
Όσοι έχετε προβλήματα είστε με παλιά έκδοση ανδροιντ ή με 10 ?
-
Το 1000 έχει ιμάντα και όχι καδένα γιατί είναι τρικύλινδρο, για τη μείωση των κραδασμών του κινητήρα.
-
stavtsim wrote:
2-3 σέρβις το χρόνο ούτε τα ταξί δε κάνουν
Ανάλογα την χρονιά, 5 ή 6. Όχι δεν είμαι ταρίφας.
Σιβικ πετρέλαιο έχω και αισίως είμαι στα 120k ( σε 26μηνες) και συνεχίζω ακάθεκτος.
Εντωμεταξυ για το android auto, με το προηγούμενο κινητό, είχα κατεβάσει το .apk, και είχα συνδεθεί κανονικά. Δεν με τρέλανε και δεν ξαναασχοληθηκα.
Από τότε που άλλαξα σε νέο κινητό με android 10 το οποίο έχει native την εφαρμογή βλέπω τα προβλήματα.
Όσοι έχετε προβλήματα είστε με παλιά έκδοση ανδροιντ ή με 10 ?
Και μη μου πεις ότι πας και δίνεις για όλα αυτά τα δήθεν σέρβις κανένα ενάμισι χιλιάρικο το χρόνο στο Σαρακάκη!!!!! Για να μη παρεξηγηθω εκτός από τις αλλαγές λαδιού δήθεν θεωρώ όλους αυτούς ελέγχους Β του κώλου που γίνονται και καλά.
-
Otokomae, για τον ιμάντα λες καλύτερα λόγω επιδόσεων? Γιατί ούτε αξιοπιστία προσφέρει, ούτε οικονομία στη συντήρηση. Στο προηγούμενο μου αυτοκίνητο, η καδένα στα 280000 χλμ περίπου δεν έχει πάθει τιποτα.
Ο ιμάντας στο χιλιαρι προσφέρει
-
Μειωμένες τριβές
-
Μικρότερη απώλεια ισχύος
-
3 η 4 φορές μικρότερο κόστος αντικατάστασης από ότι η καδενα.
-
Όχι εύκολη διάγνωση στη περίπτωση της καδένας και πιο θορυβώδης.
Και φυσικά αν χρέωνε αυτή την εργασία ο αντιπρόσωπος θα γελούσε και το παρδαλό κατσικι
-
-
Καλησπέρα παιδιά,
Χθες παρέλαβα το Civic 1,5 από Σαρακάκη Θεσσαλονίκη.
Μετά από μια μικρή βόλτα Θεσσαλονίκη, επέστρεψα Κέρκυρα.
Πολύ άνετο στην Εγνατία, ξεκούραστο λόγο ηλεκτρονικών βοηθημάτων. Ορίζεις ταχύτητα και σε πάει μόνο του. Έχω κάνει πολλές φορές την διαδρομή, με την alfa 147, αλλά καμία σχέση.
Ο πωλητής μου είπε για στρώσιμο 1500χλμ έως 3500 στροφές. Εσείς τι λέτε;;
Η όπισθεν μπαίνει όντως λίγο δύσκολα όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω.
Εννοείται μόλις έφθασα κατευθείαν πλύσιμο από τα έντομα!!
Σύντομα ανεβάζω φωτογραφίες!! Το κόκκινο- μαύρο φοβερό παρεπιπτόντως, τα σπάει!!
-
Καλορίζικη καλοταξιδη η αμαξαρα σου και σύντομα φωτογραφίες!
-
Καλησπέρα παιδιά,
Χθες παρέλαβα το Civic 1,5 από Σαρακάκη Θεσσαλονίκη.
Μετά από μια μικρή βόλτα Θεσσαλονίκη, επέστρεψα Κέρκυρα.
Πολύ άνετο στην Εγνατία, ξεκούραστο λόγο ηλεκτρονικών βοηθημάτων. Ορίζεις ταχύτητα και σε πάει μόνο του. Έχω κάνει πολλές φορές την διαδρομή, με την alfa 147, αλλά καμία σχέση.
Η όπισθεν μπαίνει όντως λίγο δύσκολα όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω.
Εννοείται μόλις έφθασα κατευθείαν πλύσιμο από τα έντομα!!
Σύντομα ανεβάζω φωτογραφίες!! Το κόκκινο- μαύρο φοβερό παρεπιπτόντως, τα σπάει!!
Καλοτάξιδο φίλε μου να το χαρείς τέρμα το όχημα με πολλά και ασφαλή χλμ
-
Καλοτάξιδη η αυτοκινητάρα σου! Σχετικά με την ερώτηση σου, δεν έχει σημασία τι λέμε εμείς. Σημασία έχει τι λέει το manual. Δεν το δίνουν για διακόσμηση, πρέπει να το διαβάζουμε.
-
Καλοτάξιδο και να το κατ'ευχαριστηθείς!
-
Καλοτάξιδο φίλε μας Κερκυραίε, με τέτοιο αυτοκίνητο που τσίμπησες πήγαινε και βγάλε ένα διαρκείας για τα ferries, σε βλέπω κάθε λίγο και λιγάκι να περνάς απέναντι!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου ! Και που να πας και Ιονία οδό που έχει καλύτερη ποιότητα ασφάλτου απο την Εγνατία οδό , θα πάθεις πλάκα....
-
Καλορίζικο..καλοτάξιδο..άντε να γινόμαστε όλο κ ποιο πολλοί
-
Καλορίζικο φίλε μου! Και καλώς μας ήρθες!
Θα το χαρείς πολύ το αμάξι! Ίσως βέβαια πρέπει να φεύγεις λίγο πιο συχνά από Κέρκυρα από ότι είχες σκοπό, αλλά χαλάλι του!
Περιμένουμε φωτό.
-
Που λέει ρε παιδιά στο manual για το στρωσιμο;;;
-
Που λέει ρε παιδιά στο manual για το στρωσιμο;;;
Παντρεμένος είσαι; Αν ναι, στους παντρεμένους δίνουν το συνοπτικό manual και όχι το πλήρες, γιατί τα ξέρει όλα η γυναίκα τους!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Πήρες αυτοκινητάρα. Σου εύχομαι να το χαρείς όπως όλοι εμείς εδώ που έχουμε κυριολεκτικά πορωθει!!
-
Τελικά το android auto δεν θα δουλέψει και φταίει το κινητό μου. Δεν πειράζει τι να κάνουμε. Έτσι κι αλλιώς έχω σκοπό να το αλλάξω
-
Τελικά το android auto δεν θα δουλέψει και φταίει το κινητό μου. Δεν πειράζει τι να κάνουμε. Έτσι κι αλλιώς έχω σκοπό να το αλλάξω
Το αυτοκίνητο??? Χα χα πλάκα κανω
-
Το αυτοκινητο φυσικα
Νέο Honda Civic 2017