-
Περιττο να πω πως εινσι παρανομο να δηλωνεις τα μπλοκα των αρχων οταν κανουν ελεγχο.
Κατι σαν το αναβοσμημα των φωτων που ειναιπ παρανομο.
Εγω ποτε δεν κανω ουτε φωτα στους απεναντι..... οχι για να την παθουν οι αλλοι, αλλα διοτι ειναι παρανομο
-
Ας κυνηγήσουν το Waze και το Google Maps τότε άμα απαγορεύεται. Δεν υπάρχει τρόπος να δουν ποιος το δήλωσε.
-
Εντάξει δεν έκανε και κάνα έγκλημα , σε άδειους δρόμους με μεγάλες ευθείες άνοιξε 200+ ένα αυτοκίνητο που τα έχει για πλάκα με ανάλογα φρένα ,σε πιο κεντρικά σημεία με ελάχιστη κίνηση πρόσεχε, έσφαξε και κάποια φανάρια οριακά αλλά είχε ορατότητα , λογικά ξέρει τους δρόμους σαν την παλάμη του. Η πλάκα ήταν που άνοιγε με θόρυβο μόλις έβλεπε περιπολικά τα οποία έκαναν την προσπάθεια να τον καταδιωξουν αλλά δεν!!! Το πρόβλημα θα ήταν να υπήρχε αντίστοιχο περιπολικό σε δυνατότητες , εκεί θα ήταν επικίνδυνο αν προσπαθούσε να ξεφύγει θα έπαιρναν κανένα αθώο στο λαιμό τους.
-
Ε όχι δεν έκανε και κανένα έγκλημα. Πολλά, όχι ένα. Είπαμε να τα χαζεύουμε για ψυχαγωγία αλλά μη λέμε και ότι να 'ναι... Ο τύπος είναι κατευθείαν για αυτόφορο.
-
Οσο παει και καλυτερο γινεται...
Ο τυπος ειναι δημοσιος κίνδυνος.
Μηπως μολις εφευγε τοτε εσυ πριν μπεις στο τερμιναλ, ηρεμα και με στυλ να σηκωνες το τηλεφωνο σου, να πληκτρολογούσες το νουμερο και να ελεγες 'Αστυνομια εκει; Vagkirk εδω, τον εντόπισα....'
-
Έμπλεξες λίγο τα άτομα Λαπ
-
Ουπς οντως, ειμαι πολυ κουρασμενος.
Επρεπε ο dimitriscsd να επαιρνε τηλεφωνο,
-
Εγώ πάντως φίλε το 2018 που ήμουν Τρόντχαιμ όλοι οδηγούσαν στα όρια ταχύτητας. Ότι αμάξια κ να είχαν πήγαιναν σαν κότες γιατί έχει παντού κάμερες κ δεν έχουν μπλόκα πολλά στο δρόμο.Σου έρχεται η κλήση σπίτι κ η παύση του διπλώματος σου άμα το ξεφτυλήσεις. Ένα τούνελ που έχει για το αεροδρόμιο έχει όριο νομίζω 70χλμ.Άσε χάλια...
-
Για το Τροντχαιμ μιλούσα και εγώ. Λογικά θα είναι και το ίδιο τουνελ!
-
Καλησπέρα. Ψάχνω για καινούριο οικογενειακό αυτοκίνητο και είδα την προσφορά για τα τετράθυρα civic comfort. Τα χλμ που κάνωεετησίως είναι 12 με 15 χιλιάδες. Βγαίνει 21680 με το κλειδί στο χέρι. Τι γνώμη έχετε; Έχει γίνει καμία ανάκληση του μοντέλου; Η έκδοση αυτή είναι η απλή αλλά η ουσία είναι ότι περιλαμβάνει εξοπλισμό που άλλες μάρκες τον έχουν σε premium εκδόσεις.
-
Έφυγες όπως είσαι!
Όπα περίμενε, είναι αργά και έχουν κλείσει. Πετάξου λοιπόν αύριο το πρωί κατά τις 8, βάλε την παραγγελία και μην το ξανασκεφτείς. Κοιμήσου ήσυχα απόψε. Δεν υπάρχει καλύτερο αυτοκίνητο σε αυτά τα λεφτά!
-
Έφυγες όπως είσαι!
Όπα περίμενε, είναι αργά και έχουν κλείσει. Πετάξου λοιπόν αύριο το πρωί κατά τις 8, βάλε την παραγγελία και μην το ξανασκεφτείς. Κοιμήσου ήσυχα απόψε. Δεν υπάρχει καλύτερο αυτοκίνητο σε αυτά τα λεφτά!
Αυτό είναι για σεμινάριο. (Κοιμήσου ήσυχα απόψε.) Πω ρε φίλε τι είπε ο ανθρωπος!!!!!!!
-
Γίνονται πραγματάκια στην Σουηδία! Τρελοί και επικίνδυνοι μεν, ενδιαφέρον βίντεο δε!
Καλά πέθανα στο γέλιο. Περνάει τους μπάτσους με μπαντιλίκι!
-
dimitriscsd wrote:
Γίνονται πραγματάκια στην Σουηδία! Τρελοί και επικίνδυνοι μεν, ενδιαφέρον βίντεο δε!
Καλά πέθανα στο γέλιο. Περνάει τους μπάτσους με μπαντιλίκι!
Χρησιμοποιείς γαργαλιερα;;; Τι αηδιες είναι αυτές; Τι δειχνουν αυτά τα βιντεο;
-
Θα κάνω μία μικρή ανασκόπηση στις προσθήκες αξεσουάρ :
Αφού έβαλα το VTEC TURBO BADGE άμεσα με την αγορά, με ταυτόχρονη αφαίρεση του Σ και αντικατέστησα τους εσωτερικούς λαμπτήρες με LED T10 (πλαφονιέρα, σποτ χάρτη (2), ντουλαπάκι, πορτ μπαγκάζ), λίαν προσφάτως αντικατέστησα τον «πίσω διαχύτη» (diffuser) με αυτόν από το ΜΥ2020 1.5 sport plus.
Δε ξέρω αν προσφέρει τίποτα σε αεροδυναμικό επίπεδο. Μάλλον δε προσφέρει απολύτως τίποτα. Αλλά αισθητικά το πίσω μέρος, έχει απογειωθεί πραγματικά. Γνήσιο Honda ανταλλακτικό, κουμπώνει στα εργοστασιακά κλιπς και δε παίρνει πάνω από 20΄ ως χρόνο τοποθέτησης. Money well spend !
-
Αφού έβαλα το VTEC TURBO BADGE άμεσα με την αγορά, με ταυτόχρονη αφαίρεση του Σ και αντικατέστησα τους εσωτερικούς λαμπτήρες με LED T10 (πλαφονιέρα, σποτ χάρτη (2), ντουλαπάκι, πορτ μπαγκάζ), λίαν προσφάτως αντικατέστησα τον «πίσω διαχύτη» (diffuser) με αυτόν από το ΜΥ2020 1.5 sport plus.
Δε ξέρω αν προσφέρει τίποτα σε αεροδυναμικό επίπεδο. Μάλλον δε προσφέρει απολύτως τίποτα. Αλλά αισθητικά το πίσω μέρος, έχει απογειωθεί πραγματικά. Γνήσιο Honda ανταλλακτικό, κουμπώνει στα εργοστασιακά κλιπς και δε παίρνει πάνω από 20΄ ως χρόνο τοποθέτησης. Money well spend !
Έμεινε σημάδι μετά την αφαίρεση του Σ και αν όχι πως το έβγαλες.
-
How much money well spent?
-
Έχουμε κι άλλο κοπλιμέντο για το civic.
Χθες καθώς πήγαινα στον όροφο του δημοτικού πάρκινγκ, κοπέλα με το παιδάκι της, του έδειχνε το civic και του έλεγε: 'αυτό είναι το αμάξι μας', έλα να μπούμε αυτό είναι το αμάξι μας'. Το παιδάκι της απάντησε ξενερωμένο: 'όχι δεν είναι αυτό'.
Εγώ ήμουν λίγα μέτρα πίσω τους μαζί με την σύζυγό.
-
Απόπειρα κλοπής;
-
Θα το είδε από πίσω το παιδάκι μάλλον γι αυτό θα ξενέρωσε και θα έφυγε!
(αστειέυομαι )
Νέο Honda Civic 2017