-
Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο μοτέρ περνάει χωρίς πρόβλημα τις 500.000 χιλιόμετρα. Κρίμα που δεν το φέρνει πλέον το civic πετρέλαιο και πολύ τυχεροί όσοι το έχουν.
Επίσης με bluespark box , michelin ps4 h pirelli pz4 κάνεις πλάκες σε focus 1.5 150 hp που δεν μπορούν να καταλάβουν πως αυτό το χόντα χωρίς να έχει διπλές εξατμίσεις τους πηγαίνει προφυλακτήρα και τους ανάβει φώτα στα 230 χιλιόμετρα (σε κατηφόρα) με κατανάλωση 5,3/100 σε 20,000 χιλιόμετρα..
-
sargus wrote:
Πω ρε φίλε! Να τα χιλιάσεις!
χαχαχα
Ευελπιστώ να μην χρειαστεί και να το αλλάξω μέχρι τότε
sargus wrote:
Προβλήματα; Βλάβες;
Ευτυχώς τίποτα από τα δυο. Ούτε τριγμούς που διαβάζω, ούτε κάτι άλλο περιέργο.
Τα σέρβις στην ώρα τους και μόνο, αλλά αυτό ειναι και το σπαστικό για το πετρέλαιο οτι κάθε 10.000 χλμ περίπου θέλει επίσκεψη σε συνεργείο, οπότε μου έρχεται κάθε 2 μήνες περίπου να πηγαίνω απο εκεί!
Κατά τα άλλα σούπερ ευχαριστημένος, και με τους χώρους του και με την απόδοσή του, και με την οικονομία του.
Serves the purpose όπως λέμε στο χωριόμ
Και κάθε 2 μήνες Σαρακάκη να υποθεσω;
-
Και κάθε 2 μήνες Σαρακάκη να υποθεσω;
Σε αντιπροσωπία, ναι
-
Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο μοτέρ περνάει χωρίς πρόβλημα τις 500.000 χιλιόμετρα. Κρίμα που δεν το φέρνει πλέον το civic πετρέλαιο και πολύ τυχεροί όσοι το έχουν.
Επίσης με bluespark box , michelin ps4 h pirelli pz4 κάνεις πλάκες σε focus 1.5 150 hp που δεν μπορούν να καταλάβουν πως αυτό το χόντα χωρίς να έχει διπλές εξατμίσεις τους πηγαίνει προφυλακτήρα και τους ανάβει φώτα στα 230 χιλιόμετρα (σε κατηφόρα) με κατανάλωση 5,3/100 σε 20,000 χιλιόμετρα..
Καιρό είχα να διαβάσω τέτοιο ποστ! Μου θύμισε αυτοκινητοσυζητηση στο γυμνάσιο......
-
Όλα τα παραπάνω για το πετρέλαιο τα λες?
Όλα?
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, μερικοί δεν ξεπερνούν ποτέ τα χαρτάκια με τα υπερατού!
-
Όλα για το diesel, σωστά.
Όποιος βάλει πρόγραμμα (για δύναμη 150+ άλογα και 35 κιλά ροπής) και pilot sport - PZ4 για στρίψιμο με ελαφριά ζάντα 17αρα και έχει φίλο με αντίστοιχο αυτοκίνητο που περιέγραψα ας ανοίξει σε ευθεία και στροφές πριν και μετά και ας μας πει εντυπώσεις. Τα αποτελέσματα είναι ..διαφωτιστικά.
-
Εγώ πάντως αν είχα βάλει στο diesel 1.6 Civic μου πρόγραμμα για 150 άλογα, δεν θα προκαλούσα το φίλο μου με το βενζινοκίνητο Focus 1.5 των 150 ίππων.
Αν ο φούστης είχε βάλει κι αυτός πρόγραμμα χωρίς να μου το πει, θα με 'διαφώτιζε' για τα καλά με τα 200+ άλογα του, ακόμη και χωρίς να αλλάξει ζαντολάστιχα...
-
Όλα για το diesel, σωστά.
Όποιος βάλει πρόγραμμα (για δύναμη 150+ άλογα και 35 κιλά ροπής) και pilot sport - PZ4 για στρίψιμο με ελαφριά ζάντα 17αρα και έχει φίλο με αντίστοιχο αυτοκίνητο που περιέγραψα ας ανοίξει σε ευθεία και στροφές πριν και μετά και ας μας πει εντυπώσεις. Τα αποτελέσματα είναι ..διαφωτιστικά.
Και έτσι όπως είναι, μια χαρά είναι.
Πάντως όπως περιγράφεις, μπορείς να έχεις ένα αυτοκίνητο με δυο πρόσωπα, αλλά προσωπικά -στα μετρημένα δάκτυλα του ενός χεριού ανοίγματα που έχω κάνει- με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.
-
Εγώ πάντως αν είχα βάλει στο diesel 1.6 Civic μου πρόγραμμα για 150 άλογα, δεν θα προκαλούσα το φίλο μου με το βενζινοκίνητο Focus 1.5 των 150 ίππων.
Αν ο φούστης είχε βάλει κι αυτός πρόγραμμα χωρίς να μου το πει, θα με 'διαφώτιζε' για τα καλά με τα 200+ άλογα του, ακόμη και χωρίς να αλλάξει ζαντολάστιχα...
Έλα όμως που δεν είχε βάλει και το αποτέλεσμα τον έτσουξε και τον τσούζει ακόμη.
Αλλά όπως και να έχει φίλε σκοπός μου δεν είανι οι κόντρες, αλλά να βοηθήσω και να καταδείξω στους χρήστες τι μπορεί να κάνει με 2 βελτιώσεις που έχω δοκιμάσει το diesel αυτοκίνητο.
Αν τώρα κάποιος με το focus 1.5 θέλει σώνει και καλά να δει τι μπορεί να πετύχει με πρόγραμμα και 200 όπως λές, ας πάει να περάσει το civic 1.5 βενζίνης που είναι στα κυβικά του.
Απλά να προσέχει μήπως έχει και αυτό πρόγραμμα και 220 αλογάκια και το φυσάει και δεν κρυώνει!!!
-
harisma23 wrote:
Έλα όμως που δεν είχε βάλει και το αποτέλεσμα τον έτσουξε και τον τσούζει ακόμη.
Αλλά όπως και να έχει φίλε σκοπός μου δεν είανι οι κόντρες, αλλά να βοηθήσω και να καταδείξω στους χρήστες τι μπορεί να κάνει με 2 βελτιώσεις που έχω δοκιμάσει το diesel αυτοκίνητο.
Αν τώρα κάποιος με το focus 1.5 θέλει σώνει και καλά να δει τι μπορεί να πετύχει με πρόγραμμα και 200 όπως λές, ας πάει να περάσει το civic 1.5 βενζίνης που είναι στα κυβικά του.
Απλά να προσέχει μήπως έχει και αυτό πρόγραμμα και 220 αλογάκια και το φυσάει και δεν κρυώνει!!!
Στα 230 αλογάκια πέφτεις ακριβώς.
-
Συγκρίνουμε μαμά με μαμά και πρόγραμμα με πρόγραμμα. Τα άλλα είναι άσκοπα.
Το 1.5 Focus βγήκε και με 182 άλογα από το εργοστάσιο, όσα δηλαδή και το Civic.
-
Προσέχτε μόνο να μην σας ανάψει τα φώτα από πίσω όταν πάτε με 230 καμία Octavia με παράξενα φωτάκια στην οροφή
-
Κάποτε όταν κατεβαίναμε από Θεσσαλονίκη αποστολή κριτων για το Ακρόπολις υπήρχαν στην αποστολή κάτι παλληκάρια με κάτι απλά αμαξάκια που έριχναν ολόκληρα λεπτά στην υπόλοιπη παρέα που είχε αμαξάρες. Θυμάμαι κάτι κλειστά κομμάτια Συκέα Ιτέα Λιδωρίκι. Το αναφέρω θέλοντας να πω ότι τα αυτοκινητα γενικώς αλλά και οι μεγάλες ιπποδυνάμεις χρειάζονται εμπειρία σύνεση και ταυτοχρόνως κακαλα. Χωρίς αυτά, όλα τα άλογα του κόσμου και οι συζητήσεις περί αυτών αφήνουν το απόλυτο κενό.
-
Σωστό. Όπως και επίσης παίζει ρόλο και η διαδρομή, το στήσιμο και ο τρόπος οδήγησης.
Ένα σωστά στημένο αυτοκίνητο για στροφές, ακόμα και με λιγότερα άλογα μπορεί να αφήσει πίσω άλλα με πολύ περισσότερα άλογα (πχ ένα ατμοσφαιρικό mx5) γιατί πολύ απλά διατηρεί πιο εύκολα την ταχύτητα του και φρενάρει λιγότερο.
Καλά τα άλογα και η ροπή αλλά δεν είναι όλα ευθεία.
-
Ακριβώς αυτό το νόημα είχε το χιουμοριστικό ποστ μου. Ο gpaa βέβαια δεν καταλαβε ούτε το χιούμορ ούτε την ουσία του ποστ μου...
-
παντως ενω οι πουγκαίοι ασχολουνται με οθονες και πιξελια, οι χονταιοι ψαχνωνται για ιντερκουλερ και ρεβ χανγκινγκ. για αυτο ουάνς χοντα, παντα χοντα, αμα θες οθονη πηγαινε στο κοτσωβολο.
αστο ρε συ μπουλονη, αμα κοιτας τριο οχτω και αν παιζει τουρκικα σιριαλ στο καντραν, δεν ειναι ο σιβικας για σενα
'Κωτσόβολος'έχει γίνει και το φόρουμ συνολικά...και black Friday για τις αναλύσεις των καταναλώσεων...Για οδήγηση...ούτε λόγος...
-
dimitriscsd wrote:
Ακριβώς αυτό το νόημα είχε το χιουμοριστικό ποστ μου. Ο gpaa βέβαια δεν καταλαβε ούτε το χιούμορ ούτε την ουσία του ποστ μου...
Μαμά με μαμά, πρόγραμμα με πρόγραμμα. Τα άλλα είναι άσκοπα ( Μάλλον ξέχασες? το βασικότερο φίλε. Βενζίνη με βενζίνη και πετρέλαιο με πετρέλαιο).
Πέρα απο τις ικανότητες του καθε οδηγού στις στροφές και τη γνώση του δρόμου πίστας, μοτερικά η big H είναι πάνω από τη ford.. Και όχι χιουμοριστικά:)
-
Και ο μπαμπάς μου δέρνει τον δικό σου
-
Και ο μπαμπάς μου δέρνει τον δικό σου
Εντάξει πέθανα στο γελιο
Νέο Honda Civic 2017