-
Γενικά το τεστ, παρόλο που υπογράφεται από γνωστό όνομα του χώρου, είναι λιγάκι περίεργο... Για αρχή, οι φωτογραφίες είναι από αμερικανικό μοντέλο. Επίσης γράφει κάτι περίεργα περί μεταξονίου και ενίοτε μου μοιάζει σαν κακή - αυτόματη μετάφραση.
-
Κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση:
Το service reminder με έστειλε για σερβις Α (λάδι-φίλτρο) στους 8,5 μήνες και 8500 χλμ. Μετά για σερβις Β (έλεγχος διάφορων πραγμάτων) στους 11,5 μήνες και 11700 περίπου χλμ. Σκέφτηκα λοιπόν τότε ότι το αμάξι αυτό (όπως μου είπε και ο διευθυντής του συνεργείου) θα με φέρνει 2-3 φορές το χρόνο για κάτι στη Honda.
Σήμερα όμως παρατήρησα ότι, με βάση αυτά που γράφει τώρα το minder, η επόμενη φορά που θα μου ζητήσει να πάω θα είναι περίπου 1 χρόνος μετά από την τελευταία (τώρα μου λέει 90 ημέρες) ενώ στα χιλιόμετρα είμαι ήδη στα 21.000 δηλαδή τότε θα είμαι περίπου στις 24.000.
Τι έγινε άραγε; Άλλαξα εγώ οδηγικές συνήθειες; Δύσκολο και μάλιστα αν άλλαξα θα είναι προς το χειρότερο με τα πήγαινε-έλα των παιδιών στο σχολείο (μέχρι την καραντίνα τουλάχιστον). Μήπως είναι προγραμματισμένο για πιο γρήγορη πρώτη αλλαγή λαδιών; Τι λέτε;
-
https://imgur.com/LJALpUz Ειναι στο armrest για να ακουμπας τα κλειδια και να μην τα βαζεις στην ποτηροθηκη. Εμενα το 1.5 δεν το εχει. Εντωμεταξυ ρωτησα και αντιπροσωπεια δεν υπαρχει και σαν αξεσουαρ. Ισχυει;
-
https://imgur.com/LJALpUz Ειναι στο armrest για να ακουμπας τα κλειδια και να μην τα βαζεις στην ποτηροθηκη. Εμενα το 1.5 δεν το εχει. Εντωμεταξυ ρωτησα και αντιπροσωπεια δεν υπαρχει και σαν αξεσουαρ. Ισχυει;
Αυτό που δείχνεις δεν το έχω ξαναδεί. Εγώ πήρα αυτό
#Aliexpress € 1,95 22%OFF | Civic 10 Gen 2016 2017 2018 2019 2020 Armrest Storage Box Container For Honda Civic 10th FC FK FC1 FC2 FC5 FK4 FK7 Accessories
https://a.aliexpress.com/_dU2O9KTτο οποίο δεν είναι για το χατς, αλλά με λιγο κόψιμο στις γωνιές ταίριαξε.
-
Έχει πιάσει κανενός σκουριά η μεταλλική θηλιά που κουμπώνει το καπό; Αν είναι δυνατόν, έλεος
-
Έχει πιάσει κανενός σκουριά η μεταλλική θηλιά που κουμπώνει το καπό; Αν είναι δυνατόν, έλεος
Αμα δεν ειναι made in japan και ο αγγλος εργατης ξερει οτι θα κλεισει η γραμμη παραγωγης εκει αστα βραστα
-
Tα όποια μικρά προβλήματα ποιότητας έχουν αναφερθεί για το σιβίκ, έχουν να κάνουν με αυτό ακριβώς που ο techguru έγραψε παραπάνω.
Ήταν μεγάλο λάθος της Honda, να αφήνει μία φήμη να αιωρείται για σχεδόν μία 4ετία και να ανακοινώνει το κλείσιμο του Swindon, τον Φλεβάρη του '19, σχεδόν 2 έτη πριν το οριστικό κλείσιμο.
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για την ποιότητα ενός προϊόντος από εργαζόμενους που ζουν στην ανασφάλεια και αισθάνονται πικραμένοι και αδικημένοι από τον εργοδότη τους, άσχετα αν πραγματικά δεν είναι.
-
αν μπορεις βγαλε μια φωτο
-
Δηλαδή σαμποτάρουν οι Άγγλοι εργάτες τα Honda! Έφτιαξαν και έβαζαν από μόνοι τους χειρότερης ποιότητας θηλιές; Μήπως φταίει και το 5G;
Πότε να ανακοίνωναν το κλείσιμο; Μία εβδομάδα πριν;!
Απλά όλα τα αυτοκίνητα παρουσιάζουν θέματα/θεματάκια, μερικά είναι πολύ σοβαρά και κινδυνεύουν και άνθρωποι, και κάποια άλλα είναι απλούστερα κ μπορεί και μόνο κοσμητικά.
Εδώ οι BMW παίρνουν φωτιά εν κινήσει, τα FCA παλιότερα έλυνε το ηλεκτρικό χειρόφρενο μόνο του και είχαν πεθάνει άνθρωποι, κ πριν λίγο καιρό κόλλαγε εν κινήσει το αυτόματο και πήγαινε μόνο ευθεία, και πόσα άλλα..
-
Dublin, ξανά βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα σε θέματα οικονομικομαναζτμεντ.... Έτσι για να σου την μπω στο λέω.
ψάξε για την θεωρεία Χ και θεωρεία Υ στην διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και δημιουργία κινήτρων.
Ναι ισχύει ότι μπορεί ένας δύο ή μια μικρή ομάδα δυσαρεστημένων εργατών να επηρεάζουν την γραμμή παραγωγής.
Δεν λέω ότι αυτό συμβαίνει απλά λέω ότι δεν είναι αδύνατον
-
Dublin, ξανά βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα σε θέματα οικονομικομαναζτμεντ.... Έτσι για να σου την μπω στο λέω.
ψάξε για την θεωρεία Χ και θεωρεία Υ στην διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και δημιουργία κινήτρων.
Ναι ισχύει ότι μπορεί ένας δύο ή μια μικρή ομάδα δυσαρεστημένων εργατών να επηρεάζουν την γραμμή παραγωγής.
Τα έχω μελετήσει αυτά πολύ περισσότερο από ότι νομίζεις, ένα diploma που έχω (κάτι σαν 1 έτος δικού μας ΙΕΚ σε αναλογία) είναι πάνω στο Gamification που είναι ακριβώς η δημιουργία κινήτρων.
1ον. προσπάθησες να πεις ότι οι Ρουμάνοι έχουν την ίδια αγοραστική δύναμη με τους Έλληνες στα αυτοκίνητα. Αυτό όχι μόνο ήταν μακρυά από την αλήθεια, δεν ήταν ούτε καν άξιο επιχείρημα, και μου πήρε έρευνα/μελέτη και επικοινωνία με φίλους που μένουν Ρουμανία ώστε να τους κάνω 'περιέργες' ερωτήσεις για κάτι που είναι αυταπόδεικτο και καταγεγραμμένο σε οποιονδήποτε δείκτη ή πίνακα.
2ον. Δυστυχώς από τα συμφραζόμενα, βγάζω το συμπέρασμα ότι έχεις οδηγήσει πολύ λίγα αυτοκίνητα, δεν έχεις ιδέα από μηχαναλογία σαν σπουδή ή εμπειρία, και το σημαντικότερο, έχεις αγοράσει ακόμη λιγότερα/ελάχιστα μεταφορικά μέσα. Σαν να ζητάς ερωτικές συμβουλές από έναν έφηβο..
Τα παραπάνω έτσι για να στην 'μπω' και εγώ λίγο..αλλά ουσιαστικά σημαίνουν ότι δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο για να αντικρούω αμφιλεγόμενα ή ανύπαρκτα επιχειρήματα, ή παραφιλολογίες, και να γεμίζουμε threads με άχρηστη πληροφορία.
3ον. Τα σύγχρονα εργοστάσια αυτοκινήτων έχουν πολλαπλές και πολύπλοκες δικλείδες ασφαλείας. Κάμερες, ποιοτικούς ελέγχους και άτομα και μηχανές σε διάφορες θέσεις της παραγωγικής διαδικασίας.
Κάποια χρόνια Αγγλία, έμενα 'κοντά' σε ένα εργοστάσιο της Toyota και επειδή είμαι λάτρης της Ιαπωνικής κουζίνας σύχναζα στο μοναδικό Σούσι ρέστοραντ της περιοχής (από τα καλύτερα που έχω πάει εκτός Ασίας). Όλα τα στελέχη της Toyota, εκτός από αυτά που είχαν σχέση με το PR ήταν Ιάπωνες. Φαντάζομααι κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και στη Honda που είναι ακόμη ποιο παραδοσιακή Ιαπωνική εταιρία από την Toyota.
Τι είδους σαμποτάζ μπορεί να κάνει ένας εργαζόμενος ώστε να σκουριάσει ένα πολύ συγκεκριμένο μεταλλικό εξάρτημα; Μπορεί για συγκεκριμένους λόγους (υγρασία, συνθήκες φύλαξης αυτοκινήτου) να είναι μεμονωμένο περιστατικό ή απλά το συγκεκριμένο κομμάτι για λόγους κόστους, ή ελαττωματικής παραγγελίας να μην έπιασε, τα υψηλά, ομολογουμένως, στάνταρ της Honda.
Φυσικά όλα είναι πιθανά, απλά η συγκεκριμένη περίπτωση δεν φαίνεται να είναι δολιοφθορά, και οι χώρες επενδύουν στο καλό όνομά τους. Μπορεί η Honda να φύγει, αλλά τώρα που το U.K θα παίρνει τις αποφάσεις μόνο του μπορεί να γίνει ξανά μεγάλη βιομηχανική δύναμη της Ευρώπης. Δυναμικό προσωπικό έχει, και δεν μπορεί να δίνει για πάντα επιδόματα στις πολύ χαμηλές τάξεις και να ζουν εις βάρος του όλου συστήματος.
Οι σοβαρές χώρες επενδύουν στο καλό όνομα τους, το branding τους, δεν αφήνουν να ξεφύγουν εύκολα τα πράγματα. Εδώ έχουν γίνει τόσα συνεχώμενα σκάνδαλα με τις Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες και το branding τους είναι ακόμη 'άθικτο'.
-
Lap wrote:
Τα έχω μελετήσει αυτά πολύ περισσότερο από ότι νομίζεις, ένα diploma που έχω (κάτι σαν 1 έτος δικού μας ΙΕΚ σε αναλογία) είναι πάνω στο Gamification που είναι ακριβώς η δημιουργία κινήτρων.
Πολύ καλά έκανες, δεν το λέω ειρωνικά. Είναι καλή επιμόρφωση, σου δίνει την αντίληψη του πόσο σημαντικός είναι ο παράγοντας άνθρωπος.
1ον. προσπάθησες να πεις ότι οι Ρουμάνοι έχουν την ίδια αγοραστική δύναμη με τους Έλληνες στα αυτοκίνητα. Αυτό όχι μόνο ήταν μακρυά από την αλήθεια, δεν ήταν ούτε καν άξιο επιχείρημα, και μου πήρε έρευνα/μελέτη και επικοινωνία με φίλους που μένουν Ρουμανία ώστε να τους κάνω 'περιέργες' ερωτήσεις για κάτι που είναι αυταπόδεικτο και καταγεγραμμένο σε οποιονδήποτε δείκτη ή πίνακα.
https://tradingeconomics.com/greece/gni-per-capita-ppp-us-dollar-wb-data.html
https://tradingeconomics.com/romania/gni-per-capita-ppp-us-dollar-wb-data.html
Αυτό που είχα πει ειναι ότι κοιτάς έναν απλό δείκτη και έβγαζες λαθος συμπεράσματα. Και είπα πως κανένας δείκτης δεν ειναι ακριβής σε τέτοια θεμτα και καλύτερα να κοιτάς αυτόν που σου βάζω πιο πάνω. Επίσης, σε διάφορες οικονομίες με παρόμοια αγοραστική δύναμη δεν σημαίνει πως όλα τα προϊόντα έχουν την ίδια αγοραστική αξία. Αλλού είναι φθηνά τα σπίτια, αλλού τα αυτοκίνητα, αλλού τα καύσιμα κτλ. Για αυτό αυτός ο δείκτης είναι καλύτερος.
2ον. Δυστυχώς από τα συμφραζόμενα, βγάζω το συμπέρασμα ότι έχεις οδηγήσει πολύ λίγα αυτοκίνητα, δεν έχεις ιδέα από μηχαναλογία σαν σπουδή ή εμπειρία, και το σημαντικότερο, έχεις αγοράσει ακόμη λιγότερα/ελάχιστα μεταφορικά μέσα. Σαν να ζητάς ερωτικές συμβουλές από έναν έφηβο.
Έχω οδήγησει πολλά αυτοκίνητα και γρηγορα και απλα και φορτηγα και παρα πολλα psa ωστε να ξερω την αισθηση τους, δεν έχω σπουδάσει μηχανολόγος, αλλά ασχολούμαι με τεχνικά έντυπα και μελέτες της μηχανολογίας από χόμπυ. Το τελευταίο υποτιμητικό σχολιο σου το αφήνω ασχολίαστο.
Τα παραπάνω έτσι για να στην 'μπω' και εγώ λίγο..αλλά ουσιαστικά σημαίνουν ότι δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο για να αντικρούω αμφιλεγόμενα ή ανύπαρκτα επιχειρήματα, ή παραφιλολογίες, και να γεμίζουμε threads με άχρηστη πληροφορία.
Ναι ρε συ, απαντά οπότε θέλεις. Δεν είναι ανύπαρκτα όμως κάποια από τα επιχειρήματα μου.
3ον. Τα σύγχρονα εργοστάσια αυτοκινήτων έχουν πολλαπλές και πολύπλοκες δικλείδες ασφαλείας. Κάμερες, ποιοτικούς ελέγχους και άτομα και μηχανές σε διάφορες θέσεις της παραγωγικής διαδικασίας.
Σωστό επιχείρημα αλλά το λες και ο ίδιος πως παρά τους ελέγχους ξεφεύγουν πολλά πράγματα και γι ονται ανάκλησεις
Τι είδους σαμποτάζ μπορεί να κάνει ένας εργαζόμενος ώστε να σκουριάσει ένα πολύ συγκεκριμένο μεταλλικό εξάρτημα; Μπορεί για συγκεκριμένους λόγους (υγρασία, συνθήκες φύλαξης αυτοκινήτου) να είναι μεμονωμένο περιστατικό ή απλά το συγκεκριμένο κομμάτι για λόγους κόστους, ή ελαττωματικής παραγγελίας να μην έπιασε, τα υψηλά, ομολογουμένως, στάνταρ της Honda.
** Πάτησα στο google και βρήκα πηγή σε βιβλίο ακριβως αυτό που ειπα, και μαλιστα για την Honda. χαχα**
Φυσικά όλα είναι πιθανά, απλά η συγκεκριμένη περίπτωση δεν φαίνεται να είναι δολιοφθορά, και οι χώρες επενδύουν στο καλό όνομά τους. Μπορεί η Honda να φύγει, αλλά τώρα που το U.K θα παίρνει τις αποφάσεις μόνο του μπορεί να γίνει ξανά μεγάλη βιομηχανική δύναμη της Ευρώπης. Δυναμικό προσωπικό έχει, και δεν μπορεί να δίνει για πάντα επιδόματα στις πολύ χαμηλές τάξεις και να ζουν εις βάρος του όλου συστήματος.
Οι σοβαρές χώρες επενδύουν στο καλό όνομα τους, το branding τους, δεν αφήνουν να ξεφύγουν εύκολα τα πράγματα. Εδώ έχουν γίνει τόσα συνεχώμενα σκάνδαλα με τις Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες και το branding τους είναι ακόμη 'άθικτο'.
Φυσικά το καλό όνομα είναι το παν, συμφωνώ.αλλά επίσης δεν ισχυει ότι το branding ειναι άθικτο, αρκεί να δεις τα χρηματα και τη προσπαθεια που ξοδευουν σε προσπάθειες damage control. Έχουν γυριστει σχετικά ντοκυματερ που είχα δει για το θέμα αυτό. Και αναφέρουν αυτό που σου λέω.
**Γενικά, Όταν υπάρχει ένα νέο μοντέλο σε μια γραμμή παραγωγής είναι σύνηθες να πηγαίνουν τα στελέχη και προσωπικό από την μαμά εταιρία προκειμένου να εκπαιδεύσουν τους συνεργάτες και τους συναδέλφους τους στο θυγατρικό εργοστάσιο προκειμένου διατηρήσουν όσο γίνεται ένα παρομοιο επιπεδο κατασκευης στο τελικο προϊον αντιστοιχο με αυτο απο την μαμά εταιρία. **
-
Αυτό ακριβώς φοβόμουν! Είπα μία σαφέστατη κουβέντα που δεν απευθυνόταν καν σε εσένα, κ τώρα γεμίσαμε μία σελίδα άσχετα comments, βιβλιογραφία και ανεκδοτολογικού ύφους ιστορίες.
1-2 σκουριασμένα πραγματάκια είναι, δεν χρειάζεται να γίνει ολόκληρη θεωρία συνωμοσίας (αυτό ήταν η αρχική μου τοποθέτηση, και ότι είναι λιγότερο πιθανό να συμβαίνει κάποιου είδους σκευωρία), ούτε να το αναλύουμε αέναος, δηλαδή δεν κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα κανενός, εν αντιθέσει με τις υποθέσεις που ανέφερα, και σηκώνουν πολύ περισσότερη κουβέντα γιατί health and safety first.
Αυτολογοκρίνομαι σε πολλά θέματα, γιατί 'φοβάμαι' ότι θα μου απαντήσεις και θα πρέπει μετά ένα διήμερο να το αφιερώσω σε εμπεριστατωμένες απαντήσεις (και συνήθως ότι λέω θέλω να είναι εμπεριστατωμένο) και quotation που έπρεπε να κάνω στις διατριβές μου. Ντρέπομαι που το λέω, γιατί η αυτολογοκρισία είναι η απαρχή της ανελευθερίας, και είναι το σημαντικότερο αγαθό για μένα, αλλά έτσι είναι, γι' αυτό αποφεύγω να εμπλέκομαι πολύ στα Suzuki/Honda θέματα, αν και είναι από τις αγαπημένες μου εταιρίες και γνωρίζω πολλά γι' αυτές, γιατί φοβάμαι ότι θα πρέπει να γράψω ολόκληρο σύγγραμα για να πω ακόμη και την απλούστερη άποψη.
Αυτά, και τέλος για σήμερα, καληνύχτα, και στα παιδιά να μας ενημερώσουν αν είναι μεγαλύτερο το θέμα ή απλά έτυχαν ελάχιστα μεμονωμένα περιστατικά. Στην τελική όταν παίρνεις ένα αυτοκίνητο θές να δουλεύει, δεν σε νοιάζει που είναι φτιαγμένο και από ποιόν.
-
Και όλα αυτά για ένα μεταλλικό πράγμα που μπορεί να τρίβεται από το ανοιξε κλείσε και μπορεί να πιάσει λίγη σκουριά;
-
Όχι ρε συ απλά ο dublin μάλλον τα έχει μαζεμένα μαζί μου, και σε όποια ακραία άποψη λέει κατά την κρίση μου, δεν μπορεί την κριτική που καλοπροαίρετα του ποστάρω.
Αντι να ανταλλάξουμε γνώσεις μεταξύ μας, ασχολούμαστε με αυτονόητα πράγματα, για παράδειγμα ο πλούτος της Ρουμανίας, που με ένα τηλέφωνο διέλυσε όλους τους δείκτες για την οικονομία της.
-
Θα δείξω αύριο φωτογραφία. Το θέμα είναι αν έχει και στα υπόλοιπα αυτοκίνητα σκουριά.
-
Dublin οι απαντήσεις σου είναι εκτός πραγματικότητας σε κάποια θέματα που αναλύεις αυτό προσπαθώ να σου πω με με πηγές κιόλας.
Με λίγα λόγια λες κατι και δεν δέχεσαι και κριτική κιόλας.
Αυτολογοκρισου όσο θες. Εδώ συζητάμε, αν δεν θες κριτικη, μην συζητάς.
Και ναι, στις γραμμές παραγωγής παίρνουν υπόψιν τους πολλές φορές τους δυσαρεστημένους υπαλλήλους. Δεν είπα ότι το συγκεκριμένο θέμα οφείλεται σε αυτό, το τονισα και πιο πρν, απλά είπα ότι οι δυσαρεστημένοι υπάλληλοι οντως είναι θέμα στις γραμμές παραγωγής, όσα τεστ και αν φαντάζεσαι οτι υπάρχουν και οσες κάμερες και αν παρατηρούν .
Εσυ πρωτος και μόνος είπες για 5g και ανήγαγες το θέμα των δυσαρεστημένων υπαλλήλων της παραγωγής, που θίχτηκε στο θέμα, σε επίπεδο συνωμοσίας και μάλιστα με μεγάλη σιγουριά.
Σε όλα τόσο σιγουρος είσαι πια;
υ.γ Δεν το ήξερα ότι δεν μπορείς τις αναλύσεις, τώρα θα γράφω όπου γράφεις.
-
Dublin οι απαντήσεις σου είναι εκτός πραγματικότητας σε κάποια θέματα που αναλύεις αυτό προσπαθώ να σου πω με με πηγές κιόλας.
Με λίγα λόγια λες κατι και δεν δέχεσαι και κριτική κιόλας.
Αυτολογοκρισου όσο θες. Εδώ συζητάμε, αν δεν θες κριτικη, μην συζητάς.
Και ναι, στις γραμμές παραγωγής παίρνουν υπόψιν τους πολλές φορές τους δυσαρεστημένους υπαλλήλους. Δεν είπα ότι το συγκεκριμένο θέμα οφείλεται σε αυτό, τκ τονισα και πιο πρν, απλά είπα ότι οι δυσαρεστημένοι υπάλληλοι οντως είναι θέμα στις γραμμές παραγωγής, όσα τεστ ακαι αν φαντάζεσαι υπάρχουν και κάμερες.
Εσυ είπες για 5g και ανήγαγες το θέμα των δυσαρεστημένη σε επίπεδο συνωμοσίας, και μάλιστα με μεγάλη σιγουριά.
Σε όλα τόσο σιγουρος;
υ.γ Δεν το ήξερα ότι δεν μπορείς τις αναλύσεις, τώρα θα γράφω όπου γράφεις.
Δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτό, μάλλον έχεις κάποια θέματα αλλά δεν είμαι ο ψυχολόγος/γιατρός σου και σίγουρα δεν ευθύνομαι εγώ για την κατάστασή σου.
Στο συγκεκριμένο thread είπα την άποψή μου, και τσουπ, πετάχτηκες να πεις κάτι άλλο, δεν απάντησα καν σε εσένα, ούτε καν συμμετείχες στη συζήτηση! γενικά γεμίζεις τα threads με άσχετα πράγματα, ημιμάθεια, και WD40!!
Αν υπήρχαν moderators δεν θα επέτρεπαν τις απειλές σου, τι σημαίνει 'θα γράφω όπου γράφεις'; Με απειλείς με τραμπουκισμούς, flaming και troll-ιές; Δηλαδή αν δεν ήθελα να σου μιλάω στην πραγματική ζωή θα ερχόσουν και θα μου ασκούσες λεκτική και σωματική βία; Απίστευτος τύπος!
-
Χαχαχα
-Βια;;; Εγώ βια;;;
Βρήκες άνθρωπο και εσυ να ασκήσει βια.... τα έπιασες τα λεφτά σου.
Μάλλον δεν με παρακολουθείς στα γραφόμενα μου εδώ μέσα.
Το αντίθετο ακριβώς απο την κάθε ειδους βια είμαι
-Ε παρακολουθούσα την συζήτηση και δεν ειχα να πω κατι γιατι δεν ειχα αποψη, και ξαφνικά είπες ότι δεν γίνεται να υπάρχει πρόβλημα από δυσσαρςστημμενους υπαλλήλους σε γραμμή παραγωγής και ότι μια τέτοια άποψη ισούται με συνωμοσία. Ε, εκει εχω αποψη και την ειπα...και εσύ τρελάθηκες.
-Εγώ είμαι άνθρωπος που θέλω να πλησιάζω στα όρια του θέματος γιατί μόνο έτσι παράγεται η σφαιρική γνώση, αυτά τα δυο πραγματακια που σου είπα δεν τα ήξερες πριν στα πω. Έλα πες την αλήθεια. Τώρα τα ξέρεις
Αν ελαφρώς δεν πλατιάζαμε δεν θα τα μάθαινες, το ιδιο και εγω μαθαινω απο αλλους που πλατιαζουν και μαθαινουμε κατι καινουργιο.Δεν πιστεύω πως εδώ γραφουμε έκθεσεις υφιστάμενου σε προϊστάμενο για τα αποτελέσματα κάποιου project. Έδω εχει συζητησεις καφενείου.
WD40...άσε μας μωρέ, παίζεις με τον πόνο μας. Αφού ξέρεις από σουτζουκια και psa θα με καταλάβαινες για τους τριγμούς και πως μπορείς να σωθείς από αυτούς, Αυτό δοκίμασα, αυτό απέδωσε, αυτό λέω, είχε και ένα άλλο στο σουπερμαρκετ που το ειδα μιας άλλης εταιρίας και μου είπαν πως αυτό είναι καλύτερο. Αυτό λέω και εγώ σε εσάς
-Έλα ρε dublin αφού θα με συμπαθήσεις στο τέλος, γιατί κανείς νάζια;
υ.γ Είπα ότι θα γράφω αναλύσεις, οχι οτι θα κάνω flame postingέχει τεράστια διαφορά, καλά μια κουβέντα ειπαμε όχι τίποτα άλλο αλλά δεν θα χάσουμε και τις ώρες μας εδω μεσα
-
Χαχαχα
-Βια;;; Εγώ βια;;;
Βρήκες άνθρωπο και εσυ να ασκήσει βια.... τα έπιασες τα λεφτά σου.
Μάλλον δεν με παρακολουθείς στα γραφόμενα μου εδώ μέσα.
Το αντίθετο ακριβώς απο την κάθε ειδους βια είμαι
-Ε παρακολουθούσα την συζήτηση και δεν ειχα να πω κατι γιατι δεν ειχα αποψη, και ξαφνικά είπες ότι δεν γίνεται να υπάρχει πρόβλημα από δυσσαρςστημμενους υπαλλήλους σε γραμμή παραγωγής και ότι μια τέτοια άποψη ισούται με συνωμοσία. Ε, εκει εχω αποψη και την ειπα...και εσύ τρελάθηκες.
-Εγώ είμαι άνθρωπος που θέλω να πλησιάζω στα όρια του θέματος γιατί μόνο έτσι παράγεται η σφαιρική γνώση, αυτά τα δυο πραγματακια που σου είπα δεν τα ήξερες πριν στα πω. Έλα πες την αλήθεια. Τώρα τα ξέρεις
Αν ελαφρώς δεν πλατιάζαμε δεν θα τα μάθαινες, το ιδιο και εγω μαθαινω απο αλλους που πλατιαζουν και μαθαινουμε κατι καινουργιο.Δεν πιστεύω πως εδώ γραφουμε έκθεσεις υφιστάμενου σε προϊστάμενο για τα αποτελέσματα κάποιου project. Έδω εχει συζητησεις καφενείου.
WD40...άσε μας μωρέ, παίζεις με τον πόνο μας. Αφού ξέρεις από σουτζουκια και psa θα με καταλάβαινες για τους τριγμούς και πως μπορείς να σωθείς από αυτούς, Αυτό δοκίμασα, αυτό απέδωσε, αυτό λέω, είχε και ένα άλλο στο σουπερμαρκετ που το ειδα μιας άλλης εταιρίας και μου είπαν πως αυτό είναι καλύτερο. Αυτό λέω και εγώ σε εσάς
-Έλα ρε dublin αφού θα με συμπαθήσεις στο τέλος, γιατί κανείς νάζια;
υ.γ Είπα ότι θα γράφω αναλύσεις, οχι οτι θα κάνω flame postingέχει τεράστια διαφορά, καλά μια κουβέντα ειπαμε όχι τίποτα άλλο αλλά δεν θα χάσουμε και τις ώρες μας εδω μεσα
Τι να πω..προφανώς δεν έχω πρόβλημα μαζί σου, προσωπικά με εσένα, ούτε και με κανέναν στην πραγματικότητα. Αυτοκίνητα είναι, αντικείμενα, τα περισσότερα που τα αφορούν είναι μετρήσιμα, και ούτε καν και πάρα πολύ σημαντικά.
Συμμετέχω από τα χρόνια της Compulink σε forum και ιντερνετική επικοινωνία, το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπήρχε από τότε, και τώρα έχει γιγαντωθεί, είναι ο 'γκρίζος' θόρυβος που δημιουργείται και χάνεται η ουσία και η χρηστικότητα.
Για νέους χρήστες και για όσους ενδιαφέρονται για την ουσία του αυτοκινήτου, το φόρουμ αυτό είναι ελάχιστα χρηστικό σε μερικά threads.
Θα θελήσει κάποτε κάποιος να ψάξει για το αντίστοιχο θέμα και η χρήσιμη πληροφορία είναι χαμένη σε προσωπικές συζητήσεις και θέματα management ή BA ή φιλοσοφικά, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα σκουριασμένο μεταλλικό πραγματάκι! Χάσαμε παντελώς την ουσία του θέματος.
Φυσικά όλα είναι πιθανά στη ζωή, αλλά προσωπικά έχω αναπτύξει 2 μηχανισμούς, πρώτα ξεκινάς με θετικό τρόπο την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος, και σύμφωνα με https://en.wikipedia.org/wiki/Occam's_razor την αρχή αυτή, Occam's razor.
Αν δηλαδή έχει γίνει 'συνωμοσία', δηλαδή 1-2 υπάλληλοι εσκεμμένα κάνουν ζημιές, 1ον) θα μπορούσαν να βλάψουν το συγκεκριμένο εξάρτημα; 2) έχει κάποιο λόγο να γίνει αυτό; 3) τα εργοστάσια έχουν δικλίδες και κανονισμούς που μπορούν να αποτρέψουν ανάλογες περιπτώσεις; 4) τελικά μας ενδιαφέρει αν είναι συνωμοσία, ή αν το αυτοκίνητο έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα; ή και περισσότερα; Εμένα προσωπικά μου φαίνεται απίθανο να είναι θέμα δολιοφθοράς το συγκεκριμένο, θα έκαναν κάτι διαφορετικό λογικά, ίσως μεγαλύτερης αξίας ζημιά, ή επικινδυνότητας, ή απλά δεν θα αγόραζαν Honda ποτέ ποιά!
Στη ζωή, αν μείνεις στη 'συνωμοσία' αδυνατεί την ενέργειά σου Ακούω πολύ συχνά 'για όλα φταίνε οι Τούρκοι/Αμερικάνοι/Ρώσσοι/Κινέζοι/Εβραίοι/Βαλκάνιοι/Γερμανοί/Ευρωπαίοι', κλπ οπότε δικαιολογούμαστε να ΜΗΝ πράξουμε, η συνωμοσία είναι βολική, φταίει κάποιος άλλος, και συνήθως δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα γι' αυτό. Έτσι και τώρα, μπορεί να φταίει κάποιος Αγγλάκος, μπορεί, αλλά ας κοιτάξουμε πρώτα τα αυτοκίνητά μας, μπορεί να φταίει το υλικό, μπορεί οι καιρικές και γεωγραφικές συνθήκες, μπορεί να είναι σκάρτη η παραγγελία, μπορεί απλά να τσιγκουνεύτηκε εκεί το εργοστάσιο.
Συγνώμη ζητώ από τους φίλους του Honda Civic που μολύναμε τις σελίδες τους με άσχετους 'διαπληκτισμούς' που δεν αφορούν το αυτοκίνητό τους.
Νέο Honda Civic 2017