-
Είναι καλαμπουρι όλο αυτό με το λάδι και με το κλιματιστικό. Ιδιαίτερα όταν αναφέρεται ότι αλλάζουν μονάδα για να ζεστενεται πιο γρήγορα. Για όσους έχουν ιδέα, ο θερμοστάτης τι κάνει; Για αυτό και στα ψυχρά κλίματα φοράει αντίστοιχο θερμοστάτη. Στην Ελλάδα δεν θα το πάθει κανείς. Τώρα για τη μυρωδιά καμμενου σας προτείνω να λειτουργείται αρκετά συχνά το κλιματιστικό γιατί διαφορετικά σκονιζεται και όταν το χρειαστείς, μυρίζει για λίγο. Να σημειωθεί ότι αυτό συμβαίνει στη λειτουργία του θερμού.
-
Είναι καλαμπουρι όλο αυτό με το λάδι και με το κλιματιστικό. Ιδιαίτερα όταν αναφέρεται ότι αλλάζουν μονάδα για να ζεστενεται πιο γρήγορα. Για όσους έχουν ιδέα, ο θερμοστάτης τι κάνει; Για αυτό και στα ψυχρά κλίματα φοράει αντίστοιχο θερμοστάτη. Στην Ελλάδα δεν θα το πάθει κανείς. Τώρα για τη μυρωδιά καμμενου σας προτείνω να λειτουργείται αρκετά συχνά το κλιματιστικό γιατί διαφορετικά σκονιζεται και όταν το χρειαστείς, μυρίζει για λίγο. Να σημειωθεί ότι αυτό συμβαίνει στη λειτουργία του θερμού.
Μόνο στα χοντα συμβαίνει αυτό;;;;;είναι δυνατόν να πιστεύετε αυτά που γράφετε;;;
-
otokomae wrote:
Μόνο στα χοντα συμβαίνει αυτό;;;;;είναι δυνατόν να πιστεύετε αυτά που γράφετε;;;
Για πέστε μας αγαπητε GGAB εσείς τι πιστεύετε;;;;;;;;
-
Κακοδαιμονία Νο3 σε δύο μέρες:
Με πήρε από πίσω ένας αδέσποτος σκύλαρος σε ένα στενό που ήταν μπροστά μου ένας πεζός παππούς και δε μπορούσα να γκαζώσω και μου έκανε από μια δαγκωματιά σε κάθε πίσω γωνία. Τουλάχιστον είναι συμμετρικές!
-
Αν είναι δυνατόν! Τι γκαντεμιά είναι αυτή!
-
Τωρα μηπως μοιαζει με type r;...
-
Χαχα, έχει μαζέψει τόσες μικροαμυχές που μάλλον είναι πιο άγριο τώρα. Σαν τους φυλακοβιους με τις ουλές!
Το καλό είναι ότι ο πίσω προφυλακτηρας έχει μαζέψει σχεδόν ολες τις κακοτοπιές οπότε κάποια από τις επόμενες φορές που θα με τσουγκρισει κάποιος, θα τον φτιάξει όλο.
-
Χαχα, έχει μαζέψει τόσες μικροαμυχές που μάλλον είναι πιο άγριο τώρα. Σαν τους φυλακοβιους με τις ουλές!
Το καλό είναι ότι ο πίσω προφυλακτηρας έχει μαζέψει σχεδόν ολες τις κακοτοπιές οπότε κάποια από τις επόμενες φορές που θα με τσουγκρισει κάποιος, θα τον φτιάξει όλο.
Αν ποτέ χρειαστείς, ξέρω φοβερό φανοποιό Ηράκλειο... Μου έφτιαξε τον προφυλακτήρα μπροστά όταν μου τον έγδαρε ένας μπάρμπας και έκανε καταπληκτική δουλειά. Και αυτό στο λέει άνθρωπος τελειομανής που κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό όταν με τράκαραν...
-
Ευχαριστώ φίλε.
Προσωπικά είμαι πάντα υπερ της αντιπροσωπίας αλλά αν για κάποιο λόγο δε γίνεται, καλό είναι να βρίσκεται και ο δικός σου. Ανάφερε τον εδώ.
-
Ευχαριστώ φίλε.
Προσωπικά είμαι πάντα υπερ της αντιπροσωπίας αλλά αν για κάποιο λόγο δε γίνεται, καλό είναι να βρίσκεται και ο δικός σου. Ανάφερε τον εδώ.
Όταν πρόκειται για βάψιμο, κοιτάμε να γίνει σωστή δουλειά. Να βγεί όσο γίνεται πιο κοντά το χρώμα και να βαφτεί σωστά... Εγώ σε αντιπροσωπεία για τέτοια δουλειά δε θα πήγαινα... Και δεν πήγα, παρόλο που πλήρωνε άλλος.
Δεν γνωρίζω αν μπορώ να αναφέρω όνομα εδώ. Ίσως θεωρηθεί διαφήμηση. Αν χρειαστείς στείλε μου ένα μήνυμα.
-
Σαργέ έλεος! Ηντάνε η γκαντεμιά σου;
Γνωρίζει κανείς αν τα μπροστινά τζάμια έχουν UV και αν λόγω φωτεινότητας σηκώνουν φιμέ;
-
Αν και ηταν στην προτεραιότητα μου για αγορα το hatch facelift αποσυρω και περιμενω την επιδοτηση-αποσυρση για αγορα του Toyota corolla sedan hybrid για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Αν ειναι να χωσω 28κ και να αντιμετωπισω το ενδεχομενο oil delution, να πρεπει να ζεσταινω το αυτοκινητο 2 λεπτα καθε φορα και να μην κανω μικρες διαδρομες και να περιμενω κανα τριμηνο για ανταλλακτικο ή αντιμετωπιση βλαβης εντος εγγυησης απο Σαρα αστο.....
Κριμα γιατι το αυτοκινητο γενικα τα σπαει.
-
Άστα να πανε...αφού σήμερα στη δουλειά το πάρκαρα μακριά μακριά μόνο του από όλους και όλα!!
Δεν υπάρχει oil dillution (εκτός από κάποιες κρύες περιοχές του πλανήτη όπου εμφανίζεται και πάλι σε ποσοστά απειροελάχιστα). Σκέψου ότι η Honda παράγει 2-3 εκατομμύρια από αυτόν τον κινητήρα κάθε χρόνο από το 2016 και τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί περιορίζονται σε μερικές εκατοντάδες (και μπορεί να λέω και πολλά!) Το άλλο με το ζέσταμα που λες δεν υπάρχει σε κανένα σύγχρονο κινητήρα.
Γενικά αυτός ο κινητήρας -θεωρώ- ότι είναι τόσο απιθανοκαταπληκτικός που αν ήταν Γερμανικός θα είχαμε βαρεθεί να διαβάζουμε αφιερώματα σε όλα τα μέσα και να βραβεύεται από δω και από κει συνεχώς. Η Honda απλά δεν ασχολείται. Σου λέει ξέρετε όλοι τι είμαι και δε χρειάζομαι καμία διαφήμιση.
Αν βέβαια πρόκειται να σε τρώει, τότε καλώς πράττεις και απέχεις. Η ηρεμία του μυαλού είναι το πιο σημαντικό πράγμα!
-
Αν και ηταν στην προτεραιότητα μου για αγορα το hatch facelift αποσυρω και περιμενω την επιδοτηση-αποσυρση για αγορα του Toyota corolla sedan hybrid για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Αν ειναι να χωσω 28κ και να αντιμετωπισω το ενδεχομενο oil delution, να πρεπει να ζεσταινω το αυτοκινητο 2 λεπτα καθε φορα και να μην κανω μικρες διαδρομες και να περιμενω κανα τριμηνο για ανταλλακτικο ή αντιμετωπιση βλαβης εντος εγγυησης απο Σαρα αστο.....
Κριμα γιατι το αυτοκινητο γενικα τα σπαει.
Η εποχη του φτιαξτο οπως η TOYOTA περασε ανεπιστρεπτι, τα αλλα που αναφερεις δεν ισχυουν με τιποτα στην ελλαδα. Θα συμφωνησω για το θεμα του αντιπροσωπου
-
@techguru : Corolla sedan hybrid ???? Είσαι άνω των … 65 ετών ??? Σοβαρά τώρα θα αφήσεις το κορυφαίο αυτ/το κατηγορίας c, για να πας στο πιό ανιαρό και βαρετό όλων των εποχών ??? Και σε επίπεδο κατανάλωσης ακόμα, τα 5,5 λτ/100 χλμ που πετυχαίνει η κορόλα (έχει το harch 1.8 hybrd γνωστός μου), για πλάκα τα πετυχαίνω με το σιβίκ. Αν δε θες να δώσεις 28Κ, πάρε το χιλιάρι. Πάλι καλύτερο και οικονομικότερο είναι από τη κορόλα.
Σε προκαλώ να τα κάνεις test drive αμφότερα back to back.
Μόλις ακούσεις το βουητό του cvt της κορόλα στο βαθύ πάτημα του γκαζιού, θα τρέχεις να κρυφτείς …
-
Κακοδαιμονία Νο3 σε δύο μέρες:
Με πήρε από πίσω ένας αδέσποτος σκύλαρος σε ένα στενό που ήταν μπροστά μου ένας πεζός παππούς και δε μπορούσα να γκαζώσω και μου έκανε από μια δαγκωματιά σε κάθε πίσω γωνία. Τουλάχιστον είναι συμμετρικές!
Sorry βρε σαργέ αλλά κλαίω δεν μπορώ ...... Άκου ο σκύλαρος δάγκωσε το αυτοκίνητο πίσω συμμετρικά κιόλας .........Αχαχαχαχαχ
-
χαχαχαχαχα
ειχε αρτιστική ματιά μάλλον!
-
@techguru : Corolla sedan hybrid ???? Είσαι άνω των … 65 ετών ??? Σοβαρά τώρα θα αφήσεις το κορυφαίο αυτ/το κατηγορίας c, για να πας στο πιό ανιαρό και βαρετό όλων των εποχών ??? Και σε επίπεδο κατανάλωσης ακόμα, τα 5,5 λτ/100 χλμ που πετυχαίνει η κορόλα (έχει το harch 1.8 hybrd γνωστός μου), για πλάκα τα πετυχαίνω με το σιβίκ. Αν δε θες να δώσεις 28Κ, πάρε το χιλιάρι. Πάλι καλύτερο και οικονομικότερο είναι από τη κορόλα.
Σε προκαλώ να τα κάνεις test drive αμφότερα back to back.
Μόλις ακούσεις το βουητό του cvt της κορόλα στο βαθύ πάτημα του γκαζιού, θα τρέχεις να κρυφτείς …
4 λιτρα το corolla. 7 λιτρα για το civic.Συμφωνω για ανιαρο και βαρετο. Το civic ΘΑ ηταν κορυφαιο αν δεν ειχε τα θεματα που ανεφερα. Ενοειται οτι σε test drive ειναι ανωτερο το civic αλλα και το corolla με την νεα πλατφορμα και τους πολλαπλούς πισω ειναι πολυ καλο.Βουητο εχει μονο ψηλα.Το ecvt ειναι κορυφαιο.
-
-
Χονταίος θα ήταν ο σκύλος. Έχω δει κι άλλους (όχι σκύλους) που κάνουν τρύπες στα Civic για να ελαφρύνουν
Νέο Honda Civic 2017