-
-
Το πρόβλημα με την ένδειξη στάθμης λαδιού το έκανε και σε μένα και έχω γράψει παλιότερα. Έγινε στην εθνική από Αθήνα προς Κόρινθο και στην επιστροφή. Το πήγα στο συνεργείο και μου είπαν αν ξαναγίνει να το πάω να μου αλλάξουν ένα μικρό φλοτερ το οποίο δίνει την ένδειξη. Από τότε δεν έχει παρουσιαστεί ξανά ωστόσο.
-
Το πρόβλημα με την ένδειξη στάθμης λαδιού το έκανε και σε μένα και έχω γράψει παλιότερα. Έγινε στην εθνική από Αθήνα προς Κόρινθο και στην επιστροφή. Το πήγα στο συνεργείο και μου είπαν αν ξαναγίνει να το πάω να μου αλλάξουν ένα μικρό φλοτερ το οποίο δίνει την ένδειξη. Από τότε δεν έχει παρουσιαστεί ξανά ωστόσο.
Ακριβώς το ίδιο μου ειπαν και εμένα. Ούτε εμένα μου το έχει ξανακάνει.
-
Μου συνέβη δυο φορές στην εθνική με συνεχή υψηλή ταχύτητα.(1.5 3ος 2018). Πήγα στην πλησιέστερη αντιπροσωπεία και τις 2 φορές και τα λάδια ήταν εντάξει. Καμία ένδειξη στο διαγνωστικό. Πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία που έκανα το 1ο service και πριν λίγες μέρες που έκανα το 2ο μου άλλαξε τον αισθητήρα ελέγχου στάθμης λαδιού. Δεν έχω κάνει πολλά χλμ από τότε. Δεν έχω κάποια ένδειξη ακόμα. Θα δούμε. Η αλλαγή του αισθητήρα πάντως ήταν 3 λεπτά δουλειά.
-
Μέχρι τώρα τα προβλήματα μας ήταν κάτι τριγμοί μόνο. Ξαφνικά τι έγινε και άρχισαν όλα αυτά τα προβλήματα; Μάλλον έπεσε κακό μάτι. Όλα άρχισαν εκείνο το φθινοπωρινό απογευμα όταν μια μπιρμπιλοματα θαυμάζοντας το σιβικ του βασιλα είπε: (τι ωραίο που είναι, αυτό θέλω) Από κει και μετα άρχισαν όλα. Γρατσουνισαν το αμάξι του βασιλα, χτυπάει μόνος του στο παρκάρισμα ο σαργος, κάνουν ζημιά το προφυλακτήρα Κώστα 4, χάνει το σταθμό ο Μάκης, παθαίνει εμπλοκή το Info του ΕΝΖΟ και όλοι οι υπόλοιποι με τον αισθητήρα του λαδιου, γίνεται ξεκατινιασμα στο φόρουμ και άλλα. Χθες η γκαντεμια χτύπησε και μένα. Στα καλά καθούμενα το σύστημα κλιματισμού άρχισε να βγάζει αναθυμιάσεις (μυρωδιά καμένου). Αν δεν ειναι κακό μάτι τότε τι είναι; Κρεμάστε λοιπόν κανένα ματοχαντρο η ότι άλλο ξόρκι νομιζεται πριν ξηλωθεί και κανένα καπώ.
-
Στο παπα της ενοριας κ αγιασμο λεω και δεν πιανει το κακο το ματι.
-
Για βάλε άλλο σταθμό στο ραδιόφωνο. Έχει σχέση με τις πληροφορίες κυκλοφορίας του rds. Αν θυμάμαι καλά είσαι Γιάννενα ? Αν ναι ο σταθμός είναι ο energy?
Έλα ρε συ... Έφυγα χθες από Γιάννενα, όπου ακούω μονίμως energy και δεν το ξανακανε! Νόμιζα ότι λύθηκε, αλλά μάλλον έχεις δίκιο... Ούτε που θα το φανταζόμουν. Βέβαια, εδώ και 11 μήνες που ακούω energy δεν το είχε κάνει!
-
@otokomae: Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά αναθυμιάσεις από το κλιματιστικό είναι σημάδι εκτεταμένου oil dilution. Τσέκαρε το ΕΠΕΙΓΌΝΤΩΣ και ενημέρωσε μας ...
-
Μου ξαναεξυσαν εμένα τον πίσω προφυλακτηρα χθες. Το ωραίο είναι ότι είχα αφήσει μέσα τη σαργαινα για να κατέβω στον Κωτσόβολο να γυρίσω κάτι. Έκανα 5 λεπτά. Γυρίζω, μπαίνω μέσα, ξεκινάμε, πάμε στην άλλη άκρη του Ηρακλείου, παρκαρουμε και τότε και μόνο τότε γυρίζει και μου λέει το θεϊκό: ένιωσες κ εσύ το σεισμό;;;;
(ο σεισμός φυσικά ήταν μια κλούβα που μου εσπρωχνε τον προφυλακτηρα μέχρι να τον χωρέσει να στριψει...)
(τουλάχιστον ήταν μόνο μια χοντρή αμυχη)
-
@otokomae: Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά αναθυμιάσεις από το κλιματιστικό είναι σημάδι εκτεταμένου oil dilution. Τσέκαρε το ΕΠΕΙΓΌΝΤΩΣ και ενημέρωσε μας ...
Γιατί; Για πιο λόγο το dilution να μυρίζει στο κλιματιστικό;
-
Στην ανάκληση που έγινε στις ΗΠΑ σε κάποια αυτοκίνητα άλλαζαν τη μονάδα κλιματισμού λόγω αναθυμιάσεων...
-
@superT έτσι λένε οι πασχοντες από τη Βόρεια Αμερική.
Λοιπόν, εγώ είμαι αισίως στα 19.000 χλμ. και ενάμισι χρόνο κατοχής και έχω να δηλώσω ότι το αμάξι παραμένει ΈΡΩΤΑΣ!!!
Προβλήματα δεν έχω, πέρα φυσικά από τα όποια μειονεκτηματα αναφέραμε από την αρχή (θόρυβος συντονισμού κάπου πίσω από την οθόνη που μου εμφανίζεται περίπου μια φορά στις τρεις τέσσερις μέρες, αργό infotainment και δε θυμάμαι κάποιο άλλο αρνητικό τώρα).
Το αμάξι είναι γρήγορο, πολύ οικονομικό, έχει φοβερό στήσιμο, μπαίνει με όσα έρχεσαι (σίγουρα με όσα έρχομαι εγώ ), έχει καταπληκτική εξάτμιση (τόσο όσο και μπασα) και πραγματικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά κ κάμποσα ακόμα.
Ένα περίεργο που αξίζει να αναφέρω είναι ότι πλέον μου αρέσει πολύ ο κώλος του και όχι τόσο η μούρη!!
Επαναλαμβάνω την παλαιότερη δήλωση μου ότι θα το άλλαζα μόνο με διλιτρη 3αρα ή Alfa. Τίποτε άλλο μέχρι τα 50 κάτι χιλιάρικα!
-
ilias7 wrote:
Γιατί; Για πιο λόγο το dilution να μυρίζει στο κλιματιστικό;
Ο Ηλίας έφερε και το mind comfusion χα χα χα αχ αχ,!!!!! Σαργε πες μας τι έγινε μετά το σεισμό; Είχε και μετασεισμό;
-
Στο παπα της ενοριας κ αγιασμο λεω και δεν πιανει το κακο το ματι.
Πρώτα ο βασιλας πρέπει να πάει για να λυθούν τα μαγεια, εγώ τελευταιος
-
Το Mind confusion μεταξύ άλλων προκαλείται και από εισπνοή αναθυμιάσεων.... Πάρε και καμία Αντιασφυξιογόνα μάσκα !!!! Χαχαχαχαχαχ;χα.....
-
Το Mind confusion μεταξύ άλλων προκαλείται και από εισπνοή αναθυμιάσεων.... Πάρε και καμία Αντιασφυξιογόνα μάσκα !!!! Χαχαχαχαχαχ;χα.....
Ψήνω κατάσταση. Από Δευτέρα θα πέφτουν μάσκες. Θα αναφέρω και σχετικές πηγές. Αχ ουά αχ αχ αχ!!!!!!
-
ilias7 wrote:
Ψήνω κατάσταση. Από Δευτέρα θα πέφτουν μάσκες. Θα αναφέρω και σχετικές πηγές. Αχ ουά αχ αχ αχ!!!!!!
Η αλήθεια είναι ότι οι αναθυμιάσεις είναι Όντως αποτέλεσμα σοβαρού oil dilution! Αυτό δηλώνουν σαν πρώτο σημάδι οι κάτοχοι των Civic και CRV, που φοράνε τον 1.5T!Η αλλαγή της μονάδας του κλιματιστικού είναι μέρος της προσπάθειας των μηχανικών να κάνουν τον κινητήρα να ζεσταίνεται γρηγορότερα, οπότε να προλαμβάνει το oil dilution! Πήγαινε ASAP για αλλαγή λαδιων και φίλτρου!
-
Και η κακοδαιμονία συνεχίζεται!
Σήμερα το πρωί φορτώνω το παιδί στο καθισματάκι του και όπως είμαι σκυμμένος με την πόρτα ανοικτή και του βάζω τη ζώνη, περνάει μια κυρία με ένα Peugeot 307 και τρακάρει με τον καθρέπτη της την ανοικτή πόρτα μου στη γωνία της!
Ευτυχώς δεν βρήκε εμένα! Επίσης το civic παραδόξως δεν έπαθε τίποτα (ούτε αμυχή) ενώ ο καθρέπτης του Peugeot διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη. Πραγματικά έγινε εκατοντάδες κομματάκια! Είναι feature άραγε αυτό ή απλά είναι σάπιος;
Τελωσπάντων, τέλος καλό όλα καλά. Τη βγάλαμε χωρίς να μείνει ούτε σημάδι!
-
Προχθές το βράδυ το χτύπησα λίγο πίσω. Εκανα όπισθεν και έφαγα μια ταμπέλα 'μην παρκάρετε' που είχε βάλει το mini market
Δεν την είδαν οι αισθητήρες γιατί ήταν στο πλαϊ γυρισμένη και λεπτηή ούτε και εγώ από την κάμερα. Απέκτησε μικρές γρατζουνιές ψηλά και χαμηλά ο προφυλακτήρα. Ευτυχώς όχι σημαντικές γιατί η ταμπέλα ήταν ξύλινη
-
otokomae wrote:
ilias7 wrote:
Η αλήθεια είναι ότι οι αναθυμιάσεις είναι Όντως αποτέλεσμα σοβαρού oil dilution! Αυτό δηλώνουν σαν πρώτο σημάδι οι κάτοχοι των Civic και CRV, που φοράνε τον 1.5T!Η αλλαγή της μονάδας του κλιματιστικού είναι μέρος της προσπάθειας των μηχανικών να κάνουν τον κινητήρα να ζεσταίνεται γρηγορότερα, οπότε να προλαμβάνει το oil dilution! Πήγαινε ASAP για αλλαγή λαδιων και φίλτρου!
Φίλε otokomae μήπως μένεις σε περιοχή που υπάρχουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ή όχι ?
Νέο Honda Civic 2017