-
Κάποιοι έχουν άποψη και γνώσεις ακόμα και για το τελευταίο σωληνάκι του κινητήρα του αλλά 'δεν ξέρουν' ότι κατασκευάζεται στην Βρετανία. Έδωσα 'πέναλτι' για ειρωνία....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, τι ωραία που τα λες! Σφύριξε το και λήξε το λοιπόν...
-
Πάνος Κιάμος του forum άλλη μια /ΝΑ. Get a life γιατί σας έχει πειράξει ο θόρυβος καμπίνας, το keyboard και το τρικι-τρικι...
-
Εντάξει φίλε, δεν είσαι σωστός τώρα. Έχεις μπει εδω μέσα, γράφεις πράγματα που δε στεκουν ή είναι χιλιοειπωμενα και όταν σε διορθώσουν, πετάς και ένα 'σιγά το αμάξι' ή 'εμένα δε με ενδιαφέρει ' κ.α. παρόμοια.
Ε, μη γράφεις λοιπόν καθόλου αν δε σε ενδιαφέρει. Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν προσφέρεις κάτι στην όλη συζήτηση.
-
Δεν στέκει το Brexit; Ήταν χιλιοειπωμενο το Flexit που το postpostαρα 5' αφού βγήκε η είδηση; Οκ, δεν έχει νόημα πλέον θα συμφωνήσω. Ας μιλάτε μεταξύ σας που τα βρίσκετε χωρίς αντίλογο. Έτσι και αλλιώς περισσότερη πληροφόρηση έχω λάβει από comments στα YouTube videos παρά από τα περισσότερα forums.
-
Πάνος Κιάμος του forum άλλη μια /ΝΑ. Get a life γιατί σας έχει πειράξει ο θόρυβος καμπίνας, το keyboard και το τρικι-τρικι...
Νταξ... χαλάρωσε! Όλα αυτά που αναφέρεις είναι τίποτα μπροστά στα χαμόγελα και την επιθυμία που γεννούν οι καμπύλες γραμμές του, κι ακόμη περισσότερο στην απόλαυση που νιώθω από την ορμή του αυτοκινήτου στις ρεπριζ με 4η και 5η!
Κάποιος εκεί κοντά να τον πάει μια βόλτα, ρε παιδιά!
-
Διάβασα αυτά που χεις γράψει... Βασικά εγώ αν δεν είχα honda δεν πρόκειται να έμπαινα σε συζήτηση για τα honda και να λέω διαφορά.. Αλλά.. Θα ήθελες πολύ να το χεις ρε μπαγάσα το αμάξι... Να μπαίνεις μέσα κάθε μέρα να πατάς μίζα και να κ@'=@εις...αλλα.... Δεν μπορείς να νιώσεις αυτήν την καυλα και μάλλον δεν θα την νιώσεις... Εμείς την νιώθουμε κάθε μέρα... ξέρεις γιατί? Γιατί μπορούμε...
-
Πριν λίγο πήρα διπλό στην Μόσχα. Θα ρίξω και έναν στη γυναίκα πριν κοιμηθώ όποτε από κ@υλ@ είμαι κομπλέ για απόψε. Αύριο έχει ο Θεός...
Ότι μπορεί ο καθένας bro
-
Κι εγω αυτό λέω.. Οτι μπορεί ο καθένας.. Άλλος λιγότερα άλλος περισσότερα.. Εσύ μεινε στο διπλό με την Μόσχα... Και άσε εμάς να καυλωνουμε με το ΗONDA ΜΑΣ...
-
Έχετε ρίξει το επίπεδο στα τάρταρα !
Όταν κάποιος βρίσκει ή ακόμα και εφευρίσκει μειονεκτήματα για ένα αυτ/το, σημαίνει ότι δε του αρέσει.
Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του !!!
Αυτό είπα στον sabas-thess, ότι δεν κάνει γι’ αυτόν και να ψάξει κάτι άλλο.
Αυτό δεν τον καθιστά απαραίτητα «εχθρό» μας.
Κουβέντα τη κουβέντα εκτραχύνθηκε η συζήτηση.
Το σιβίκ, θέλουμε δε θέλουμε, δε πουλάει στην Ελλάδα. Δεν είμαστε ΗΠΑ, που πουλάει 800.000 κομμάτια το χρόνο και θεωρείται πλέον κάτι το mainstream.
Είναι κάτι το ιδιαίτερο και δεν αρέσει σε όλους. Πρέπει να μάθουμε να δεχόμαστε τις παρατηρήσεις και το γούστο των άλλων, χωρίς εκρήξεις, υπερβολές, «ρε» και «έλεος».
-
@Ilias7 νασαι καλά γιατί στο τέλος θα με κάνουν και 'ντα' επειδή λέω την άποψή μου. Η πλάκα είναι ότι στο αντίστοιχο forum του club του οχήματος μια χαρά αποδεκτά γίνονται όλα από τους καθυλην αρμόδιους και εκεί μια χαρά συζήτηση κάνουμε. Εδώ έχει πέσιμο. Δεν έχω σκοπό να πω τίποτα σε κανένα, πλην του να υπερασπιστώ την άποψή μου.
-
@sabas_thess : Και τώρα πες μας την άποψή σου για το αυτοκίνητο, ολοκληρωμένα και τεκμηριωμένα και αν έχεις κάποια σκοτεινά σημεία, ευχαρίστως να σου απαντήσω, αν φυσικά γνωρίζω …
Φυσικά θα πεις και ποιά έκδοση είδες-οδήγησες και ίσως να σε ενδιέφερε για μελλοντική αγορά …
-
@sabas_thess : Και τώρα πες μας την άποψή σου για το αυτοκίνητο, ολοκληρωμένα και τεκμηριωμένα και αν έχεις κάποια σκοτεινά σημεία, ευχαρίστως να σου απαντήσω, αν φυσικά γνωρίζω …
Φυσικά θα πεις και ποιά έκδοση είδες-οδήγησες και ίσως να σε ενδιέφερε για μελλοντική αγορά.
Αδερφέ τα έχω πει όλα αυτά ήδη. Όποτε βρείς χρόνο διάβασε όλο το νήμα. Δεν υπάρχει λόγος να τα ξαναλέω και να κουράζω. Αν τόσο πολύ θες μπες στο forum του club του οχήματος που τα έγραψα πρόσφατα για κάποιον κύριο υποψήφιο αγοραστή και θα δεις αν ξέρω, αν δεν ξέρω, αν έχω οδηγήσει. Όχι εδώ μέσα που ο καθένας βγάζει το άχτι του. Λες και τόσα άτομα εδώ μέσα γράφουν γιατί όλοι είναι υποψήφιοι αγοραστές ή γράφουν μόνο στο θέμα του οχήματος που τους ενδιαφέρει...Άσε με τώρα...
-
OK σε αφήνω…
Απλά προσπάθησα να είμαι ευγενικός και να βοηθήσω αν αυτό ήταν δυνατόν.
Καλή επιλογή να κάνεις !
-
Γενικά επειδή μ'αρέσει να παίζω με τα software έχω κάνει αρκετές παρεμβάσεις στο infotainment κυρίως για να αντιμετωπίσω το κατά τη γνώμη μου άθλιο ήχο του υποτιθέμενου premium audio των 10 ηχείων. Από ότι ακούω γενικά στα forum και στα πιο απλά ηχοσυστήματα υπάρχει το ίδιο θέμα αλλά ευτυχώς υπάρχουν κάποιες λύσεις χωρίς δραστικές παρεμβάσεις (αλλαγές ηχείων, εγκατάσταση subwoofer κλπ). Ξεκινάω με κάποιες βασικές συμβουλές και μιας και έχω ασχοληθεί αρκετά πιστεύω είμαι στη θέση να λύσω και όποιες απορίες μπορώ.
Αρχικά το android auto. Για να δουλέψει πρέπει αρχικά να το κατεβάσει κάποιος μιας και δυστυχώς δεν διατίθεται στη χώρα μας από το google play store. Για να λειτουργήσει σωστά πρέπει να η γλώσσα του τηλεφώνου να είναι στα αγγλικά (οι ελληνικές φωνητικές εντολές δεν υποστηρίζονται ή λειτουργούν πολύ φτωχά). Μιλώντας του στα αγγλικά πάντως δουλεύει απίστευτα καλά και απαντάει στα πάντα!!
Προχωρώντας στα πιο δύσκολα οι παρεμβάσεις που έκανα είναι οι εξής:
-
Εγκατάσταση hondahack. Ουσιαστικά είναι ένα 'ξεκλείδωμα' του software και παρέχει πολύ χρήσιμες δυνατότητες όπως πχ εγκατάσταση εφαρμογών στην κονσόλα δυνατότητα ανάθεσης λειτουργιών σε κουμπιά (remapping), εμφάνιση ποσοστού μπαταρίας αυτοκινήτου, ένδειξη οδηγιών πλοήγησης στην κεντρική οθόνη και πολλά άλλα.
-
Κυρίως όμως η εγκατάσταση (εφόσον υπάρχει ήδη το hondahack) του viper4android (προυποθέτει και 2 άλλες εφαρμογούλες το busybox και το supersu) που αλλάζει τελείως την απόδοση του ηχοσυστήματος. Σε μη premium (απο έκδοση sport και κάτω) εγκατάσταση του dsp flat που ουσιαστικά εξομαλύνει την εργοστασιακή ρύθμιση για το ηχοσύστημα.
Ειλικρινά απέκτησα ένα πραγματικά premium ηχοσύστημα μετά από τα παραπάνω με ελάχιστες παρεμβάσεις και αστείο κόστος και λίγο ψάξιμο σε αρκετά forums.
Για να προλάβω κάποια πρώτα σχόλια όλα τα παραπάνω είναι απολύτως ασφαλή και αναστρέψιμα, δεν επηρεάζουν την εγγύηση του αυτοκινήτου και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργούν απολύτως κανένα πρόβλημα ασφάλειας ή παρέμβασης σε κρίσιμες λειτουργίες. Δεν είναι τελείως απλά βέβαια και αν υπάρχει ενδιαφέρον ίσως φτιάξω ένα manual στα ελληνικά για όποιον ενδιαφέρετε να δοκιμάσει και διαθέτει έστω και ελάχιστες γνώσεις (ουσιαστικά το head unit είναι ένα android τηλέφωνο). Σταματάω εδώ για την ώρα μένω στα ενημερωτικά και βλέπουμε
-
-
είσαι απίθανος!
Ναι, όταν έχεις χρόνο φτιάξε έναν οδηγό, θα φανεί χρήσιμος σε πολλούς από εμάς. -
Φίλε @alexgre μπράβο !
Θα ήταν χρησιμότατος ένας αναλυτικός οδηγός για εμάς που δεν το κατέχουμε τόσο το άθλημα ....
Μια ερώτηση αρχικά . Για να κάνουμε εγκατάσταση αυτά τα προγραμματάκια που είπες για να αναβαθμιστεί το ηχητικό σύστημα είναι απαραίτητο το Android auto ή μόνο το Hondahack?
-
είναι το στάνταρ το υποστηρίζει εγγενώς και το αμάξι το βάζετε τέλειωσε. Τώρα για όλα τα υπόλοιπα ετοιμάζω τον οδηγό και ναι θα χρειαστεί το hondahack
-
Α μάλιστα .... Και εγώ νόμιζα ότι μόνο το hondahack αρκεί. Γιατί ήθελα να αποφύγω την εγκατάσταση του android auto..
-
το εγκαθιστάς στο κινητό δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το αυτοκίνητο οπότε όχι δεν χρειάζεται. Απλά αν το έχεις στο κινητό και το συνδέσεις (το κινητό) με usb καλώδιο στο αυτοκίνητο τότε η κονσόλα σου δίνει την επιλογή αν θες να το ανοίξεις. Απλά μπαίνει σαν εικονίδιο και στο αμάξι. Δεν πειράζει απολύτως τίποτε στο αυτοκίνητο
-
Ετοίμασα μια πρώτη έκδοση οδηγιών την επισυνάπτω σε .txt αρχείο μιας και μόνο αυτό επιτρέπει το site. Παρόλα αυτά έχω ανεβάσει στο google drive μου μια word document έκδοση καθώς και όλα τα απαιτούμενα αρχεία που θα χρειαστείτε.
Να τονίσω USE AT YOR OWN RISK!! Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το έκανα και δουλεύει καταπληκτικά αλλά αυτό έγινε στο δικό μου αυτοκίνητο από εμένα. Σε αντίστοιχα forum δεν έχω δει κανένα πρόβλημα ή εγκατάσταση που να δημιούργησε πρόβλημα στο αμάξι ή να μην μπορεί να επανέλθει με ένα factory reset στην αρχική κατάσταση. Παρόλα αυτά όπως κάθε τροποποίηση έχει ρίσκα οπότε οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί δεν θα είναι δική μου ευθύνη
Για απορίες ερωτήσεις διευκρινήσεις και προτάσεις παραμένω εδώ για ότι χρειαστεί.
Αν κάποιος αποφασίσει να το δοκιμάσει αλλά φοβάται ή έχει απορίες ας στείλει προσωπικό μήνυμα να δω πως μπορώ να βοηθήσω περισσότερο αν μπορώ.
EDIT Μην ανοίξετε το txt απλά σώστε το κάπου και μετά ανοίξτε το γιατί βγαίνουν κινέζικα οι ελληνικοί χαρακτήρες
Νέο Honda Civic 2017