-
Απλά έγινε ποιο άμεσο πριν πατούσες λίγο γκάζι και είχε μια ψηλό καθυστέρηση στο ξεκίνημα στην 1η και 2η ταχύτητα.
-
Ναι, σωστά. Το γκάζι παραμένει ηλεκτρονικό, δεν έβαλαν ντίζα.
-
Πιθανον να εχει περιοριστή ροπης στην 1η 2α για να μην σπιναρει και το προγραμμα τον κατάργησε
-
Δεν είπαμε να το κολλήσεις και στο πάτωμα και δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα το τεντώσει 1η 2α
-
Στη 3η βεβαίως όταν πιάνει τη ροππη με τέρμα γκάζι και δεν είναι καλώς ο δρόμος μπαίνει το tc
-
Παιδιά γειά σας.. Σχετικά με το στρώσιμο του αυτοκινήτου.. Τι γίνετε? Το στρώσατε? Πόσα χιλιόμετρα κάνατε? Γιατί καποιοι λένε χρειάζεται.. Άλλοι όχι.. Τι γίνετε τέλος πάντων?
-
Το μανιουαλ λέει για 1000 χλμ. Πηγαίνεις χαλαρά, δεν ανε ανεβάζεις πάνω από 4000 περίπου, και αποφεύγεις τα μεγάλα φορτία στον κινητήρα (δηλαδή μεγάλη σχέση με πολύ λίγες στροφές και να του πατάς γκάζι). Μετά τα 1000 χλμ δως του ανοικτά.
@alexandrosK
Πάντως και εγώ έχω αποκομίσει την εντύπωση ότι στην πρώτη και δευτέρα ειναι λίγο περιορισμένο το αμάξι.
-
Παοκι μας εφτιαξες με την αναβαθμηση. Αλλά πες μας τι έκανες με ανάρτηση και ελαστικά. Η ανάρτηση ίσως χρειάζεται κάποια παρέμβαση. Τι λες;
-
@alexandrosK
Πάντως και εγώ έχω αποκομίσει την εντύπωση ότι στην πρώτη και δευτέρα ειναι λίγο περιορισμένο το αμάξι.
Μαλλον το προγραμμα στην 1η και 2α δινει λιγοτερη δυναμη για να μην εχει torque steering και να μην σπιναρει . Δεν σκεφτομαι κατι αλλο
-
και για να μην διαλύσεις το κιβώτιο.
-
Ούτε ελαστικά χρειάζεται να αλλάξω αλλά ούτε και ανάρτηση, δεν έχω αισθανθεί κάποιο πρόβλημα στην ανάρτηση ούτε ψαρεύει ούτε είναι άσχημο στις στροφές. Τα ελαστικά λόγω του ότι το πατούσα λίγο στην αρχή τα άλλαξα μπρος πίσω στα 15000 χλμ. Τώρα αν γνωρίζει κάποιος από ελαστικό εκτός απο τα turanza που φοράει τώρα ας βοηθήσει. Στα προηγούμενα αυτοκίνητα που είχα φορούσα πάντα michelen πολύ μαλακό ελαστικό νομίζω για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και φθείρεται και εύκολα.
Να υπενθυμίσω ότι έχω το sedan και ότι δεν έχω κάνει και ούτε θα κάνω πέρα από την αναβάθμιση που έκανα. Η αναβάθμιση βοηθάει πάρα μα πάρα πολύ στις προσπεράσεις όχι ότι πριν δεν ήταν γρήγορο το αυτοκίνητο απλά τώρα έχεις το κάτι παραπάνω, είναι σαν το κερασάκι στην τούρτα.
-
Εγώ θα σου πρότεινα όταν θα πας για αλλαγή να του φορέσεις Pirelli p zero σε διάσταση 215 50R17 που είναι και η διάσταση που δίνει η Honda και δεν θα το μετανιώσεις. Θα έχεις μεγάλη διαφορα απ' αυτά που φοράς με 1 μικρό τσίμπημα στη καταναλωση
-
Δηλαδή ολα τα civic εδω μεσα φοράνε Bridgestone. Αυτό που δεν μου άρεσε στα συγκεκριμένα ήταν λίγο άσχημα στο φρενάρισμα.
-
Τα δικό μου hatchback 1,5 όπως και τα υπόλοιπα φοράνε τα Michelin primacy 3 . Πάντως σε 3-4 χρόνια πρώτα ο Θεός που βλέπω να τα αλλάζω θα βάλω κάτι με 68-69 db θόρυβο κύλισης σε σχέση με τα 72 db που έχουν αυτά.
-
Ένα χρόνο τώρα με primacy 3 και 35000χιλ. Στα συν μονο η καλή ποιότητα κύλισης στα μειον η εντονη υδρολισθηση και γενικώς αρκετη γλυστρα και στο στεγνο. Για να πούμε την αληθεια τα έστιβα και γω στο στροφιλικι. Κατόπιν σκέψης και προβληματισμού φόρεσα Pirelli PZero 215 50 R17 σε 17ρες ημισφυριλατες από τις 16αρες που είχα και έτσι έχω κάβα και για τα χειμερινά. Ε τώρα είναι τραίνο. Άλλαξαν οι νόμοι της φυσικής στα τελευταία 3000 χιλ. Μου κατσε και μια καλη βροχή πριν μια βδομάδα και κατάλαβα τι σημαίνει ασφάλεια. Κορυφαία αίσθηση πληροφόρησης στο τιμόνι, σκληραινει τόσο οσο και δεν το πιστεύω που είσαι Real να δεις κι αυτό (hot hach diesel). Δεν αισθάνεσαι το βελούδινο τεραιν όπως τα τουριστικα ελαστικα. Υπάρχει κι άλλο 1 αντίτιμο 5-10% αύξηση στην κατανάλωση λόγω μεγαλύτερης μάζας από 16 σε 17 και γόμας ελαστικού και όχι του βάρους. Αλλά έτσι είναι οι μεγάλες αγάπες.
-
Μιλάτε για τοποθέτηση performance ελαστικών, σε αυτ/το που δεν είναι σπορ, αλλά ένα σβέλτο οικογενειακό. Αυτό και άλλες μηχανικές βελτιώσεις το λιγότερο κακό που θα κάνουν είναι να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα του αυτ/του. Αυτό για το οποίο δούλεψαν οι μηχανικοί της Honda και μας τράβηξε εξ αρχής, ώστε να το αγοράσουμε. Δεν έχουμε type r, αλλά ένα «απλό και ταπεινό» 1.5Τ 182PS. Ο enzo22 έχει πιάσει το νόημα και βαδίζει στο σωστό δρόμο ...
-
έχουμε καμία ιδέα πότε θα έρθει το facelift?
(άντε να τελειώσει το μαμημενο μεταπτυχιακό..μου φάγαν τα φραγκααα)
-
Ας μείνουμε με τα μετρια για να μην αλλάξουμε το χαρακτήρα και ας μείνουμε στο ποσό θόρυβο κάνουν εκείνα η τα άλλα λάστιχα η στο ποσό τρίζει ηδεν τρίζει το ταμπλό.
-
Είναι που δίνει βαρύτητα ο καθένας.... Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου πχ να γίνει πιο ξυράφι το τιμόνι από ότι είναι τώρα αλλά αντιθέτως με ενδιαφέρει τα μέγιστα να μειώσω το θόρυβο κύλισης του αυτοκίνητου ο οποίος είναι αυξημένος......
-
Ξεχάσαμε πριν λίγο καιρό την παρουσίαση του drive ούτε Λαμποργκίνι να οδηγουσες εμένα μου άρεσε. Τώρα ξαφνικά τι έγινε το civic; Ένας ολόκληρος κόσμος εκεί έξω κάνει εμπόριο και παραεμποριο σε ανταλλακτικά honda τα οποία βελτίωναν τις προηγούμενες γενιές civic σε κορυφαίο επίπεδο. Πρέπει να έχεις m3 για να φορέσεις pirelli pzero 215 50r17. Και να ρωτήσω και κάτι άλλο. Σου αρέσει η πίσω ανάρτηση που πλέει ειδικά όταν έχεις λίγο περισσότερο βάρος,; Εγώ τη βελτιωσα. Θα πω κάποια άλλη φορά πως. Αν και δε νομίζω να ενδιαφέρει κανεναν.
Νέο Honda Civic 2017