-
Ο χρήστης snp έγραψε:
έγω στικάκι έβαλα με άπειρα τραγούδια χωρισμένα σε κατηγορίεςΔε μου λες, επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα:
Πως πλοηγούμαστε μέσα στα άπειρα τραγούδια; Υπάρχει κάποιο κόλπο ή απλά κάνουμε scroll μέχρι να δύσει ο ήλιος; -
Ο χρήστης snp έγραψε:
Να με συμπαθάτε, αλλά δεν κερδίζεις γενικότερα πιστέυω από το android auto εκτός πια κι αν θεωρεί κανείς τόσο χάλια το gps το εργοστασιακό.. όσο για μουσική έγω στικάκι έβαλα με άπειρα τραγούδια χωρισμένα σε κατηγορίες και για τηλέφωνο το σύνδεσα με Bluetooth και τέλος! Επειδή γενικά προσπαθώ να μην τα μπερδεύω τόσο πολύ τα πράγματα και κυρίως να μην μπερδεύομαι κι εγώ (ακόμα και με εγγυήσεις, κτλ.)Τι άλλο μπορείς να κάνεις δηλαδή; Τέλος να τονίσω ότι ενώ οι περισσότεροι το κράζουν σαν δύσχρηστό το infotainment εγώ (θέλω να πιστεύω) ότι εσκεμμένα το έκανε αυτό η honda (χωρίς να είμαι κολλημένος) γιατί σε βάθος χρόνου εάν πήγαινε σφαίρα θα ήτνα κατά του πελάτη, μιας και νομίζω ότι δνε θα τρώει τα κολλήματα που τρώνε όσα πάνε σφαίρα.. ή απλά ο χακεράς της Honda έχει αγκύλωσεις!Ακριβώς αυτά τα κάνω και εγω ( στικάκι 16 Gb , Bluetooth κλπ) και το GPS με καλύπτει μια χαρά. Για αυτό αναρωτιόμουν τι παραπάνω κάνει το android auto.....Οπότε δεν πειράζω τίποτε και όλα καλά !!!!
Y.Γ. Sargus ευχαριστώ , η προσπάθεια μετράει....
-
το πιο ευκολο είναι τα χωρίσεις σε κατηγοριές/φακέλους..αλλιώς μέχρι να δύσει ο ήλιος..
@Rapture:δεν είπα ότι δεν έχει πλεονεκτήματα..για μένα όλα όσα ανέφερες όμως δεν είναι πλεονεκτήματα.. για αυτό και ενώ στην αρχή ψιλοασχολήθηκα μετά κατάλαβα ότι ΕΜΕΝΑ δε με απασχολούν ούτε τα spotify, google maps, tune in radio, waze κτλ. Εγώ τα θεωρώ περιττά όλα αυτά και απλά ότι θα μου αποσπάνε και την προσοχή από την οδήγηση.. άλλος μπορει να τα βρίσκει χρήσιμα.. τι να πω περι ορέξεως....
-
Ο χρήστης snp έγραψε:
το πιο ευκολο είναι τα χωρίσεις σε κατηγοριές/φακέλους..αλλιώς μέχρι να δύσει ο ήλιος..Μα και πάλι -αν δεν απατώμαι- στα βγάζει όλα στη σειρά (και όχι σε 'δέντρο') άρα πάνε χαμένες και οι κατηγορίες και οι φάκελοι. Κάνω κάπου λάθος;
-
όχι έχει να διαλέξεις view και να επιλέγεις φάκελο..σαν tree το δείχνει.. μετά στα βάζει είτε αλφαβητικά έιτε με αρίθμηση-εκεί τα βάζει με τη χρονική σειρά που τα έχεις προσθέσει.
-
Κάθεστε ένα απόγευμα και φτιάχνετε playlist από το flashακι στο πρόγραμμα αναπαραγωγής του infotainment. Αποκλείεται να μην υποστηρίζει playlist
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ωραία μέχρι εδώ. Αλλά για να επιλέξεις έναν φάκελο (ή για να τον βρεις), πάλι δεν πρέπει να κάνεις scroll down; Δηλαδή παρά το ότι στο δείχνει ως δέντρο, νομίζω ότι δε μπορείς να πατήσεις και να επιλέξεις κάποιο από τα κλαδιά παρά μόνο να κάνεις scroll σε ένα πεδίο που έχει όλα τα folder χύμα μέχρι να φτάσεις και να βρεις αυτό που θέλεις. Είναι έτσι;
Δηλαδή (ακόμα πιο απλά) πες ότι έχω 3 κατηγορίες μουσικής σε φακέλους:- Jazz
- Rock
- Νησιώτικα
στον πρώτο φάκελο (Jazz) έχω μέσα 100 άλμπουμ-φακέλους, στο δεύτερο φάκελο (Rock) έχω μέσα άλλους 100 φακέλους-αλμπουμ και στον 3ο φάκελο (Νησιώτικα) έχω μέσα 3 αλμπουμ-φακέλους. Υπάρχει τρόπος να επιλέξω κάποιο από τα νησιώτικα χωρίς να κάνω scroll down από 100 φακέλους jazz και άλλους 100 Rock; Μπορώ δηλαδή να πάω κατευθείαν στα νησιώτικα; (δεδομένου ότι είναι στο τέλος της λίστας, έτσι;)
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Ωραία μέχρι εδώ. Αλλά για να επιλέξεις έναν φάκελο (ή για να τον βρεις), πάλι δεν πρέπει να κάνεις scroll down; Δηλαδή παρά το ότι στο δείχνει ως δέντρο, νομίζω ότι δε μπορείς να πατήσεις και να επιλέξεις κάποιο από τα κλαδιά παρά μόνο να κάνεις scroll σε ένα πεδίο που έχει όλα τα folder χύμα μέχρι να φτάσεις και να βρεις αυτό που θέλεις. Είναι έτσι;
Δηλαδή (ακόμα πιο απλά) πες ότι έχω 3 κατηγορίες μουσικής σε φακέλους:- Jazz
- Rock
- Νησιώτικα
στον πρώτο φάκελο (Jazz) έχω μέσα 100 άλμπουμ-φακέλους, στο δεύτερο φάκελο (Rock) έχω μέσα άλλους 100 φακέλους-αλμπουμ και στον 3ο φάκελο (Νησιώτικα) έχω μέσα 3 αλμπουμ-φακέλους. Υπάρχει τρόπος να επιλέξω κάποιο από τα νησιώτικα χωρίς να κάνω scroll down από 100 φακέλους jazz και άλλους 100 Rock; Μπορώ δηλαδή να πάω κατευθείαν στα νησιώτικα; (δεδομένου ότι είναι στο τέλος της λίστας, έτσι;)
Ναι πρέπει να κάνεις scroll μέχρι να βρείς τον φάκελο που θέλεις για να μπεις μέσα σε αυτόν.
-
Μόνο εμένα μου φαίνεται κακουχία όλο αυτό με τα USB stick ;
-
επειδη και στο προηγούμενο αυτοκίνητο είχα το ίδιο σύστημα (αλλά όχι touch screen) το εκτιμώ ιδιαίτερα ότι μπορω να κάνω scroll down...α3 (πριν) με mmi radio..
-
όχι από φάκελο σε φάκελο scrοll ..αφού μπεις στο φάκελο κάνεις scrοll ..
-
Ναι αλλά αν έχεις καμιά 500αριά φακέλους όπως εγώ, πρέπει να κάνεις scroll και στους φακέλους μέχρι να βρεις αυτό που θέλεις!
Μεγάλο μείον του αμαξιού! Να τα λέμε και αυτά! -
νομίζω πάντως πως σε οθόνη touch δεν θα υπήρχε και άλλος τρόπος ...θέλω να πω και στο κινητό ή σε tablet το ίδιο δεν κάνουμε; βέβαια μπορείς να αλλάξεις τραγούδια και από τα χειριστήρια στο τιμόνι..
-
Φυσικά και υπάρχει τρόπος! Αλίμονο! Υπολογιστής είναι και αυτός που αντί ποντίκι, χρησιμοποιούμε το δάχτυλο!
Παράλληλα με την αγορά του civic, πήρα στη γυναίκα μου το παρακάτω:
https://www.skroutz.gr/s/12966692/Pione ... 30DAB.htmlΚαι επειδή έφτιαξα πανομοιότυπα στικάκια για τα 2 αμάξια, βλέπω τη διαφορά στην πλοήγηση μεταξύ των 2 ηχοσυστημάτων. Φυσικά υπέρ του pioneer. Η λύση είναι πολύ απλή: Σε αφήνει να πατήσεις πάνω στις πηγές των κλαδιών του δέντρου! Οπότε στο παράδειγμα που έδωσα πριν, απλά πατάς πάνω στο folder 'Νησιώτικα' και σε πάει στο υπομενού αυτό όπου έχεις μόνο 3 αλμπουμ/φακέλους. Τι πιο απλό; Ενώ στο δικό μου, πρέπει πρώτα να κάνω scroll σε 100+100 άσχετους φακέλους (Jazz+Rock) για να φτάσω στους 3 με τα Νησιώτικα.
Τέλοσπάντων! Ίσως κάποια στιγμή αναβαθμίσω σε εκείνο που είχε ποστάρει ο Lap κάμποσες σελίδες πριν.
-
καλά για τόσο εξελιγμένα πράγματα.. δε δίνω 300+ ευρω.. ουτε καν.. μια χαρά βολέυομαι και με αυτο που έχω.. είπαμε ανάλογα και με την τσέπη του και το γουστο του ο καθε ένας ε?
-
από Rapture » 06 Ιουν 2019 09:30
Έχει πολλά πλεονεκτήματα το Android auto/Apple car play.
- Google maps: Live κινηση στους δρόμους, υπολογίζει καινούρια διαδρομή με βάση την κίνηση και πάντα οι χάρτες ειναι updated
- Spotify, όλη η μουσική του πλανήτη οποιαδήποτε στιγμή και ανάλογα τη διάθεση.
- Tune in radio, ραδιοφωνικοί σταθμοί όπου και να βρίσκεσαι
- Waze: Πληροφορίες για κάμερες ταχύτητας
Μιας και πιάσατε το spotify βοήθησε με ρε φίλε σε κάτι. Όταν συνδέεις το κινητό με android auto, τις εφαρμογές τις βλέπεις στην αρχική οθόνη του infotainment ή στην οθόνη του android auto; Επίσης δεν μπορώ να ξεκινήσω και να χειριστώ το spotify από το infotainment, μόνο από το κινητό.
-
Μιας και πιάσαμε το infotainment.
Βίντεο πως μπορώ να κάνω προβολή στην οθόνη? ή δεν γίνεται?
Επίσης το HDMI, τι ακριβώς χρήση επιτρέπει να κάνουμε στο αμάξι?
-
Σκέψου ότι το Android Auto/Apple Car Play μετατρέπει την οθόνη του infotainment σαν εξωτερική οθόνη του κινητού. Θα πρέπει στην οθόνη του αυτοκινήτου να βλέπεις τις εφαρμογές του κινητού που υποστηρίζουν αυτή την λειτουργία, άρα και το Spotify. Αν δε βλεπεις το Spotify στο infotainment τότε κάτι δε δουλεύει σωστά στο Android Auto. Προσωπικά έχω το Apple όχι Android και δουλεύει άψογα.
Το HDMI το χρησιμοποιείς για να προβάλεις video μονο όταν ειναι σταματημένο το αυτοκινητο.
-
@thesniki: γίνεται απλά όταν βάλεις το αμάξι μπροστα για να πας κάπου το σταματάει..
-
@thesniki:να συνδέσεις με τηλεόραση ή με tablet ή με PC
Νέο Honda Civic 2017