-
Ωραία ανάλυση Ηλία.
Απορία
Έχεις κάποιος από εδώ το typeR να γράψει εντυπώσεις ?Πέτυχα έναν σήμερα, με ξένες πινακίδες, και συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πετύχει κανένα με ελληνικές.
-
Ο χρήστης thesniki έγραψε:
Ωραία ανάλυση Ηλία.Απορία
Έχεις κάποιος από εδώ το typeR να γράψει εντυπώσεις ?Πέτυχα έναν σήμερα, με ξένες πινακίδες, και συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πετύχει κανένα με ελληνικές.
Και πολύ περίεργο να πετύχεις... Με τα 50 χιλιάρικα που βγαίνει στην Ελλάδα με τους φόρους το Type R, εχεις πολλές πιο συμφέρουσες επιλογές!
Μόνο κανέναν πορωμένος Χοντάκιας μπορεί να το πάρει
-
Στα μισά λεφτά το i30n και αγοράζεις το 90% του type r
-
Ένα type r σε χρώμα λευκό έχει αγοράσει ο Κύριος που έχασε τη σύζυγο και το παιδί του, στο φριχτό δυστύχημα με την Porsche του γιού του ιδιοκτήτη των jumbo. Ας του ευχηθούμε να το χαρεί στο έπακρο, με πολλά ασφαλή και απολαυστικά χιλιόμετρα !!!
-
Ο χρήστης ilias7 έγραψε:
Επίσης τα πατάκια με τα οποία ήρθε το αυτ/το, που δε κουμπώνουν και σέρνονται είναι λίγο για γέλια.Ξέχασα να σου γράψω για αυτό: Δε ήρθε το αμάξι σου εσένα με τα μοκετένια κουμπωτά στο πάτωμα πατάκια;
Προφανώς και είναι πολύ σπαστικό να μην είναι σταθερά τα πατάκια! -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Επίσης τα πατάκια με τα οποία ήρθε το αυτ/το, που δε κουμπώνουν και σέρνονται είναι λίγο για γέλια.
Ξέχασα να σου γράψω για αυτό: Δε ήρθε το αμάξι σου εσένα με τα μοκετένια κουμπωτά στο πάτωμα πατάκια;
Προφανώς και είναι πολύ σπαστικό να μην είναι σταθερά τα πατάκια!Εμένα δεν ήρθαν κουμπωμένα , μου έδωσαν τα ειδικά ταπάκια σε πλαστικό σακουλάκι για να τα βάλω εγω αν θέλω (δεν τα έβαλα τελικά ....)
-
Μα δεν έρχονται κουμπωμένα! Είτε τα βάζεις μόνος σου (είναι πολύ εύκολο καθώς υπάρχουν οι οδηγοί στο πάτωμα) ή περνάς από το σερβις (όπως εγώ) και στα βάζουν. Πως μπορείτε ρε παιδιά με πατάκια που δεν είναι σταθερά;
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Μα δεν έρχονται κουμπωμένα! Είτε τα βάζεις μόνος σου (είναι πολύ εύκολο καθώς υπάρχουν οι οδηγοί στο πάτωμα) ή περνάς από το σερβις (όπως εγώ) και στα βάζουν. Πως μπορείτε ρε παιδιά με πατάκια που δεν είναι σταθερά;Και εγω το βλέπω λογικό να μην τα βάζουν απο το εργοστάσιο και να στα δίνουν να τα περάσεις εσύ (ή στο σέρβις ) . Εγω απλά δεν ήθελα να τρυπήσω την μοκέτα για αυτό δεν τα έβαλα. Τα υφασμάτινα γλιστρούν πολύ λίγο , αλλά τα λαστιχένια που πήρα ( τα γνήσια απο την αντιπροσωπεία ) γλιστρούν περισσότερο .
-
Ο χρήστης Enzo22 έγραψε:
Μα δεν έρχονται κουμπωμένα! Είτε τα βάζεις μόνος σου (είναι πολύ εύκολο καθώς υπάρχουν οι οδηγοί στο πάτωμα) ή περνάς από το σερβις (όπως εγώ) και στα βάζουν. Πως μπορείτε ρε παιδιά με πατάκια που δεν είναι σταθερά;
Και εγω το βλέπω λογικό να μην τα βάζουν απο το εργοστάσιο και να στα δίνουν να τα περάσεις εσύ (ή στο σέρβις ) . Εγω απλά δεν ήθελα να τρυπήσω την μοκέτα για αυτό δεν τα έβαλα. Τα υφασμάτινα γλιστρούν πολύ λίγο , αλλά τα λαστιχένια που πήρα ( τα γνήσια απο την αντιπροσωπεία ) γλιστρούν περισσότερο .
Πώς είναι λογικό αυτό?
Οι τρύπες έπρεπε να έχουν γίνει απο το εργοστάσιο και το αμάξι να έρχεται με τα αντίστοιχα πατάκια. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Και εγω το βλέπω λογικό να μην τα βάζουν απο το εργοστάσιο και να στα δίνουν να τα περάσεις εσύ (ή στο σέρβις ) . Εγω απλά δεν ήθελα να τρυπήσω την μοκέτα για αυτό δεν τα έβαλα. Τα υφασμάτινα γλιστρούν πολύ λίγο , αλλά τα λαστιχένια που πήρα ( τα γνήσια απο την αντιπροσωπεία ) γλιστρούν περισσότερο .
Πώς είναι λογικό αυτό?
Οι τρύπες έπρεπε να έχουν γίνει απο το εργοστάσιο και το αμάξι να έρχεται με τα αντίστοιχα πατάκια.Είπα την προσωπική μου άποψη , διότι εγώ δεν θα ήθελα να είναι τρυπημένη η μοκέτα από το εργοστάσιο . Προτιμώ να δώσουν σε εμένα την επιλογή για το αν θα την τρυπήσω ή όχι. Γούστα είναι αυτά....
-
Aπλά σου λέω ότι είναι πολύ καλύτερο οτιδήποτε όταν υπάρχει από το εργοστάσιο,πάρα να το κάνει ο κάθε τεχνικός αντιπροσωπείας.
Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει καλύτερα.Χειρότερα είναι το πιθανότερο. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Aπλά σου λέω ότι είναι πολύ καλύτερο οτιδήποτε όταν υπάρχει από το εργοστάσιο,πάρα να το κάνει ο κάθε τεχνικός αντιπροσωπείας.
Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει καλύτερα.Χειρότερα είναι το πιθανότερο.Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό
-
Σήμερα έκανα βόλτα το 1.5 sedan του φίλου που το πήρε πρόσφατα.
Παρατήρησα ότι όντως το sedan έχει πιο μαλακές αναρτήσεις και τολμώ να πω ότι κάνει πιο άνετο ταξίδι από το hatchback. Επίσης, μου φάνηκε ότι το τελευταίο έχει πιο 'νευρικό' τιμόνι αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στις αναρτήσεις και στο διαφορετικό πέλμα των τροχών ή αν είναι θέμα χαρτογράφησης. Φυσικά το sedan είναι πιο 'μαλακό' και στις στροφές αφού πλέει περισσότερο και δε μπαίνει με την ίδια σιγουριά. Παρόλα αυτά είναι και αυτό πολύ καλό σε αυτό το κομμάτι.
Τέλος, κάτι άλλο που παρατήρησα, είναι ότι ήταν πιο ράθυμο στο γκάζι. Βέβαια είχε μόνο 550 χλμ. οπότε ίσως το αδικώ αν το συγκρίνω με το δικό μου που έχει περάσει τα 10.000 αλλά αναρωτιέμαι αν ο ίδιος κινητήρας έχει λίγο διαφορετικές ρυθμίσεις στο sedan. -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Σήμερα έκανα βόλτα το 1.5 sedan του φίλου που το πήρε πρόσφατα.
Παρατήρησα ότι όντως το sedan έχει πιο μαλακές αναρτήσεις και τολμώ να πω ότι κάνει πιο άνετο ταξίδι από το hatchback. Επίσης, μου φάνηκε ότι το τελευταίο έχει πιο 'νευρικό' τιμόνι αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στις αναρτήσεις και στο διαφορετικό πέλμα των τροχών ή αν είναι θέμα χαρτογράφησης. Φυσικά το sedan είναι πιο 'μαλακό' και στις στροφές αφού πλέει περισσότερο και δε μπαίνει με την ίδια σιγουριά. Παρόλα αυτά είναι και αυτό πολύ καλό σε αυτό το κομμάτι.
Τέλος, κάτι άλλο που παρατήρησα, είναι ότι ήταν πιο ράθυμο στο γκάζι. Βέβαια είχε μόνο 550 χλμ. οπότε ίσως το αδικώ αν το συγκρίνω με το δικό μου που έχει περάσει τα 10.000 αλλά αναρωτιέμαι αν ο ίδιος κινητήρας έχει λίγο διαφορετικές ρυθμίσεις στο sedan.Σίγουρα έχει διαφορετική ρύθμιση στις αναρτήσεις . Το έχω διαβάσει αλλά το έχω οδηγήσει επίσης ....Αυτό σε συνάρτηση με το πιο στενό πέλμα και τις 16άρες ζάντες το κάνει να έχει πιο άνετο πάτημα . Κοντολογίς έχει πιο οικογενειακό και ταξιδιάρικο χαρακτήρα σε σχέση με το hathback που έχει γενικά πιο σπορτίβ ρύθμιση . Για τον κινητήρα δεν γνωρίζω αν έχει διαφορετική ρύθμιση .
-
Πάντως το σεντάν είναι πολυ πιο όμορφο-υποφερτό πίσω από το χατς!
-
Me to site της Ηonda.gr τι παίζει;
Eδώ και 2-3 μέρες προσπαθώ να πω και δεν λειτουργεί. Μήπως ο 'Σ' είναι να φέρει νέα μοντέλα (HRV sport 1.5 turbo,βλέπω παρουσιάσεις τον τελευταίο μήνα στην Ευρώπη) και ετοιμάζει νέους τιμοκαταλόγους; -
Μόλις μπήκα. Λειτουργεί μια χαρά!
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Μόλις μπήκα. Λειτουργεί μια χαρά!Έμπαινα με το chrome και δεν με έβαζε, με το mozilla μπήκα κι εγώ τώρα ο.κ.
Φυσικά,έχει μόνο τα 'παλιά' ΗRV με τον 1.5 ατμόσφαιρα (είπα κι εγώ θα λανσάρει τόσο γρήγορα ο Σ νέο μοντέλο της Honda.. Kάτσε,να περάσει κανένας χρόνος να μοσχοπουλήσει τα υπάρχοντα πρώτα... )
-
Καλησπερα σε όλους!!
Είναι κανεις που περιμένει να παραλάβει αυτές τις ημέρες;! Υποτίθεται ότι τέλος του μήνα θα ερχόταν καράβι.. -
@sargus : Το κιβώτιο ταχυτήτων σου φάνηκε ότι μαλάκωσε στα 7000-8000 χλμ. γιατί αυτό συνέπεσε με την αύξηση των εξωτερικών θερμοκρασιών. Θα ξαναρχίσει να «γρατζουνάει» όταν μειωθούν οι θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Αυτό λύνεται με upgrade αλλαγή υγρών κιβωτίου. Τον επερχόμενο χειμώνα αν σου γρατζουνάει ρώτα με να σου πω τι να βάλεις.
Αν θεωρείς ότι το σιβίκ έχει κορυφαία ποιότητα εσωτερικού απέναντι σε golf ή Α3, τότε δες το νέο Mazda 3. Θα αλλάξεις άποψη άρδην !
Νέο Honda Civic 2017