-
Βασίζεται στο τελευταίο ΜΧ-5 και σύμφωνα με τις φήμες θα εφοδιάζεται με τον γνωστό 1400άρη που θα έχει προσαρμοστεί για διαμήκη τοποθέτηση και κίνηση στον πίσω άξονα και ιπποδύναμη από 120 μέχρι 180 άλογα.Αναμένεται να λανσαριστεί και η Abarth έκδοση, με διαφορετικό, ισχυρότερο κινητήρα για τον οποίο δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες.
-
Βασίζεται στο τελευταίο ΜΧ-5 και σύμφωνα με τις φήμες θα εφοδιάζεται με τον γνωστό 1400άρη που θα έχει προσαρμοστεί για διαμήκη τοποθέτηση και κίνηση στον πίσω άξονα και ιπποδύναμη από 120 μέχρι 180 άλογα.Αναμένεται να λανσαριστεί και η Abarth έκδοση, με διαφορετικό, ισχυρότερο κινητήρα για τον οποίο δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες.
-
-
-
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/nea- ... era-sto-la
εδω καλες φωτογραφιες..
ειναι
επιτελους και κατι ενδιαφερων που θα δουμε στην Ελλαδα... -
Είναι όντως όμορφο εργαλειάκι με νεανική αλλά όχι φτηνιάρικη αισθητική και αν είναι καλοστημένο-fun to drive και τιμολογηθεί σωστά,θα διεκδικήσει μερίδιο.
Εδώ κάποιες ακόμα φωτογραφίες από το link που παρέθεσε ο nonos.
-
Μαυρο πιστευω χανει πολυ παντως.. Κοκκινο,μπορντω,κιτρινο θα του πηγαινει πολυ!
-
Η μάσκα μου θυμίζει Mustang. Θα προτιμούσα το MX5 πάντως, μιας και βρίσκω πιο καθαρό το σχήμα του.
-
Το καλο ειναι οτι θα διαφοροποιουνται σε πολυ μεγαλο βαθμο,πρωτα πρωτα απο τα μηχανικα!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Η μάσκα μου θυμίζει Mustang. Θα προτιμούσα το MX5 πάντως, μιας και βρίσκω πιο καθαρό το σχήμα του.Dodge θυμίζει. Της οικογένειας κι αυτά...
-
Πολύ ωραίο. Καλότυχο να είναι!
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η μάσκα μου θυμίζει Mustang. Θα προτιμούσα το MX5 πάντως, μιας και βρίσκω πιο καθαρό το σχήμα του.
Dodge θυμίζει. Της οικογένειας κι αυτά...
Καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα απο την αλλη εχει ιδιως μπροστα καποιες ευθειες καταβολες απο το κλασσικο 124 spider των '70s.. πισω 'μαζερατομπεμβεδιζει'
Συνολικα μ αρεσει πολυ παντως και επιμενω το χαντακωνει αυτο το μαυρο.. -
Ιδιαίτερα ωραίο!
Πέτυχαν να δείχνει 'ωραίο Fiat' και να μην δείχνει συγγενής του 500 ...
-
Όμορφο έξω και διαφορετικό του μαζντα, όμορφο μέσα και ίδιο του μαζντα. Το μεγάλο ατού σε σχέση με το mx5 θα ειναι αδιαμφισβήτητα οι κινητήρες του.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ιδιαίτερα ωραίο!
Πέτυχαν να δείχνει 'ωραίο Fiat' και να μην δείχνει συγγενής του 500 ...
Ναι ειναι ωραιο σε αυτο το χρωμα αν και προτιμω τα σκουρα. Οχι αλλο 500αρακι, φτανει.
-
Θα ήθελα να το δω και απο κοντά αλλά το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι... απογοήτευση.
Απο τα πιο άσχημα Ιταλικά (και όχι μόνο) spider/roadster που εχω δει...
Που είναι η γνωστή φινέτσα... οι γραμμές... οι λεπτομέρειες... Χοντροκομμένο, άκομψο και ανέμπνευστο.
Δεν ξέρω πως το κατάφεραν αλλά είναι λες και σχεδίασαν οι Ιταλοί το Mazda και οι Αμερικάνοι (με outsource σε Κινέζους?) το Fiat.
Το MX5 μπροστά στο 124 μοιάζει με Ferrari... -
Εγώ παντως διαφωνώ, το φιατ μου φαίνεται όμορφο και μια μίξη του original με κλασσικά αμερικάνικα σπορ αυτοκινητα που εχει προσωπικότητα και εν τελεί με ικανοποιεί περισσότερο απο το να έβγαζε η φιατ ενα αυτοκίνητο ´βρες τις διαφορες´ με το mx5.
Απο κει και πέρα το τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα με το μαζντα ειναι ο 1400 τούρμπο η ύπαρξη του οποίου γέρνει την ζυγαριά της σύγκρισης υπέρ του φιατ που μόνο μια τρελή υπέρ τιμολόγηση του θα μπορούσε να χαλάσει. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Dodge θυμίζει. Της οικογένειας κι αυτά...
Δε γνωρίζω σε ποιο Dodge αναφέρεσαι, αλλά εγώ μόλις είδα την μάσκα του, μου θύμισε την μάσκα του παρακάτω (σε συνδυασμό με τον αεραγωγό του προφυλακτήρα):
Χειρότερα από όλα, μου φαίνονται τα φανάρια του.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Εγώ παντως διαφωνώ, το φιατ μου φαίνεται όμορφο και μια μίξη του original με κλασσικά αμερικάνικα σπορ αυτοκινητα που εχει προσωπικότητα και εν τελεί με ικανοποιεί περισσότερο απο το να έβγαζε η φιατ ενα αυτοκίνητο ´βρες τις διαφορες´ με το mx5.+1
Θυμίζει σε πολλές λεπτομέρειες το παλιό 124 χωρίς να δείχνει ρετρό. Όπως τα χρώμια, τα φουσκωματα στο καπό, τα φωτα κλπ.
Πολύ πετυχημένη η σχεδίαση του.From my SMO72HD via Tapatalk
-
+1 και στους δυο σας.
New Fiat 124 Spider