-
Και ο Μπορουσης μπορει να αποχωρησει..Δεν τον ειδα τον τελευταιο αγωνα μας. Τι θεση πειραμε τελικα; Μεγαλο θριλερ το παιχνιδι Γαλλια - Ισπανια. Ο Γκαζολ ειναι παικταρας ο ατιμος. Ο μικρος Γκαζολ γιατι δεν ηταν στην εθνικη;
-
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το μπάσκετ εχει πάρει το δρόμο του στη Χώρα μας. Εχουμε φυτώρια και συνεχώς νέες φουρνιές ταλαντούχων παιχτών Πάντα θα πρωταγωνιστούμε σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο που ειναι για γέλια και για κλάματα μαζί. Κρίμα πάντως γιατί έδειξε πως και τη Γαλλία την είχαμε.
-
Στο μπασκετ καλα θα κανουν να κρατησουν τον Κατσικαρη. Θα γινει μια κοιλια μεχρι να βρεθουν αντικαταστατες κατω απο τη ρακετα και στο σκοραρισμα. Βιασυνη δεν χρειαζεται. Ειδα λιγο τον Ολυμπιακο με την Μπαγιερν. Δεν βλεπω και τοσο ποδοσφαιρο. Ενα ελληνικο ονομα δεν ακουσα! Αυτη δεν ειναι ελληνικη ομαδα. Αυτη ειναι πολυεθνικη . Η Σερβια εχθες ηταν εντελως για μπατσες. Ρυθμος δεν υπηρχε, η ποιοτητα και απο τις δυο ομαδες ηταν κατω του μετριου, η Σερβια αντι να ελεγξει το παιχνιδι παρασυρθηκε στο παιχνιδι των Λιθουανων. Κανεναν καλυτερο προπονητη απο τον Τζορτζεβιτς δεν ειχαν; Απο τον Ιβκοβιτς στον Τζορτζεβιτς; Στους τελικους λενε δεν υπαρχουν φαβορι. Εγω βλεπω την Ισπανια χαλαρα. Δεν θα κανει τις μλκιες της Σερβιας.
-
καλα ρε παιδια, τον Κατσικαρη; Ψιλοασχετος μου φαινεται!
Θα μου πεις λεφτα δεν υπάρχουν
Να βάλουν τον Γιαννακη, θελει, και τσαμπα πάει, ειναι ονοματαρα, φτασαμε και δευτεροι στο παγκοσμιο με αυτον. Αγαπα και την ομαδα. Εχει λεει πικρια, οτι δεν τον θελουν, γιατι ήταν αποτυχια η δευτερη θεση!!! -
Πρωταθλήτρια Ευρώπης δικαιότατα η Ισπανία με το διαστημικό Γκασόλ να σπάει τα κοντερ. Αυτή τη φορά τους αξίζουν συγχαρητήρια. Το πήραν αντρίκια και αποδείχτηκε πως η εθνική μας ήταν ο ποιο σοβαρός αντίπαλος στο δρόμο των ισπανών προς τη κούπα.
-
Δεν τον ειδα γμτ τον αγωνα. +6 περιμενα την Ισπανια αλλα αυτη τους κερασε για τα καλα. Ο Γκαζολ ειναι το πικ της καριερας του. Κριμα που δεν τον εχουμε στην Ευρωπη....
-
ο Γκασολ στα 36 με ολυμπιακα, παγκοσμια και ΝΒΑ τιτλους θελει να ειναι στο Ριο και παιζει σκυλισια και παντα καλα...
τα δικα μας θελουν να αποχωρησουν..και με αποδοσεις υψους-βαθους...η διαφορα του υπερπαιχτη απο τους 'καλους'
Ευρωμπάσκετ 2015!