-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ο Νίκος Golf προφανώς εννοεί ότι το ότι το αυτοκίνητο είναι στην βιτρίνα δεν σημαίνει ότι είναι και ετοιμοπαράδοτο. Και μας λέει το δικό του παράδειγμα, οτί ενώ το αυτοκίνητο που ήθελε ήταν στην βιτρίνα, ΔΕΝ ήταν ετοιμοπαράδοτο.Μα το αυτοκίνητο της βιτρίνας είναι ετοιμοπαράδοτο. Το ίδιο αυτοκίνητο εννοώ, όπως το βλέπεις. Τι χάνω?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ο Νίκος Golf προφανώς εννοεί ότι το ότι το αυτοκίνητο είναι στην βιτρίνα δεν σημαίνει ότι είναι και ετοιμοπαράδοτο. Και μας λέει το δικό του παράδειγμα, οτί ενώ το αυτοκίνητο που ήθελε ήταν στην βιτρίνα, ΔΕΝ ήταν ετοιμοπαράδοτο.
Μα το αυτοκίνητο της βιτρίνας είναι ετοιμοπαράδοτο. Το ίδιο αυτοκίνητο εννοώ, όπως το βλέπεις. Τι χάνω?
Οτι το εχουν να το βλεπεις. Αν το πουλησουν τι θα δεις?
Ρε συ νικο ολες οι εταιριες εχουν αυτοκινητα στη βιτρινα για να τα βλεπεις. Δε σημαινει πως ειναι ετοιμοπαραδοτα.
Ετπιμοπαραδοτο ειναι αυτα στα τελωνεια που τα παιρνεις σε μια δυο βδομαδες -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ο Νίκος Golf προφανώς εννοεί ότι το ότι το αυτοκίνητο είναι στην βιτρίνα δεν σημαίνει ότι είναι και ετοιμοπαράδοτο. Και μας λέει το δικό του παράδειγμα, οτί ενώ το αυτοκίνητο που ήθελε ήταν στην βιτρίνα, ΔΕΝ ήταν ετοιμοπαράδοτο.
Μα το αυτοκίνητο της βιτρίνας είναι ετοιμοπαράδοτο. Το ίδιο αυτοκίνητο εννοώ, όπως το βλέπεις. Τι χάνω?
Ρε συ νικο ολες οι εταιριες εχουν αυτοκινητα στη βιτρινα για να τα βλεπεις. Δε σημαινει πως ειναι ετοιμοπαραδοτα.
Ετπιμοπαραδοτο ειναι αυτα στα τελωνεια που τα παιρνεις σε μια δυο βδομαδεςΜα κι αυτό που βλέπεις στη βιτρίνα δεν είναι εκτελωνισμενο.
Αν το πουλήσουν θα φέρουν άλλο.
Συνήθως υπάρχουν αυτοκίνητα απλά ίσως όχι στο spec/χρώμα που θέλουμε. Αν εσύ λοιπόν ήθελες να προσθέσεις εξοπλισμό ή δε σε καλύπτει το χρώμα που έχουν στοκ θα περιμένεις.
Sent from my H9436 using Tapatalk
-
Μα φυσικά και είναι εκτελωνισμένο το όχημα της βιτρίνας. Πινακιδωμένο δεν είναι. Θα μπορούσε να πινακιδωδεί με την προυπόθεση πως τη θέση του θα πάρει καποιο άλλο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ετπιμοπαραδοτο ειναι αυτα στα τελωνεια που τα παιρνεις σε μια δυο βδομαδεςΜα κι αυτό που βλέπεις στη βιτρίνα δεν είναι εκτελωνισμενο.
Αν το πουλήσουν θα φέρουν άλλο.
Συνήθως υπάρχουν αυτοκίνητα απλά ίσως όχι στο spec/χρώμα που θέλουμε. Αν εσύ λοιπόν ήθελες να προσθέσεις εξοπλισμό ή δε σε καλύπτει το χρώμα που έχουν στοκ θα περιμένεις.
Sent from my H9436 using Tapatalk
Δε θελουν να το δωσουν νικο.
Μετα τι θα δειχνουν?
Μπορει να το δωσουν αλλα ειναι εξαιρεση στο κανονα -
Σωστά.
-
Μαλλον μπερδευτηκαμε χωρις λογο
Εγω ειδα το αυτοκινητο και υπεθεσα οτι αν εμφανιζοταν καποιος ενδιαφερομενος, θα μπορουσε να το παρει αμεσα (αφου βγουν πινακιδες). Δεν γνωριζω αν θα ηθελε να μην το δωσει η καρεντα (ή οποιοσδηποτε αλλος) για να εχει αυτοκινητο εκει. Η καρεντα στο mall παντως γενικα απο οτι εχω παρατηρησει, αλλαζει αρκετα συχνα τα αυτοκινητα που εχει στην εκθεση. Οπως μπαινεις αριστερα εχει ενα εντυπωσιακοτατο tiguan r-line (νομιζω οτι ειναι διαφορετικο απο αυτο που ειχε πριν 2-3 μηνες εκει) και το 1.6 tdi advance που ανεφερα το ειχε δεξια-δεξια (εκει που πριν 1-2μηνες περιπου ειχε ενα σκουροχρωμο polo). -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Μα φυσικά και είναι εκτελωνισμένο το όχημα της βιτρίνας. Πινακιδωμένο δεν είναι. Θα μπορούσε να πινακιδωδεί με την προυπόθεση πως τη θέση του θα πάρει καποιο άλλο.Μου ειχαν πει οτι περνουν αδεια απο το τελωνειο για να τα φερουν στην εκθεση. Οχι δεν ειναι εκτελωνισμενα γιατι για να γινει ταξινομηση πρεπει να υπαρχει κατοχος, πολλες φορες η ιδια η εταιρεια μπαινει σαν κατοχος και τα εκτελωνιζει για να προλαβει αλλαγη φορων ή για εταιρικα. Βεβαια αυτα τα αμαξια θα πωληθουν σαν μεταχειρισμενα ή πινακιδωμενα.
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Μαλλον μπερδευτηκαμε χωρις λογο
Εγω ειδα το αυτοκινητο και υπεθεσα οτι αν εμφανιζοταν καποιος ενδιαφερομενος, θα μπορουσε να το παρει αμεσα (αφου βγουν πινακιδες). Δεν γνωριζω αν θα ηθελε να μην το δωσει η καρεντα (ή οποιοσδηποτε αλλος) για να εχει αυτοκινητο εκει. Η καρεντα στο mall παντως γενικα απο οτι εχω παρατηρησει, αλλαζει αρκετα συχνα τα αυτοκινητα που εχει στην εκθεση. Οπως μπαινεις αριστερα εχει ενα εντυπωσιακοτατο tiguan r-line (νομιζω οτι ειναι διαφορετικο απο αυτο που ειχε πριν 2-3 μηνες εκει) και το 1.6 tdi advance που ανεφερα το ειχε δεξια-δεξια (εκει που πριν 1-2μηνες περιπου ειχε ενα σκουροχρωμο polo).Αυτα που εχουν στα εμπορικα κεντρα πιθανον να ειναι εταιρικα ή test drive γιατι μπαινει πολυ κοσμος σε αυτα και δεν θα μπορουν να τα πωλησουν για τελειως καινουρια.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Αυτα που εχουν στα εμπορικα κεντρα πιθανον να ειναι εταιρικα ή test drive γιατι μπαινει πολυ κοσμος σε αυτα και δεν θα μπορουν να τα πωλησουν για τελειως καινουρια.Καλή χρονιά Άγη!
Δεν εννοεί μέσα στο Mall, αλλά την Καρέντα που είναι στην περιοχή του Mall.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αυτα που εχουν στα εμπορικα κεντρα πιθανον να ειναι εταιρικα ή test drive γιατι μπαινει πολυ κοσμος σε αυτα και δεν θα μπορουν να τα πωλησουν για τελειως καινουρια.
Καλή χρονιά Άγη!
Δεν εννοεί μέσα στο Mall, αλλά την Καρέντα που είναι στην περιοχή του Mall.
Καλη Χρονια και καλα χμ.
Τα εκθεσιακα συνηθως εχουν αδεια απο το τελωνεια και ειναι προς πωληση ανα πασα στιγμη. Δεν μου εχει τυχει ποτε να θελει καποιος να τα αγορασει και να του πουν οχι. Η δουλεια τους ειναι να πουλουν αυτοκινητα.
-
Μιλαμε για τρελο κωλυμα τα τελευταια ποστ.
Παμε αλλη μια.
Συνηθως 99% τα εχουν για να τα βλεπει ο κοσμος.
Μετα απο λιγο καιρο 3 6 9 μηνες τα πουλανε και μπορει καποιος να τα παρει αφου εχουν αλλο ετοιμο για την εκθεση.
Επισης αν καποιος εχει λεφτα για ξοδεμα και θελει οπωσδηποτε εδω και τωρα αμαξι παει και δινει παραπανω λεφτα απ οσο κανει και το παιρνει αμεσως.
Παμε παρακατ τωρα γιατι ωρες ωρες ενα απλο πραγμα το κανουμε σηριαλ και μετα απορουμε με το κυπριακο -
It's ....alive!!!
Ναι τελικά υπάρχει ο 1.6 ντιζελ!!
πηγα στην αντιπροσωπεια εχοντας εκτυπωμενο απο τον διαμορφωτη του καροκ μια αμπισιον εκδοση 1.6 τουμπανιασμενη ( με 19 έξτρα κωδικους πάνω) στα 31700!!!
Για να πάρω προσφορά για το 1.6 advance + τα εξτρα του καροκ. Εβαλα ότι μπορούσα από τα παραπάνω εκτός από κάμερα οπισθοπορείας ( με επεισε οτι οι αισθητηρες υποβοηθησης σταθμευσης την αντικαθιστουν με το παραπανω).
Βγήκε 19548 ΛΤΠΦ + 2383 εξτρα (keyless access, συναγερμο , βασικα λεντ, αναδιπλουμενους, site assist/exit asssist, active info display) και πιασαμε παρακάτι 33.000.
Φυσικα η advance εχει επιπλεον του καροκ που εφτιαξα :
χρωμιομενες ραγες οροφης
ζαντες 17άρες αντι για 16αρες
οσφιηκη στηριξη καθισματων
αναδιπλωση καθισματος συνοδηγου
συρταρια κατω απο τα μπρος καθισματα
υποβραχιονιο πισω
Multi collision brake
pre crash
ενεργο καπο
front assist me emergency break
lane asssist
park pilot
coming/leaving home
2+1 usb Μπρος πισω
3 παροχες 12v μπρος-πισω και χωρο αποσκευωνΚαι φυσικα δεν εχει τα varioflex αλλα τα συρομενα καθισματα .
Γενικα δεν τιθεται θεμα συγκρισεις είναι απείρως πιο vfm το τιγκουαν σε σχση με καροκ στο επιπεδο εξοπλισμου που τα συγκρινα.Εντυπώσεις:
να ξεκινησω από τα αρνητικα.
πρεπει να πας στο διλιτρο σε ντιζελ για να παρεις αυτοματο ( βεβαια με την ιστορια του dsg δεν ξερω τελικα αν ειναι μειονεκτημα).
Αλλο αρνητικο? μονο την έλλειψη σχεδιαστικης εξαρσης μπορω να βρω!*** δυστυχως οσο και να το ειδα μεσα και εξω δεν βρηκα αλλο αρνητικο!!! ***
Εντάξει το σαμαρακι στα ποδια του μεσαιου είναι ενα ακομα αρνητικο μιας και δεν προκειται 4Χ4.
Μου αρεσαν:
η πολυ καλα εξοπλισμενη εκδοση advance που ειδα , ειδικα στα ντουλαπακια πανω κατω και τα τραπεζακια πισω είναι απιστευτα comfort.
Μου αρεσε που δεν ειχε την τεραστια κεντρικη κονσολα που κοβει χωρο στα ποδια του οδηγου
Εχει τρομερο χωρο για οδηγο και πισω απο αυτον. Ειμαι 1.92 γεματουλης το πηγα και με το παραπανω πισω το καθισμα, μπηκα πισω και καθομουν ανετα στα ποδια (ενταξει για ώμους πισω δεν τρελάθηκα και χωρους 3 επιβατων δυσκολα σε αυτην την κατηγορια , κλασικα για 2 1/2 ατομα).
Η ποιοτητα των πλαστικων όπου τα έπιασα με επειθαν δεν ηταν οαου αλλα δεν ελεγες τπτ αρνητικο.
Η οθονη Multimedia πολυ καλη σε επαφη χωρις λαγκ
Πολύ καλη εργονομια στον χώρο αποσκευων.Γενικα δικαιολογεί απολυτα τις πωλησεις του.
Το μπαλουν προγραμμα που εχουν αν και ζητά 11.500ευρω προκαταβολη και άλλα τοσα στο τελος προσφερει σχετικα χαμηλη δοση για 48 μηνες + 2 χρονια επεκταση εργοστασιακης εγγυησης +4 χρονια ασφαλεια + 4 χρονια σερβις και δυνατοτητα ή να επιστρεψεις το αμαξι στα 4 χρονια (δλδ σαν λιζιγκ χωρις ομως πειριορισμο χλμ αλλα και χωρις λαστιχα) αντι να πληρωσεις τα 11500 ( αλλα εκει χάνεις λεφτά) ή να πληρωσεις την δοση ή να τα ξανα χρηματοδοτήσεις για 3 χρόνια. Δίνει δλδ επιλογες.
Στα επιτοκια παιζει από 6.5 ως 8.9% για κλασικη χρηματοδοτηση.
Ελπιζω να βοήθησα πιθανους αγοραστες.
Παραδοση για ντιζελ (οχι ετοιμοαπαδοτο) 3-4 μηνες.Δώστε μια βοηθεια η γνωρίζοντες . το park pilot / αισθητηρες υποβοηθησης σταθμευσης μπρος πισω με ηχητικη υποβοηθηση δεν σημαινει ότι παρκαρει μόνο του? σωστα? αυτό μαλλον είναι το Park assist
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
It's ....alive!!!
Ναι τελικά υπάρχει ο 1.6 ντιζελ!!
πηγα στην αντιπροσωπεια εχοντας εκτυπωμενο απο τον διαμορφωτη του καροκ μια αμπισιον εκδοση 1.6 τουμπανιασμενη ( με 19 έξτρα κωδικους πάνω) στα 31700!!!
Για να πάρω προσφορά για το 1.6 advance + τα εξτρα του καροκ. Εβαλα ότι μπορούσα από τα παραπάνω εκτός από κάμερα οπισθοπορείας ( με επεισε οτι οι αισθητηρες υποβοηθησης σταθμευσης την αντικαθιστουν με το παραπανω).
Βγήκε 19548 ΛΤΠΦ + 2383 εξτρα (keyless access, συναγερμο , βασικα λεντ, αναδιπλουμενους, site assist/exit asssist, active info display) και πιασαμε παρακάτι 33.000.
Φυσικα η advance εχει επιπλεον του καροκ που εφτιαξα :
χρωμιομενες ραγες οροφης
ζαντες 17άρες αντι για 16αρες
οσφιηκη στηριξη καθισματων
αναδιπλωση καθισματος συνοδηγου
συρταρια κατω απο τα μπρος καθισματα
υποβραχιονιο πισω
Multi collision brake
pre crash
ενεργο καπο
front assist me emergency break
lane asssist
park pilot
coming/leaving home
2+1 usb Μπρος πισω
3 παροχες 12v μπρος-πισω και χωρο αποσκευωνΚαι φυσικα δεν εχει τα varioflex αλλα τα συρομενα καθισματα .
Γενικα δεν τιθεται θεμα συγκρισεις είναι απείρως πιο vfm το τιγκουαν σε σχση με καροκ στο επιπεδο εξοπλισμου που τα συγκρινα.Εντυπώσεις:
να ξεκινησω από τα αρνητικα.
πρεπει να πας στο διλιτρο σε ντιζελ για να παρεις αυτοματο ( βεβαια με την ιστορια του dsg δεν ξερω τελικα αν ειναι μειονεκτημα).
Αλλο αρνητικο? μονο την έλλειψη σχεδιαστικης εξαρσης μπορω να βρω!*** δυστυχως οσο και να το ειδα μεσα και εξω δεν βρηκα αλλο αρνητικο!!! ***Τα ειπες οπως ακριβως ειναι.
Συνηθως οταν τα σκοντα ειναι πιο φτηνα εχουν λιγοτερο εξοπλισμο. Σπανια θα εχουν ιδιο.
Εχω την αισθηση πως υπαρχει και μια αλλη διαφορα πιο σημαντικη.
Το τιγκ εχει πολλαπλους ενω το καροκ ημιακαμπτο
Αυτο που σου ειπε για τη καμερα ειναι σωστο. Εχει καταπληκτικη απεικονιση μς τους αισθητηρες μπρος πισω συν οτι αν σου ξεφυγει σταματαει μονο του πριν τρακαρεις με ακαριαιο φρεναρισμα. Εχω γλυτωσει 2 φορες απο βλακεια μου στο παρκαρισμα -
απο κατανάλωση ο 1.6 ντιζελ πεφτει κατω από το 6.5 ή δυσκολα?
-
Έχω τις Kingston 235/55/18 ζάντες και η αντιπροσωπεία μου είπε πως δεν μπαίνουν αλυσίδες μόνο τύπου αράχνη ή κουβερτες. Υπάρχει κάποια εμπειρία σε αλυσίδες?
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
απο κατανάλωση ο 1.6 ντιζελ πεφτει κατω από το 6.5 ή δυσκολα?Ευκολα πεφτει.
Εχω βαλει φωτο εδω μεσα σε χαλαρους ρυθμους με 80 θα παει στα 4,8 ενω με ταχυτητες στα 120 θα ειναι στα 5,2 με 5,3.
Το μεγιστο που εχω δει ειναι στα 7,5 με 160-180.
Αυτες τις μερες στη πολη με το κρυο βλεπω 6,8-7,5 με αποστασεις κοντινες εως 10χλμ -
Ο χρήστης elgian8 έγραψε:
Έχω τις Kingston 235/55/18 ζάντες και η αντιπροσωπεία μου είπε πως δεν μπαίνουν αλυσίδες μόνο τύπου αράχνη ή κουβερτες. Υπάρχει κάποια εμπειρία σε αλυσίδες?Εγω θα παρω κουβερτες οπως ειχα και στο γκολφ
-
Γι'αυτό βλέπουμε πάρα πολλά Tiguan τελευταία , όντως είναι σχετικά VFM τελικά και το χρηματοδοτικό αυτό σε βοηθά να απλωθείς λίγο παραπάνω.
Tkin73 στη θέση σου θα περίμενα λίγο ακόμη για το C5 aircross , ίσως με τον 1.5 130 eat 8, τις νέες αναρτήσεις, τις απίστευτες καθισματαρες εμπρός και τα τρία ανεξάρτητα πίσω να είναι κοντά στις τιμές του Tiguan και να μπει σφήνα σαν καλύτερη επιλογή.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
εννοειται οτι δεν βιαζομαι γιατι αν βρω πακετακι όπως το θελω το c5 air κατω από 28000 με καλο εξοπλισμο στο 1.5 αυτοματο θα ειναι σχεδον μονοδρομος.
Οφειλα ομως να το δω απο κοντα το τιγκουαν και θελω και να το οδηγησω γιατι ειχα εκφραστει πολλες φορες γι αυτο χωρις να το εχω δει απο κοντα.Στις πωλησεις της vw βοηθουν πολυ τα χρηματοδοτικα που όντως οπως ανεφερθηκε σε κανει να ψηλωνεις τον πηχη
VW Tiguan 2016