-
Δεν είναι λάθος, ο 1.6 turbo με τα 177 άλογα έχει σχεδόν ίδια τιμή με τον 1.6 diesel με τα 115 άλογα. Αλλά οι ρύποι στον βενζίνης είναι 170-175 κατά NEDC 2, κατά WLTP φαντάζεστε πόσο θα φτάνει έτσι? Άρα τέλη κυκλοφορίας στο Θεό, μεγάλη κατανάλωση βενζίνης και επιδόσεις όχι τόσο καλές όσο υποδηλώνει η ονομαστική ιπποδύναμη (ίσως λόγω βάρους και κλιμάκωσης).
Θα συμφωνήσω ότι sportage και tuscon διατηρούν καλό vfm μόνο στις αρχικές εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου. Και πάλι βέβαια δεν σκίζουν στις πωλήσεις. Φταίει και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ένας βενζίνης turbo με 140-150 άλογα που σε μια τιμή πέριξ των 20.000 ευρώ θα πούλαγε καλύτερα.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
οχι, κανονικη ειναι η τιμη...
οκ, εχει διαφορα στον εξοπλισμο απο το τζι-τι λάιν αλλα και ετσι ειναι σαν το κουγκα καποτε, βι-εφ-εμ του κερατα πολυΟι τιμές όντως είναι οι τελικές. Πάντως η έκδοση αυτή του 1,6Τ στα 22,5Κ την τελευταία φορά που είχα κοιτάξει δεν υπήρχε και κατά την γνώμη μου ειναι ,αν δεν έχει γίνει κάποιο λάθος.
-
έτσι θα κάνεις όταν έρθουν και τα τέλη κυκλοφορίας
-
Πάρε tig,μετά από 30 χρόνια θα έχεις αναπλήρωσει την διαφορά στα τέλη κυκλοφορίας (που σιγά δλδ να μην λειτουργεί vw μετά από 30 χρόνια )
-
Α οκ , εκεί είναι η παγίδα , αν δεν γίνει κάτι με τις κλίμακες θα έχει πολύ υψηλά ΤΚ.
Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Βρε εγώ δεν είμαι fanboy καμιάς εταιρείας. Χιουμοριστικό ήταν το σχόλιο και έχει βάση γιατί όντως τα τέλη κυκλοφορίας του sportage με το εν λόγω μοτέρ θα παίζουν τουλάχιστον στο 500αρικο. Και όπως έγραψα και πιο πάνω, ούτε επιδόσεις ανάλογες προσφέρει. Το karoq πχ με τον 1.5 και τα 150 άλογα είναι σαφώς πιο γρήγορο και κοστίζει τα ίδια.
Το tig προσωπικά δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα γιατί το βρίσκω αδιάφορο σχεδιαστικά και οδηγικά (με εξαίρεση ίσως το r line) αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι σκοράρει ψηλά σε πολλούς τομείς που ενδιαφέρουν το μέσο αγοραστή. Έχει καλός μου φίλος το 2.0 tdi 190 4x4 dsg και το έχω οδηγήσει αρκετές φορές. Είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο, άνετο, αρκετά σβέλτο και οικονομικό suv. Τα 36 χιλιάρικα που το πήρε με extra μεταλλικό χρώμα, led φώτα, adaptive ανάρτηση και αναδιπλούμενους καθρέπτες είναι fair price, τουλάχιστον. Κρίνοντας βέβαια με βάση τις τιμές του ανταγωνισμού.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
οκ, εχει διαφορα στον εξοπλισμο απο το τζι-τι λάιν αλλα και ετσι ειναι σαν το κουγκα καποτε, βι-εφ-εμ του κερατα πολυρε σεις μην με τρελλαινετε. Το γραφει καθαρα ΑΠΛΤΠΦ (ανωτατη προτεινομενη λιανικη τιμη προ φορων). Το γραφει τοσο στη στηλη με τις τιμες, οσο και η σελιδα πριν κλικαρετε να κατεβασετε το pdf με τις τιμες
Φαινεται μεχρι και απο το ονομα του urlhttps://www.kia.com/gr/odigos-agoras/times-pro-foron/
times-pro-foron!!!
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
οκ, εχει διαφορα στον εξοπλισμο απο το τζι-τι λάιν αλλα και ετσι ειναι σαν το κουγκα καποτε, βι-εφ-εμ του κερατα πολυρε σεις μην με τρελλαινετε. Το γραφει καθαρα ΑΠΛΤΠΦ (ανωτατη προτεινομενη λιανικη τιμη προ φορων). Το γραφει τοσο στη στηλη με τις τιμες, οσο και η σελιδα πριν κλικαρετε να κατεβασετε το pdf με τις τιμες
Φαινεται μεχρι και απο το ονομα του urlhttps://www.kia.com/gr/odigos-agoras/times-pro-foron/
times-pro-foron!!!
Δεν ξανά ρίχνεις μια μάτια στον πίνακα που λινκαρες
Οι τιμές που ειπώθηκαν παραπάνω είναι τελικές. -
Υγ και εξηγεί και τα μόνο 22,5 του 1,6 Τ, έχεις μόνο 5€ για έξτρα
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
times-pro-foron!!!
Οι τιμές που ειπώθηκαν παραπάνω είναι τελικές.Προ φόρων είναι οι τιμές ρε παιδιά ! Το γράφει παντού! Το τελικές που το είδατε; Αν ήταν τελικές θα υπήρχε σπορτατζ με 16995! Διαβάστε λίγο πριν γράψετε...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
times-pro-foron!!!
Οι τιμές που ειπώθηκαν παραπάνω είναι τελικές.Προ φόρων είναι οι τιμές ρε παιδιά ! Το γράφει παντού! Το τελικές που το είδατε; Αν ήταν τελικές θα υπήρχε σπορτατζ με 16995! Διαβάστε λίγο πριν γράψετε...
Εσυ τώρα μάλλον είσαι αυτός που ήρθε στην μέση του έργου και δεν έχει καταλάβει τίποτα και σχολιάζει κιολας
ΛΕΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 22,5Κ -
Ωραίο αρχειακι ξεθαψες!
Ναι βρε παιδιά με ΦΠΑ και ΤΤ η τελική τιμή πάει στα 22.500 από τα 16.995.
Εγώ αλλού κόλλησα στο πανέμορφο proceed που το 1.4 turbo GT line έχει 17.000 και μετά το ΦΠΑ τρωει άλλα 2.200€ TT μαμισιατικα επιπλέον των 1430€ περίπου αν έμενε κάτω από 17.000.
Δεν μπορούσαν να το εισάγουν με 16.999€ ;;;;
Επίτηδες το έκαναν για να μην χαντακωσουν το 1.0 ;
Ας άφηναν τον 1.0 στο χατς και στο sportwagon.
Το έχουμε δει και σε άλλες μάρκες και μοντέλα αυτό και δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα!Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
γατος κλαιει....
ΑρΕς
Γνωματευσις
μονον αι μαθησιακαι δυσκολιαι οδηγουν εις επιλογην φαου καθως η συχνη ενναλαγη μοτιβων δεν ειναι συμβατη της καταστασεως.
βεβαιως ειχαμεν και ημεις.... -
Οι αληθειες να λεγονται... τα μπερδεψα λιγο τα μπουτια μου, αλλα να με συμπαθατε. Εγω ειχα στο νου μου την τιμη του αυτοματου και εφαγα μια φρικη οταν επιμενατε οτι βγαινει στα 22χιλ, το οποιο ετυχε να συμπιπτει με την ΛΤΠΦ του αυτοματου (22.707).
Σε αλλα νεα για το αυτοκινητο του νηματος
φρεσκος τιμοκαταλογος οπου φαινεται οτι και για το 2019 θα μεινουν τα τελη της 1.5 βενζινης στα ιδια επιπεδα με την 1.4
https://www.volkswagen.gr/content/dam/vw-ngw/vw_pkw/importers/gr/brochures/Κεντρικός Τιμοκατάλογος VW PC 2018_12_12.pdf/_jcr_content/renditions/original./Κεντρικός Τιμοκατάλογος VW PC 2018_12_12.pdf -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
times-pro-foron!!!
Εσυ τώρα μάλλον είσαι αυτός που ήρθε στην μέση του έργου και δεν έχει καταλάβει τίποτα και σχολιάζει κιολας
ΛΕΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 22,5ΚΕγώ απάντησα στο δικό σου σχόλιο ότι οι τιμές που αναρτήθηκαν πιο πάνω ήταν τελικες. Και έγραψα αυτό που φαίνεται εξοφθαλμα ότι είναι προ φόρων.
Όλοι γνωρίζουμε ότι το σπορτατζ ξεκινά από 22.500.
Και αν θες να μείνεις στο σχόλιο σου Ναι είναι τελικές τιμές! Χωρίς Φόρους!
Και όσο γιατί δεν τρέχουμε όλοι να πάρουμε το σπορτατζ να θυμίσω ότι στα 22500 δεν έχει κανένα από τα νέα σύστηματα ασφαλείας , δεν έχει αναδιπλουμενους καθρέφτες ούτε φυσικά φώτα λεντ ενώ και 1.6 115 έχει από τις χειρότερες επιδόσεις με την μεγαλύτερη κατανάλωση ελέω βαρος του οχήματος.
Αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος που με αποθαρρύνει και από τα 28500 της gt line που έχει όλους τους παραπάνω εξοπλισμούς αλλά παραμένει ενεργοβορο.Η κια αν ελαφρύνει το αμάξωμα του σπορτατζ θα το εκτινάξει σε πωλήσεις γιατί στα υπόλοιπα δεν υστερεί ενώ αντίθετα όλοι οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές ζηλεύουν την αξιοπιστία της.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Εδω καποιοι αγοραζουν 1.0 κ 1.2Τ, ποσο χειροτερο να ειναι το κια;
Και φιλος που ψαχνεται για κατι vfm μου ειπε οτι το ψηνει λογω αξιοπιστιας και τιμης (και μοτερ φυσικα). Αλλο 22.5, αλλο κοντα 40. -
Ειδικά στις βασικές εκδόσεις συμφέρει γιατί παίρνεις 'πολύ' αμάξι σε καλή τιμή.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Και όσο γιατί δεν τρέχουμε όλοι να πάρουμε το σπορτατζ να θυμίσω ότι στα 22500 δεν έχει κανένα από τα νέα σύστηματα ασφαλείας , δεν έχει αναδιπλουμενους καθρέφτες ούτε φυσικά φώτα λεντ ενώ και 1.6 115 έχει από τις χειρότερες επιδόσεις με την μεγαλύτερη κατανάλωση ελέω βαρος του οχήματος.
Αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος που με αποθαρρύνει και από τα 28500 της gt line που έχει όλους τους παραπάνω εξοπλισμούς αλλά παραμένει ενεργοβορο.Η κια αν ελαφρύνει το αμάξωμα του σπορτατζ θα το εκτινάξει σε πωλήσεις γιατί στα υπόλοιπα δεν υστερεί ενώ αντίθετα όλοι οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές ζηλεύουν την αξιοπιστία της.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆραγε έχεις μπει στον κόπο να δεις την διαφορά βάρους μεταξύ Tiguan και sportage?
(Επίσης ούτε το Tiguan έχει αναδιπλούμενους και led) -
Ναι είναι καμία 100αρια κιλά βαρύτερο από το τιγκουαν. Περναει τα 1600 κιλά. Για το 2018 είναι πολλά. Αν ήταν το 2008 θα ήταν μια χαρά.
To σπορτατζ με 100 κιλά λιγότερα θα έκαιγε 6.1 αντί για 7.1 και θα είχε 1+ sec πιο γρήγορο 0-100
VW Tiguan 2016