-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
...
Βενζίνα θα είχε 11-12 στην κατανάλωση αν ήταν αεροδυναμικό σεντάν, για περίπτερο δεν μπορώ καν να σκεφτώ + θα χρειαζόταν εναν ανεφοδιασμό με αυτό τον ρυθμό εκτός αν ήταν σουηδικό με 70άρι ντεπόζιτο
Αέριο με αυτούς τους ρυθμούς στο τρίτο ταξίδι θα είχε κάψει βαλβίδες
Φυσικό αέριο κάπου στην Λαμία ψάχνει να βρει πρατήριο να ανεφοδιαστεί ... για 2η φορά
Ηλεκτροκίνητο δεν ξεκίνησε ακόμα ,περιμένει τα μέτρα Σπρίτζη
-
δυο πραγματακια.
α. το tiguan 1.5 dsg δεν συνδυαζεται με εργοστασιακο αναδιπλωμενο κοτσαδορο. Το συζητουν σε γερμανικο φορουμ εδω και καιρο, ενω ο γερμανικος configurator δεν εδινε ποτε αυτην την επιλογη. Μου το επιβεβαιωσαν και απο την κοσμοκαρ. Στο χειροκινητο μπαινει κανονικα. Εικαζουμε οτι ειναι θεμα εκπομπων καυσαεριων
β. σχετικα με καλωδιο usb 'στραβο'. Βρηκα αυτο για οποιον ενδιαφερεται σε τιμη χωμα.
https://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_1537011.html?wid=1433363 -
Ο χρήστης dettol έγραψε:
α. το tiguan 1.5 dsg δεν συνδυαζεται με εργοστασιακο αναδιπλωμενο κοτσαδορο. Το συζητουν σε γερμανικο φορουμ εδω και καιρο, ενω ο γερμανικος configurator δεν εδινε ποτε αυτην την επιλογη. Μου το επιβεβαιωσαν και απο την κοσμοκαρ. Στο χειροκινητο μπαινει κανονικα. Εικαζουμε οτι ειναι θεμα εκπομπων καυσαεριων
Μπορεί να είναι θέμα εκπομπών, αλλά πιο πιθανό είναι να είναι θέμα φθοράς και καταπόνησης του DSG. Γενικά τα διπλού συμπλέκτη δεν συμπαθούν την ρυμούλκηση.
-
Ταχυτητες κοντα στα 210 και στα τουνελ κανονικα οσο λενε τα ορια
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Μόνο που ειναι Άγιος Στέφανος- Ευοσμος ή κατι τετοιο! Οχι Αθηνα Θεσσαλονικη! Επισης στις καμερες τι εκανε ειχε βγαλμενη πινακιδα;;Αν ταξιδευες μαζι του θα ξερεις τοτε.
Στις καμερες εκοβε και μετα ξαναπαταγε τι δε καταλαβαινεις -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ο φίλος ήθελε να δείξει την κατανάλωση του 2λιτρου με τέρμα γκάζι (Αυτό αποδεικνύεται και από το ΜΟ 136 και από τον συνολικό χρόνο 3¨30) ¨όντως είναι εντυπωσιακή, όχι τόσο η κατανάλωση αλλά η μέση ταχύτητα. Εγώ τις προάλλες που πήγα Βόλο όσο πιο γρήγορα θεωρούσα ότι είναι ασφαλές, είχα ΜΟ 116, και στο κοντέρ δεν έπεσα κάτω από 140
ΟΚ...δεν βλέπω βέβαια κάτι το εντυπωσιακό, αλλά ΟΚ...γνώμες είναι αυτές.
Ρωτήστε και τον Βασίλη που καταπίνει τα χιλιόμετρα τι Μ.Ο. έχει σε ταχύτητα και κατανάλωση με την Χ1.
Δεν ειναι εντυπωσιακο για σενα γιατι ειναι vw. Αμα βαλουμε σημα bmw και βαλουμε ακομα 10.000 ευρω τουλαχιστον θα ειναι υπεροχο τρομερο απιστευτο.
@infide1 εγω μια φορα ειχα μεσο ορο στα 120 περιπου και ημουν συνεχεια 150+.
Τα 138 ειναι μεγαλο νουμερο και θα ηταν πιο πολυ αν δεν υπηρχαν τουνελ η καποια σημεια που κοβεις αναγκαστικα οπως τα διοδια. -
Μπορεί να είναι θέμα εκπομπών, αλλά πιο πιθανό είναι να είναι θέμα φθοράς και καταπόνησης του DSG. Γενικά τα διπλού συμπλέκτη δεν συμπαθούν την ρυμούλκηση.
το ειχα σκεφτει και αυτο (οπως και αλλοι στο φορουμ που παρακολουθω), αλλα τοσο στο kodiaq, οσο και στο karoq 1.5 dsg ο γερμανικος configurator αφηνει την προσθηκη του κοτσαδορου. Φανταζομαι οτι το κιβωτιο ειναι κοινο και για τα 3 αυτοκινητα. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι παιζει. Θα ελεγε κανεις οτι το karoq ειναι λιγο ελαφρυτερο, αλλα το kodiaq ειναι σαφως βαρυτερο. Εκτος αν ουτε στο kodiaq το αφησουν τελικα και ειναι λαθος o configurator.
-
Δεν ειναι εντυπωσιακο για σενα γιατι ειναι vw. Αμα βαλουμε σημα bmw και βαλουμε ακομα 10.000 ευρω τουλαχιστον θα ειναι υπεροχο τρομερο απιστευτο.Φυσικά καμία σχέση...ότι θέλεις λές ως συνήθως!! Δεν είναι εντυπωσιακό γιατί δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο...όλα τα ντίζελ SUV των 2 λίτρων μπορούν να κινηθούν με αυτή την κατανάλωση και αυτές τις ταχύτητες. Δεν είναι κάποιο κατόρθωμα. Κατόρθωμα (και παράνομο φυσικά) είναι του οδηγού που μπόρεσε να έχει τόσο υψηλό Μ.Ο, αλλά δεν έχει σχέση το αυτοκίνητο, ο οδηγός έκανε ότι έκανε.
-
Δεν ειναι εντυπωσιακο για σενα γιατι ειναι vw. Αμα βαλουμε σημα bmw και βαλουμε ακομα 10.000 ευρω τουλαχιστον θα ειναι υπεροχο τρομερο απιστευτο.
Φυσικά καμία σχέση...ότι θέλεις λές ως συνήθως!! Δεν είναι εντυπωσιακό γιατί δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο...όλα τα ντίζελ SUV των 2 λίτρων μπορούν να κινηθούν με αυτή την κατανάλωση και αυτές τις ταχύτητες. Δεν είναι κάποιο κατόρθωμα. Κατόρθωμα (και παράνομο φυσικά) είναι του οδηγού που μπόρεσε να έχει τόσο υψηλό Μ.Ο, αλλά δεν έχει σχέση το αυτοκίνητο, ο οδηγός έκανε ότι έκανε.
Ανεξαρτητα με την καταναλωση του αυτοκινητου και κατα ποσο ειναι εφικτες αυτες η ταχυτητες, θεωρειτε οτι ειναι ασφαλεις; Διοτι αλλο πραγμα το 'μου την καυλωσε' και παταω μια να δω 200 και αλλο ειμαι συνεχως στα 180. Προσωπικα, με οποιοδηποτε αυτοκινητο σε πιο πολλα απο 140 δεν νιωθω ανετα, ακομα και αν το αυτοκινητο το νιωθω 'βραχο'. Μπορει να μην με δει ο αλλος που ειναι στην μεσαια λωριδα και να κανει κατι που δεν περιμενω και δεν προλαβαινω να αντιδρασω. Εκτος αν υποθεσουμε οτι η εθνικη οδος ηταν αδεια οποτε εκει μιλαμε για συνθηκες πιστας
-
Σιγα ο πρωτος η ο τελευταιος καγκουρας νεοελληνας ειναι π αποτελει κινδυνο για τους αλλους...
Σιγα αλλοι βγαζουν και φωτογραφιες πηγαινοντας με 200...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Ανεξαρτητα με την καταναλωση του αυτοκινητου και κατα ποσο ειναι εφικτες αυτες η ταχυτητες, θεωρειτε οτι ειναι ασφαλεις; Διοτι αλλο πραγμα το 'μου την καυλωσε' και παταω μια να δω 200 και αλλο ειμαι συνεχως στα 180.Προσωπικά δεν το θεωρώ ασφαλές, για αυτό και δεν πάω ταξίδι πάνω από 140 (με το παιδί μέσα πάω και λιγότερο), αλλά αυτό είναι καθαρά δικιά μου άποψη.
Ο συγχωρεμένος ο Σπανός έλεγε ότι εάν ξέραμε ότι η ζωή μας στον δρόμο εξαρτάται από μερικές βίδες της ανάρτησης, δεν θα τρέχαμε πάνω από 100χαω. Τραβηγμένο, αλλά έχει μεγάλη δόση αλήθειας.
-
Εάν διάβασα σωστά, 478 Km απόσταση, Μέση Ταχύτητα 136 Km/h, Μέση κατανάλωση 8,3lt/100Km, Χρόνος 3 ώρες και 30' και με κατεύθυνση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη (2 άτομα τουλάχιστο), μου δημιουργούνται τα ακόλουθα συμπεράσματα.
- Σταματούσε μόνο στα διόδια.
- Έκοβε ταχύτητα μόνο σε σημεία με κάμερες.
- Το αυτοκίνητο πήγαινε δαιμονισμένα.
- Η κατανάλωση του τιγκ είναι αναφοράς.
- Για αυτό το λόγο θα πρέπει να πάμε σε άλλο πιο οικολογικό καύσιμο. Διαφυγόντα κέρδη βενζινοπωλών, κράτους, παρακείμενων τυροπιταδικων και αεροπορικών εταιρειών είναι αμαρτίες που δεν αντέχει ο νους. Τα Θύματα αυτής της διαδρομής είναι πολλά και ζητούν δικαίωση.
Ερωτηματικά...
- Γιατί δεν σταματήσατε έστω για ένα καφέ, τσιγάρο ή κατούρημα? Κόντρα είχατε με τον πιλότο της aegean που υπερίπτατο την ίδια χρονική περίοδο κάνοντας την αντίστοιχη πτήση εσωτερικού?
2.Ελπίζω το συγκεκριμένο όχημα να ήταν εφοδιασμένο με κάμερες ώστε να καταγράφει τα άλλα πολύ καλύτερα και ακριβότερα (βεβαίως βεβαίως!!!) οχήματα της ίδιας κατηγορίας που σας προσπερνούσαν με χαρακτηριστική άνεση και φυσικά καλύτερη κατανάλωση και εν πολλοίς πρίμιουμ αίσθηση. - Είστε ακόμη εκεί ή επιστρέψατε?
Προσοχή στο δρόμο.Αυτά. τίποτε άλλο.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εάν διάβασα σωστά, 478 Km απόσταση, Μέση Ταχύτητα 136 Km/h, Μέση κατανάλωση 8,3lt/100Km, Χρόνος 3 ώρες και 30' και με κατεύθυνση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη (2 άτομα τουλάχιστο), μου δημιουργούνται τα ακόλουθα συμπεράσματα.- Σταματούσε μόνο στα διόδια.
- Έκοβε ταχύτητα μόνο σε σημεία με κάμερες.
- Το αυτοκίνητο πήγαινε δαιμονισμένα.
- Η κατανάλωση του τιγκ είναι αναφοράς.
- Για αυτό το λόγο θα πρέπει να πάμε σε άλλο πιο οικολογικό καύσιμο. Διαφυγόντα κέρδη βενζινοπωλών, κράτους, παρακείμενων τυροπιταδικων και αεροπορικών εταιρειών είναι αμαρτίες που δεν αντέχει ο νους. Τα Θύματα αυτής της διαδρομής είναι πολλά και ζητούν δικαίωση.
Ερωτηματικά...
- Γιατί δεν σταματήσατε έστω για ένα καφέ, τσιγάρο ή κατούρημα? Κόντρα είχατε με τον πιλότο της aegean που υπερίπτατο την ίδια χρονική περίοδο κάνοντας την αντίστοιχη πτήση εσωτερικού?
2.Ελπίζω το συγκεκριμένο όχημα να ήταν εφοδιασμένο με κάμερες ώστε να καταγράφει τα άλλα πολύ καλύτερα και ακριβότερα (βεβαίως βεβαίως!!!) οχήματα της ίδιας κατηγορίας που σας προσπερνούσαν με χαρακτηριστική άνεση και φυσικά καλύτερη κατανάλωση και εν πολλοίς πρίμιουμ αίσθηση. - Είστε ακόμη εκεί ή επιστρέψατε?
Προσοχή στο δρόμο.Αυτά. τίποτε άλλο.
Μου έριξε ένα 10 λέπτο (3.41 την προηγούμενη εβδομάδα το Θεσσαλονική-Αθηνα ) Οδηγούσα μόνος και βαριόμουν. Στο ανέβασμα έκανα ένα φυσιολογικό 4.20 πάντα χωρίς στάση .
Έχω δικαιολογία όμως γιατί στα πρώτα χλμ έτρωγα ένα σαντουις γυρο χοιρινό με σαλάτα (τζατζίκι) από τον Σολομονίδη και πήγαινα πιο χαλαρά (το έμαθα ) )
Μέση κατανάλωση όμως 7.1 (η μεγαλυτερη κατανάλωση ever, o Μέσος όρος πήγε 5.6 από 5.4 πριν την Θεσσαλονίκη) , καθάρισα το dpf για τον επόμενο μήνα.
1.Μπορείς να μην σταματάς τελειώς στα διόδια
2. Υπάρχει application
3. Eξαιρώντας τα κομμάτια στον Αλμυρό όπου χαλαρώνεις λίγο στα υπόλοιπα κίνησε γρήγορα και με ασφάλεια.
4. Για τετρακίνητο και δίλιτρο είναι πολυ καλή πράγματι.
5. τα ντιζελ σε λίγο συλλεκτικά. δεν θα μπορούμε να τα πουλήσουμε και θα τρέχουμε σε ραλλυ αντίκα -
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
...
Βενζίνα θα είχε 11-12 στην κατανάλωση αν ήταν αεροδυναμικό σεντάν, για περίπτερο δεν μπορώ καν να σκεφτώ + θα χρειαζόταν εναν ανεφοδιασμό με αυτό τον ρυθμό εκτός αν ήταν σουηδικό με 70άρι ντεπόζιτο
Αέριο με αυτούς τους ρυθμούς στο τρίτο ταξίδι θα είχε κάψει βαλβίδες
Φυσικό αέριο κάπου στην Λαμία ψάχνει να βρει πρατήριο να ανεφοδιαστεί ... για 2η φορά
Ηλεκτροκίνητο δεν ξεκίνησε ακόμα ,περιμένει τα μέτρα Σπρίτζη
Δεν έχεις τον Θεό σου φίλε....
Να σαι καλα -
Να κι ένας που οδήγησε κι ευχαριστήθηκε το αυτοκίνητό του και δεν σερνόταν στην ΕΟ για να βγάλει μία φωτογραφία με κατανάλωση 4,4999 και μέση ταχύτητα 41km/h
Η μέση ταχύτητα και όχι η κατανάλωση είναι αξιοσημείωτη. -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Να κι ένας που οδήγησε κι ευχαριστήθηκε το αυτοκίνητό του και δεν σερνόταν στην ΕΟ για να βγάλει μία φωτογραφία με κατανάλωση 4,4999 και μέση ταχύτητα 41km/h
Η μέση ταχύτητα και όχι η κατανάλωση είναι αξιοσημείωτη.Μα δεν είναι ουουου 666 οποιος οδηγεί γρήγορα στον αυτοκινητόδρομο ;
Αλλά ξέχασα δεν πάμε από τους τρισκατάρατους ιδιωτικούς αυτοκινητοδρόμους γιατί πληρώνουμε διόδια....
Ουουουκυ 666 σατανάδες [emoji14][emoji12][emoji2957] -
Μια χαρά και ασφαλεστατες ταχύτητες είναι αυτές σε τέτοιο δρόμο , μην τρελαθουμε τελείως!
160 -200 παντού με μέτρια κίνηση σε καλή ποιότητα οδοστρώματος δεν είναι επικίνδυνη με ένα σύγχρονο αυτοκίνητο.
Εκεί που διαφωνώ είναι πως η κατανάλωση αυτή είναι απόλυτα εφικτή με τις ίδιες συνθήκες από οποιοδήποτε βενζινοκίνητο τουρμπακι χατσμπακ μέχρι 1600 κυβικά αν δεν σε κόβουν συνέχεια στην αριστερή και δεν το φοβάσαι στις στροφές.Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρα πολυ κατανάλωση για τετοιο αμάξι και τέτοιες ταχύτητες Νίκο.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Παρα πολυ κατανάλωση για τετοιο αμάξι και τέτοιες ταχύτητες Νίκο.Sent from my iPad using Tapatalk
Παρα πολυ καλη εννοεις μαλλον[emoji3]
-
Χαχαχα ναι
Sent from my iPad using Tapatalk
VW Tiguan 2016