-
toyota yaris active 1.5 στα 15.000€ παιζει υποβραχιονιο...???
το κοιταγα κι εγω το baleno αλλα δεν μπορω να αντεξω το απαισιο εσωτερικο και το γεγονος οτι το τιμονι δε γυριζει αυτοματα οταν στιβεις...
-
Toyota; Με τίποτα!
Έκανα για 2η φορά στην ζωή μου το ίδιο λάθος. Αδικαιολόγητος.
Πήγα δύο φορές σε δύο διαφορετικές εμπορίες της Toyota. Μυαλό δεν βάζω...Χίλιες φορές να μείνω για Πάντα με το Πάντα μου...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Toyota; Με τίποτα!
Πήγα δύο φορές σε δύο διαφορετικές εμπορίες της Toyota. Μυαλό δεν βάζω... [emoji38]Χίλιες φορές να μείνω για Πάντα με το Πάντα μου... [emoji38]
Και γω panda έχω φίλε μου, και για υποβραχιονιο τεντωνω το δεξί χέρι στο χοιροφρενο χαχα
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
περαν και του tipo δε νομιζω οτι εχεις κατι αλλο να δεις σε αυτα τα χρηματα...
το παντακι ειναι εξαιρετικο vfm...
-
εχει και υποβραχιονιο και κανει 15 και κατι ψιλα στη lounge εκδοση...
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Toyota; Με τίποτα!
Πήγα δύο φορές σε δύο διαφορετικές εμπορίες της Toyota. Μυαλό δεν βάζω... [emoji38]Χίλιες φορές να μείνω για Πάντα με το Πάντα μου... [emoji38]
Και γω panda έχω φίλε μου, και για υποβραχιονιο τεντωνω το δεξί χέρι στο χοιροφρενο χαχα
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο Παντάκι έχω υποβραχιόνιο. Ακουμπώ αγκώνα και το χέρι είναι στο λεβιέ ταχυτήτων.
-
Ο χρήστης blackie13 έγραψε:
περαν και του tipo δε νομιζω οτι εχεις κατι αλλο να δεις σε αυτα τα χρηματα...το παντακι ειναι εξαιρετικο vfm...
Όπως τα λες.
Το Tipo πολύ όμορφο αυτοκίνητο.
Αλλά εντελώς οικογενειακό και απευθύνεται σε οικογενειάρχες ή όσους κάνουν ταξίδια με πάρα πολλά συμπράγκαλα.Οπότε καταλήγουμε πάλι στο Baleno...
Έχω βρει εμπορία στα Γλυκά Νερά που έχει το 1.2 GLX στην έκθεση και έχει και το ίδιο σε test drive.
Οπότε θα δω και θα οδηγήσω αυτό που με ενδιαφέρει.
-
Δες εδώ και τα χρωματάκια
https://www.youtube.com/watch?v=-8zevIkgVFo
Το urban blue θεωρώ ότι είναι το κορυφαίο. Δεν μοιάζει με κανένα. Εγώ το έχω σε άσπρο πέρλα. Και αυτό κάνει ωραίους συνδυασμούς ανάλογα με το φως.
Με τον καιρό συνηθίζεται πάντως και διαπιστώνεις ότι στα ατού του είναι ότι δεν μοιάζει με κανένα.
Επίσης το καπό του είναι πανάλαφρο. Λες και είναι αλουμινένιο. Πέρναγε προχτές από δίπλα μου ένα 1.2. Πρέπει να είναι εξαιρετικά ήσυχο μοτέρ. Γκάζωνε και δεν ακουγότανε καθόλου. -
Εδώ που είμαι (στο μπουντρούμι) δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση σε video ...
Θα το δω το βράδι το βιντεάκι.Το πρώτο πράγμα που έχει αποφασισθεί είναι τα χρώματα.
Αν πάω για το Baleno θα είναι το Premium SilverAν πάω για C3 θα πάω για το Sable ή το Gris Alluminium.
Κερδίζει έδαφος το Sable που κάνει φοβερή αντίθεση με τα μαύρα πλαστικά.Kαι αν αποφασίσω να πάω για Fabia τότε το Cappucino Beige ή το Brilliant Silver.
Κερδίζει έδαφος το Cappucino Beige. -
Από τα υποψήφια που έχεις συμφωνώ για Baleno ως το πιο vfm.
Blackie: το τιμόνι το συνηθίζεις δεν είναι τόσο χάλια...
-
https://www.car.gr/8987166-kia-rio-1-2-inmotion
Εγώ θα ρίχνα μια ματιά και σε αυτό....δεν ξέρω για υποβραχιονιο τι παίζει αλλά συναρμολογείται στην Κορέα και όχι Ινδία η Τουρκία σαν τα Baleno , Tipo....και έχει και 7 χρόνια εγγύηση...??
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ σκεφτόμουν KIA Rio ή Hyundai i20 why not?
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
...δεν ξέρω για υποβραχιονιο τι παίζει...Μόνο τo EX Premium... και τιμή στα 16000euro για το 84άρι και 17000e για το 100άρι.
Σόρυ αλλά θεωρώ τραγικό να δώσει κάποιος 16000euro και 17000euro για ένα 'σούπερ μίνι'.
Η εγγύηση πράγματι είναι κάτι σημαντικό σε σύγκριση με άλλους που δίνουν δύο χρόνια και αυτά με το 'ζόρι'. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...δεν ξέρω για υποβραχιονιο τι παίζει...
Μόνο τo EX Premium... και τιμή στα 16000euro για το 84άρι και 17000e για το 100άρι.
Σόρυ αλλά θεωρώ τραγικό να δώσει κάποιος 16000euro και 17000euro για ένα 'σούπερ μίνι'.
Η εγγύηση πράγματι είναι κάτι σημαντικό σε σύγκριση με άλλους που δίνουν δύο χρόνια και αυτά με το 'ζόρι'.Συμφωνώ και εγώ για την τιμή....από την άλλη είναι κρίμα να φορτωθείς ένα αυτοκίνητο με πιθανά πιο πολλά θέματα συναρμογής στο μέλλον....απλά και μόνο επειδή έχει υποβραχιονιο..
Και από ότι είδα τα θέματα αυτά σε χαλάνε...όπως με το Cordoba...Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν θα ήταν ευκολότερο να αγοραστεί ένα αυτοκίνητο που πληροί τα αυτοκινητιστικά κριτήρια πρώτα (επιδόσεις, συμπεριφορά, άνεση, οικονομία, ασφάλεια, σχεδίαση κλπ) και μετά να μπει ένα καλό aftermarket υποβραχιόνιο;
-
Όχι.
'Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...' και όλοι λακίζουν και κάνουν και τους κινέζους.Τεράστια λάθη του παρελθόντος δεν θα επαναληφθούν.
-
Μπορείς ακόμα να πάρεις ότι πάρεις και να βάλεις το εργοστασιακό μετά.
-
Αυτά τα υποβραχιόνια που σου πρότεινα πριν είναι μία κάποια λύση για όσους δεν πήραν εξαρχής αυτοκίνητο με εργοστασιακό ενσωματωμένο υποβραχιόνιο πάνω στο τούνελ.
Η λύση αυτή δεν σημαίνει ότι δεν έχει ατέλειες. Π.χ. το χρώμα της βάσης που καλύπτει το εργοστασιακό τούνελ δεν είναι ίδιο με το χρώμα του τούνελ του αυτοκινήτου. Το ίδιο και ο κορμός του υποβραχιονίου. Επίσης ανοίγεις τρύπες πάνω στο τούνελ και φαίνονται οι βίδες.
Σε πολλά αυτοκίνητα δεν υπάρχει καν εργοστασιακό υποβραχιόνιο σαν κωδικός αξεσουάρ και αν υπάρχει δεν σημαίνει ότι έρχεται Ελλάδα.
Αν σε αυτά προσθέσεις και την ασχετοσύνη των εμποριών και των πωλητών (που το μόνο που σκέφτονται είναι να γίνει η παραγγελία του αυτοκινήτου) άκρη δεν βγαίνει.
Είναι μπλεγμένη ιστορία.
Την έχω πατήσει τρεις φορές με αυτοκίνητα (Pajero Pinin, Peugeot 206 και Peugeot 207), με παραπληροφόρηση από εδώ μέσα αλλά και από τις εμπορίες.Για αυτό αρχής/εξαρχής το αυτοκίνητο θα είναι με στάνταρ κάποια πράγματα στον εξοπλισμό του.
'Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...'Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αυτό που θέλω όμως και δεν έχω είναι το υποβραχιόνιο. Θέλω να βρω ένα after market σε καλή τιμή και καλή ποιότητα και όχι το μαμά που έχω ακούσει ότι είναι πολύ πίσω και δεν εξυπηρετεί.
http://rati.hu/products-for-am/armsters-armrest/
http://rati.hu/products-for-am/armster2-armrest/Και τα δύο βγαίνουν για το Baleno και τα φέρνουν σε πολλά μαγαζιά στην Ελλάδα (π.χ. Pancar).
Είναι ιδιαίτερα ποιοτικά και υπολογίζεις κάπου στα 100euro μαζί με τη βάση που να ταιριάζει στο τούνελ του Baleno. -
Μπορεί κάποιος ιδιοκτήτης να μου πει τι λάστιχα φοράει το Baleno; (μάρκα/μοντέλο).
-
Bridgestone Ecopia EP150, 185/55 R16
Suzuki Baleno II