-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ακριβά είναι όλα τα premium.
Το αργό δεν με απασχολεί, δεν πάω πάνω από 150. Μου αρκεί να μου αρέσει αυτό που βλέπω (είμαι οπτικός τύπος )
Για τα extra δεν ασχολούμαι. Θα πάρω ότι αντέχει η τσέπη μου!
Πότε δεν πήρα και ούτε πρόκειται να πάρω αμάξι sur measure. Ειδικά στα γερμανικά αυτό (μαζί με τη χαμηλή εγγυήση) είναι τα 2 πράγματα που δεν αντέχω!
Το αμάξι για εμένα είναι καταναλωτικό αγαθό και πρέπει να βρίσκεται στο ράφι ετοιμοπαράδοτο.
Μια φορά περιμενα (κάκιστα) 2 μηνες για αμάξι και στην πρώτη κουβέντα για καθυστέρηση έγινα μπίλιες με τον έμπορο, το ακύρωσα και το πήρα εκθεσιακό σε 1 εβδομάδα!Είμαστε ακριβώς ανάποδοι!! Εγώ δεν αγοράζω ποτέ ετοιμοπαράδοτο (εκτός από τα μεταχειρισμένα), μόνο παραγγελία για να έχει ακριβώς τον εξοπλισμό που θέλω. Δεν μου αρέσει η λογική των 'πακέτων' και του 'υποχρεωτικού' εξοπλισμού.
Για τις επιδόσεις, αναφέρομαι συνολικά και όχι μόνο στην τελική ταχύτητα αλλά κυρίως στις επιταχύνσεις. Είναι αργό για 2.5λιτρο αυτοκίνητο και μάλιστα υβριδικό.
Σαφώς και τα premium είναι ακριβά, αλλά το συγκεκριμένο (κατά την ταπεινή μου άποψη) είναι αρκετά πιο ακριβό από τον ανταγωνισμό για αυτά που προσφέρει.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Για τις επιδόσεις, αναφέρομαι συνολικά και όχι μόνο στην τελική ταχύτητα αλλά κυρίως στις επιταχύνσεις. Είναι αργό για 2.5λιτρο αυτοκίνητο και μάλιστα υβριδικό.
Σαφώς και τα premium είναι ακριβά, αλλά το συγκεκριμένο (κατά την ταπεινή μου άποψη) είναι αρκετά πιο ακριβό από τον ανταγωνισμό για αυτά που προσφέρει.Κατονοητο και αποδεκτό, απλά στα premium πάντα κάποιο κερατιάτικο το πληρώνεις και ο λόγος value for money πάει περίπατο! Εγώ θα το αγόραζα μόνο και μόνο λόγω τογιότα, αλλά και πάλι θεωρητική είναι η κουβέντα γιατί αποκλείεται να πέταγα τόσα λεφτά στο δρόμο, ανεξαρτήτως αν έκανα ή όχι ασφαλείς προσπεράσεις κλπ. Θα προτιμούσα να μην τις κάνω ή να ταξιδέψω λιγότερο παρά να τα ρίξω στο δρόμο!
-
+1 σε αυτό...
τα αμαξια πριμιουμ είναι πεταμενα χρηματα...ειχα ρωτησει το 2004 για Λεξους Υβριδικο ηθελαν 70-80 χιλ ευρω!! Ελεος...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
+1 σε αυτό...
τα αμαξια πριμιουμ είναι πεταμενα χρηματα...ειχα ρωτησει το 2004 για Λεξους Υβριδικο ηθελαν 70-80 χιλ ευρω!! Ελεος...Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είμαστε αλλά αν σκεφτείς ότι ακόμα και η δίλιτρη X1 του Βασίλη μετά την απόσυρση και με το ΦΠ premium θεωρείται, καλά κάνουμε!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Σπεύδε βραδέως.......Έχω ξαναγράψει Στέφανε συνήθως ότι ούτε εγώ τρέχω...Σε άνετο επαρχιακό δρόμο θα πάω με 90-100 και σε εθνική (π.χ. Εγνατία) με 120-130. Αλλά πίσω από νταλίκα ή φορτηγό δεν κάθομαι (π.χ. με βρεγμένο δρόμο να πέφτουν τα 'λασπόνερα' πάνω μου και να μην βλέπω τίποτα...), όπως ούτε πίσω από τύπους που οδηγούν επικίνδυνα, πλακώνονται στα φρένα κτλ. Όπως, μόλις αντιληφθώ ότι βρίσκεται πίσω μου κάποιος που θέλει να πάει πιο γρήγορα, κάνω το αμάξι δεξιά, για να τον διευκολύνω να περάσει, έτσι και εάν έχω μπροστά μου κάποιον που πηγαίνει αργά ή 'περίεργα' δεν κάθομαι χωρίς να έχω οπτικό πεδίο ή να είμαι στην τσίτα επειδή φρενάρει δίχως λόγο...(έχω πετύχει τύπο να πατάει φρένο σε ανηφόρα...). Τότε θέλω να μπορώ να περάσω γρήγορα και με ασφάλεια...
-
premium ξεpremium είναι απλά ταμπέλες...οι διαφορές μεταξύ των αυτοκινήτων είναι πλέον σαφώς μικρότερες σε ποιότητα...Π.χ. το 1500άρι Χ1 κοντά στα 30k ή και η δική μου 20d πόσο πιο premium είναι σε σχέση με τα suv των 25k...; Από καμπίνα και υλικά οι 2 Χ1 δεν έχουν διαφορές...Η διαφορά των 10k έχει να κάνει σχεδόν μόνο με τον κινητήρα και την τετρακίνηση...
-
Θα διαφωνήσω ότι το 'premium' είναι απλά ταμπέλες, τουλάχιστον όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ.
Για εμένα premium είναι η προσοχή στην λεπτομέρεια. Πράγματα που ίσως δεν αντιλαμβάνεσαι την πρώτη φορά που θα μπεις στο αμάξι και τα οποία ανακαλύπτεις στην πορεία (ίσως και ποτέ) και σε εντυπωσιάζουν.
Είχα αναφέρει και παλιότερα, πως η διαφορά που έχει ένα Golf 4 15ετίας από ένα καινούργιο QQ είναι τεράστια σε αυτό το θέμα. Λείπει κάτι από το QQ; Προφανώς και όχι, αλλά δεν έχει αυτή την προσοχή στην λεπτομέρεια που είχε το Golf 4 και ας είναι πιο καινούργιο το QQ.
Τι εννοώ προσοχή στην λεπτομέρεια; Χίλια πράγματα...
Τους διπλούς μεντεσέδες στην πόρτα, τα μικρότερα διάκενα στις πόρτες, την ύπαρξη αφρολέξ και ηχομονωτικών σε ταμπλό κλπ για την αποφυγή τριγμών, το τρίτο μικρό σκιάδιο πίσω από τον κεντρικό καθρέφτη, τα φώτα κάτω στις πόρτες που ανάβουν μόλις τις ανοίξεις ώστε να μην πέσει κάποιος πάνω σου, τα φώτα στα σκιάδια που ανάβουν μόλις ανοίξεις το καθρεφτάκι, τα ντουλαπάκια, τις επενδύσεις, την θέση για το σπαστό τρίγωνο στον χώρο αποσκευών, το ηλεκτρικό άνοιγμα για το καπάκι του ρεζερβουάρ... +++
Όλα τα παραπάνω δεν είναι σημαντικά και φυσικά δεν σημαίνει ότι το QQ που δεν τα έχει δεν είναι ένα καλό αυτοκίνητο. Είναι όμως το σύνολο αυτών, ο συνδυασμός των οποίων δίνει σε εμένα την αίσθηση του premium. Ότι το αυτοκίνητο δεν είναι απλά ένα αυτοκίνητο, αλλά κάτι στο οποίο οι μηχανικοί αφιέρωσαν επιπλέον χρόνο και χρήμα. Γιατί, όσο 'άχρηστα' και αν είναι όλα αυτά, είναι προφανές ότι κοστίζουν χρήμα και για τον σχεδιασμό τους, αλλά και κατά την κατασκευή.
Ίσως δηλαδή τελικά, premium είναι να νιώθεις ότι σε προσέχουν ως πελάτη.
ΥΓ. Το ότι όλες αυτές οι λεπτομέρειες κοστίζουν, φαίνεται και από την Ford, όπου το 2λιτρο Mondeo με την καλύτερη ηχομόνωση, τα πιο χοντρά κρύσταλλα, την καλύτερη βαφή κλπ, ξεπερνάει σε τιμή τα 40 χιλιάρικα
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Σπεύδε βραδέως.......
Έχω ξαναγράψει Στέφανε συνήθως ότι ούτε εγώ τρέχω...Σε άνετο επαρχιακό δρόμο θα πάω με 90-100 και σε εθνική (π.χ. Εγνατία) με 120-130. Αλλά πίσω από νταλίκα ή φορτηγό δεν κάθομαι (π.χ. με βρεγμένο δρόμο να πέφτουν τα 'λασπόνερα' πάνω μου και να μην βλέπω τίποτα...), όπως ούτε πίσω από τύπους που οδηγούν επικίνδυνα, πλακώνονται στα φρένα κτλ. Όπως, μόλις αντιληφθώ ότι βρίσκεται πίσω μου κάποιος που θέλει να πάει πιο γρήγορα, κάνω το αμάξι δεξιά, για να τον διευκολύνω να περάσει, έτσι και εάν έχω μπροστά μου κάποιον που πηγαίνει αργά ή 'περίεργα' δεν κάθομαι χωρίς να έχω οπτικό πεδίο ή να είμαι στην τσίτα επειδή φρενάρει δίχως λόγο...(έχω πετύχει τύπο να πατάει φρένο σε ανηφόρα...). Τότε θέλω να μπορώ να περάσω γρήγορα και με ασφάλεια...
Αυτό ακριβώς και για μένα ισχύει. Η ενεργητική ασφάλεια παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην ασφάλεια (και φυσικά δεν μιλάμε για 0-100 ή τελική αλλά για ρεπριζ, κράτημα, φρένα, σωστά λάστιχα )
-
Επειδή αναφέρθηκε, εδώ και δυο χρόνια η audi έχει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και όχι 2
-
-
Αναλυτικός μεν, αλλά μήπως όχι το κατάλληλο πρόσωπο για να τεστάρει αυτό το αμάξι;;
-
5 λογοι για να αγορασει κανεις την Χ1https://www.youtube.com/watch?v=2TMBnXddEt0
συμφωνω και επαυξάνω και λυπάμαι για την Χ3...νεα δοκιμη
Youtube Video -
http://www.caranddriver.gr/article.asp?catid=33051&subid=2&pubid=7508112
ΔΟΚΙΜΗ: BMW X1 sDRIVE 18iΓια τα πρώτα 100 km/h λοιπόν το VBOX κατέγραψε 9,9'', ενώ και το 400άρι πραγματοποιείται σε 17,2 με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 200 km/h. Ακόμα και οι ρεπρίζ είναι αρκετά ανταγωνιστικές για ένα SUV 1.430 kg με 3κύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρων: σε 4,1 το 50-80 km/h και 5,4 το 70-100 km/h. Ολα αυτά μάλιστα τη στιγμή που αν εκμεταλλευτείς το καλό start-stop, ενεργοποιήσεις το πρόγραμμα Eco Pro και είσαι ευλαβής με το δεξί πεντάλ, μπορείς να δεις μέση κατανάλωση της τάξης των 8 λίτρων ανά 100 km. Σε αντίθετη περίπτωση και υπό αρκετή πίεση, η κατανάλωση ξεπερνάει και τα 11 με 12 l/100 km.
Ευτυχως με επιβεβαιωνει και ενα περιοδικο γιατι σε λιγο δεν θα πιστευαμε στα ματια μας
-
Η κατανάλωση από 8 και πάνω φαίνεται σαφώς πιο λογική...και, όπως λέει και το κείμενο, με μεγάλη προσοχή στο γκάζι, γιατί άνετα πηγαίνει πάνω από 10. Για κάποιον που δεν κάνει πολλά χιλιόμετρα και προσπαθεί να αποφύγει τη φορολογία μέσω κυβικών - γιατί αν η φορολογία κάποια στιγμή συνδεθεί με την αξία του αυτοκινήτου, τότε θα την έχει πατήσει όπως και πολλοί άλλοι... - το αμάξι αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για την κατηγορία!
-
Στο αεροδρόμιο του ΆμστερνταμSent from my iPhone using Tapatalk
-
το ερώτημα είναι....σε ποιον ανήκει το μεγάλο...χέρι;;;;
-
Να ενημερώσω...όποιον τυχόν ενδιαφερθεί ότι η thule έβγαλε επιτέλους μπάρες οροφής για το...'καραφλό' (χωρίς ράγες οροφής...) νέο Χ1 ύστερα από αρκετούς μήνες...
Εγώ παρήγγειλα ήδη και μάλιστα τις αεροδυναμικές aeroblade που κοστίζουν μεν περισσότερο, αλλά κάνουν πολύ λιγότερο θόρυβο από τις απλές μαύρες. Μόλις παραλάβω θα σας παραθέσω και φωτογραφίες -
Είχε στο τελευταίο C&D συγκριτικό τις βασικές βενζινοκίνητες εκδόσεις του Q3 και της X1, όπου έβγαζε 'νικητή' την Χ1.
Παρολά αυτά, σε όλες τις μετρήσεις η Χ1 με τα 136 άλογα ήταν 1 με 2 δευτερόλεπτα πίσω από το Q3.Παρά το γεγονός πως σύμφωνα με το περιοδικό ο κινητήρας της Χ1 έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά λειτουργίας, και δύσκολα καταλαβαίνεις ότι είναι τρικύλινδρος, νομίζω πως σε θέμα απόδοσης θα έπρεπε να είχαν κάνει καλύτερο. Και αυτό γιατί έχει να ανταγωνιστεί την Audi με τον 1.4 με τα 150 άλογα και την Mercedes με τον 1.6 και τα 156 άλογα αν δεν κάνω λάθος.
Και σε προηγούμενο τεύχος, όπου υπήρχε συγκριτικό της 3άρας με το νέο Α4 και την C class, η BMW πάλι τελευταία έβγαινε σε θέμα επιδόσεων.
Νομίζω πως 10-15 άλογα ακόμη θα έπρεπε να τα έχει.
-
Πάλι ο axel12p νομίζω ότι χτύπησε διάνα με τις παρατηρήσεις του για τους κινητήρες. Αναφορικά με ρα υπόλοιπα ομως η Χ1 μπορεί να υπερτερεί π.χ. σε χώρους, άνεση κά και ίσως γι' αυτό έβγαλαν το συγκριτικό υπέρ της. Ανάλογα με τις προτεραιότητες ο καθένας διαλέγει τι του ταιριάζει. Πάντως αν δεν θες χώρους νομίζω ότι η Gla αποτελεί ίσως την πιο δελεαστική επιλογή με τα 156 άλογα σε βενζίνη...
-
Η gla είναι σαν την a Class απλά καλύτερη . Είναι όντως σαν ένα υπερυψωμένο hatchback.
Εγώ πάντως αν ήθελα χώρους και είχα χρήματα το πιο πιθανό είναι να πήγαινα στην Χ1.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BMW X1 2016