-
Ο χρήστης nikigt έγραψε:
ΓΙΑ TEST DRIVE autobild.gr δεν περιμενα κατι διαφορετικό από τη δοκιμή σε 4troxoi λόγω συγγενειας. Το μόνο σχόλιο είναι ότι ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ (τιτλος του άρθρου) παραμένει χαμόγελο για την 3κυλινδρη Χ1. Για την καταναλωση θα ποστάρω φωτογραφία κι εγώ όπως ο Emperor στο επομενο φουλαρισμα.Είμαι σίγουρος ότι η ελικοεταιρία θυσίασε το τετρακυλινδρο 1600αρη με καλύτερές επιδόσεις για την καλύτερη κατανάλωση του 3κυλινδρου 1500αρη. Αναγνωρίζω βεβαια ότι το αυτόματο κιβώτιο καιει πολύ περισσότερο σε σχεση με το manual που έχω εγώ και ισως ετσι εξηγειται και η διαφορά που βλέπω στην δικιά μου Χ1 σε σχέση με αυτή της δοκιμής. Γι' 'αυτό και υπάρχει διαφορά στους ρύπους με 119 το manual kai 124 το αυτόματο κιβώτιο.Αντιγραφή από autobild
ME MIA MATIA
Μας άρεσε: Η σπορ οδική συμπεριφορά δεν κοστίζει ούτε σε πρακτικότητα ούτε σε άνεση.
Δε μας άρεσε: Η κατανάλωση και η άνευρη λειτουργία του κινητήρα.
Μας εξέπληξαν: Οι επιδόσεις είναι αρκετά καλύτερες από όσο περιμένει κανείς βάσει αίσθησης.
(Τελικά είναι ψοφια ή όχι?)ΣΧΟΛΙΟ
Λίγο κάτω από τα 30.000 ευρώ ως βασική έκδοση, αλλά τα ξεπερνά αρκετά με το αυτόματο κιβώτιο, και κατά πολύ αν διαλέξετε έξτρα εξοπλισμό χωρίς φειδώ. Η βασική έκδοση της Χ1 είναι ένα αυτοκίνητο χωρίς χτυπητές ελλείψεις, αλλά δε βγάζει χαρά στον οδηγό της, κάτι που οφείλει να κάνει κάθε BMW που σέβεται τον εαυτό της.Εμένα η Χ1 μου βγάζει χαρά πάντως,,,
Αναμένουμε και τις δικές σου μετρήσεις! Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες, για να μην γκρινιάζει και το φιλαράκι μου που περιμένει τη δική του 1500άρα βενζίνης! Στην εθνική έχεις μετρήσει πόσο περίπου καίει;
-
Me cruise control στα 140χλμ. η κατανάλωση παει μεταξύ 7.5 και 8λιτρα. Αν πατήσω το γκάζι παει στα 11 ανετα. ΜΕ το καλό να παραλάβει ο φίλος σου. ελπίζω να προλαβε απόσυρση και να του έκαναν καλή τιμή. Αυτόματο η manual κιβώτιο διάλεξε? Επίσης θυμάμαι ότι ελεγες για προσφορα πρόγραμμα πλοήγησης με 650 ευρώ. Με πήραν χθες ενημερωτικά και το σκέφτομαι, αν και μου φαίνονται πολλα όταν εχω το sygic sto iPhone. δεν ξερω και τι χαρτεs εχει η bmw (από ποια εταιρία δηλαδή π.χ. tom tom κτλ.). Τέλος μπαγκαζιερα πηρες ? Η γνησια BMW εχει 750euro μου είπαν.
-
Πήρε με manual κιβώτιο
Έχω και εγώ στο κινητό πρόγραμμα και δύσκολο το βλέπω να το βάζω...
Μπαγκαζιέρα είχα από πριν της thule με 460 λίτρα. Απίστευτα ευχαριστημένος. Αλλά μπάρες δεν έχουν βγει ακόμη από thule για την Χ1 που δεν έχει ράγες. Συνεπώς έχω μπαγκαζιέρα, αλλά δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω ακόμη!
Αν και στο ταξίδι που έκανα Χριστούγεννα με όλα τα μπαγκάζια και οικογένεια, χώρεσαν μια χαρά στο πορτ παγκάζ. Αλλά τώρα καλοκαίρι είναι και ο εξοπλισμός θάλασσας...συνεπώς θα χρειαστεί μάλλον... -
Πέρασε πριν από λίγο από μπροστά μου μια Χ1 σε λευκό περλε, κούκλα!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Πέρασε πριν από λίγο από μπροστά μου μια Χ1 σε λευκό περλε, κούκλα!Είναι η άτιμη...
-
Πάντως εγώ αν επρόκειτο να ανέβω σε τέτοια κατηγορία τιμής θα πήγαινα σε Lexus και δη στο παρακάτω κουκλί, που το είδα προχθές και έπαθα ΠΛΑΚΑ!!!
http://www.lexus.gr/car-models/nx/nx-300h/#Introduction -
Δεν αντέχεις χωρίς το Toyota σου ε ; πάντως είναι πιο ακριβή από την Χ1 .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τούμπανο το lexus Αλλά πολλά λεφτά ....
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Πάντως εγώ αν επρόκειτο να ανέβω σε τέτοια κατηγορία τιμής θα πήγαινα σε Lexus και δη στο παρακάτω κουκλί, που το είδα προχθές και έπαθα ΠΛΑΚΑ!!!
http://www.lexus.gr/car-models/nx/nx-300h/#IntroductionΔυστυχώς οι κριτικές για τα οδηγικά του χαρακτηριστικά απέχουν από το να χαρακτηριστούν ενθουσιώδεις...
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Δεν αντέχεις χωρίς το Toyota σου ε ; πάντως είναι πιο ακριβή από την Χ1 .Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη διλιτρη κοντά είναι αν και μιλάμε για πιο πρεμιουμ καταστάσεις ακόμα....
Κοίτα αν έδινα πολλά λεφτά (που δεν ξαναδινω) θα πήγαινα μόνο σε πρεμιουμ μάρκα και δη σε όποια προσφέρει τεχνολογία και εγγύηση.
Καλά και χρυσά εργαλεία τα BMW ή τα λοιπά γερμανικά αλλά αυτή η διετης εγγύηση μου κάθεται στραβά. Κανονικά ως πρεμιουμ έπρεπε να δίνουν for life.... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
http://www.lexus.gr/car-models/nx/nx-300h/#IntroductionΔυστυχώς οι κριτικές για τα οδηγικά του χαρακτηριστικά απέχουν από το να χαρακτηριστούν ενθουσιώδεις...
Βασίλη μου ακόμα να με καταλάβεις και εμένα και τόσους άλλους που ο ενθουσιασμός και η οδήγηση πάνε μέχρι ενός σημείου;
Κανένα αυτοκίνητο δεν είναι πλέον επικίνδυνο, απλά δεν έχουν όλα τα ίδια όρια. Εμένα αφού κάνει κάτι με χαμηλότερα όρια που άλλωστε δεν πρόκειται ποτέ να πλησίασω, αρκεί να έχω piece of mind και να μου αρέσει εμφανισιακά το αμάξι. -
Σε έχω καταλάβει μια χαρά Στέφανε. Απλά όταν φτάνεις σε χρήματα κοντά στα 45-50k περιμένεις το αμάξι να βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο στους περισσότερους τομείς...αν όχι σε όλους! Ούτε εγώ πηγαίνω το αμάξι στα όριά του συχνά...αλλά όταν θελήσω να κινηθώ με περισσότερες απαιτήσεις θα πρέπει το αμάξι να ανταποκρίνεται τουλάχιστον πάρα πολύ καλά...να μην γραψω εξαιρετικά...
-
Off topic...την Πέμπτη έχω test drive την...X6
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Off topic...την Πέμπτη έχω test drive την...X6Αυτά είναι..... πασα μου...... που λες και εσύ!!!!
-
Off topic...την Πέμπτη έχω test drive την...X6
Αυτά είναι..... πασα μου...... που λες και εσύ!!!!
Αναμείνατε εντυπώσεις!
-
http://www.lexus.gr/car-models/nx/nx-300h/#IntroductionΑκριβό, αργό, 2.5λιτρο και ως πάγια τακτική των Ιαπώνων δεν μπορείς να βάλεις ότι έξτρα θές, αλλά πρέπει αναγκαστικά να αγοράσεις την επόμενη έκδοση εάν θές καλύτερο εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ακριβό, αργό, 2.5λιτρο και ως πάγια τακτική των Ιαπώνων δεν μπορείς να βάλεις ότι έξτρα θές, αλλά πρέπει αναγκαστικά να αγοράσεις την επόμενη έκδοση εάν θές καλύτερο εξοπλισμό.Ακριβά είναι όλα τα premium.
Το αργό δεν με απασχολεί, δεν πάω πάνω από 150. Μου αρκεί να μου αρέσει αυτό που βλέπω (είμαι οπτικός τύπος )
Για τα extra δεν ασχολούμαι. Θα πάρω ότι αντέχει η τσέπη μου!
Πότε δεν πήρα και ούτε πρόκειται να πάρω αμάξι sur measure. Ειδικά στα γερμανικά αυτό (μαζί με τη χαμηλή εγγυήση) είναι τα 2 πράγματα που δεν αντέχω!
Το αμάξι για εμένα είναι καταναλωτικό αγαθό και πρέπει να βρίσκεται στο ράφι ετοιμοπαράδοτο.
Μια φορά περιμενα (κάκιστα) 2 μηνες για αμάξι και στην πρώτη κουβέντα για καθυστέρηση έγινα μπίλιες με τον έμπορο, το ακύρωσα και το πήρα εκθεσιακό σε 1 εβδομάδα! -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
http://www.lexus.gr/car-models/nx/nx-300h/#IntroductionΑκριβό, αργό, 2.5λιτρο και ως πάγια τακτική των Ιαπώνων δεν μπορείς να βάλεις ότι έξτρα θές, αλλά πρέπει αναγκαστικά να αγοράσεις την επόμενη έκδοση εάν θές καλύτερο εξοπλισμό.
+1
Θα συμφωνησω με τον Φανη. Δεν υπαρχει καποιος λογος αγορας αυτου του αυτοκινητου στην Ελλαδα της κρισης. Ουτε επιδοσεις ουτε οικονομια εχεις. -
Ακριβό, αργό, 2.5λιτρο και ως πάγια τακτική των Ιαπώνων δεν μπορείς να βάλεις ότι έξτρα θές, αλλά πρέπει αναγκαστικά να αγοράσεις την επόμενη έκδοση εάν θές καλύτερο εξοπλισμό.
Ακριβά είναι όλα τα premium.
Το αργό δεν με απασχολεί, δεν πάω πάνω από 150. Μου αρκεί να μου αρέσει αυτό που βλέπω (είμαι οπτικός τύπος )
Για τα extra δεν ασχολούμαι. Θα πάρω ότι αντέχει η τσέπη μου!
Πότε δεν πήρα και ούτε πρόκειται να πάρω αμάξι sur measure. Ειδικά στα γερμανικά αυτό (μαζί με τη χαμηλή εγγυήση) είναι τα 2 πράγματα που δεν αντέχω!
Το αμάξι για εμένα είναι καταναλωτικό αγαθό και πρέπει να βρίσκεται στο ράφι ετοιμοπαράδοτο.
Μια φορά περιμενα (κάκιστα) 2 μηνες για αμάξι και στην πρώτη κουβέντα για καθυστέρηση έγινα μπίλιες με τον έμπορο, το ακύρωσα και το πήρα εκθεσιακό σε 1 εβδομάδα!Το πόσο γρήγορο είναι ένα αμάξι δεν αναφέρεται μόνο στο να πας με 200...το οποίο προσωπικά βρίσκω εντελώς αχρείαστο, ιδίως στην Ελλάδα...Πολύ μεγαλύτερη σημασία έχει πόσο γρήγορα κάνει το 60-100 και το 80-120, όταν θα θέλεις ενεργητική ασφάλεια και άνεση να προσπεράσεις χωρίς να τρέμει η ψυχή σου...
Για τον εξοπλισμό...περί ορέξεως... -
Σπεύδε βραδέως.......
BMW X1 2016