-
Πάντως αν και η αισθητική ειναι τελείως προσωπικό ζήτημα για μένα η octavia ,αν και δεν πρόκειται να πλυμηρισει κανέναν με κύματα ηδονης,εχει πολύ καθαρες και κλασικές γραμμές τόσο που πιστεύω οτι ακόμα και μετα απο 30 χρόνια να την δεις δεν πρόκειται να χαλαστεις.
Οσο για το tipo αν οι τιμές ειναι επιπέδου octavia θα πατωσει αν ειναι επιπέδου rapid θα παει καλα. -
Η πώληση του νέου FIAT Tipo/Egea θα ξεκινήσει από την Τουρκία άμεσα, ενώ το λανσάρισμα στις αγορές ΕΜΕΑ θα γίνει μέσα στο 2016, με την τιμή του να αναμένεται να ξεκινά από τις €12.000. Εν αρχή το αυτοκίητο θα διατίθεται αποκλειστικά σε σεντάν, αλλά αργότερα θα ακολουθήσει ένα χάτσμπακ και ένα στέισον, αμφότερα βασισμένα στην ίδια πλατφόρμα.
Και τα δύο αναμένονται στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον Μάρτιο 2016.
http://www.drive.gr/news/nea-montela/episimo-fiat-tipo-oles-oi-ekdoseis
Καλη τιμη ακουγονται τα 12.000 ευρω. -
Παραπάνω γράφουν απο 15.000.
-
Χώρα κατασκευής/συναρμολόγησης;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Edit
Για λίγο πιο χαλαρά και κόσμια[mod]
Οκ, εγω δεν εχεσα τιποτα παντως....Εκτος αν πρεπει να παρουμε αδεια για να σχολιασουμε το αυτονοητο, οτι δλδ οι πωλησεις ουδεμια σχεση εχουν με την αισθητικη ιδιως αν αναλογιστουμε τι σιχαματα μοσχοπουλησαν.
Το χέστο πάει στο ότι η συζήτηση δεν πάει πουθενά και άφησε το. Μην τρώγεσαι και μην εκνευρίζεσαι. Διαφωνούμε αλλά δεν θα μαλώσουμε κιόλας ...
Βρίσκω κάτι θετικό πάντως στο νέο Tipo. Καινούριο Fiat που δεν θυμίζει ή μοιάζει με το 500.
@Storm στην Τουρκία θα κατασκευάζεται. Εκεί που φτιαχνόταν και το προηγούμενο Linea. Στο εργοστάσιο της Tofas στην Προύσα.
-
Σε ευχαριστώ φίλε.
-
Οπως και τα λατρευτα στην ελλαδα Toyota, αν η ερώτηση είχε υπονοούμενα.
-
Και τα Hyundai i20, τα Renault Clio και κάποια Megane κλπ.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Παραπάνω γράφουν απο 15.000.Στην Τουρκια. Πλακα θα εχει να ειναι φθηνοτερο στην Ελλαδα απο οτι στην Τουρκια που παραγεται και εκει.
-
Οπως και τα λατρευτα στην ελλαδα Toyota, αν η ερώτηση είχε υπονοούμενα.Κανένα υπονοούμενο. Απλά ρώτησα, γιατί έχω μπερδευτεί λίγο με τα εργοστάσια της FIAT και την χώρα κατασκευής του δικού μου.
-
Το Panda μέχρι το 2012 κατασκευαζόταν στην Πολωνία. Μετά στην Ιταλία.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ αυτό είχα υπόψη.
Πάντως από τα internet VIN decoders σε όλα βγαίνει ότι κατασκευάστηκε/συναρμολογήθηκε στην Ιταλία.
Υπάρχει τρόπος να βρω κάποιο στοιχείο ότι είναι από Πολωνία; -
Στην άδεια του πρέπει να γράφει την χώρα κατασκευής.
-
Σε όλα κοίταξα εκτός από την άδεια!...
Βαθειά γεράματα λέμε!...
-
Μιας και που παρουσιάστηκε το νέο Fiat Tipo, είπα να 'παίξω' λίγο μαζί του και έφτιαξα 3 διαφορετικές εκδόσεις του:
Πως σας φαίνονται; -
Απολυεσαι.
-
Από τι;
-
Ο χρήστης EviaForever έγραψε:
Από τι;Απο επίσημος ντιζάινερ του φορουμ
-
Απολυεσαι.Καλο,πετυχημενο..
-
Απολυεσαι.Στην ψυχρα. Μπαμ και κατω. Εμενα μου αρεσαν με εξαιρεση το μπλε που πισω κοβει ενταλω αποτομα ο κωλος. Φουσκωσε του λιγο το κωλαρακι του.
Α ρε bill μου θυμισες στο λυκειο εναν διευθυντη που ειχαμε. Αν εκανες καμια τανζανια χοντρη και σε πηγαινανε σε κοιτουσε και δυο λεξεις ελεγε. Τον αριθμο και τις μερες π.χ. δυο μερες, μια μερα κλπ Τπτ αλλο. Δεν το χρυσωνε το χαπι με τπτ αγορι μου ειμαι στην δυσκολη θεση να σε αποβαλω κλπ κλπ. Σε ξαπλωνε με ενα χτυπημα.
Fiat Egea - Tipo