-
@andreas72 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Μετά από κάποιο πρόβλημα που είχα, ο λογαριασμός μου αποκαταστάθηκε. Όσο όμως δεν ήταν ενεργός, δεν είχα τρόπο να επικοινωνήσω με τους admin.
Υπάρχει κάποιος τρόπος για επικοινωνία εκτός σύνδεσης;Μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας στα e-mails του Περιοδικού, όπως φαίνονται στο κάτω μέρος της σελίδας και του Forum. Θα προστεθεί και απευθείας επικοινωνία με την Διαχείριση.
@otokomae said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Καλησπερα. Στο θεμα περι λιπαντικων γενικως απο το 2009 παει στο 2020. Χαθηκαμε λιγο.
Αυτό ήταν το παλιό (κλειδωμένο) Θέμα των Λιπαντικών και το πρόβλημα προϋπήρχε, αλλά θα γίνει μεταφορά. Ούτε ή άλλως συνεχίζουμε στα Λιπαντικά [#2].
@bassstarlet said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Η Αναζήτηση έχει θεματάκια.
Kαι όχι μόνο η Αναζήτηση, αλλά και η ταξινόμηση των απαντήσεων στα νήματα, είναι ότι νάναι.Τι προβλήματα σας εμφανίζει η Αναζήτηση και η Ταξινόμηση;
-
Π.χ όταν πατάω να μπω σε κάποιο θέμα, με βγάζει στις πρώτες σελίδες.
Προσωπικά εμένα δεν με βολεύει αυτό, ειδικά όταν οι περισσότερες απαντήσεις είναι ετών.
Γίνεται να με βγάζει πάντα στην τελευταία;Στην Αναζήτηση, έχω την εντύπωση πως λείπουν αποτελέσματα.
Ψάχνω με το nick μου για να βρω τα ποστ που έχω κάνει, και νομίζω πως λείπουν μερικά!
Τέλος πάντων, θα το ξαναδώ. -
Μπορείτε να πηγαίνετε στην τελευταία σελίδα αν πατήσετε στο σημείο που σημειώνω στον κύκλο:
Επίσης μπορείτε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις σας αν στην Αναζήτηση κλικάρετε στα γραναζάκια στο δεξί μέρος του πεδίου αναζήτησης και μετά πληκτρολογήσετε το nickname σας στο Πεδίο "Posted by"
-
Ευχαριστώ.
-
Είναι μέρες τώρα που δεν μπορώ να γράψω από το κινητό , το πρόβλημα είναι δικό μου ?
-
Μεγάλο πρόβλημα για να ποστάρουμε . Πρέπει να κάνουμε συνέχεια αποσύνδεση και σύνδεση για να βρούμε ένα παράθυρο
-
Καλημέρα.
Από κινητό είναι αδύνατο να γράψεις με οποιοδήποτε τρόπο πλέον. -
Κάνω δοκιμή διαβάζοντας το ποστ.
Χρησιμοποιώ το site ως "εφαρμογή" κι όχι κατευθείαν μέσα απ τον browser.
Και βλέπω πως δουλεύει... -
Κι εδώ μια δοκιμή απ το κινητό μέσω browser.
Μάλλον το έφτιαξαν. -
@piliourits said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Κι εδώ μια δοκιμή απ το κινητό μέσω browser.
Μάλλον το έφτιαξαν.Μπα , απο chrome όχι , μήπως έχω κάνε καμία λαλακία¨?
-
Εδώ και 2-3 μέρες, δεν μπορώ να κάνω post μέσω του Chrome, μόνο με τον Firefox.
-
Αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα, το οποίο προσπαθούμε να επιλύσουμε, σχετικά με τις δημοσιεύσεις. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας.
-
Εφαρμόσαμε κάποιες διορθώσεις. Αν αντιμετωπίσετε προβλήματα στην σύνταξη και υποβολή απάντησης, παρακαλώ να τα αναφέρετε. Παράλληλα διενεργούμε κι εμείς ελέγχους και δοκιμές. Ευχαριστώ.
-
Ο.κ., τώρα δουλεύει -τουλάχιστον σ'εμένα- κανονικά από κινητό.
-
Ήθελα να κάνω μια ερώτηση από καθαρή περιέργεια και ΜΟΝΟ. Βασικά αν το περιοδικό δεν θέλει να απαντήσει δεν τίθεται κανένα θέμα. Θα κοιμηθώ μια χαρά το βράδυ.
Έχουν περάσει τόσα και τόσα χρόνια από τότε που άρχισε να λειτουργεί το φόρουμ. Έ΄χουν υπάρξει εντάσεις και εντάσεις. Κάποιες από αυτές έχουν περάσει τα όρια και σε κάποιες περιπτώσεις έχω δει τους υπεύθυνους να κάνουν δημοσιεύσεις τύπου "θα το δει η νομική μς υπηρεσία κλπ κλπ"
Έχει υπάρξει περίπτωση όπου το περιοδικο/ φόρουμ έχει στραφεί δικαστικά ενάντια σε κάποιο μέλος ή και το αντίθετο? -
Υπήρξαν ελάχιστες περιπτώσεις που εξετάστηκε κάτι τέτοιο, διότι στοιχειοθετούνταν πιθανόν και αδικήματα, αλλά η απόφαση της Διεύθυνσης του Περιοδικού ήταν να μην δώσει συνέχεια και να απομακρύνει απλά αυτά τα άτομα από τον χώρο φιλοξενίας του Forum.
-
Όταν κάνω Αναζήτηση με το nick μου, για να βρω τα posts που έχω κάνει, έχει ένα «κενό» ετών.
Από το 2021 πάει κατευθείαν στο 2013 και μετά 2005!
Μάλιστα θυμάμαι, πως πρόσφατα έχω κάνει κάποιες δημοσιεύσεις, αλλά δεν τις βλέπω. -
@bassstarlet said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Όταν κάνω Αναζήτηση με το nick μου, για να βρω τα posts που έχω κάνει, έχει ένα «κενό» ετών.
Από το 2021 πάει κατευθείαν στο 2013 και μετά 2005!
Μάλιστα θυμάμαι, πως πρόσφατα έχω κάνει κάποιες δημοσιεύσεις, αλλά δεν τις βλέπω.Για να δείτε τις δημοσιεύσεις σας πατήστε πάνω στο username σας για να μεταφερθείτε στο προφίλ σας.
Η αναζήτηση δεν ενδείκνυται για να βρειτε ολες τις δημοσιεύσεις σας παρά μόνο κάτι συγκεκριμένο που ψάχνετε.
Το προφιλ είναι για αυτή τη δουλειά. Αν λείπει κάτι απο εκει στείλτε μας τι ακριβώς να το ερευνήσουμε.
Το λινκ για τις δημοσιεύσεις στο προφίλ σας είναι το: https://forum.4troxoi.gr/user/bassstarlet/posts
-
Η λύση είναι μπροστά μας και δεν την βλέπουμε!
Ευχαριστώ και πάλι. -
Η μετάβαση στην 1η μη διαβασμένη δημοσίευση ακόμα δεν παίζει;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]