-
Που τέτοια τύχη….

Σόρρυ αλλά ήταν φοβερή πάσα….
-
@lap said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Είχε πέσει το φόρουμ, ή με απέβαλαν;

Εσύ έχεις ασυλία, μη φοβάσαι

-
-
Όσον αφορά στις ποινές αποβολής, και την κλιμάκωση τους μετά από επανάληψη, να σημειώσουμε πως ο τιμωρημένος δεν έχει ιδέα για ποιο λόγο τιμωρήθηκε, καθώς δεν στέλνεται κάποιο μεηλ ούτε μπορεί να διαβάσει τις ανακοινώσεις μετά την τιμωρία του...
-
@piliourits said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Όσον αφορά στις ποινές αποβολής, και την κλιμάκωση τους μετά από επανάληψη, να σημειώσουμε πως ο τιμωρημένος δεν έχει ιδέα για ποιο λόγο τιμωρήθηκε, καθώς δεν στέλνεται κάποιο μεηλ ούτε μπορεί να διαβάσει τις ανακοινώσεις μετά την τιμωρία του...
Μετά την λήξη της τιμωρίας μπορεί να διαβάσει την ανακοίνωση. Για αυτό άλλωστε επισημαίνεται και το nickname τοu.
-
Μάλλον εννοεί ότι όταν κάποιος παίρνει ποινή 7 μέρες, μάλλον θα σταματήσει να δοκιμάζει συνέχεια να μπει.
Δεν έχει καμία σελίδα να ενημερώνεται ότι έφαγε Μπαν; -
7 μερες για φωτογραφιες ειναι τρομερα αυστηρο, ξεπερναει τα ορια του παραλογου.
-
Η λύση είναι:
μπαίνει χωρίς login
διαβάζει ότι έφαγε Μπαν
και προετοιμάζει απαντήσεις στα θέματα που δεν μπόρεσε να εκφράσει άποψη λόγω του ΜπανΤώρα όντως! οτιδήποτε πάνω από μέρα για εικόνα είναι υπερβολή!
-
Έτσι κάνω.....
Ετοιμάζω την απολογία μου, και τα κατηγορώ μου
-
@nickthetrib said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Η λύση είναι:
μπαίνει χωρίς login
διαβάζει ότι έφαγε Μπαν
και προετοιμάζει απαντήσεις στα θέματα που δεν μπόρεσε να εκφράσει άποψη λόγω του ΜπανΤώρα όντως! οτιδήποτε πάνω από μέρα για εικόνα είναι υπερβολή!
Και στα διπλωματα , υπερβολικες ειναι οι ποινες, αλλά ετσι γινεται μεχρι να συμμορφωθείτε

-
@sarantism said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
@wantone said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
Ο Μητσοτάκης είπε πως πρώτη προτεραιότητά του είναι να φτιάξει το οδικό δίκτυο της Κρήτης. Μάλλον δεν το έκανε. Εκεί μειώθηκε και πόσο το ποσοστρό των τροχαίων;
χρήστη @sarantism σβήνουμε τα λινκ του YouTube, όταν κάνουμε quote, την επόμενη φορά θα επιβληθεί ποινή
Δεν το ήξερα. Αλλά βάλε μου τώρα ποινή γιατί εγώ δεν είμαι στρατιωτάκι σου να με διατάζεις.
Την Προστακτική στο σπίτι σου.
Ποιος είσαι; Ο adp ή ο Φάνης;χρήστη @sarantism σας έγινε σύσταση- προτροπή, αν ήταν διαταγή σε καθαρή προστακτική, θα λέγαμε «σβήνετε το λινκ» (για συνεχή πράξη) ή «σβήστε το λινκ» (για μία φορά). Παρακαλούμε να διαβάσετε τον κανονισμό του φόρουμ πριν δημοσιεύσετε ξανά
-
Ο Μητσοτάκης είπε πως πρώτη προτεραιότητά του είναι να φτιάξει το οδικό δίκτυο της Κρήτης. Μάλλον δεν το έκανε. Εκεί μειώθηκε και πόσο το ποσοστρό των τροχαίων;
χρήστη @sarantism σβήνουμε τα λινκ του YouTube, όταν κάνουμε quote, την επόμενη φορά θα επιβληθεί ποινή
Δεν το ήξερα. Αλλά βάλε μου τώρα ποινή γιατί εγώ δεν είμαι στρατιωτάκι σου να με διατάζεις.
Ποιος είσαι; Ο adp ή ο Φάνης;χρήστη @sarantism σας έγινε σύσταση- προτροπή, αν ήταν διαταγή σε καθαρή προστακτική, θα λέγαμε «σβήνετε το λινκ» (για συνεχή πράξη) ή «σβήστε το λινκ» (για μία φορά). Παρακαλούμε να διαβάσετε τον κανονισμό του φόρουμ πριν δημοσιεύσετε ξανά
Έγινε. Θα τον διαβάσω τώρα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
@A-d-P έχεις την καλοσύνη να μου δώσεις link με τους όρους του φόρουμ γιατί ή είμαι ανίκανος να τους βρω ή είναι κάπου χαντακομένοι;
Ευχαριστώ -
Δεν έκατσα να διαβάσω τον νέο ΚΟΚ και πελαγοδρομώ για να βρω τους όρους του φόρουμ.
Δεν τους βρίσκω. Αν ξέρει κανείς που κοντά πέφτουν ας μου δώσει ένα link -
Έγινε. Θα τον διαβάσω τώρα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
@A-d-P έχεις την καλοσύνη να μου δώσεις link με τους όρους του φόρουμ γιατί ή είμαι ανίκανος να τους βρω ή είναι κάπου χαντακομένοι;
ΕυχαριστώΤέρμα κάτω στη σελίδα είναι

-
@sarantism said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Δεν έκατσα να διαβάσω τον νέο ΚΟΚ και πελαγοδρομώ για να βρω τους όρους του φόρουμ.
Δεν τους βρίσκω. Αν ξέρει κανείς που κοντά πέφτουν ας μου δώσει ένα linkΣιγα μη κατσεις να διαβασεις
Απλα σου εκαναν παρατηρηση και οχι μπανιο μαλλον στην χαρισαν (πριν καμμια βδομαδα σε εναν εριξαν μια βδομαδα νομιζω ) γιατι οταν κανουμε παραθεση αλλο ποστ που εχει μεσα βιντεο η φωτο , την σβηνουμε απ την παραθεση (quote) για να μην επιβαρυνεται ο σερβερ του φορουμ .
Σε ολα τα αλλα ειναι πολλοι ανεκτικοι ακομα και οταν τους βριζεις (μην σου πω οτι τους αρεσει κιολας γιατι ειναι πλακατζηδες )
Σε περιπτωση που δεν το ξερεις , οι μοντς ειναι γυναικες που εμφανιζονται με αντρικα νικνειμ για να φαινονται σκληροι (η ισως ειναι λεσβιες ) οποτε τα νευρα μερικες φορες ειναι φυσιολογικα . -
Τους διάβασα τους όρους. Βρήκα τον όρο που παραβίασα. Έχω φάει μπινελίκι και δεν έδωσα σημασία ούτε έκανα report. Εντάξει ο καθένας έχει και τις κακές του στιγμές. Διάβασα πως θα μπορούσε να μου γίνει η υπόδειξη με p.m. Εντάξει στην ευχέρεια του mod είναι αν θέλει να είναι διακριτικός ή αδιάκριτος και να κάνει επίδειξη ισχύος σε όλους.
Αυτό που δε μου άρεσε είναι που δε μου λέει ποιος είναι αυτός από τους mods που ενοχλήθηκε.
Ας κρύβεται.
Έχω συνηθίσει σε φόρουμς του εξωτερικού που μιλάνε διαφορετικά. Εμείς εδώ στο Ελλάντα, έχουμε δρόμο ακόμα. -
Τους διάβασα τους όρους. Βρήκα τον όρο που παραβίασα. Έχω φάει μπινελίκι και δεν έδωσα σημασία ούτε έκανα report. Εντάξει ο καθένας έχει και τις κακές του στιγμές. Διάβασα πως θα μπορούσε να μου γίνει η υπόδειξη με p.m. Εντάξει στην ευχέρεια του mod είναι αν θέλει να είναι διακριτικός ή αδιάκριτος και να κάνει επίδειξη ισχύος σε όλους.
Αυτό που δε μου άρεσε είναι που δε μου λέει ποιος είναι αυτός από τους mods που ενοχλήθηκε.
Ας κρύβεται.
Έχω συνηθίσει σε φόρουμς του εξωτερικού που μιλάνε διαφορετικά. Εμείς εδώ στο Ελλάντα, έχουμε δρόμο ακόμα.ΡΕ συ εχουν τις σκοτουρες τους εχουν να ασχολουνται και με το φορουμ (με δυσκολους πελατες σαν τον κρουζερ και τον λαπ ) , κι οχι μονο εδω ο ενας τουλαχιστον εχει και σαιτ για ενηλικους και μαλιστα αφιλοκερδως ( αν και υπογεια λεγεται οτι μπορουν να αγορασουν τα αυτοκινητα δοκιμων με 90% εκπτωση ) τι να πρωτοκανουν ; βαλαν εκει ενα κοκκιναδι κιεσυ το κανεις θεμα
-
Ότι καταλαβαίνουν ας κάνουν. Τη δουλειά τους, τη δουλειά μου.
-

-
Του έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν σηκώνει ! Οκ αφεντικό μην κάνεις έτσι, συνεχίζω το κουβάλημα !
-
@otso said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Ας κρύβεται.
Έχω συνηθίσει σε φόρουμς του εξωτερικού που μιλάνε διαφορετικά. Εμείς εδώ στο Ελλάντα, έχουμε δρόμο ακόμα.) , κι οχι μονο εδω ο ενας τουλαχιστον εχει και σαιτ για ενηλικους και μαλιστα αφιλοκερδως (

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]