-
λοιπον εχουμε πολυ παλια μεταλλικα φαναρια και στο εσωτερικο στον καθρεφτη εχει φυγει το νικελ η (χρωμιο); και υπαρχει σκουρια .
πως μπορω να τα ζωντανεψω; υπαρχουν χρωματα στο εμποριο που να κανουν αυτην την δουλεια; -
λοιπον εχουμε πολυ παλια μεταλλικα φαναρια και στο εσωτερικο στον καθρεφτη εχει φυγει το νικελ η (χρωμιο); και υπαρχει σκουρια .
πως μπορω να τα ζωντανεψω; υπαρχουν χρωματα στο εμποριο που να κανουν αυτην την δουλεια; -
Διχως να το εχω κανει υποθετω πως αν προκειται για στιγματα σκουριας,ΕΓΩ θα τα περνουσα μια αλοιφη για νικελ-χρωμιο.Αν ειναι εκτεταμενη η ζημια μια λυση ειναι σε μπανιερα με χρωμιο ή νικελ αλλα σιγουρα στον φωτισμο θα εχει διαφορα αφου σε διαφορα σημεια θα προστεθει περισσοτερο υλικο ενω σε αλλα λιγοτερο.Φυσικα τα παραπανω αν το κατοπτρο ειναι μεταλλικο,αν ειναι πλαστικο επινικελωμενο ή επιχρωμιομενο το αποτελεσμα θα ειναι να φευγουν φλουδες απο μεταλλο στην περιπτωση της αλοιφης και στην περιπτωση της βούτας σε μπανιερα να λιωνει το πλαστικο και να γινει αισχος.
Παντως βαφη δεν νομιζω πως υπαρχει! -
Εάν το φανάρι λύνει και μένει μόνο ο καθρέπτης, θα αναζητήσεις εργαστήριο που κατασκευάζει τους καθρέπτες από φωτιστικά. Τέτοιο εργαστήριο μπορεί να τους επισκευάσει.
Δουλεύουν το σύστημα vacuum.
Έχω επισκευάσει τέτοια φανάρια σε ford sierra. -
Ο χρήστης ΗΝ1984 έγραψε:
Εάν το φανάρι λύνει και μένει μόνο ο καθρέπτης, θα αναζητήσεις εργαστήριο που κατασκευάζει τους καθρέπτες από φωτιστικά. Τέτοιο εργαστήριο μπορεί να τους επισκευάσει.
Δουλεύουν το σύστημα vacuum.
Έχω επισκευάσει τέτοια φανάρια σε ford sierra.σιγουρα αυτη ειναι η καλυτερη λυση και η σωστη .μηπως θυμασαι και ποσο σου στοιχισε; ετσι για να εχουμε μια ταξη μεγεθους για το κοστος.
καπου ειδα βεβαια και ειδικες βαφες που χρησιμοποιουν μοντελιστες.
ΝΙΚΕΛ (χρωμιο) σε φαναρια