-
Μια ερωτηση θελω να κανω.σκεφτομαι να αλαξω τις βασεις αμορτισερ σε renault laguna 2 2002 1.6 γιατι ακουγετε ενας θορυβος και μου ειπαν μαλλον βασεις.Τι επιλογη να κανω σε μαρκα ?εχω ακουσει οτι οι SKF ειναι καλες.
-
Μια ερωτηση θελω να κανω.σκεφτομαι να αλαξω τις βασεις αμορτισερ σε renault laguna 2 2002 1.6 γιατι ακουγετε ενας θορυβος και μου ειπαν μαλλον βασεις.Τι επιλογη να κανω σε μαρκα ?εχω ακουσει οτι οι SKF ειναι καλες.
-
-
Ο χρήστης Nikos T έγραψε:
Μια ερωτηση θελω να κανω.σκεφτομαι να αλαξω τις βασεις αμορτισερ σε renault laguna 2 2002 1.6 γιατι ακουγετε ενας θορυβος και μου ειπαν μαλλον βασεις.Τι επιλογη να κανω σε μαρκα ?εχω ακουσει οτι οι SKF ειναι καλες.Όλες στην ίδια κατηγορία είναι , θα σου πρότεινα τις γνήσιες, είναι ακριβότερες αλλά σαν το γνήσιο τίποτα καλύτερο σε ορισμένα ανταλλακτικά, έχω 6 Renault διάφορα μοντέλα και ξέρω τι σου λέω.
Top-mount, αμορτισέρ και βάσεις μηχανής σαζμάν πάντα γνήσια.
Βασεις αμορτισερ renault laguna 2 2002 1.6