-
Καλημέρα σε όλους...αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο focus μου..σταματησε να λειτουργεί το κεντρικό κλείδωμα...άλλαξα μπαταρία στο κλειδί, τσεκάρισα ασφάλειες...ακόμα και την 63...μεχρι που δοκίμασα να κουμπωσω άλλη κλειδαριά απτην πλευρα οδηγου(used). Τότε το μόνο που συνέβη ηταν να ξεκλειδώσει αυτή του συνοδηγού! Με το ξεκούμπωμα, αυτή του συνοδηγού ξανακλειδωσε...τοις πταιει οεο;;;
-
Καλημέρα σε όλους...αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο focus μου..σταματησε να λειτουργεί το κεντρικό κλείδωμα...άλλαξα μπαταρία στο κλειδί, τσεκάρισα ασφάλειες...ακόμα και την 63...μεχρι που δοκίμασα να κουμπωσω άλλη κλειδαριά απτην πλευρα οδηγου(used). Τότε το μόνο που συνέβη ηταν να ξεκλειδώσει αυτή του συνοδηγού! Με το ξεκούμπωμα, αυτή του συνοδηγού ξανακλειδωσε...τοις πταιει οεο;;;
-
-
Με το κλειδί (όχι τον τηλεχειρισμό), δουλεύουν όλα σωστά;
-
συνηθως το μυαλο του κεντρικου κλειδωματος είναι η κλειδαρια του οδηγου
-
Ούτε με το κλειδί δούλευαν...ωστόσο σήμερα έλυσα την κλειδαριά του οδηγού και αφού καθαρίστηκε επιμελώς, ξανατοποθετήθηκε και δουλεύει, αλλά όχι μέσω τηλεχειρισμού...μόνο με χρήση του κλειδιού στις κλειδαριές...ακούγεται καλύτερα και από καινούρια! Όμως προσπάθησα να επαναπρογραμματίσω το κλειδί του τηλεχειρισμου, αλλά τίποτα ...δεδομένου οτι ελυσα το θεμα κεντρικο κλειδωμα ως προς το ημισυ, καμιά ιδέα για από κει και πέρα??? Ευχαριστώ REALZEUS και kospapad !!!
-
Σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο Ford θα στο επαναπρογραμματίσει ο ηλεκτρολόγος σε δυο λεπτά.
-
Λύθηκε και το θέμα του τηλεχειρισμού!!! Μία από τις επαφές στο τηλεκοντρόλ εκεί που πατάει η μπαταρία απλά δε πατούσε σωστά ... φαίνεται οι πτώσεις έκαναν τη ζημιά...οπότε βάζοντας λίγο το χεράκι μου δουλεύει και πάλι!!! Το θέμα μπορεί να κλειδώσει...αποκαταστάθηκε η ζημιά!!! Ευχαριστώ!!!
Κεντρικό κλείδωμα Ford focus 1.8 Mk1