-
Καλησπέρα σας
Θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω ενα FIAT GRANDE PUNTO DIESEL 2007 και οταν ανεβαζω τις στροφες πανω απο 2500 με βαζει safe mode και σταματαει η τουρμπινα. με το που κλεισω την μηχανη και την ξανανοιξω λειτουργει κανονικα η τουρμπινα Πηγα στην φιατ και με βρηκανε βλαβη P0234 το οποιο λενε οτι ειναι υψηλη πιεση αερα στην τουρμπινα.μου ειπανε οτι δεν ξερουνε απο που μπορει να προερχετε η βλαβη.με ειπανε οτι μπορει να φταιει η βαλβιδα πιεσησ τουρμπο(ν75 λεγομενη) κανα καλωδιο να κοπηκεισως και απο την ηλεκτροβαλβιδα westgate η κανα κολαρο να ειναι ανοιχτο και να χανει...Δεν ξερω εχω προβληματιστει..εχετε ακουσει ποτε σας παρομοια περιπτωση η να εχει παθει καποιος το ιδιΟ.Ενημερωνω οτι δεν εχω dpf(το εβγαλα πριν κανα μηνα) και εκανα λαδιων πριν λιγο καιρο σε selenia 5w30. πρωτη φορα..
-
Καλησπέρα σας
Θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω ενα FIAT GRANDE PUNTO DIESEL 2007 και οταν ανεβαζω τις στροφες πανω απο 2500 με βαζει safe mode και σταματαει η τουρμπινα. με το που κλεισω την μηχανη και την ξανανοιξω λειτουργει κανονικα η τουρμπινα Πηγα στην φιατ και με βρηκανε βλαβη P0234 το οποιο λενε οτι ειναι υψηλη πιεση αερα στην τουρμπινα.μου ειπανε οτι δεν ξερουνε απο που μπορει να προερχετε η βλαβη.με ειπανε οτι μπορει να φταιει η βαλβιδα πιεσησ τουρμπο(ν75 λεγομενη) κανα καλωδιο να κοπηκεισως και απο την ηλεκτροβαλβιδα westgate η κανα κολαρο να ειναι ανοιχτο και να χανει...Δεν ξερω εχω προβληματιστει..εχετε ακουσει ποτε σας παρομοια περιπτωση η να εχει παθει καποιος το ιδιΟ.Ενημερωνω οτι δεν εχω dpf(το εβγαλα πριν κανα μηνα) και εκανα λαδιων πριν λιγο καιρο σε selenia 5w30. πρωτη φορα..
-
Καλησπέρα σας
-
Οταν βγάζεις το dpf λογικό ειναι να μην διαβάζει σωστα το καύσιμο ο εγκέφαλος και να βγάζει σφάλματα.
-
Ενημερωνω οτι δεν εχω dpf (το εβγαλα πριν κανα μηνα)
Άρχοντας !
-
Ο χρήστης Petran4 έγραψε:
Καλησπέρα σαςΕνημερωνω οτι δεν εχω dpf(το εβγαλα πριν κανα μηνα) και εκανα λαδιων πριν λιγο καιρο σε selenia 5w30. πρωτη φορα..
Αισθάνομαι την ανάγκη να σου πω Σβήστηκαν υβριστικά σχόλια [Admin] Όχι μόνο γιατί είσαι παράνομος κατά συρροή, αλλά γιατί επέλεξες να βγάλεις ένα εξάρτημα το οποίο υποτίθεται ότι σώζει τα παιδιά μου από τα καυσαέρια που φτύνει ο κουβάς σου. Και το πιο προκλητικό είναι ότι το λες σαν να είναι κάτι φυσιολογικό, λες και ενημερώνεις ότι έβαλες ζάντες. Ντροπή.
Κι εγώ αισθάνομαι την ανάγκη να σου πω να είσαι πιο κόσμιος. [Admin]
-
Το αμαξι απο τη στιγμη που θα περασει κανονικα κτεο, ή και δεν θα ελεγχθει ποτε στο δρομο, φτυσε καλυτερα καποιους αλλους. Αμφιβαλλω αν σκεφτοταν να βγαλει το dpf ο φιλος σε καποια ευρωπαικη χωρα. Και ενας Γερμανος με παιδεία να ερθει στη χωρα μας, αργα ή γρηγορα θα προσαρμοστει και θα κανει τα ιδια. Σε εμπνεει αυτη η χωρα!
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Το αμαξι απο τη στιγμη που θα περασει κανονικα κτεο, ή και δεν θα ελεγχθει ποτε στο δρομο, φτυσε καλυτερα καποιους αλλους. Αμφιβαλλω αν σκεφτοταν να βγαλει το dpf ο φιλος σε καποια ευρωπαικη χωρα. Και ενας Γερμανος με παιδεία να ερθει στη χωρα μας, αργα ή γρηγορα θα προσαρμοστει και θα κανει τα ιδια. Σε εμπνεει αυτη η χωρα!Αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία του ΧΟΝΤΡΟΛΑΚΑΜΑ!!!! ...Τρις χειρότερα από αυτόν που έβγαλε το φίλτρο.....
-
Ο χρήστης Petran4 έγραψε:
Καλησπέρα σαςΘα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω ενα FIAT GRANDE PUNTO DIESEL 2007 και οταν ανεβαζω τις στροφες πανω απο 2500 με βαζει safe mode και σταματαει η τουρμπινα. με το που κλεισω την μηχανη και την ξανανοιξω λειτουργει κανονικα η τουρμπινα Πηγα στην φιατ και με βρηκανε βλαβη P0234 το οποιο λενε οτι ειναι υψηλη πιεση αερα στην τουρμπινα.μου ειπανε οτι δεν ξερουνε απο που μπορει να προερχετε η βλαβη.με ειπανε οτι μπορει να φταιει η βαλβιδα πιεσησ τουρμπο(ν75 λεγομενη) κανα καλωδιο να κοπηκεισως και απο την ηλεκτροβαλβιδα westgate η κανα κολαρο να ειναι ανοιχτο και να χανει...Δεν ξερω εχω προβληματιστει..εχετε ακουσει ποτε σας παρομοια περιπτωση η να εχει παθει καποιος το ιδιΟ.Ενημερωνω οτι δεν εχω dpf(το εβγαλα πριν κανα μηνα) και εκανα λαδιων πριν λιγο καιρο σε selenia 5w30. πρωτη φορα..
Aπορω πως στην αντιπροσωπεια δε στο επισημανανε αυτο με το φιλτρο καταλοιπων και ας πουμε πως εσυ παιζει να μην τους το ειπες αυτοι που υποτιθεται ξερουν δε το προσεξαν η δε σου παν κατι γιαυτο? Επισης οσοι ξηλωνουν τετοια εξαρτηματα οπως βαλβιδες ανακυκλωσης καυσαεριων, καταλυτες, dpf κ.α. (και κακος) για να κερδισουν κατι σε υσχυ συχνα πατανε remap στους εγκεφαλους των οχηματων ωστε να ''ξεγελασουν'' την απουσια αυτων των εξαρτηματων. Οπως και να χει θα συμφωνησω με τον dexter13. Αν δε το εχει πει στην αντιπροσωπεια αυτο με το dpf καλο ειναι να τους το αναφερεις μπας και κανεις καποια αρχη.
Βλάβη p0234 στο τουρμπο και safe mode!