-
Άνοιξαν χθες το βράδυ στα Εξάρχεια το panda της αδελφής μου. Η κλειδαριά του οδηγού πλεον δεν δουλεύει. Ένας απλός κλειδαράς της γειτονιάς θα μπορεσει να την επισκευάσει η τελοσπαντων να αλλάξει αφαλο χωρίς να χρειαζεται δευτερο κλειδί. Έχω ακουσει για εναν στην καλογρέζα που κανει τέτοιες δουλειές αλλά πεφτει λίγο μακρια. Γνωριζετε κανέναν εξίσου καλό απο κεντρο η νοτια προάστια??
-
Άνοιξαν χθες το βράδυ στα Εξάρχεια το panda της αδελφής μου. Η κλειδαριά του οδηγού πλεον δεν δουλεύει. Ένας απλός κλειδαράς της γειτονιάς θα μπορεσει να την επισκευάσει η τελοσπαντων να αλλάξει αφαλο χωρίς να χρειαζεται δευτερο κλειδί. Έχω ακουσει για εναν στην καλογρέζα που κανει τέτοιες δουλειές αλλά πεφτει λίγο μακρια. Γνωριζετε κανέναν εξίσου καλό απο κεντρο η νοτια προάστια??
-
-
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
Άνοιξαν χθες το βράδυ στα Εξάρχεια το panda της αδελφής μου. Η κλειδαριά του οδηγού πλεον δεν δουλεύει. Ένας απλός κλειδαράς της γειτονιάς θα μπορεσει να την επισκευάσει η τελοσπαντων να αλλάξει αφαλο χωρίς να χρειαζεται δευτερο κλειδί. Έχω ακουσει για εναν στην καλογρέζα που κανει τέτοιες δουλειές αλλά πεφτει λίγο μακρια. Γνωριζετε κανέναν εξίσου καλό απο κεντρο η νοτια προάστια??Στο 99% των πάαααααααααααρα πολλών περιπτώσεων παραβίασης Panda, η κλειδαριά φτιάχνει. Παίζει ρόλο η δύναμη, η γωνία και γενικά ο τρόπος που έγινε η παραβίαση από το αντικείμενο
Να περιμένεις κόστος από 30-50 ευρώ για την επισκευή. -
Την επισκευή μπορεί να την κανει ένας τυχαιος κλειδαράς της γειτονιάς μου η πρεπει να ξενιτευτω να το πάω σε κάποιον με ειδικές γνώσεις?
-
Το ολο 'ζουμι' ειναι αν εχουν καταστραφει τα 'λαμακια' ( αμα τη δεις λυμενη θα καταλαβεις ) της κλειδαριας.
Δυο φορες που ειχα ρωτησει σε συνικιακό κλειδαρα ( οχι απο παραβιασεη παντως ) μπορουσαν και οι 2....
Να επεσα στη περιπτωση?? Δε νομιζω...
-
Aν ο διαρρηκτης δεν εχει σπασει/ξηλωσει τελειως τον αφαλο,αλλα απλα τον εχει παραμορφωσει και δεν μπαινει το κλειδι,υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις(ισως και μονος σου,αν τυχαινει να πιανουν λιγο τα χερια σου..)
Βγαλε τον αφαλο,διελυσε τον(εφοσον δεν ειναι φιξ) και βγαλε απο μεσα τις μπιλιες/λαμακια η οτι αλλο εχει..τοτε η κλειδαρια λογικα θα δουλευει με το κλειδι που εχεις.Βεβαια ετσι θα δουλευει και με οποιοδηποτε αλλο κλειδι ,αλλα ετσι κι αλλιως αυτο δεν θα το ξερει ο υποψηφιος κλεφτης,οποτε το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. Ειναι η πιο ανεξοδη και γρηγορη λυση που μπορω να σκεφτω.Εμας στο Saxo,μας εχουν παραβιασει και τις δυο πορτες..εχουμε κανει αυτο που περιγραψα παραπανω,το εχουμε ετσι καμμια δεκαρια χρονια,και δεν προσπαθησε κανεις να το ανοιξει ξανα..οποτε σαν ιδεα,εχει εφαρμογη.
-
Πού μένεις φίλε, τί χρώμα είναι το saxo σου?
ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ