-
Καλησπέρα,
Πέρασα ΚΤΕΟ (Mitsubishi L300 - μοντέλο 1985) και είδα ότι αυτή τη φορά μου σημείωσαν στις ελλείψεις '8104 Φώτα πορείας: Χαμηλή φωτεινή ένταση', αλλά κατ' εμένα μια χαρά φωτίζουν. Μήπως, κάτι τέτοιο το έχουν γράψει και σε κάποιον άλλο να μου πει τι έκανε να το φτιάξει; Άλλαξε λάμπες ή φανάρια; -
Καλησπέρα,
Πέρασα ΚΤΕΟ (Mitsubishi L300 - μοντέλο 1985) και είδα ότι αυτή τη φορά μου σημείωσαν στις ελλείψεις '8104 Φώτα πορείας: Χαμηλή φωτεινή ένταση', αλλά κατ' εμένα μια χαρά φωτίζουν. Μήπως, κάτι τέτοιο το έχουν γράψει και σε κάποιον άλλο να μου πει τι έκανε να το φτιάξει; Άλλαξε λάμπες ή φανάρια; -
Καλησπέρα,
Εμένα μου είχε σπάσει το ένα οπότε τα άλλαξα και τα δυο για να μην έχουν διαφορά και μου είπε το ίδιο. Σαν δικαιολογία πως είναι δυνατόν καινούρια φανάρια να μην φωτίζουν μου απάντησε ότι μάλλον εκείνη την ώρα μπορεί να άναψε το βεντιλατέρ. Ούτε και ασχολήθηκα περισσότερο.
-
Και σε εμενα το ιδιο γραφουν παντα,και σε πολλους αλλους με παλια αυτοκινητα που ξερω,μαλλον γραφουν απλα κατι ετσι για τα ματια.
Θυμαμαι μαλιστα μια φορα με ειχαν κοψει για αυτο το λογο..οποτε τους λεω ''μισο λεπτο να αλλαξω τις λαμπες''..πεταγομαι σε ενα βενζιναδικο απεναντι,παιρνω δυο καινουριες και τις βαζω μπροστα στα ματια τους(εννοειται φυσικα πως δεν υπηρξε καμμια διαφορα στη φωτιστικη ικανοτητα)..και με περασαν κανονικα.Βεβαια το κορυφαιο ηταν μια αλλη φορα,που μου ειπαν οτι το αυτοκινητο ηθελε ευθυγραμμιση(ειχα κανει την προηγουμενη μερα)αλλα κατα τα αλλα δεν προσεξαν οτι ειχα κομμενο πατωμα..
Πλεον εχω καταληξει να μην δινω σημασια στο δελτιο ελεγχου,εφοσον το αυτοκινητο περναει κτεο επιτυχως..
-
Είναι μήπως θαμπά τα φανάρια και θέλουν γυάλισμα;
ΚΤΕΟ ΕΛΛΕΙΨΗ - ΚΩΔ. 8104