-
Καλησπερα! Εχω ενα citroen xsara coupe 1.4 θα αλλάξω σετ συμπλέκτη αλλα απο δυο μηχανικους ειχα δυο διαφορετικες προτασεις όσον αφορά τη μαρκα sachs κ valeo. Τι μου προτείνεται ως πιο καλό;
-
Καλησπερα! Εχω ενα citroen xsara coupe 1.4 θα αλλάξω σετ συμπλέκτη αλλα απο δυο μηχανικους ειχα δυο διαφορετικες προτασεις όσον αφορά τη μαρκα sachs κ valeo. Τι μου προτείνεται ως πιο καλό;
-
-
Ο χρήστης Μιχαέλα Στ έγραψε:
Καλησπερα! Εχω ενα citroen xsara coupe 1.4 θα αλλάξω σετ συμπλέκτη αλλα απο δυο μηχανικους ειχα δυο διαφορετικες προτασεις όσον αφορά τη μαρκα sachs κ valeo. Τι μου προτείνεται ως πιο καλό;πολυ καλυτερο.
-
ακουσα για πιθανοτητα σκλήρυνσης του συμπλεκτη με sachs, ισχυει;
-
σαν καινουργιο μπορει να υπαρχει μια μικρη διαφορα.
-
.
-
Ο χρήστης Μιχαέλα Στ έγραψε:
ακουσα για πιθανοτητα σκλήρυνσης του συμπλεκτη με sachs, ισχυει;Ποιος το λεει, αυτος που πουλαει το valeo?
(το οποιο με βαση η δικη μου εμπειρια δεν ειναι κακο, μια χαρα μεχρι τωρα).Γνωμη μου, ακομα και να σκληρύνει, θα το συνηθισεις σε μερικες ημερες.
-
απο αλλη ανάρτηση μου, μου εδωσαν αυτη την απαντηση δεν ξερω τι σχεση εχει! καλώς ευχαριστω πολυ παντως...
Σετ Συμπλέκτη..