-
Καλημέρα στο Forum,
Έχω το Polo 2007 μοντέλο και έχω χάσει το service book. Πήρα τηλέφωνο την karenta και μου είπε να δώσω 15 ευρώ προκαταβολή και θα μου το φέρει σε 2 μήνες!!! Η τιμή μου φάνηκε λογική, ο χρόνος όχι! Έψαξα στο net, μπας και το βρω, αλλά βρίσκω μόνο το owner’s manual.
Μπορείτε να με βοηθήσετε;
-
Καλημέρα στο Forum,
Έχω το Polo 2007 μοντέλο και έχω χάσει το service book. Πήρα τηλέφωνο την karenta και μου είπε να δώσω 15 ευρώ προκαταβολή και θα μου το φέρει σε 2 μήνες!!! Η τιμή μου φάνηκε λογική, ο χρόνος όχι! Έψαξα στο net, μπας και το βρω, αλλά βρίσκω μόνο το owner’s manual.
-
Καλημέρα στο Forum,
-
Με το χέρι να το γράφανε και να το κουβάλαγε στην καμπούρα της παραπληγική χελώνα από το Wolfsburg μέχρι την Αθήνα περπατώντας ποιο γρήγορα θα ερχόταν.
Όταν λες προκαταβολή 15 πόσα θέλουν συνολικά??
Πάρε τηλέφωνο καμιά άλλη μεγάλη αντιπροσωπεία, ή πήγαινε σε κανένα μαντρά, προσοχή όμως να είναι καρατσεκαρισμένο λάμόγιο!! Με τόσα βιβλιαράκια που εξαφανίζουν ή κατασκευάζουν εξαρχής θα είναι παιχνιδάκι!!!Αν και τώρα που το σκέφτομαι μπορείς να συνδυάσεις την επίσκεψη στο λαμόγιο με μια κούρα στο κοντεράκι του πόλο σε επισκευαστή - συνεργαζόμενο λαμόγιο του αρχιλαμόγιου κοντερά!!!Πές ότι σε στέλνει ο μαντράς να σου κάνει και καλύτερη τιμή...
Τυχεράκια καινουργιο θα το κάνεις!!!
Αντε βρε καλό στρώσιμο!!!
VW Polo Service Book '07