-
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ FORUM. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ MAZDA T600 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥ.
-
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ FORUM. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ MAZDA T600 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥ.
-
-
Πολυ ομορφο!!! δειξε μας ομως μερικες φωτο ακομα...
Βαλε κ μερικες απο τα σταδια της ανακατασκευης... Πως ηταν οταν το βρηκες κτλ...
Αντε να το χαιρεσαι!!!
-
Δεν ήξερα καν οτι υπήρξε αυτό το μοντέλο
Τί χρονολογίας είναι;;;;πού το βρήκες;;;ανταλλακτικά;;; -
Το Mazda t600 κατασκευάστηκε απο 1959-1971 το δικό μου ειναι μοντέλο 1967 ήταν πρώην δημόσιας Τρικυκλο Οσο αναφορά τα Ανταλλακτικα ψάχνοντας έχω βρει αρκετά γιατί θα συνεχίσω να φτιάξω και άλλο
-
ειναι παρα πολυ καλο μπραβο σου !!!
-
Ευχαριστω για τις ευχές αλλά πιο πολύ ευχαριστώ τον Κύριο Λαμπρου απο το βυρωνα που μου χάρισε αρκετά Ανταλλακτικα απο Mazda t600 που είχε και δεν μπόρεσε να φτιάξει γιατί του το πήρε ο Δημος ένα πρωι και το έχασε . Πάντως αν κάποιος φίλος έχει τέτοιο όχημα προς πώληση θα με ενδιέφερε η οτιδήποτε Ανταλλακτικο
-
απο mazda b1500 70 ξερεις καποιον για ανταλακτικα
-
πολυ ωραίο εγινε. δείξτε μας και το εσωτερικό του.
-
καλησπέρα τις φωτο από το εσωτερικο του τρικυκλου τις εχει δημοσιευσει το κεντρο ταπετσαρίας και αναπαλαίωσης οχημάτων στη σελιδα τους στο facebook δυο πολλοι αξιολογοι και μερακλήδες ταπετσερηδες στη περιοχη του Ασπροπυργου.
mazda t600