-
Καλησπερα παιδια...ενδιαφερομαι για ενα αυτοκινητο στα 1200-1400 περισσοτερο στα 1400 και τιμη μεχρι 7 το πολυ 8 χιλιαρικα...κατα προτιμηση θα θελα να ειναι σχετικα καινουργιο απο 2009 και μετα...εχω δει αρκετες αγγελιες ειδικα στο car.gr με πολυ ενδιαφεροντα αυτοκινητα σε καλες τιμες(ετσι πιστευω τουλαχιστον) αλλα οι περισσοτερες ειναι απο εμπορους και με προβληματιζει αυτο...θα ναι το πρωτο αυτοκινητο που θα οδηγησω αποκλειστικα, εχω εμπειρια βεβαια απο το Ford Ranger του πατερα μου αλλα και απο 1-2 αλλα που ετυχε να οδηγησω....παντως δεν εχω ιδιαιτερες τεχνικες γνωσεις περι των αυτοκινητων...περιμενω τις γνωμες σας
-
Καλησπερα παιδια...ενδιαφερομαι για ενα αυτοκινητο στα 1200-1400 περισσοτερο στα 1400 και τιμη μεχρι 7 το πολυ 8 χιλιαρικα...κατα προτιμηση θα θελα να ειναι σχετικα καινουργιο απο 2009 και μετα...εχω δει αρκετες αγγελιες ειδικα στο car.gr με πολυ ενδιαφεροντα αυτοκινητα σε καλες τιμες(ετσι πιστευω τουλαχιστον) αλλα οι περισσοτερες ειναι απο εμπορους και με προβληματιζει αυτο...θα ναι το πρωτο αυτοκινητο που θα οδηγησω αποκλειστικα, εχω εμπειρια βεβαια απο το Ford Ranger του πατερα μου αλλα και απο 1-2 αλλα που ετυχε να οδηγησω....παντως δεν εχω ιδιαιτερες τεχνικες γνωσεις περι των αυτοκινητων...περιμενω τις γνωμες σας
-
-
Για τι είδους χρήση προορίζεται;
-
Για μετακινησεις απο το χωριο στην πολη που εργαζομαι κυριως αλλα μου αρεσουν αρκετα τα ταξιδια θα θελα οταν εχω χρονο να κανω εκδρομες μιας και οπως καταλαβαινεις δεν ηταν ευκολο να κανω τετοιες διαδρομες με το αγροτικο ολον αυτον τον καιρο
-
Σε αυτά τα χρήματα(ή και λιγότερα) και για τη χρήση που προορίζεται,θα μπορούσες να κινηθείς είτε για για supermini είτε για μικρομεσαίο αυτοκίνητο...εξαρτάται από τα γούστα και τις επιθυμίες σου(χώροι,επιδόσεις,κατανάλωση).
Κάτι σε yaris/fiesta/swift ή σε auris/leon/golf;;
Έχεις οδηγήσει κάποιο; -
περισσοτερο θα προτιμουσα leon golf αλλα και polo η Ibiza δε με χαλανε
-
απο αυτα που ανεφερες εχω οδηγησει μονο ενα auris του 2007 1,4 2-3 φορες...επισης εχω οδηγησει Mazda 2 και Nissan almera και μπορω να πω πως ολα μου φανηκαν αρκετα αξιολογα
-
θελω ενα μικρο μεταχειρισμενο και τσεκαρα αυτο εδω το ibiza http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5641949/...πιστευτε οτι αξιζει το αυτοκινητο και οτι η τιμη του ειναι λογικη η ειναι αρκετα χαμηλα αρα ισως εχει καποιο κουσουρι?εννοειται πως αν ενδιαφερθω αμεσα θα το ελεγξω αλλα ειμαι μακρια οποτε θελω γνωμες για το αν αξιζει να ασχοληθω.. :
Δεν ανοίγουμε συνέχεια νέα θέματα! [Admin]
Αγορα μεταχειρισμενου