-
Συνήθως δε, αυτοί που ανήκουν στα ανώτερα στρώματα, σκέφτονται δίπλα και τριπλά για το που χαλάνε τα λεφτά τους.
-
@v_a said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Συνήθως δε, αυτοί που ανήκουν στα ανώτερα στρώματα, σκέφτονται δίπλα και τριπλά για το που χαλάνε τα λεφτά τους.
Γι αυτο καταφεραν και βγαλαν λεφτα.
Αλλοι ειναι εξυπνοι και επενδυουν, αλλοι ειναι γυφτοι, τσιπηδες και κλεφτες. -
Παραβλεπετε παράγοντες όπως το σωγαμπριλικι ή τους κρατικοδιαιτους απατεώνες κλπ
Βέβαια, είναι τζιμανια όσοι επιδίδονται σε τέτοια σπορ... -
@ntinaras said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@alexandros-k said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
To να λεμε οτι εδωσες πχ 50κ για αμαξι, αρα δεν πρεπει να σε νοιαζει η καταναλωση του , ειναι το ιδιο με το να λες οτι πηρες σπιτι με 300,000€ και δεν θα πρεπει να σε νοιαζει το κοστος θερμανσης ας πουμε
Αυτος που καταφερε να βγαλει λεφτα για να παρει αμαξι 50κ το καταφερε γιατι δε πεταει τα λεφτα του σε μαλακιες
αυτος που πηρε αμαξι με το ζορι και 72 δοσεις, μια ζωη φτωχος ηταν, και ετσι θα παραμεινει αμα εχει τετοια νοοτροπια.Η γενίκευση σε όλο της το μεγαλείο.
-
@alexandros-k said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
To να λεμε οτι εδωσες πχ 50κ για αμαξι, αρα δεν πρεπει να σε νοιαζει η καταναλωση του , ειναι το ιδιο με το να λες οτι πηρες σπιτι με 300,000€ και δεν θα πρεπει να σε νοιαζει το κοστος θερμανσης ας πουμε
Με 300000 πλέον παίρνεις σπίτι από 70-100 τμ.
Με 50000 αμάξι, είναι σαν σπίτι 600000. Τότε ναι ίσως να μην σε νοιάξει και τόσο το κόστος ενός κυριλέ εστιατορίου τον μήνα.
-
Υπάρχει κάπου εδώ στο φορουμ αρχαίο σχόλιο του στυλ κάποιος που αγοράζει bmw σειρά 7 ή MB S class δεν έχει λόγο να την πάρει πετρέλαιο γιατί έχει αρκετά λεφτά να της βάζει βενζίνη άσχετα της κατανάλωσης.
-
Σωστό.
Να ρωτήσουμε και τον Δία.
Εχουν οι Ρόλς κινητήρα ντίζελ ?
-
@super-t said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Υπάρχει κάπου εδώ στο φορουμ αρχαίο σχόλιο του στυλ κάποιος που αγοράζει bmw σειρά 7 ή MB S class δεν έχει λόγο να την πάρει πετρέλαιο γιατί έχει αρκετά λεφτά να της βάζει βενζίνη άσχετα της κατανάλωσης.
Αυτό θα έλεγα αλλά και εγώ....
-
@criuser said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Δεν είμαι ο Δίας, αλλά ΟΧΙ φυσικά!! Ιεροσυλία Ρολς με μαζούτ...έλεος!
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Παραβλεπετε παράγοντες όπως το σωγαμπριλικι ή τους κρατικοδιαιτους απατεώνες κλπ
Βέβαια, είναι τζιμανια όσοι επιδίδονται σε τέτοια σπορ...Και ως απατεωνας να πετυχεις, θελει καποιες ικανοτητες.
-
@katafractos17 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Όμως κατά τα άλλα, έρχεσαι τώρα και κατηγορείς για γερολαδάδες τελικά όσους θα αγόραζαν ένα PHEV.
Αυτά από έναν "γερολαδά" που δεν το αγόρασε μεν, αλλά αποφάσισε να μισθώσει το PHEV έναντι του απλού βενζινοκίνητου όπου το μίσθωμα έβγαινε σχεδόν το ίδιο και για τα δύο, μιας και το βενζινοκίνητο έχει εταιρικό φόρο ο οποίος έφερνε το συνολικό έξοδο μια η άλλη.
Κρίμα που αποφάσισα πέραν όλων των άλλων που έχει ως οφέλη, να μην πληρώνω και απλόχερα τα λίτρα της βενζίνης που προτείνεις στην κιμπάρικη συμβουλή σου. Έστω κι αν δεν είμαι αγοραστής αλλά μισθωτής.Έτσι εξηγείται, τρόμαξα να σε διαβάσω...κοίτα η επιλογή σου οικονομικά είναι άριστη. Μπορεί κι εγώ αυτό να έκανα αν ειχα τη δυνατότητα (δεν, αλλά για χάρη της συζήτησης) απλά αν κάποιος μου έλεγε ότι αυτό που κάνω είναι μίζερο μάλλον θα σφύριζα αδιάφορα...Οι Τογιόταιοι είναι συνειδητοποιημένοι, τα σκάνε για την οικονομία τέλος, οι επιδοτούμενοι Φεβ που κυνηγάνε και το ευρώ λεπτό βενζίνης δεν είναι καν εκεί..
Σε κάθε περίπτωση τι θεωρεί μίζερο ο καθένας είναι προσωπική άποψη και συγγνώμη αν προσέβαλα, πρόθεση μου είναι να χαρακτηρίσω συμπεριφορά (που έχω κάθε δικαίωμα) και όχι άτομο.
-
@criuser said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Σωστό.
Όχι
Έχουν όμως ηλεκτρικό , την spectre
Απίστευτη οικονομία , ΧΑ ΧΑ ΧΑ -
Σας θυμίζω το επισόδειο στο reality της Νόβα με τις μετατροπές σε supercars που οι μηχανικοί πήγαν κει μετέτρεψαν μια RR σε αέριο, ώστε να φτάνει η αυτονομία της (βενζίνη+αέριο) από το Λονδίνο στην Σκωτία.
Και το αφεντικό τους είπε να το ξηλώσουν, γιατί δεν μπορεί να προσβάλλουν τον πελάτη τους πώς δεν έχει λεφτά να πληρώνει την βενζίνη. -
Οι γαλαντομοι κατοχοι Ρολς Ροις
-
Τσίπης!! Αν θες Ρολς, να πληρώνεις και την συντήρηση....και φτηνό ήταν $2.500 για Ρολς.
-
-
Άργησαν μια δεκαετία. Τωρα που καταργήθηκε η πετρελαιοκίνηση.
Είχαμε και εδώ κάποια μέλη που το έβλεπαν ως μαγκιά. Κάποιοι έβγαζαν φράγκα όντας μηχανικοί που τα καταργούσαν, όντας κάτι παράνομο και την "έλεγαν" στους άλλους
Ελλάδα!
-
Το θέμα είναι να πιάσει τους παλιούς που ζουν χρόνια εις βάρος μας.
Βέβαια... ΚΤΕΟ και Ελλάδα... -
Τσίπης, που μου θέλει και Ρολς...
Σαν τους καθημερινούς ...καπιταλιστες γύρω μας, που αγοράζουν αμαξάκι με δόσεις και ψωνίζουν τις προσφορές του μάρκετ.
-
που να πετυχετε και τον θεουλη με taycan που τριγυρναει στα lidl να φορτισει τσαμπα
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά