-
Ο χρήστης antons έγραψε:
Euro 5 και 6 κυκλοφορούν κανονικά σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη....>Ψάχνουμε τις αποφάσεις στη Γερμανία ως κάτι νέο και το «μέλλον που έρχεται», ότι απαγορεύουν κατά τόπους (ιστορικό κέντρο, κάποιες οδοί και πλατείες) την κίνηση σε ντίζελ παλαιότερα από euro 5, όταν στην Ελλάδα υπάρχει καθολική απαγόρευσή τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εδώ και 40 χρόνια!! Πόσο μπροστά [emoji38] -
-
-
-
δηλαδη τα υβριδικα δεν αξιζουν για μεσα στη πολη αν δεν κανει και πολλα χιλιομετρα (για μεταχειρισμενο ενω)
-
Αν έχεις πρατήριο CNG που σε βολεύει πάρε φυσικού αερίου χωρίς δεύτερη σκέψη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εργοστασιακό? Εμένα όμως δεν μου κολλάει αυτό με τη φιάλη στο αμάξι μέσα.
-
Αν δεν σου κάθεται καλά μην το σκέφτεσαι, με το ζόρι δεν γίνεται κάτι. Από άποψη επικινδυνότητας όμως δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί κάτι όσο τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.
Επίσης, αν δεν σου κάθεται καλά η δεξαμενή CNG ούτε σε ηλεκτρικό / υβριδικό να πας γιατί πχ μετά από τρακάρισμα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα για πυρκαγιά σε ηλεκτρικό από ότι σε CNG.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Cng δεν ξέρω να υπάρχει εδώ. Η μεγάλη απορία είναι αξίζει να δωσω 10000 σε υβριδικό yaris μεταχειρισμένο?
-
Ο χρήστης vasilisaerox έγραψε:
Cng δεν ξέρω να υπάρχει εδώ. Η μεγάλη απορία είναι αξίζει να δωσω 10000 σε υβριδικό yaris μεταχειρισμένο?Μόνο 10 ; 18+ κάνει νέο! Προχωρα
-
Ο χρήστης alej έγραψε:
πχ μετά από τρακάρισμα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα για πυρκαγιά σε ηλεκτρικό από ότι σε CNG.Sent from my iPhone using Tapatalk
Τα ηλεκτρικά έχουν μικρό κίνδυνο πυρκαγιάς και έκρηξης μετά από ατύχημα. Σαφώς μικρότερο από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που κουβαλάνε καύσιμα.
Απλά ο κίνδυνος πυρκαγιάς δεν είναι μηδενικός, για αυτό και ακούγεται όποτε συμβεί κάτι στις ειδήσεις. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Cng δεν ξέρω να υπάρχει εδώ. Η μεγάλη απορία είναι αξίζει να δωσω 10000 σε υβριδικό yaris μεταχειρισμένο?
Μόνο 10 ; 18+ κάνει νέο! Προχωρα
Του 15 μοντέλο. Εσείς έχετε ακόμα το yaris?
Το βασικό + του υβριδικού για μένα είναι το ότι δεν έχει μίζα και δίσκο πλατό. Ev mode μέσα στη πόλη νομίζω θα μετράει και για βόλτες σε εθνική στη Κρήτη δεν χρειάζεται να πηγαίνεις πάνω από 110 μιας και τα όρια είναι χαμηλά πιστεύω ότι θα πηγαινει άνετα.Ενας μου είπε μην δώσεις 10000 για μεταχειρισμένο δώσε λίγο ακόμα για ενα καινούργιο (αλλη μάρκα όχι υβριδικό) αλλά αυτό με το 70 άλογα πιστεύω θα εχει ενα θέμα στο πως θα τραβάει.
Αυτα με προβληματίζουν και δεν εχω πάρει ακομα αμαξι. Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις.
-
Ρε παιδιά πόσο συχνά σας χαλάει η μίζα δλδ και το λέτε σαν υπερσημαντικό; Όσα αμάξια πέρασαν από τα χέρια μου, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την μίζα, ούτε έχω ακούσει από γνωστούς. Και ο δίσκος πλατό στο Aygo είχε πάει 250 euro με τοποθέτηση στα 100.000.
-
Του 15 μοντέλο. Εσείς έχετε ακόμα το yaris?
Το βασικό + του υβριδικού για μένα είναι το ότι δεν έχει μίζα και δίσκο πλατό. Ev mode μέσα στη πόλη νομίζω θα μετράει και για βόλτες σε εθνική στη Κρήτη δεν χρειάζεται να πηγαίνεις πάνω από 110 μιας και τα όρια είναι χαμηλά πιστεύω ότι θα πηγαινει άνετα.Ενας μου είπε μην δώσεις 10000 για μεταχειρισμένο δώσε λίγο ακόμα για ενα καινούργιο (αλλη μάρκα όχι υβριδικό) αλλά αυτό με το 70 άλογα πιστεύω θα εχει ενα θέμα στο πως θα τραβάει.
Αυτα με προβληματίζουν και δεν εχω πάρει ακομα αμαξι. Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις.
Του 15 ; Με 10000 μόνο ; Αν δεν έχει κανα τρακάρισμα παρτο χθες.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
πχ μετά από τρακάρισμα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα για πυρκαγιά σε ηλεκτρικό από ότι σε CNG.
Τα ηλεκτρικά έχουν μικρό κίνδυνο πυρκαγιάς και έκρηξης μετά από ατύχημα. Σαφώς μικρότερο από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που κουβαλάνε καύσιμα.
Απλά ο κίνδυνος πυρκαγιάς δεν είναι μηδενικός, για αυτό και ακούγεται όποτε συμβεί κάτι στις ειδήσεις.Κάνεις μεγάλο λάθος αλλά δεν θα μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου σε ένα φόρουμ. Στο λέει μηχανικός πολύ σχετικός με το αντικείμενο, αν θες το κρατάς...
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Ρε παιδιά πόσο συχνά σας χαλάει η μίζα δλδ και το λέτε σαν υπερσημαντικό; Όσα αμάξια πέρασαν από τα χέρια μου, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την μίζα, ούτε έχω ακούσει από γνωστούς. Και ο δίσκος πλατό στο Aygo είχε πάει 250 euro με τοποθέτηση στα 100.000.Με το start stop η μίζα κρατάει το ίδιο?
-
Ρε παιδιά πόσο συχνά σας χαλάει η μίζα δλδ και το λέτε σαν υπερσημαντικό; Όσα αμάξια πέρασαν από τα χέρια μου, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την μίζα, ούτε έχω ακούσει από γνωστούς. Και ο δίσκος πλατό στο Aygo είχε πάει 250 euro με τοποθέτηση στα 100.000.
Με το start stop η μίζα κρατάει το ίδιο?
Στα αμάξια με start stop νομίζω η μίζα έχει διαφορετικό σχεδιασμό, αλλά φυσικά εξαρτάται από το μοντέλο.
-
Βενζίνη, diesel ή υγραέριο κίνησης;
- Τα ως άνω αποτελέσματα βασίζονται σε δημοσιευμένες πληροφορίες που έχουν αντληθεί από τις ιστοσελίδες http://www.autodata.net και http://www.4troxoi.gr, σε συνδυασμό με μετρήσεις της εταιρείας Autogas
Tsopelogiannis σε οχήματα πελατών της.
http://www.news247.gr/autokinito/venzini-diesel-i-ygraerio-kinisis.6620119.html
- Τα ως άνω αποτελέσματα βασίζονται σε δημοσιευμένες πληροφορίες που έχουν αντληθεί από τις ιστοσελίδες http://www.autodata.net και http://www.4troxoi.gr, σε συνδυασμό με μετρήσεις της εταιρείας Autogas
-
Ο Τσοπελογιάννης - αλλά και οι αλλοι εγκαταστάτες - ξεχνάνε να προσθέσουν το κόστος της βενζίνης για την προθέρμανση του πνεύμονα του LPG και την συντήρηση αντλίας βενζίνης και βαλβίδων, στην καλλίτερη να σου πουν 'ελα μωρέ ένα 20άρικο το μήνα '.
Επίσης ξεχνάνε να σου πουν ότι σύστημα εισροών - εκροών στο LPG δεν υπάρχει -αντε να βρεις τίμιο πρατηριούχο - ότι η έννοια του φουλάρισε το είναι σχετική γιατί οι αντλίες βάζουν με ιδιες συνθήκες οτι θέλουν έτσι δύσκολα μετράς καταναλώσεις με τη μέθοδο της αντλίας και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη από τα λαμπάκια
Δεν λέω για πιθανές βλάβες απο το lpg τώρα έχουν ψεκασμούς βενζίνης (επιπλέον κόστος ) και σου λένε να μην το πατάς με υγραέριο -για οικονομία το πήρες αδελφέ ,γύρνα το σε βενζίνη αν γκαζώνεις - εδω υπάρχει τουλάχιστον βελτίωση και δεν σε κοροιδεύουν .
Τέλος όσους ξέρω να ψάχνουν τις αγγελίες για μεταχειρισμένο πάντα απορρίπτουν τα αυτοκίνητα με μετατροπή σε υγραέριο αυτό δείχνει κάτι για την αξία μεταπώλησης !
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
€15.860 και είναι και το νέο μοντέλο.
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά