-
Τέλεια βρε φίλε! Μπραβο! Εγω αποκλεισμενος στο γκαραζ. Θα ερχομουν (λεμε τωρα χιχιχι) αν δεν επρεπε να ξεπερασω το εμποδιο της χιονισμενης ραμπας!
-
Μόνο 21500 ?Μόνο ? Με μεταλλικό και έξοδα φακέλου τόσο έβγαινε το gl+ το απλό το καλοκαίρι
Πηρα πριν 1 μήνα προσφορα 19.500 GL+ τελικη ΟΛΑ μεσα Suzuki Ψυχικου το 2κινητο αλλά πλεον κοιταω το 4×4.
Θα αναφερω τελικη τιμη-προσφορα σύντομα αφου περασω live κ απο άλλες
-
Μια χαρα ειναι και διχως τετρα. Εκτος κι αν μεταφερεις βαρκα ή εισαι κατηγορια γατου. Εγω με μπροστοκινητο 175000 χλμ μετα και μπολικες εξορμησεις 4χ4 δε χρειαστηκα. Βεβαια περι ορεξεως...
-
Αν δεν ήταν τόσο dated τα vitara μέσα/έξω και τόσο ασχημούλικο το s cross 'έμπαινα' επιτόπου. Μαζί με το Duster είναι τα καταλληλότερα οχήματα για Ελλάδα -βουνό και θάλασσα- overall. Και εγώ περιμένω την επόμενη γενιά τους γιατί στις τιμές που βγαίνουν όπως ιδανικά θα τα ήθελα δε μου είναι και πολύ εύπεπτα...
Δεκτό εννοείται όποιος τα επιλέγει σήμερα έχει κάνει μια πολύ καλή και χρηστική επιλογή.
-
Εγώ πάντως το βρίσκω πάρα πολύ όμορφο και δυναμικό από μπρος και στο πλάι , πολύ πιο επιβλητικό από οποιοδήποτε άλλο στην κατηγορία του και με τις διχρωμίες είναι πολύ μοντέρνο. Εσωτερικά δεν είναι κοντά στα πολύ σύγχρονα μοντέλα αλλά δεν είναι και χάλια.
Να σημειώσουμε πως έχει όλα , όταν λέμε όλα εννοούμε όλα τα νέα συστήματα ασφαλείας και acc που νομίζω το καθιστά μοναδικό σε αυτή την τιμή. 130 αλογάκια (μήν τα σνομπαρετε δεν βρίσκονται πλέον εύκολα άλλου σε τέτοιες τιμές) και με mh σύστημα (κυρίως για το ... φαίνεσθαι των πραγμάτων) με πραγματική τετρακίνηση στα 23.000.
Κατα την άποψη μου το τελευταίο αυτή την στιγμή ...παλαιάς κοπής αρσενικό - με την καλή έννοια - Είχαμε το Duster πέριξ των 20.000 με 150 αλογάκια AWD στην κορυφαία έκδοση του ...είδαμε πως πήγε αυτό, 24.000 πλέον το Dci !!!!
Λογικά το επόμενο Vitara με τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει κοντά στα 28.000
-
Κι εγω αυτο φοβαμαι δυστυχώς.
Το επομενο θα ξεφύγει κοντα στα 30
-
Vitara το μοναδικό b suv με κάτι @@ ΝΑ.
Έχει τόσα προτερήματα αυτό το πολυεργαλειο που αν κάποιος κολλάει στα φθηνά πλαστικά του, πραγματικά δεν κάνει για αυτό το αυτοκίνητο.
-
-
Κάτι μου λέει πως η παραπάνω ενημέρωση λογισικού, δεν θα τους βγει σε καλό των ιδιοκτητών, τουλάχιστον όσων ψάχνονται με τις επιδόσεις και την ιπποδύναμη...
-
Αισθητές Διαφορές αναμεσα στο δικινητο και το 4κινητο σε καθημερινή χρήση και μειωμενης πρόσφυσης οδοστρώματος Ελληνικης ασφαλτου η ανεβασαμ σε καποιο χιονοδρομικο η Ελληνικής επαρχίας υπαρχει ?
Αξίζουν τα έξτρα χρήματα της τετρακίνησης ?
*πλην φυσικά offroad
-
το δικουνητο το παιρνεις μονο αν θες να μη βρισκεις οταν μπαινεις σε φερυ μποτ. αν οχι τετρακινητο τοτε γιατι ψηλο? και το βιτ εχει πραγματι εξαιρετη τετρακινηση που τη χρησιμοποιει παντου και παντα, ή για να σε σωσει απο το γλιστρημα ή για να σε βγαλει απο τη δυσκολη κατασταση ή γιατι μπηκες με παραπανω απο οτι επρεπε. σε οτιδηποτε απαιτητικο, απο χιονι μεχρι λασπη, ανηφορα γλιστερη δεν υπαρχει καν συγκριση, μην ακους για γκριπ και αλλες τετοιες παπαριες, τιποτε σαν τη τετρακινηση. τη δικουνα θα τη μετανοιωσεις. ειδικα σε βιταρα που εχει τετρα με μονο 2-3 χιλιαρικα πανω. αλλη κλαση. δεν ειναι οφ ροαντ ανιμαλ αλλα ειναι το πιο ικανο τετρακινητο για ανθρωπους που δεν ειναι ο κριστιανο ροναλντο να μπορουν να χωσουν απειρα ευρωπουλα.
-
Αναμονη εως τελος Μαρτίου ισως και τελος Απριλίου για αφίξεις αποτι ειπε αποψε ο Κορφιατης στην Καλλιθέα. Θα ρωτησω κ τις αλλες αντιπροσωπειες να δω διαθεσιμα χρωματα και τελικη τιμη σε Gl+ 4×4
-
Jeronimo Μάρτιο με Απρίλιο μου είπαν και εμένα απο Θεσ/νίκη και τώρα είμαστε στην αναμονή.
-
Jeronimo Μάρτιο με Απρίλιο μου είπαν και εμένα απο Θεσ/νίκη και τώρα είμαστε στην αναμονή.
Πηρες τελικη τιμη ; Ποια εκδοση ;
Με το καλο !
Αλλωστε καλυτερα , εως τοτε θα μαστε αποκλεισμενοι εντος νομου τι να το κανεις
-
Πείρα το Suzuki Vitara 1.4 Hybrid GLX 4X4 6AT στα 27.800
-
Καλοριζικο @higraf
Με το καλο να παραλαβεις
-
Με το καλό higraff. Σοφή επιλογή.
-
Ωραία επιλογή. 4χ4 και μετατροπέας ροπης. Καλοτάξιδο.
Μας επριξε και ο Ντι Κάμπριο στο 'η επιστροφή' του forum και μας έχει κάνει να τα κοιτουμε στον δρομο. Είδα ένα fl και οντως τα νέα φωτιστικά ακόμα το κρατούν σχεδιάστηκαν σύγχρονο.
-
Mολις γυρισα απο ενα καλο τεστ ντραιβ. Το αμαξι για μικρο suv ειναι δυνατο , αρπαζει απο χαμηλά .
Το πατημα του πολυ καλό , ο επιλογεας λιγο ασαφης ειδικα στην 3η .
Η προσφορά στο GL+ 4×4 με το κλειδι στο χέρι ειναι στα 22000€ αλλά εδώ μπαίνει κ η γυναίκα η οποία έχει ηδη το GLX swift και θελει το button και οχι κλειδι (τσεπη μονιμα). Πιστεύετε αξίζει να πάρεις την τοπ εκδοση με οσα εξτρα αυτη εχει σε σχεση με την gl+ η παει σε αλλα τιμολογιακα χωραφια μετα ;
Τα - που ειδα ειναι το κουμπωμα της τριτης (αμαξι ειχε 500χλμ μονο) , το σκετο πλαστικο στις πορτες και το σχετικα μικρο πορτμπαγκαζ. Κατα τα αλλα πολυ compact και ωραιο στον δρομο.
Για περιεργεια θα παμε να δουμε και το νεο κασκαι σε
1-2 μηνες που έρχεται και αποφασίζουμε.
-
Προσωπικά πιστέυω ότι η πιο συμφέρουσα έκδοση για βιτάρα είναι η gl+.
Θεωρώ ανούσιο το να πάει κάποιος στην glx για να πάρει τις ίδιες ζάντες διαμανταρισμένες, αναδιπλούμενους καθρέπτες και αλκαντάρα στα καθίσματα, όταν για αυτά μόνο σου ζητούν 2 με 2μιση χιλιάρικα.
Αν υπάρχει η δυνατότητα και μπορείς να ανέβεις χτυπα στα 24 το αυτόματο 4κίνητο gl+.
Suzuki Vitara 2015